زردشت نیچه؛ پیشگویی تراژدی ایرانی؟

Friedrich Nietzsche (1844-1900) آرام بختیاری تراژدی ایران، یا شیعه ایرانی، از زبان…

جنگ با ایران؛ معادله برنده و بازنده در ترازوی ژئوپلیتیک

نویسنده: مهرالدین مشید تهران خشمگین در نبرد برای بقا این نوشته با…

کوتاه خاطره هایی از مسکو

(کمیته سرتاسری سازمان دموکراتیک جوانان افغانستان، فستیوال جهانی جوانان و…

اعلامیه در محکومیت جنگ ارتجاعی میان پاکستان و افغانستان

سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان جنگ و صف‌آرایی نظامی میان قدرت…

بوی ریا 

برسد کاش به تو یار چو پیغام کنم  وصفی از لعل…

               کاروان وحدت 

بر خیز تا هم آ ییم ، با  کاروان وحدت  جا…

دوست دارم این وطن را !

امروز زمان آن فرارسیده است که مردم افغانستان یک‌صدا بگویند…

زبرځواکونه څنګه په نورو هېوادونو خپل نفوذ ساتي؟

ليکنه: حميدالله بسيا په ساده ډول زبرځواک  يا سوپر پاور  Superpower…

افغانستان در مدار واگرایی؛ تراژیدی‌های اجتماعی، سیاسی و رسانه‌ای

نویسنده: مهرالدین مشید با ادعا های فراتر از « پنج چاریک»…

آیا طالبان دروغ می گویند یا وزارت خارجه ی روسیه؟ …

  نوشته ی : اسماعیل فروغی       بتاریخ بیست و سوم…

د سعوديانو او تر دوی بر لاسونه هم بيا د…

عبدالصمد ازهر                 …

چهل و یکمین سالگرد وفات مولانا داکتر استاد محمد سعید…

روز پنجشنبه مورخ « هفت حوت سال ۱۴۰۴ هجری شمسی…

محکومیت تجاوز نظامی پاکستان بر افغانستان

اعلامیه و فراخوان انجمن سراسری حقوقدانان افغانستان بنام خداوند حق و…

وزیر دفاع پاکستان؛ از ناگفته های ساختاری تا راهبرد های…

نویسنده: مهرالدین مشید سیاست ابهام استراتژیک پاکستان؛ ازاعتراف‌های تاکتیکی تا ناگفته‌های…

بمناسبت روز های جهانی عدالت اجتماعی و زبان مادری

بنام خداوند حق و عدالت هموطنان گرامی، ۲۰ و ۲۱ فبروری روز…

مارکوس تولیوس سیسرو

هغه د لرغوني روم فیلسوف، سیاستوال، وکیل، ویناوال، شاعر او…

مبانی نظری عدالت اجتماعی

نور محمد غفوری بررسی نظریه‌ها و رویکردهای معاصر چکیدهعدالت اجتماعی از بنیادی‌ترین…

اینشتین؛ جمهوری خواه، سوسیالیست احساسی

Albert Einstein (1879-1955) آرام بختیاری آلبرت اینشتین: دانشمند، فیلسوف، هومانیست، جهان وطن.  آلبرت…

آموریم خود کفایی !

امین الله مفکر امینی                    2026-16-02! هـــر که آمد در این خطه ی…

آگاهی، عدالت و دموکراسی؛ سه رکن تحول پایدار

نور محمد غفوری تحول سیاسی و اجتماعیِ پایدار، نه با شعار…

«
»

عبدالباری عطوان: حمایت ترکیه از تروریست ها ، دامنگیر خودش شد

سردبیر روزنامه فرامنطقه ای ‘رای الیوم’ و تحلیلگر برجسته عرب در واکنش به حمله اخیر داعش به کلوب شبانه دراستانبول وکشته شدن 39 نفر ازجمله اتباع خارجی، نوشت: حمایت ترکیه و برخی کشورهای غربی وعربی از تروریسم هم اکنون دامنگیر خود انها شده است.

عبد الباری عطوان در سرمقاله امروز (سه شنبه) نوشت: حملات تروریستی اخیر داعش در استانبول نشان می هد که این گروه تروریستی با از دست دادن مناطق تحت اشغال خود در عراق و سوریه ادبیات و خط مشی خود را تغییر داده و حمله به عمق استراتژیک کشورهایی که پیشتر آنها را حامی خود می دانست، سرلوحه کار خود کرده است.
عطوان با اشاره به خطری که گروه تروریستی داعش دارند ، می گوید: این گروهها مانند اختاپوس بازوان آن در همه جا حضور داشته ومی توانند هسته های خفته خود را با کمترین هزینه و بیشترین صدمه و ویرانگری فعال کنند.
وی معتقد است : انفجارها و حملات تروریستی داعش نشان می دهد که جنگ با این گروه تروریستی در سوریه، عراق و لیبی پایان این گروه نیست و هسته های خفته تروریست ها خطری پیش بینی نشده در حجم وسیع هستند.
عطوان افزود: ‘ابوبکر البغدادی’ سرکرده گروه تروریستی داعش از عناصر خارجی خود خواسته که به سرزمین های خود بازگردند و تاسیسات نفتی و زیر ساختی و اصلی این کشورها مانند تاسیسات نفتی کشورهای عربی و اسلامی را هدف حمله قرار دهند وحملات همزمان اخیر آنها در بغداد و سامراء عراق، استانبول ترکیه ، طرطوس سوریه و برلین آلمان نشان می دهد که مبارزه با داعش امری طولانی مدت خواهد بود و به زودی نمی توان از این پدیده شوم خلاصی یافت.
وی به نقل از یک منبع داعشی می نویسد که کشوری مانند ترکیه جرات مبارزه با داعش را ندارد و توافقی ضمنی و نانوشته بین آنها وجود دارد و زمانی که ترکیه به این گروه ترویستی حمله کند داعش جنگ را به عمق جغرافیایی این کشور خواهد کشید و زیر بنای اقتصادی این کشور راکه گردشگری است و سالانه 36 میلیارد دلار درآمد ترکیه از این طریق است، هدف حمله قرار می دهد.
سردبیر روزنامه رای الیوم در ادامه نوشته است : حمله به کلوب شبانه که 24 نفر از کشته شدگان آن اتباع خارجی هستند ،صحت این پیام داعش را تصدیق می کند و نشان می دهد که ترکیه برای مردم آن و گردشگران مکان امنی نیست.
عطوان می گوید: گروه ترویستی داعش همچنان خطری بزرگ محسوب می شود و هسته های خفته آن هنوز در کشورهای مختلف حضور دارند و ضعیف نشده اند و ذخایر حمایتی از آنها همچنان از آنها پشتیبانی می کنند.
وی در پایان با اشاره به حمایت های برخی کشورهای عربی وغربی از داعش و نقش آنها در ظهور این گروه تروریستی با تعبیر (هذه هی بضاعتکم ردت الیکم) افزود که این حاصل عملکرد خود شماست که به خودتان بازگشته است.