واژه های آریه ،آریا، ایرانمویجه و آریانا در بازار لیلام…

نوشته : دکتر حمیدالله مفید در این پسین روز ها  برخی …

 جشن نوروز در گذرگاه تاریخ

نوشته : داکتر حمیدالله مفید واژه نوروز را آریایی های باستانی…

د تلویزیوني سیاسي بحثونو اخلاقي معیارونه

 نور محمد غفوری پیلامه د تلویزیوني سیاسي بحثونو په اړه مې مخکې…

از هیولای ساخته‌شده تا دشمن مقدس؛ روایت قدرت از تروریسم

نویسنده: مهرالدین مشید تروریسم سایه ای که قدرت ها می سازند…

رايحه

دوم حمل ١٤٠٤ خورشيدىفکر تو زیبنده ‌‌‌‌‌‌ی دل‌ها شدهوسوسه…

بخاطر محکمه عاملان جنایات جنگی و ضد بشری تجاوز نظامی…

اعلامیه و فراخوان انجمن سراسری حقوقدانان افغانستان بنام خداوند حق و…

از شکست دکترین عمق استراتژیک تا طلوع رقابت نیابتی هند

نویسنده: مهرالدین مشید شکست عمق استراتژیک  و جنایات نظامیان تروریست پرور افغانستان…

د تلویزیوني سیاسي بحثونو اهمیت

نور محمد غفوری مقدمه:د تلویزیونی سیاسی بحثونو په ماهیت مو په…

تولستوی ، لئو نیکولایویچ

برگردان. رحیم کاکایی دانشنامه بزرگ شوروی  و. یا. لاکشین کنت لئو نیکولایویچ تولستوی…

      عید شما مبارکباد 

مبا رکبا د عید ی روزه  دا را ن به آ…

نوروز؛ ارث نیاکان

رسول پویان کهـن نـشـاط بهـاران جشن نوروز است سرور سرو خرامان جشن…

د تلویزیوني سیاسي بحثونو ماهیت

نور محمد غفوری نن چې په انټرنټ کې ګرځیدم، ناڅاپي مې…

چگونه تحلیل کنیم؟

در این روز ها صدا ها در رابطه به وضعیت…

فرنسوا ولټر

ولټر، یو فرانسوي لیکوال، مورخ او فیلسوف، د ټولنیزو اصلاح…

هانا آرنت؛ توتالیتاریسم ابتذال شر

Arendt, Hanna (1906-1975) آرام بختیاری نقل قول های سیاسی یک زن برای…

فقدان روایت آشتی ملی و بحران گفتمان در افغانستان

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان در دوراهیِ آشتی و منازعه افغانستان طی پنج…

چهار و نیم سال پس از برپایی امارت اسلامی سرمایه؛…

فهیم آزاد مقدمه فقدان اجماع تحلیلی پیرامون بازگشت طالبان به قدرت سیاسی…

پاسخی به پرسشی که چرا؟ گفته بودم، خامنه‌یی قصد حمله…

محمدعثمان نجیب نماینده‌ی مبان بخش نخست در هفته‌ی گذشته‌ یک هم‌وطن ما یا…

از کابل تا تهران؛ مهار افراطیت یا مهندسی قدرت و…

نویسنده: مهرالدین مشید زورگویی یا ژئوپلیتیک ضربه؛ بازی با آتش تحولات امنیتی…

ویکتور هوګو

هغه د فرانسې نامتو شاعر، ناول، رومان او ډرامه لیکونکی…

«
»

کشف یک برنامه کودتائی برای اشغال دمشق واقدامات عا جلانه ایران وروسیه

پنجم سپتامبر 2015 ، روزنامه المنار چاپ بیت المقدس

سایت نویسندگان اردنی ، مترجم احمد مزارعی

منابع موثقی که اطلاعات وسیعی را در اختیار دارند ، به روزنامه  المنار چاپ بیت المقدس تاکید کردند که قدرتها وکشورهای توطئه گر بر علیه ملت سوریه ، برنامه ای مخفیانه را در دستور کار داشته اند تا هجوم تازه ای را بر علیه منطقه جنوب سوریه به اجرا در اورده  وسپس واحدهای نظامی ویژه متعلق به کشورهای منطقه هجوم گسترده ای را بسوی دمشق به اجرا در آورند ، ودرهمزمانی با این هجومهای زمینی ، هواپیماهای حمل ونقل نظامی اقدام به فرود اوردن اسلحه وچتر باز ، درمناطق مشخصی در اطراف دمشق نمایند ف نیروهای تروریستی نیز که در منطقه حضور دارند نیز خود را آماده کرده بوده اندتا در این تجاوز تبهکارانه شرکت داشته باشند.

