مهاجرستیزی آخوندهای ایران و غمنامه بی‌پایان مردم افغانستان

نویسنده: مهرالدین مشید هزاران کیلومتر دور از میهن، میلیون‌ها مهاجر افغانستانی…

آغوش وطن

فریادِ خراسان بزرگ   و   ایران قدیم  رسول پویان   جوزای 1404  در خانـه قـوی باش که…

اعلامیه‌ی سربازِ مکتب دینی – فلسفی “من بیش از این…

هشدار نسبت به نقش حامد کرزی در روند سیاست‌گذاری مهاجرتی اروپا! در…

چند شعر کوتاه از زانا کوردستانی 

(۱) اگر ماه و خورشید را هم از آسمان پایین بیاورند هرگز دل به…

مشاهیر جنبش کارگری، در سوسیال دمکراسی انقلابی

August Bebel(1840-1913) آرام بختیاری آگوست ببل،- در جنبش کارگری آلمان.   آگوست ببل (1913-1840)…

جـنـبـش نـازیـسـم نـو

 " جـنـبـش نـازیـسـم نـو"، کـه بـا نـظـر بـه فـعـلـیـت تـهـدیـدآمـیـز…

آویزان نوری

بانو "آویزان نوری" (به کُردی: ئاواێزان نوری)، شاعر و نویسنده‌ی…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

چه بازی دردناک با سرنوشت انسان 

نویسنده: مهرالدین مشید  قدرت ابزاری برای رهایی انسان، نه ابزاری برای…

آیا هوش مصنوعی مسلمان است؟

عثمان نجیب من یادداشتی از یک پیش‌بینی هراس انداز در مورد…

خالق  “ قرارداد اجتماعی ” را گرامی میداریم 

میرعبدالواحد سادات  1 تتبع و نگارش از :  میر عبدالواحد سادات  دوم جولای مصادف به دوصدو چهل و هفتمین سال وفات یکی از تاثیر گزار ترین نمایندگان  عصرروشنگری اروپا و برجسته ترین نقاد آن عصر ژان ژاک روسو  است .  اندیشمندی که…

نه یک پیروزی دیپلوماتیک؛ بلکه یک اشتباه استراتژیک در هندسه‌…

نویسنده: مهرالدین مشید                              به رسمیت شناسی طالبان از سوی روسیه و…

اخراج بی رویه ی مهاجران افغان از ایران

  نوشته ی :اسماعیل فروغی       این روزها خبراخراج دسته جمعی و گسترده…

شناخت روسیه از طالبان

با خانه نشینی و بیکاری که چشم و گوش با…

داد خواهی بخاطر حق و حقوق افغانان مظلوم و داعیه…

بنام خداوند حق و عدالت مهاجرت افغانان که درطی نیم قرن…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

سیاست فاشیستی اخراج افغانها باید فورا متوقف شود!

هیچ انسانی غیر قانونی نیست! جمهوری اسلامی در پی شکست مفتضحانه…

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز!!

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز،…

حکومت آخوندی ایران جنایت کربلای قرن را رقم زد، یزیدان…

محمدعثمان نجیب ایران در گرمای سوزان، زمین را زیر پای هم‌وطنان…

حیات بشری را آتش فشان خاموشی به شدت تهدید میکند

نویسنده:مهرالدین مشید جهان در معرض توفانی فراتر از جنگ سوم  این پرسش…

«
»

یادآوری جنگ کره

ولادیسلاو گول‌اویچ (Vladislav Goulevich)

ا. م. شیری

https://www.fondsk.ru/news/2018/07/27/vspominaja-vojnu-v-koree-46518.html

١١ مرداد- اسد ١٣۹۷

در آن جنگ نظامیان آمریکایی و اتحاد شوروی در نبرد رو در روی همدیگر  قرار گرفتند

درست شصت و پنج سال قبل، ۲۷ ژوئیه ١۹۵٣، جنگ سه ساله کره- یکی از خونین‌ترین مناقشات نیمه دوم قرن بیستم پایان یافت. فقط پنج سال پس از تارومار شدن آلمان نازی و میلیتاریسم ژاپن، ایالات متحده آمریکا با دشمنان پیشین برای مقابله با متحد قبلی- اتحاد شوروی- اتحاد نمود. رینهارد گلن، گرهارد وسل، هینتز گودریان، اریش فون مانشتاین، ارتور هایزینگر و دیگران که در جبهه شرقی نازی‌ها جنگیده بودند، توسط آمریکا دلسوزانه از محاکمه خلاصی یافتند و به پست‌های بالا در ناتو و ساختارهای دفاعی جمهوری فدرال آلمان گمارده شدند.

در سال ١۹۴۹ برنامه آمریکا برای جنگ برعلیه اتحاد شوروی (عملیات دراپشوت)، یعنی نسخه تکامل یافته طرح محرمانه تدوین شده در سال ١۹۴۵ تحت عنوان «طرح جامع» (Plan Totality) آماده بود.

