افغانستان در سایۀ رقابت‌های ژئوپولیتیکی جهانی ناشی از جنگ اسرائیل…

مقدمه تنش‌های دراز ‌مدت میان ایالات متحده آمریکا، اسرائیل و جمهوری…

فیلسوف آس و پاس،- مدافع مالکیت خصوصی!

max stirner (1806-1856) آرام بختیاری ماکس اشتیرنر، آغاز آنارشیسم فردگرایانه. ماکس اشتیرنر(1856-1806.م) آلمانی،…

افغانستان- آموزشگاهی خونین برای ایران و همسایگان 

سلیمان کبیر نوری در این مقاله می‌خوانید: چکیده نئولیبرالیسم و استعمار؛ تجربه‌ای عینی افغانستان؛…

جنگ های جیوپولیتیک جدید و افغانستان تحت حاکمیت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید از بازگشت تروریسم تا تقابل قدرت های بزرگ در…

سید جمال الدین افغان

 فیلسوف ،دانشمند بنیانگذار نهضت فکری وجنبش آزادی  خواهی افغانستان ،اساسگذار  اتحاد اسلامی ومبارز…

  به آرمان وطن

بیا برویم کشور تا بان را بسا زیم  خا نه ی…

نوستالوژی و جاذبه های فکری و اعتقادی 

نویسنده: مهرالدین مشید نوستالوژی و گذشته گرایی های فکری و اعتقادی زمانیکه…

تاریخ‌گرایی و ارزش هنری رمان‌های میخائیل شولوخوف

ترجمه. رحیم کاکایی به مناسبت 120 سالگی میخائیل شولوخوف ای. کووالسکی (درباره مسئله…

نامه‌ی سرگشاده از سوی یک مهاجر، به صدراعظم آلمان!

آمریکا به سیم آخر زد. حمله‌ی آمریکا بر ایران، دردسر…

تنش میان ایران و اسراییل و پس لرزه های بحران…

نویسنده: مهرالدین مشید وارد شدن امریکا در جنگ و به صدا…

عزّ و شرف وطن 

در خانـه قـوی باش که چوراچور است  دزدان به کمین فانوس…

فطرتی انسانی

امرالدین نیکپی در اوایل دانشگاه ، داستان‌های مذهبی بسیاری دربارهٔ طرد…

جهان صلح وصفا!

امین الله مفکر امینی                   2025-19-06 جهانـی صلح وصفـــای بشربماتم کشیـــــده جـاهــــلانیکی برسیاستهای…

سرنوشت انسان امروز در چنگال مومیایی فروشان دیروز

نویسنده: مهرالدین مشید زنده گی مدرن در آینۀ زوال تاریخی در جهان…

سیمون دوبوار،- رفاقت و عشق اگزستنسیالیستی

Beauvoir, Simone de (1908- 1986). آرام بختیاری سیمونه و سارتر،- ازدواج سفید…

کتاب زبدۀ تاریخ

رسول پویان فسانه خوان وفسون سرگذشت موسارا مگـر خـرد بکــنــد حـل ایـن…

چرا مردان از زنان قوی تر نیستند؟ پروفیسور دکتر شمس سینا بخش…

حقیقت فرا ذهنی: بنیاد برترین واقعیت

ذهنیت به مفهوم تفکر٬ و تعقل از جوهر حقیقت٬ بنیاد…

ژرفنای فاجعه در افغانستان و سناریو های فراراه ی طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید ستم طالبان و ایستادگی ملت؛ اراده مردم افغانستان…

پایداری

ثبا ت و پا یداری را نمانده  قدر و مقدارش چنان…

«
»

آن شش ماه دیگر !

موضوع سلاح هسته ای با دانشمند اتمی و بقیه مخلفات…در ذات و بافت حکومت اسلامی در ایران از نظر من فقط یک بهانه است . سلاح هسته ای بعد از 2 انفجار در ژاپن توسط آمریکا که به پایان جنگ جهانی دوم منجر شد ، اساسا خصلت تدافعی دارد . یعنی دارندگان سلاح هسته ای فقط درمذاکرات و دیپلماسی از این سلاح به عنوان یک برگ برنده استفاده میکنند . ولی عملا دیگر در هیچ جنگی استفاده نمیشود .


بعد از پایان جنگ سرد بمب اتم و سلاح هسته ایی در انحصار یک بازاری است شامل قدرتهای اصلی جهانی ، که اعضای این بازار دنبال این نیستند که در انحصار بازارشان عضو دیگری داشته باشند . حکومت اسلامی در ایران سالهاست دنبال دست یابی به بمب هسته ای است ولی هزارسال دیگرم بماند فوت کوزه گری راهیچ عضوی ازبازار نخواهد داد . خودش هم مستقلا آی کیوی لازم برای تحقق چنین امری را ندارد . البته سایر کشورها تا بتوانند حتما با همین عنوان و بهانه اسکولای حاکم در تهران را تیغ میزنند .

