دین و دموکراسی؛ از سازگاری ها تا چالش ها

نویسنده: مهرالدین مشید پرسش سازگاری دین و دموکراسی یکی از مهم‌ترین…

سه‌ شعر کوتاه از لیلا طیبی

انسان کلام سبز ترحم، جاری از گلوی خدا بود.  از یاد برده…

شب

شب همین نزدیک‌هاست و  ستارگان  گیسویشان را بر صورت ماه افشانده‌اند، در سکوتی…

پیامد های منفی ،تثبیت رتبه نظامی در ساختار های کشفی…

مقدمه . خداوند ( ج) در قرآن کریم چنین می فرماید…

چند شعر کوتاه از لیلاطیبی

انسان کلام سبز ترحم، جاری از گلوی خدا بود.  از یاد برده…

افغانستان؛ سرزمین فرصت‌های از دست‌رفته

نویسنده: مهرالدین مشید از اصلاحات امان‌الله خان تا چالش‌های پس از…

بیست سال امریکا غرب و ناتو درین سرزمین بساط خون…

افغانستان از تنگناهای خونین و ویرانگر عبور داده شده و…

تمنای رهایی

رسول پویان تبسـم حال خـوش در خاطر دل می کند جاری ولی…

بیکس محمد قادر

استاد "بیکس محمد قادر" (بێکەس حەمە قادر) شاعر و نویسنده‌ی…

عشق بود آن !

امین الله مفکر امینی                        2026-22-!06 در ایــن دهری ِ مجاز مجوییـــد ومگویید…

اسلام‌گرایی؛ از رستاخیز ضد استعمار تا چالش افراطیت و امکان…

نویسنده: مهرالدین مشید مطالعه‌ای در اندیشه متفکران مسلمان و تجربه افغانستان،…

لرمانتوف نابغه سرکش ادبیات روسیه

برگردان. رحیم کاکایی «خانه من هر جا که آسمانی باشد، آنجاست...» مترجم: همپای…

افغانستان در چهار راۀ رقابت های ژیوپلیتیک و ا ستراتیژی…

نویسنده: مهرالدین مشید از عمق استراتژیک پاکستان و هند تا عمق…

جنگ های فناورانه وفکری در عصر جدید ، بررسی جایگاه…

مقدمه . إِنْ يَنْصُرْكُمُ اللَّهُ فَلا غالِبَ لَكُمْ وَ إِنْ يَخْذُلْكُمْ…

خطر متافیزیگ نادیده گرفته شد

Metaphisiker. آرام بختیاری فلسفه متافیزیک؛ رونق دین، اعتراض سکولاریسم.  نوع تفکر متافیزیکی در…

مرگ چیست؟

برهان الدین « سعیدی »  به روز مرگ چو تابوت من…

وحدت ملی و حکومت مشروع؛ میان امیدهای فردا و چالش‌های…

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان بر سر دو راهی؛ وحدت ملی یا…

بیان ابراهیم

خانم بیان ابراهیم (به کُردی: بەیان ئیبراهیم) شاعر کُرد زبان…

کیف آزادی

رسول پویان لباس غـم برون از قـامت شـادی کنید هردم بـرای شادخـواری…

زنان وجهاد سیاسی علیه ظلم واستبداد

مقدمه  از دید قرآن کریم وسنت نبوی ، زنان دارای شآن…

«
»

اردن درباره انتقال کلاه سفیدها به روسیه گزارش داد

 وزیر خارجه اردن در تماس با همتای روس خود ضمن گفت وگو در خصوص اوضاع خاورمیانه، در خصوص آخرین وضعیت گروه کلاه سفیدها که روسیه آنها را گروهی تروریستی می نامد، به مسکو گزارش داد.

«ایمن الصفدی» وزیر خارجه اردن خاطرنشان کرد که این افراد پس از ترک سوریه و عبور از سرزمین های اشغالی وارد اردن شدند و قرار است پس از توقف کوتاه عازم کشورهای غربی شوند.
لاوروف نیز در ادامه گفت وگوی تلفنی بر اهمیت کمک به سوریه برای بازسازی کشور در دوره پسابحران و بازگشت مهاجران سوری به کشورشان تاکید کرد.
وزیر خارجه اردن تلاش های روسیه برای کمک به بازگشت آوارگان سوری به کشور خود را مثبت ارزیابی و از آمادگی اردن برای همکاری به منظور بازگشت مهاجران سوری خبر داد.
روسیه همواره از کلاه سفیدها که در ظاهر گروهی مدافع حقوق بشر است به عنوان گروهی تروریستی یاد می کند که با به تصویر کشیدن تصاویری نادرست و وارونه از واقعیت جنگ در سوریه تلاش دارد تروریست ها را مظلوم نشان دهد.
مقام های روسیه بارها مدعی شده اند که این گروه از طرف برخی کشورهای غربی مدیریت می شوند و تلویحا انگلیس را به نقش داشتن در هدایت آنها متهم کرده اند.
به گزارش رسانه ها، رژیم صهیونیستی در یک عملیات محرمانه دیشب حدود 800 عضو این گروه و خانواده های آنان را از جنوب غرب سوریه به داخل سرزمین های اشغالی و از آنجا به اردن منتقل کرد.
رسانه ها به نقل از ‘اویخای ادرعی’ سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کردند که این انتقال بر اساس درخواست آمریکا و برخی کشورهای اروپایی انجام شد و این افراد به اردن منتقل شدند و از آنجا به انگلیس، آلمان و کانادا می روند.
سازمان موسوم به کلاه سفیدها در مارس 2013 به دست ‘ جمیز لو میجرر ‘ کارمند سابق اداره اطلاعات نظامی و کارشناس امنیتی انگلیس با کمک واشنگتن در ترکیه تاسیس شد. از همان ابتدا حوزه کار این گروه مناطق تحت تسلط گروه های تروریستی تعیین شد.
بسیاری از اسناد یافت شده توسط ارتش سوریه در مناطق آزاد شده از چنگ تروریسم در این کشور نشان می دهند که کلاه سفیدها عضو گروه های تروریستی هستند و از تروریست ها حمایت می کنند، بویژه آنکه فرآیند بکارگیری تسلیحات شیمیایی علیه غیرنظامیان توسط تحریر الشام (جبهه النصره سابق) را فراهم کردند.
اقدامات کلاه سفیدها که همواره در راستای جنایات گروه های تروریستی در سوریه بوده است ، نشان می دهد که عناصر این گروه سربازان انگلیس و بازوان آمریکا در سوریه هستند.
پس از انتشار آخرین فیلم تهیه شده توسط این گروه که در دومای سوریه رخ داد، ارتش سوریه وارد شهر دوما محل فیلم برداری شد و خبرنگاران روس موفق شدند با افراد مجروح در فیلم ساختگی کلاه سفیدها مصاحبه بگیرند و پرده از فیلم های جعلی این گروه بردارند که به مردم می گفتند تنها در صورت شرکت در فیلم و بازی کردن نقش فردی که مورد حمله شیمیایی قرار گرفته، به آنها غذا و دارو خواهند داد.