در پایان جنگ جهانی دوم کره از مدار ٣۸ درجه به دو قسمت تقسیم گردید: از َشمال ارتش اتحاد شوروی آن را از اشغال ژاپن آزاد کرد، از جنوب ارتش آمریکا. آمریکائیها با ژاپنی‌ها همانگونه رفتار کردند که با آلمان‌ها: افسران ارشد را بعنوان مشاور و مربی در ساختارهای ارتش آمریکا بخدمت گرفتند و نظامیان عادی را به جنگ با ارتش آزادی‌بخش خلق چین فرستادند.

آمریکایی‌ها کره جنوبی را بمثابه «نقطه پرش» برای جنگ‌های آتی با اتحاد شوروی و چین انتخاب کردند. قرار بود ژاپن به طرفداری از آمریکا در این جنگ‌ها مشارکت نماید. با این حال، پیونگ‌یانگ، مسکو و پکن به تماشای آرام این تدارکات دشمن ننشستند.

اتحاد شوروی پس از مداخله آمریکا وارد جنگ شد. برای جلوگیری از شکست پیونگ‌یانگ که تا ورود نیروهای آمریکایی به پیروزی‌های یکی بعد از دیگر دست می‌یافت، مسکو در مجموع ۴۵ هزار نفر متشکل از خلبانان، تفنگداران ضدهوایی، بی‌سیمچی‌ها و مشاوران نظامی را برای کمک به جمهوری دموکراتیک خلق کره اعزام کرد و چین صدها هزار پیاده نظام.مائو آنین، فرزند مائو تسه‌دونگ رهبر چین درمیان اعزامی‌ها به کره بود. در سال ١۹۴۲ او داوطلبانه به ارتش شوروی پیوست، تا برلین رفت و با بمب‌ آمریکایی‌ در کره کشته شد.

ایالات متحده آمریکا ۴٠٠ هزار نظامی به کره جنوبی فرستاد. اضافه بر این، انگل‌ستان، فرانسه، بلژیک، لوکزامبورگ، استرالیا، زلاند نو، کانادا، ترکیه، تایلند و برخی کشورهای دیگر واحد‌های نظامی خود را به شبه‌جزیره کره اعزام کردند. ژاپن نیز به ائتلاف اعلام نشده بزمامداری ایالات متحده آمریکا پیوست.

نخستین نبرد، برتری خلبانان اتحاد شوروی را نسبت به آمریکایی‌ها نشان داد. دو فروند میگ- ١۵ بدون مواجهه با هیچ مشکل خاصی از عهده ده‌ها فروند بمب‌افکن اف- ۸٠ و اف- ۸۴ آمریکایی برآمدند. تجارب جنگ کبیر میهنی و برتری فنی ماشین‌های اتحاد شوری نیز تأثیر داشتند (ایوان کوژه‌دوبوف قهرمان اسطوره‌ای، سه بار قهرمان اتحاد شوروی، فرماندهی گردان ٣۲۵ جنگنده‌های هوایی را در کره بعهده داشت). ۲۲ نفر از خلبان اتحاد شوروی شرکت‌کننده در جنگ کره  شایسته اعطای نشان قهرمان اتحاد شوروی شناخته شدند.

کاریکاتورهای چینی در خصوص جنگ کره: سین هو رزمنده جوان نظامی ژاپنی را به اسارت می‌گیرد

سازمان ملل متحد در حمایت از سئول و واشینگتن، اقدامات پیونگ‌یانگ، مسکو و پکن را محکوم کرد. و این، صرفنظر از ارتکاب نظامیان کره جنوبی و آمریکایی به جنایات جنگی متعدد، کذشته از درخواست مصرانه پیونگ‌یانگ برای تقبیح جنایات ایالات متحده آمریکا صورت گرفت.

در سال ١۹۵۲ گزارش کمیسیون انجمن بین‌المللی دموکراتیک حقوقدانان تحت عنوان «گزارش در مورد جنایات آمریکا در کره» حاوی واقعیاتی از توحش نظامیان آمریکایی انتشار یافت.

در این گزارش ١۵ فقره حادثه مستند کاربرد تسلیحات باکتریولوژیک (بمب‌های حاوی مگس، کک و عنکبوت آلوده به تیفوس، طاعون و عفونت‌های روده‌ای) قید شده بود. جمعیت محلی در مواجه با حشرات ده‌ها- ده‌ها جان می‌سپردند.

«گزارش در مورد جنایات آمریکا در کره»  استفاده آمریکا از تسلیحات شیمیایی، از جمله، بمب‌های ناپالم در کره را ثابت کرد. هنگام حمله شیمیایی آمریکا به شهر نامپو ۴۸٠ نفر شهروندان غیرنظامی در اثر خفگی مردند. تعداد چنین حملات بسیار بود. آسیب‌دیدگان سایر تهاجمات به استفراغ، یرقان ازرق، ورم شُش و افزایش بیش از صد درصدی هموگلوبین دچار می‌شدند.

