آغوش وطن

فریادِ خراسان بزرگ   و   ایران قدیم  رسول پویان   جوزای 1404  در خانـه قـوی باش که…

اعلامیه‌ی سربازِ مکتب دینی – فلسفی “من بیش از این…

هشدار نسبت به نقش حامد کرزی در روند سیاست‌گذاری مهاجرتی اروپا! در…

چند شعر کوتاه از زانا کوردستانی 

(۱) اگر ماه و خورشید را هم از آسمان پایین بیاورند هرگز دل به…

مشاهیر جنبش کارگری، در سوسیال دمکراسی انقلابی

August Bebel(1840-1913) آرام بختیاری آگوست ببل،- در جنبش کارگری آلمان.   آگوست ببل (1913-1840)…

جـنـبـش نـازیـسـم نـو

 " جـنـبـش نـازیـسـم نـو"، کـه بـا نـظـر بـه فـعـلـیـت تـهـدیـدآمـیـز…

آویزان نوری

بانو "آویزان نوری" (به کُردی: ئاواێزان نوری)، شاعر و نویسنده‌ی…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

چه بازی دردناک با سرنوشت انسان 

نویسنده: مهرالدین مشید  قدرت ابزاری برای رهایی انسان، نه ابزاری برای…

آیا هوش مصنوعی مسلمان است؟

عثمان نجیب من یادداشتی از یک پیش‌بینی هراس انداز در مورد…

خالق  “ قرارداد اجتماعی ” را گرامی میداریم 

میرعبدالواحد سادات  1 تتبع و نگارش از :  میر عبدالواحد سادات  دوم جولای مصادف به دوصدو چهل و هفتمین سال وفات یکی از تاثیر گزار ترین نمایندگان  عصرروشنگری اروپا و برجسته ترین نقاد آن عصر ژان ژاک روسو  است .  اندیشمندی که…

نه یک پیروزی دیپلوماتیک؛ بلکه یک اشتباه استراتژیک در هندسه‌…

نویسنده: مهرالدین مشید                              به رسمیت شناسی طالبان از سوی روسیه و…

اخراج بی رویه ی مهاجران افغان از ایران

  نوشته ی :اسماعیل فروغی       این روزها خبراخراج دسته جمعی و گسترده…

شناخت روسیه از طالبان

با خانه نشینی و بیکاری که چشم و گوش با…

داد خواهی بخاطر حق و حقوق افغانان مظلوم و داعیه…

بنام خداوند حق و عدالت مهاجرت افغانان که درطی نیم قرن…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

سیاست فاشیستی اخراج افغانها باید فورا متوقف شود!

هیچ انسانی غیر قانونی نیست! جمهوری اسلامی در پی شکست مفتضحانه…

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز!!

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز،…

حکومت آخوندی ایران جنایت کربلای قرن را رقم زد، یزیدان…

محمدعثمان نجیب ایران در گرمای سوزان، زمین را زیر پای هم‌وطنان…

حیات بشری را آتش فشان خاموشی به شدت تهدید میکند

نویسنده:مهرالدین مشید جهان در معرض توفانی فراتر از جنگ سوم  این پرسش…

دومین بار طی طریق در تعامل گذری انسان با هوش…

*محمدعثمان نجیب، بنیاد‌گذار مکتب دینی فلسفی من بیش‌از این نه…

«
»

 ترور نا فرجام دونالد ترامپ     

                         

 نوشته ی : اسماعیل فروغی

       حادثه ی ترورنا فرجام دونالد ترامپ که بسیاری تحلیلگران و ناظران بین المللی آن را بزرگترین شکست وناکامی سرویس های اطلاعات مخفی ایالات متحده ی امریکا طی چهل سال اخیر می دانند ، تمام مردم جهان بخصوص ملت امریکا را در بهت وحیرت عمیق فرو برد . حادثه زمانی اتفاق افتاد که جوان بیست ساله ای بنام « توماس متیو کروکس » یکی ازهم حزبی های دونالد ترامپ ، آقای ترامپ را حین سخنرانی دریک گردهمآیی انتخاباتی درایالت پنسیلوانیا ، از پشت بامی با تفنگ نشانه گرفت . از تعداد گلوله هایی که بسوی سر و صورت ترامپ شلیک کرد فقط یک گلوله گوش راست او را بشدت خراشید ودرنتیجه ترامپ ازین ترور ناموفق جان سالم بدر برد.

        ارچند ضارب سفیدپوستِ امریکایی توسط تک تیراندازانِ مسوولِ حفاظتِ جان ترامپ کشته شد ؛ اما حادثه به حدی بزرگ و تکان دهنده بود که فقط چند دقیقه پس از وقوع آن ، پرسش های زیادی را هم برای امریکاییان و هم برای جهانیان به وجود آورد.

        اولین پرسشِ و مهم ترین پرسش پس از این سوء قصد این بود که آیا نفرت پراگنی های سیاسی اخیر رهبران سیاسی درکارزارهای انتخاباتی علیه همدیگر، به ویژه نفرت پراگنی های دیموکراتان علیه دونالد ترامپ ، می تواند عامل اساسی این ترور نافرجام باشد ؟ 

        آیا پخش و گسترش روزافزون نفرت و خشونت سیاسی در امریکا ، شگاف های امنیتی – اجتماعی و تضادهای درونی جامعه ی امریکا را تا مرزهای برگشت ناپذیردو قطبی شدن ،عمیق و خطرناک نساخته است ؟

       وآیا نیروهای امنیتی امریکا آنقدر دو دسته و ضعیف شده است که توان تامین امنیت صد و بیست متری مطرح ترین کاندیدای ریاست جمهوری را ندارد ؟ 

       همه می دانیم که نفرت پراگنی و پرخاش های سیاسی در تمام کشور ها بخصوص هنگام انتخابات وجود دارد ؛ اما این ادبیات خشونت آمیز و نفرت پراگنی های خشن در کشوری مثل امریکا که همه می توانند سلاح گرم در اختیار داشته باشند ، عواقب ناگوار و حتا تباه کننده تری در قبال خواهد داشت.

         سوء قصد به جان ترامپ نشانه ای از افزایش تدریجی تنش ها در امریکا و علامت روشنی از استعداد و قابلیت آن کشور برای براه اندازی خشونت های بزرگتر و تاریخی در آن سرزمین می باشد.

         ترورنافرجام ترامپ که در روزهای ملتهب انتخاباتی در آمریکا صورت گرفت ، شاید بتواند آقای ترامپ را به پیروزی نزدیکتر بسازد ؛ اما گروه های مختلف مردم و طرفداران و حامیان دوحزب بزرگ امریکا را همچنان متشنج تر و متفرق تر از پیش خواهد کرد.

         بی تردید پخش عکس هایی از چهره ی خون آلود و مشت های گره کرده ی دونالد ترامپ پس از ناکامی این سوء قصد ، او را به قهرمان افسانوی – حداقل میان حامیان اش ، مبدل خواهد کرد ؛ اما برای او و برای سایر سیاستمداران امریکا دشوار خواهد بود تا امریکای دو قطبی را به آسانی دوباره متحد و نیرومند نگهدارند .

        تبعات این ترور نافرجام همانند تبعات هجوم گروهی چهارسال قبل طرفداران دونالد ترامپ برکنگره ی امریکا ، در دراز مدت وجهه و اعتبار جهانی ایالات متحده ی امریکا را بطور جدی صدمه خواهد زد و هژمونی رو به افول آن کشور را به پله ی سقوط نزدیکتر خواهد کرد .