در قرن بیستم قدرتهایی که توان رسیدن به بمب اتمی را داشتند . ایالات متحده آمریکا ، شوروی سابق ، چین ، فرانسه ، شبه قاره هند و انگلیس …


کشورهایی که در زیر مجموعه این 5 قدرت عمل میکنند و در تضادها و شکافهای جهانی به این مهم دست یافتند . کره شمالی توسط چین و در تضاد با کره جنوبی ، پاکستان توسط آمریکا و در تضاد با هند … اسرائیل هم توسط غرب مسلح شد .

حکومت اسلامی در ایران اساسا شعور وفرهنگ رسیدن به بمب اتم را ندارد . رسیدن به بمب اتمی پروسه خودش را میطلبد . گذشته ایی لازم دارد معمولا از ساده به پیچیده است . از ساختن تپانچه و تفنگ بادی تا… نهایتا برسد به بمب اتم . حکومت اسلامی تیرکمون هم وارد میکند . هر چه میسازد جز تمسخر جهانی ارمغان دیگری ندارد . از دوربین عکاسی قراضه به نام ماهواره تا بشقابی که خودش ویروس کرونا را دستگیر میکند تا بقیه موارد خنده دار … در این 43 سال فقط مشغول کشتن مخالف بودند و ترورهای جهانی، برای سازندگی وقت و شعور نداشتند .

اعضای اصلی کلوپ قدرتهای جهانی به کسی فوت گوزه گری را نخواهند فروخت . ولی کل این داستان سالهاست فقط بهانه شده تا دورش طواف میکنند . یادتان که نرفته ، الان حدود 20 سال است که آمریکا هی میگوید حکومت اسلامی تا شش ماه دیگر به بمب اتم میرسد . ولی هیچوقت خبری از آن شش ماه نخواهد شد . شش ماهی که فقط تمدید میشود . اگر واقعا آن شش ماه و رسیدن حکومت اسلامی به بمب اتم جدی بود آنوقت تمام اعضای مهم بازار دانش هسته ایی دست در دست هم چنان چوبی به کون عظما میکردند ، که دیگر کسی هوس قدرت اتمی شدن در جهان نکند . ولی الان همه با خیال راحت توافق دارد که حکومت اسلامی اسکول بماند !



برنی سندرز گفت ترور فخری زاده برای تضعیف دیپلماسی آمریکا و سپاه پاسداران بود … ترکیه ترور محسن فخری زاده را محکوم کرد … طالبان محکوم کرد ، اتحادیه اروپا گفت ترور فخری‌زاده اقدامی جنایتکارانه بود …


همانطور که میبینید جهان برای یک دانشمند مسلمان هسته ای اسلامی در ایران در سوگ است . فقط مشکل اینه که نمیدانم حاج محسن بزاز کجایش به دانشمند شبیه است . بروید به عکس و سوابق و مدارک حاج محسن دقت کنید به تیغ کش و زور گیر و لات عربده زن میخورد . منتها اصرار جهان که همین تیغ کش را به عنوان دانشمند تعارف میکند ، خیلی عجیب نیست .

مثل قاسم سلیمانی که یه مشت اسکول میگفتد سردار ایرانی . حتی اسمش را گذاشتند آریو برزن سلیمانی . و یا لقب بزرگترین فیلسوف قرن 20 که سروش به خمینی داد . خود سروش زمانی که امام خمینی را غرب سر سفره ایران نشاند ، وسط دانشگاه تحت عنوان انقلاب فرهنگی قصابی باز کردند و سالها مشغول سلاخی دانشجویان ایران بودند . بعدها ساکن آمریکا شد ولی با همان تفکر …

این سیستم از فیلسوفش تا سردارش تا دانشمند اتمی اش تا استاد دانشگاهش … سروته به کرباسند . این یک سیستم با یک تفکر مشخص است . سیستمی که اساسا در تفکرشان سازندگی معنا ندارد . نیم قرن بزرگترین منابع زیر زمینی خاورمیانه دستشان بود و فقط در تخریب و انفجار و ترور و کشتار مخالفان مهارت پیدا کردند …

و نهایتا غرب که به چنین صحنه مسخره و کودکانه ای همیشه پوشش میدهد . یک دشمن ساخته اند برای خودشان که نه تنها تهدیدی جدی نیست بلکه ماندنش انبوهی خواص برای سیاستهای غرب دارد .

اصرار جهان دیپلماتیک به اینکه مردم ایران لیاقتی بیشتر از حکومت اسلامی فعلی ندارد فقط اینطوری قابل فهم است…



01.12.2020

اسماعیل هوشیار