دوران خونین حفیظ‌الله امین و سرکوب رهبران حزب دموکراتیک خلق…

https://www.youtube.com/watch?v=pxhsNfqSXRE افغانستان پس از قیام ثور؛ دوران خونین حفیظ‌الله امین و…

افغانستان و بحران سیاست‌زدگی؛ جامعه‌ای گرفتار منازعه و محرومیت

 نویسنده: مهرالدین مشید سیاست‌زدگی در افغانستان؛ ریشه‌های ساختاری و پیامدهای انسانی سیاست…

نصیب الله سیماب

*** له پښتو ژبې او پښتني فرهنګ تکړه شاعر، ادبپوه، څېړونکی،…

دهمین جلسه گفت‌وگو با اسدالله کشتمند؛ روایت افغانستان در سال‌های…

https://www.youtube.com/watch?v=2d326hWQtcQ&t=12s دهمین جلسه گفت‌وگو با اسدالله کشتمند؛ روایت افغانستان در سال‌های…

از فرسایش دولت تا سرایت جنگ: زنجیرهٔ راهبردی بحران در…

Wahidullah Noorzai | Former Senior ANCOP/ANP Officer | Military and…

د سیستمونو ډولونه

نور محمد غفوری د سیستمونو د وېش عمده معیارونه سریزه په تېرو دوو…

سکوت پشتون‌ها در برابر طالبان؛ آتشی زیر خاکستر

 نویسنده: مهرالدین مشید تحلیلی دربارهٔ سکوت سیاسی، نارضایتی اجتماعی و امکان…

کابل چه زمانی می‌تواند ۹۹ درصد آب مورد نیاز خود…

نوشته : کریم پوپل مورخ ۲عقرب ۲۰۲۶ ** پیشنهاد کریم پوپل به…

ژورنالیست یا میکروفونِ خاموش؟

ژورنالیست واقعی نه سخنگوی قدرت، بلکه صدای مردم است؛ کسی…

فوتوریسم ادبی؛ میان توفان انقلاب و هورای فاشیسم

Futurism.   آرام بختیاری فوتوریسم؛ جنبشی ادبی هنری، آینده گرا اعتراضی، و شورشی…

انسان؛ در جست ‌وجوی خویشتن (1)

تهیه و تدوین : فرشید یاسائی پیشگفتار : انسان از نخستین…

انوره دو بالزاک

هغه د (۱۹)مې پېړۍ د فرانسوي ادبیاتو د مخکښانو په…

سیستم څنګه کار کوي؟

نور محمد غفوری د سیستم د فعالیت څرنګوالی - دوهمه برخه سریزه په…

طالبان، تی‌تی‌پی و چرخش به سوی هند؛ رمز یک رقابت…

 نویسنده: مهرالدین مشید یکی از پرسش‌های مهم و پیچیده در تحولات…

میدان، فشار و خطای پیروزی: چه زمانی هزینه به قدرت…

Wahidullah Noorzai | Noorzai International Doctrine Academy (NIDA) تز مقاله در منازعات…

سیستم څه ته وایي؟

نور محمد غفوری سریزه سیستم (System) د انسان د ژوند، طبیعت، ټولنې،…

آیا زمان همگرایی نیروهای سیاسی افغانستان فرا نرسیده است؟

 نویسنده: مهرالدین مشید از راست و چپ تا طالبان؛ ضرورت توافق…

آته ایسم؛ ضرورت انقلاب و روشنگری است؟

Atheism: خدا ناوری  آرام بختیاری 2600 سال بحث و جدل خونین؛ آته…

ابونواس اهوازی؛نمایندۀ شادخواریهای عصر ساسانی

(بخش۳)،علی میرفطروس -«من فرزندِ جامم؛ از آن شیر می‌نوشم  و تا روز رستاخیز،…

شرحی بر شعر اخلاق و تمدن

شرحی بر شعر اخلاق و تمدن

«
»

