آرامگاه مونیخ !

تاریخ انتشار :28.07.2025 hoshyaresmaeil2017@hotmail.com سیرک تابستانی «همکاری ملی برای نجات ایران» در…

انار مفتی

خانم “انار مفتی” (به کُردی: هەنار موفتی) شاعر کُرد زبان،…

مانور های سیاسی طالبان در غیاب یک اوپوزوسیون قدرتمند

نویسنده: مهرالدین مشید دورنمای ثبات و بحران در افغانستان؛ سکوت سنگین…

از منظر مکتب دینی فلسفی من بیش از نه می‌دانم…

امید و توحش، جان‌مایه‌ی ماندن از آشوب‌ها و کجایی جای‌گاه نویسنده‌گان…

جمعآوری کتابها و دستگیری جمعی زنان و دختران توسط عمال…

نوشته بصیر دهزاد در هفته گذشته رژیم اختناق ، ظالم  زن …

نمونه ی چند از سروده های خانم مفتوحه ایماق به…

 زیارتگاه مفتوحه ایماق در حضیره اندخوییان شهدای صالحین کابل - افغانستان آق …

 مکتب دینی فلسفی «من بیش از این نه  می‌دانم»، از…

فرستنده: محمدعثمان نجیب مکتب دینی–فلسفی «من بیش از این نمی‌دانم» با…

اگرعمل نداریم!

امین الله مفکر امینی     2025-21-07! تا کی سخــن رانیــــــم زوحدتی همه ابنـــــــای…

دمیدن صور در نفخ خاطره ها

نویسنده: مهرالدین مشید از سنگ بابه کلان تا سنگ های سوخته…

رفقا نباید در دوئل های عشقی شرکت کنند!

Ferdinand Lassalle (1825-1864) آرام بختیاری فردیناند لاسال،- مرگ بدلیل یک دوئل عشقی. جوانمرگی…

اعلامیه بنیاد فرهنگی اوستا در باره سرکوب و اخراج جبری…

در ماه های اخیر برخوردهای خشن در برابر پناهجویان افغان…

غمنامه ی غمگنانه ی خونین من

غرب، حامی و مسئول این‌همه جنایات و خونریزی است! سلیمان کبیر…

فراخوان دهمین دوسالانه‌‌ی «داستان کوتاه نارنج» اوایل مردادماه منتشر می‌شود

 کوتاه نارنج» اوایل مردادماه  ۱۴۰۴ با رونمایی از کتاب باغ نارنج، پوستر و…

زبان هویت 

رسول پویان  گـویند که دنـبه از درون می گندد  کُخ میزند وبه…

 باز هم وحدت 

از رفیقان  دور بودن  نا رو ا ست زیر پا کردن …

اداره طالبان و جایگاه افغانستان در ژئوپولیتیک کشورهای منطقه و…

نویسنده: مهرالدین مشید از دولت منزوی تا مهره‌ ناپایدار در بازی…

دیدگاهی بر وخامت اوضاع بین المللی و موانع موجود در…

نوشته از یصیر دهزاد  اوضاع پر از وخامت بین المللی به…

مشخصات یک جامعه‌ی عادلانه

مفهوم عدالت اجتماعی همواره یکی از بنیادی‌ترین و در عین‌حال…

این بار توطیه برضد مردم افغانستان سنگین تر و پیچیده…

نویسنده: مهرالدین مشید سرزمینی امروز به نام  افغانستان هرچند از سده…

اسدالله بلهار جلالزي

له خوږ ژبي شاعر، تکړه کیسه لیکونکي او ژورنالیست ښاغلي…

«
»

زیان سنگین بخش انرژی آلمان

کاهش جریان گاز از روسیه موجب شده است تا تامین کننده اصلی انرژی آلمان با ثبت زیان هنگفت، از عملکرد مالی فاجعه بار خود خبر بدهد.