کشتار جمعی غیرنظامیان توسط آمریکایی‌ها در این جنگ به امر طبیعی تبدیل گردید. تنها در سینچون از ١۷ اکتبر تا ۷ نوامبر سال ١۹۵٠، ٣۵ هزار و ٣۸٣ نفر شهروند عادی، از جمله آنها ١۶ هزار و ۲٣۴ زن اعدام گردید. ستمدیدگان را در گودال ‌انداخته، نفت بر روی آنها می‌پاشیدند و آتش می‌زدند. نام خانوادگی افسر آمریکایی که برای انجام چنین اعمال غیرانسانی فرمان می‌داد، هاریسون بود. او محاکمه نشد.

نقاشی پابلو پیکاسو «قتل‌عام در کره» تصویری از فاجعه سیچون. نشان دادن این تصویر تا سال‌های ١۹۹٠ در کره جنوبی ممنوع بود.

پس از تسخیر پوسان و سئول توسط نیروهای نظامی کره جنوبی، ٣۴ هزار نفر از شهروندان کره جنوبی مشکوک به طرفداری از جمهوری دموکراتیک خلق کره بدون تحقیق و محاکمه کشته شدند. بمباران گسترده پیونگ‌یانگ- پایتخت جمهوری دموکراتیک خلق کره به نابودی ۶۴ هزار ساختمان (از مجموع ۸٠ هزار واحد) و بیمارستان‌ها منتهی گردید.

تیرباران فراریان کره‌ای در روستای نوگون‌ریچ. کانال تلویزیونی بی‌بی‌سی در سال ۲٠٠١ فیلم مستندی بنام «همه را بکش» (Kill ‘em All) درباره این رخدادها ساخت

ساختمان سفارت اتحاد شوروی در پیونگ‌یانگ نیز بمباران گردید. در اثر بمباران شدید سدّهای کوسون، کوبونگ و چاسانتوسط آمریکا و جاری شدن سیل ده‌ها ساختمان ویران شد و تعداد بی‌شماری انسان به قتل رسید. پس از آن تفنگداران ضدهوایی اتحاد شوروی حفاظت از سدّهای کره شمالی را بعهده خود گرفتند. تعدادی از فرماندهان نظامی آمریکا در آن سال‌ها به هواداری از بمباران اتمی چین و اتحاد شوروی برخاستند.

اما ۲۷ ژوئیه ١۹۵٣، روز پایان جنگ، بمب‌افکن‌های آمریکایی هواپیمای مسافری اتحاد شوروی را ساقط کردند، در این حادثه ۲١ نفر کشته شد.

شرکت اتحاد شوروی و چین در جنگ کره هشداری بود برای واشینگتن. شرکت در این جنگ نماد همکاری نظامی تنگاتنگ اتحاد شوروی و چین بود که آمریکایی‌ها را بیش از همه می‌ترساند. رو در رویی با خلبانان اتحاد شوروی در آسمان کره، واشینگتن را به امتناع از برنامه بمباران شهرهای اتحاد شوروی وادار کرد. اتحاد شوروی بیش از ٣٠٠ نفر از پرسنل ارتش خود را در جریان دفاع از کشور در دوردست از دست داد.

جمهوری دموکراتیک خلق در پی پیروزی در جنگ، به حمایت از کشورهای آفریقایی در مبارزه ضد استعماری آنها با غرب پرداخت. تا سال ١۹۸٠ پیونگ‌یانگ با ارائه کمک‌های تسلیحاتی و متخصصان نظامی به کشورهای موزامبیک، لیبی، الجزایر، ماداگاسکار، زئیر و فلسطین از آنها پشتیبانی نظامی بعمل آورد.

در کره شمالی این جنگ را جنگ آزادی‌بخش میهنی می‌نامند. در آنجا از کمک‌های اتحاد شوروی یاد می‌کنند و هیچ توهمی نسبت به برنامه‌ها و مقاصد آمریکا ندارند.

ـــــــــــــــــــ

مقاله حاضر تنها به قصد کفتن «حداقل، شرم کنید!» به آن کسانی ترجمه شد، که رژیم تروریستی- صهیونیستی امپریالیسم آمریکا را «دموکرات» تلقی نموده و مذاکره و برقراری روابط با آن را به اذهان عمومی حقنه می‌کنند. همان آمپراطوری آمریکا که جنایت‌پیشگان غربی آن را با نسل‌کشی تقریبا کامل جمعیت بومی اتازونی بعنوان پلیس جهانی برای سرکوبی خلق‌های کره زمین بوجود آوردند.

روشن است که تمامی صفحات تاریخ آمریکا نه تنها از جنگ کره تا امروز در سوریه، بلکه، از همان روز نخست پیدایش، سراسر جنگ بوده و خونخواری‌های فوق تصور بشری. بطوری که هیچ مناقشه، جنگ، درگیری، حتی محدود یا محلی و یا کودتای ضد دولتی در هیچ نقطه جهان روی نداده که امپراطوری جعلی ایالات متحده آمریکا بصورت مستقیم یا غیرمستقیم، مرئی یا نامرئی در آن دخالت و مشارکت نداشته باشد.

نابود باد امپراطوری جعلی آمریکا، دشمن اصلی بشریت جهان!