افغانستان قربانی سیاست‌های امنیتی منطقه‌ای است، نه متهم دائمی

نور محمد غفوری در سوسیال میدیا خواندم که وزارت دفاع طالبان…

وحدت نیروهای ملی دموکراتیک ومترقی

وحدت بمثابه واقعیت انکار ناپذیری ضرورت تاریخی در برابر استعمار…

عدالت اجتماعی

نوشتهء نذیر ظفر‎عدالت روزی پیـــــدا میشه آخر‎سفاکان ترد و رســـوا…

خودتحقیری و خودتخریبی؛ تبیین فلسفی مفهومی

۱. خودتحقیری (Self-Denigration) در معنای فلسفی، خودتحقیری حالتی است که در…

سرمایه‌داری لیبرال و واکنش سوسیال‌دموکراسی

نور محمد غفوری تقابل، اصلاح یا همزیستی انتقادی؟ مقدمه سرمایه‌داری لیبرال به‌عنوان نظام…

             تشدید تنش تهران و واشنگتن؛ پس‌لرزه‌های منطقه‌ای آن

نویسنده: مهرالدین مشید سرنوشت دیکتاتوری‌های دینی؛ آزمون بقا برای اخوندیسم و…

دربارۀ «اصولنامۀ جزایی محاکم» اداره طالبان

اعلامیۀ انجمن سراسری حقوق؜دانان افغانستان بنام خداوند حق و عدالت انجمن سراسری…

هر که را مشکلی است!

امین الله مفکر امینی          2026-30-01 ! هر که را مشکلی باشد ناچار…

آ.و. لوناچارسکی

برگردان. رحیم کاکایی و.گ. بلینسکی پیشگفتار مترجم درباره ویساریون بلینسکی نویسنده، منتقد…

برهنه گویی و عریان سالاری؛ سیاستِ بی‌پرده و حاکمیتِ بی‌نقاب

نویسنده: مهرالدین مشید تحلیلی از زوال مشروعیت و فروپاشی پوشش های…

لیبرال کپیټالیزم: تاریخي شالید، بنسټونه او علمي نقد

نور محمد غفوری لنډیز  لیبراله سرمایه‌داري یا (لیبراله پانګوالي) يا (لیبرال کپیټالزم)…

همراه جمیله، وداع با گلزری!

Aitmatow, Tschingis) 20081928- ) آرام بختیاری سوسیالیسم، دیالکتیک وحدت خلقها شد. چنگیز آیتماتف،…

کیست ژورنالیست ؟

هرکی مایک در اختیارش بود ژورنالیست نیستیا  به یک رسانه …

مخاطب خاص نیست!

این سخن، با آنانی‌ست که روزی از شیر و قیماق…

نظریات قوم‌گرایانه و راسیستی مردود است!

نویسنده: نور محمد غفوری ۱. مقدمه مقالهٔ حاضر با عنوان «نظریات قوم‌گرایانه و…

       اصولنامه ی جزایی طالبان خیلی نفرت انگیزو ضد اسلامیست 

       نوشته ی : فروغی        پس ازنشروتطبیق احکام سختگیرانه و نفرت انگیز…

وفاداری به آرمان‌ها و رسالت نجات وطن

وفاداری به آرمان‌ها و رسالت نجات وطن پس از فروپاشی حکومتی…

شصت و یکمین سالگرد با افتخار حزب ما خجسته باد

رفقاى گرامى از نام سازمان حزبى ما در ايالات متحده امريكا به…

مرکه

له ښاغلي (عبدالملک پرهیز) سره د نړېوال ادبي ښوونځی اکسپرسیونیسم…

سرمایه‌داری در لبهٔ شکست؛ اقتصاد بحران‌زده و سیاست مشت‌آهنین

نویسنده: مهرالدین مشید بحران های ساختاری نظام سرمایه داری و ظهور…

«
»

هشدار روسیه به اسرائیل درباره «اقدامات تلافی‌جویانه»