پیام تبریک سال 2016 حزب کمونیست روسیه

zyuganov

گنادی زبوگانف صدرورهبر فراکسیون حزب کمونیست فدراسیون روسیه در دومای دولتی

هموطنان عزیز , رفقا, دوستان

سال 2015با همه نگرانی ها ودشواریهای  فوق العاده  اما با عشق وامید همراه بود, به پایان خو نزدیک شد. پس از فاجعه سال 1991(تخریب اتحاد شوروی)  همه ما به اتفاق شجاعانه برای عزت وافتخار انسانهای کاروزحمت پیکار کرده ایم. باجشن پیروزی 70 امین سالگرد  بر فاشیسم  بر کارپایه “ستاد جاویدانه” درتمام این سال با صداقت ویگانگی , بخشی از محصولات خلق خود را به صورت کمکهای بشر دوستانه به انسانهای خسارت دیده ازجنگ به دنباس روان ساخته ایم .بااحساس همدردی کودکان لوهانس و دونتسک را پذیرا شده ایم. این رویداد بزرگ وواقعا مهم وهمبستگی  با مردم نه تنها در فرهنگ ما بلکه کل زندگی اجتماعی کشور را در سال بخود گرفت .هم اکنون نیز با اطمینان قبول کرده ایم که کریمه وسواستوپل جز زندگی ما روسها می باشد. زیرا روسیه پس از سالها کشور پنهاور وخلق واحد را بار دیگر احساس کرد وپرچم ارتش خود را به اهتزاز درآورد ومهمتراز همه با همبستگی دوستی بین خلقها که دوباره به تعین سرنوشت خود دست یافته اند .این نه تنها به سرنوشت آنها بلکه سرنوشت صلح جهان تاثیر گذاشت واحساس افتخار برای ارتش ونیروی دریایی که همواره نیروهای رزمنده ما هستند احساس غروروافتخار بجای ماند.

ما تلخی حملات تروریستی و وحشیانه را بااز دست دادن خلبانان قهرمان در سوریه چشیده ایم ولی درسال جدید امید ها را دوباره درپیش داریم سالی هرچند آزمون سرنوشت ساز وباز گشت به ارزشهای بزرگ شوروی در آن نهفته است . بگفته فیدورتیوتچیف( شاعر نویسند کلاسیک  روسیه )که گفت: خوشا به حال این جهان سفر کرده که در دقیقه سرنوشت ساز خود را باهمدمی به جشن جدید می پیونداند. ما شاهد پیروزی های بزرک وکوچک از اوایل سال خواهیم بود هرچند نگرانی بزرگ وکوچک  ومشکلات درمسیرراه  دیده می شود ولی با امید وتولد دوباره معنویت وپیروزی به آن اعتقاد داریم . پبروزی عقل برجنون ,پیروزی خیر بر شر, پیروزی ساخت وساز خلاق در برابر هرج ومرج  وتخریب پیروزی منافع اجتماعی بر منافع شخصی لبیرالی, شاید سخت ترین آزمونها که در قرن بیست ویکم در روسیه اتفاق به افتد وآن آزمونهای انسجام واتحاد و فاداری متقابل ملت ما که همبستگی ملی است و بسیار ارزشمند است ! تنها این آزمون تاریخی است که ما می توانیم افتخار یک کشور بزرگ را داشته باشیم.

اجازه دهید در آستانه سال نو درپاسخ به همه به مورد شادی شخصی وشادکامی عزیزان ودوستان فکر کنم واجازه می خواهم آنرا برای فرد فرد ما ن  نیز آرزوکنم واجازه دهید که این ارزشها ی حاکم وارزشمند پدران ما را که دریک آهنگ زیبای اتحاد شوروی بیان شده  تنها چیزی که می توان بیان نمود وآن این است :که هیچ خانه ایی بالاتر از سرزمین مادری وجودندارد.

من صیمانه برای همه شما دوستان عزیزآسمانی شفاف, زمینی سفید برف وپاک , با احساسات خالصانه وغرور آفرین و افتخار برای میهن در جشن سال جدید کریسمس آرزو می کنم.

گنادی زیوگانف صدرحزب کمونیست روسیه فدراتیو

برگردان : م . چابکی 10دی1394 برابربا 31/12/2015

منبع : سایت احزاب کمونیست اتحاد شوروی سابق

http://skpkpss.ru/novosti-kprf-novogodnee-pozdravlenie-predsedatelya-ck-kprf-g-a-zyuganova/