همین منابع اظهار داشتند که یک هیئت ار طرف ترکیه ودر همین رابطه به مغرب که پادشاه عربستان در آنجا بسر میبرد، رفته تا برنامه را با وی درمیان بگذارند ودولت عربستان  متعهد میشود تا مخارج مالی این کودتا را به عهده بگیرد ، کشورهای دیگر منطقه نیز موافقت نموده بوده اند تا واحدهائی از نظامیان خود را با هدف دامن زدن به هرج ومرج در دمشق ، به آنجا بفرستند. 

همین منابع درقسمت دیگری افزودند که واحدهائی اطلاعاتی نیزازانگلستان بیش از یکماه است که در درون سوریه بسر میبرند که بتوانند به این عمل جنایتکارانه کمک کنند (1) ، این فعل وانفعالات باعث شد تا ایران وروسیه به دولتهای شریک در توطئه اخطار دهند وعواقب شوم اقدامات خودرا درنظر بگیرند ، دو دولت ایران وروسیه برای پشتیبانی از سیادت دولت سوریه متعهد شدند تا واحدهائی از نیروهای هوائی خودرا به سوریه فرستاده تا قبل از وقوع فاجعه جلوی آنرا بگیرند. 

بنا به گفته همین منابع دولت اسرائیل در جریان کامل این برنامه قرار داشته وبا آنها در تنظیم  این برنامه که اقدامی آشکارا بر علیه دولت سوریه وملتهای عرب میباشد، شرکت داشته است. (2)

دراوائل هفته گذشته دوفرستاده عربستانی از طرف دو وزارتخانه ، اطلاعات وخارجه این کشور به اسرائیل مسافرت میکنند تا در مورد برنامه مذکور ،و شرکت عملی دولت اسرائیل درآن  مذاکره کنند. پایان

(1)  دولت انگلستان در اقدام به چنین ماجراجوئیهای جنایتکارانه تجربیات فراوانی دارد ، در جریان تجاوز نظامی آمریکا وانگلیس به عراق در سال 2003 ، کماندوهای انگلیسی به اعمالی کثیف وضد انسانی دست میزدند ، همچون اینکه این کماندوها با پوشیدن لباس عربی به مناطق مزدهم شهرهای عراق رفته وبمب گزاری میکردند ، درهمان سالها مقالات متعددی من در اینگونه موارد ترجمه کرده که در اینجا عنوان یکی از آنها را مینویسم که سال 2005 ترجمه شده ، تا نیروهای مترقی وانساندوست با مطالعه آن به کنه جنایات استعمارگران پی ببرند : “سیاست انگلستان در عراق” این مقاله شرح دخالتهای کماندوهای انگلیسی در بسیاری کشورها میباشد.

 

(2) میتوان گفت تبلیغات گسترده در مورد غرق شدن ویا غرق کردن عامدانه کودک کرد سوریه ای، وتهیه فیلم و پخش سریع ان در سراسر جهان ، شاید برای کمک به زمینه سازی همین کودتا بوده است وگر نه کدام روزی بوده است که دهها کودک سوری ، فلسطینی ویمنی کشته ولت وپار نشود ویا در آتش بمبارانهای هواپیماهای عربستان جزغاله نشوند ، به روزگار تیره وتار بیش از 300 کودک در دخمه ها وسیاهچالهای اسرائیل بنگرید ، که سالها است درآنجا شکنجه میشوند ،چرا فریاد کشورهای اروپائی بلند نمیشود ،  وهمه اینها درجلوی چشم ما میباشد ، از آنطرف عدهای با ادعای “انقلابیگری” شرف ووجدان خودرا برای ثمن بخس درتلوزیونهای شاهنشاهی به حراج گذاشته ودیگرانی که روزگاری در کمونیسم وسوسیالیسم مو سفید کرده اند اکنون از بام تاشام در فیسبوک کلیک میکنند وبا نوچه های منصور حکمت نرد “سیاست ” میبازند.