ماه گذشته، سفیر اوکراین در اسرائیل تأیید کرد که تعدادی از مزدوران اسرائیلی برای مبارزه با ارتش روسیه به اوکراین سفر کرده‌اند.مترجم: سایت «۱۰ مهر»برگرفته از : دِ گرادلِه ــ the Cradle ــ میز خبر، ۲۲ آوریل ۲۰۲۲ *‌

در ۲۱ آوریل آناتولی ویکتوروف، سفیر روسیه در اسرائیل گفت که در صورت تأیید گزارش‌ها مبنی بر کمک نظامی ‌اسرائیل به اوکراین، کشورش اقدامات تلافی‌جویانه علیه تل آویو را در نظر خواهد گرفت.

ویکتوروف طی یک مصاحبه تلویزیونی گفت: «ما به دقت این اطلاعات را بررسی می‌کنیم و در صورت تأیید آن، به آن پاسخ خواهیم داد.»

«تا دیروز هیچ اطلاعاتی در مورد عرضه یا تحویل تسلیحات پیش‌بینی شده اسرائیلی به منطقه جنگی وجود نداشت. تا آنجایی که به من مربوط می‌شود، از مقامات اسرائیلی درخواست‌های مکرر برای تأمین تجهیزاتی مانند جلیقه ضدِ گلوله و کلاه ایمنی صورت گرفته است.»

وی افزود که مسکو هنوز در مورد این موضوع مطمئن نیست و برای راستی‌آزمایی آن و اتخاذ تدابیر تلافی‌جویانه، بیشتر تأمل خواهد کرد.

اوکراین از سراسر جهان تسلیحات و تجهیزات دریافت می‌کند که مهم‌ترین تأمین‌کنندگان آن آمریکا، بریتانیا و سایر کشورهای ناتو هستند.

بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا هفته گذشته اعلام کرد که کشورش به‌عنوان کمک نظامی ‌یک بسته‌ ۸۰۰‌میلیون دلاری دیگر به اوکراین می‌دهد که شامل «قابلیت‌های جدید متناسب با حمله گسترده‌تری است که ما انتظار داریم روسیه در شرق اوکراین انجام دهد».

آناتولی آنتونوف، سفیر روسیه در ایالات متحده اخیراً هشدار داد که هجوم تسلیحات غربی به منطقه درگیری در اوکراین، ریختن نفت بر تنور جنگ است.

از زمان آغاز درگیری، ایالات متحده بیش از ۱۰۰‌هزار سرباز خود را در کشورهای عضو ناتو مستقر کرده است و دولت بایدن ۱/۷ میلیارد دلار کمک نظامی ‌به کیف داده است.

با این حال، بر اساس گزارش کاخ سفید، از زمان روی کار آمدن بایدن، واشنگتن ۲/۴ میلیارد دلار به اوکراین کمک نظامی ‌کرده است.

در ۲ مارس، سفیر اوکراین در اسرائیل، یوگنی کورنیچوک، تأیید کرد که تعدادی از اسرائیلی‌ها برای مبارزه با نیروهای روسی به کشورش سفر کرده‌اند.

در ۲۷ فوریه، رئیس‌جمهور اوکراین، ولودیمیر زلنسکی، تشکیل یک لژیون بین‌المللی را اعلام کرد و از خارجی‌ها خواست برای مبارزه با «تهاجم روسیه» به آن بپیوندند.

بنابر گزارش‌ها، در پی فراخوان زلنسکی، هزاران نفر از کشورهای مختلف برای پیوستن به این ارتش مزدور درخواست داده‌اند.

در ۱۸ آوریل، سفیر اسرائیل در روسیه، الکس بن زوی، توسط وزارت خارجه روسیه احضار شد تا به سئوالات مربوط به «اظهارات ضدِ روسیه» توسط یایر لاپید، وزیر امور خارجه اسرائیل در سازمان ملل پاسخ دهد.

سپس مسکو اسرائیل را متهم کرد که از درگیری با اوکراین برای منحرف کردن جهان از نقض حقوق بشر در فلسطین استفاده می‌کند.

* https://thecradle.co/Article/news/۹۴۷۲