تارنمای شبکه خبر «بلومبرگ» نوشت، شرکت برق آلمان Uniper در بیانیه ای که در مورد میزان درامد خود در نیمه اول سال ۲۰۲۲ منتشر کرد اعلام داشت که به دلیل کاهش شدید عرضه گاز طبیعی از روسیه، ۱۲.۳ میلیارد یورو (۱۲.۵ میلیارد دلار) زیان خالص را متحمل شد.

خبرگزاری بلومبرگ در خبر خود به نقل از «کلاوس دیتر ماوباخ»، مدیر اجرایی این شرکت آورده است که Uniper برای ماه ها به قیمت میلیاردها دلار ضرر ناشی از کاهش شدید تحویل گاز از روسیه سعی کرد تا نقش مهم خود در تثبیت عرضه گاز در آلمان را ایفا کند. اما این شرکت اکنون با ضرر هنگفتی روبرو شده است.

جریان گاز طبیعی روسیه، بزرگترین تامین کننده گاز آلمان، در چند ماه گذشته به دلیل مسائل فنی ناشی از تحریم های مرتبط با جنگ اوکراین کاهش یافته است. در همین چارچوب شرکت Uniper مجبور شده است برای جبران کسری، گاز را در بازار نقدی با قیمت های بسیار بالاتر خریداری کند.

در نتیجه چنین اقداماتی، وضعیت مالی شرکت اکنون به حدی وخیم شده است که دولت برلین ماه گذشته وارد عمل شود با خرید ۳۰ درصد از سهام این شرکت تا حدودی آن را به شکل ملی در آورد.

Fortum: Germany to acquire 30% of Uniper | News | Yle Uutiset

چندی قبل «اولاف شولز»، صدراعظم آلمان در یک کنفرانس مطبوعاتی در برلین گفت که دولت آلمان ۳۰ درصد از سهام شرکت انرژی یونیپر را خریداری می کند.

دولت سهام این شرکت را با قیمت اسمی ۱.۷۰ یورو به ازای هر سهم خریداری کرد. برلین همچنین قرار شد ۷.۷ میلیارد یورو اضافی را هم در قالب وجوهی مشابه سرمایه سهام در اختیار شرکت قرار دهد.

طبق بیانیه یونیپر، در حال حاضر این شرکت، نمی‌تواند پیش‌بینی مناسبی را در مورد درآمد امسال خود منتشر کند، اما احتمال می دهد با یک نتیجه منفی قابل ‌توجه رو به رو شود.

برلین در تلاش برای مقابله با بحران انرژی که ممکن است در فصل پائیز و زمستان گریبان این کشور را بگیرد، از شهروندانش خواست تا مصرف انرژی را کاهش دهند.

دولت نیز روند احیای نیروگاه های زغال سنگ را در دستور کار قرار داد و در کنار همه این طرح ها، مالیات اضافی را بر مصرف گاز وضع کرد.

در همین حال

وزارت دارایی آلمان آینده توسعه اقتصادی را تاریک اعلام کرد

وزارت دارایی آلمان آینده توسعه اقتصادی را تاریک اعلام کرد

وزارت دارایی آلمان در گزارش ماهانه خود که امروز جمعه منتشر شد، تاکید کرد: کاهش تامین گاز از سوی روسیه، افزایش قیمت انرژی و دیگر کالاها و اختلال در زنجیره تامین به خاطر اتخاذ سیاست‌های ضدکرونا درکشورهای مختلف از جمله چین، بر اقتصاد آلمان فشار وارد کرده و توسعه اقتصادی را با مشکل مواجه کرده است.

، از زمان شروع جنگ اوکراین، کشورهای اروپایی از جمله آلمان تحریم‌هایی را علیه کرملین اعمال کردند. به خاطر وابستگی این کشورها به محصولات وارداتی از روسیه به ویژه در حوزه انرژی و مواد غذایی، تحریم‌ها کشورهای تحریم‌کننده را با تورم و کمبود شدید مواجه کرده است.