جنرال جمال عبدالناصر صدیقی یا آقای هیچ!
مدیریت جهان یا گردانندگان جهان٬ که شامل ۱۳ خانواده در برخی از اطلاعات چون افسانه و توهم سرازیر می شود٬ و یا اینکه سازماندهی کُل جهان در حیطه چند کس محدود در اطاق های بسته صورت می گیرد٬ و نیز معتقد اند که أبلس لعنت شده یا شیطان٬ برای آنان مجسم می شوند.
خوب به یاد دارم٬ که محصل ژورنالیزم و ارتباطات بودم و یکی از همصنفی های ما٬ مدیریت جهان را٬ سیمنار داد.
حالا سوال اصلی اینست: که تئوری توطئه به نفع کی ها خواهد انجامید؟
در مقدم باید اذهان نمود٬ که رویکرد استخباراتی نامریی و سناریو سازی قدرت های جهان برای کشورهای جهان سوم و عقب مانده٬ قطعاً اثبات برای مدیریت جهانی یا گردانندگان نیست. که مورد در روابط بین الملل به گونه علمی و تخصصی قابل هضم می باشد.
ثانیاً کشورهای عقب مانده اسلامی٬ تجویز یا دفاعیه در برابر گردانندگان جهان را٬ دولت های اسلامی می دانند٬ که وهابی ها و داعش خویش را منوط به حضرت مهدی دانسته و پیروان افراطی فقه جعفری در برابر گردانندگان جهان ولایت فقهی را٬ عنایت الهی تبیین می کنند.
در نتیجه:
آزادی ها و حقوق و روابط افراد در جوامع توسعه یافته به اساس قانون اساسی و حاکمیت قانون٬ متجلی و قابل دفاع می باشد. همانا دولت ملت و از طرفی حقوق داخلی آمریکا٬ بی حد و مرز از لبرالیسم یا آزادی منحصر به فرد٬ متاثر استکه: حقوق عمومی در سایه حقوق خصوصی زاده و رشد می کند. و فقط دولت زمانی در امور افراد مداخله می کند٬ که فردی آزادی فرد دیگر را٬ سلب کرده باشد. و نهادهای دولت نیز٬ توسط افراد یا خصوصی مدیریت می شود که تنها اعمال حاکمیتی دولت چون: امنیت استخباراتی یا سیا٬ اردو و پلیس توسط خود دولت محفوظ استکه مدیریت نهادهای مالی و دیگر نهادهای خدماتی یا تصدی توسط فرد و خصوصی٬ منطقاً به معنای مدیریت جهان و سلب دولت ملت چون حاکمیت ملی نیست.
متاسفانه جامعه سنت گرا و عقب مانده افغانستان٬ طعمه گرمی برای چینل یتوپ های خودسر برای کسب منافع چون صفحه سیاست افغانستان با مدیریت حامد ضرابی و دیگر چینل ها٬ تولیدکننده مواد فکری سمی یا زهرآلود چون ناصر صدیقی در این شب و روز اند. که برای نابودی جوامع عقب مانده٬ ترزیق چنین خرافات٬ در واقع نابود کننده می باشد.
محمدآصف فقیری