زنان وجهاد سیاسی علیه ظلم واستبداد

مقدمه  از دید قرآن کریم وسنت نبوی ، زنان دارای شآن…

خیزش زنان هرات؛ آزمون مردانگی فراقومی  و تجلی همبستگی ملی

نویسنده: مهرالدین مشید هتک حرمت به زنان هرات؛ پرده از سیمای…

         چه باید کرد 

چه  با ید  کرد  ها  بسیا  ر گشته  از ینکه  راه …

باسط محمد غریب

آقای "باسط محمد غریب" (به کُردی: باست حەمە غەریب) شاعر…

طالبان نماد خشونت، تبعیض و سرکوب علیه زنان و دختران

شباهنگ راد یکی از مهم‌ترین روایت‌ها در تبیین پدیدهٔ طالبان این…

دیار حلبچه‌ای

شاعر کُرد زبان "دیار حلبچه‌ای" (به کُردی: دیار هه‌له‌بجه‌یی) با…

ایدئولوژی ستیزان؛ خود ایدئولوژی گرایند

ideologie . آرام بختیاری ایدئولوژی انسانی؛ ضروری، مفید و رهایی بخش است.  ایدئولوژی؛…

 پری قره‌داغی

بانو "پری قره‌داغی" (به کُردی: پەری قەرەداخی) شاعر معاصر کُرد،…

از صنف درس تا پشت فرمان؛ روایت یک نسل

نویسنده: مهرالدین مشید آینه غربت؛ روایت زندگی یک نسل در یک…

جبار صابر

استاد "جبار صابر" (به کُردی: جەبار سابیر) شاعر معاصر کُردزبان…

بیاد دنیای امن و آزاد

رسول پویان نفت و گاز اول فروغ منزل و کاشانه شد بعد…

اهمیت ژئوپولتیک و ژیواکونومیک دهلیز واخان؛

پاکستان در اندیشه کنترول کامل این دهلیزحیاتی: کریدور واخان (Wakhan Corridor)،…

ډرونونه، سیم‌کارتونه او ټکنالوژیک جنګ

ليکنه: حميدالله بسيا په اوسنۍ نړۍ کې د جګړو بڼه تر…

طالبان و بازی‌های پنهان؛ از فرافکنی سیاسی تا مهندسی استخباراتی

نویسنده: مهرالدین مشید طالبان و نبرد روایت ها؛ بازی های سیاسی…

مپیندارید یاران!

امین الله مفکرامینی  2026-02-06! مپنــــدارید یـاران که من دیوانــــــه ام زخودغافل وبــا خلق…

دورنمای پایان نزاع‌های گروهی و قومی در افغانستان؛ فرصت‌ها و…

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان در بیش از دو سدهٔ اخیر، افزون…

توافقنامه همکاری نظامی روسیه و افغانستان

ضرورت دوجانبه و برمبنای منافع طرفین : منافع روسیه ؛ افغانستان با…

بازخوانی تحولات افغانستان؛ از بن بست سیاسی تا تحول اجتماعی

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان در آستانهٔ دگرگونی؛ از متن استبداد تا…

چگونگی آبیاری  زمین های زراعتی

نوشته کریم پوپل مورخ ۲۲ می ۲۰۲۶ آبیاری عملیه رساندن مقادیر کنترل…

پیاوړی لیکوال، تکړه شاعر

له ښاغلي ډاکټر طارق رشاد سره چې د علم، ادب…

«
»

پیام تبریک سال 2016 حزب کمونیست روسیه

zyuganov

گنادی زبوگانف صدرورهبر فراکسیون حزب کمونیست فدراسیون روسیه در دومای دولتی

هموطنان عزیز , رفقا, دوستان

سال 2015با همه نگرانی ها ودشواریهای  فوق العاده  اما با عشق وامید همراه بود, به پایان خو نزدیک شد. پس از فاجعه سال 1991(تخریب اتحاد شوروی)  همه ما به اتفاق شجاعانه برای عزت وافتخار انسانهای کاروزحمت پیکار کرده ایم. باجشن پیروزی 70 امین سالگرد  بر فاشیسم  بر کارپایه “ستاد جاویدانه” درتمام این سال با صداقت ویگانگی , بخشی از محصولات خلق خود را به صورت کمکهای بشر دوستانه به انسانهای خسارت دیده ازجنگ به دنباس روان ساخته ایم .بااحساس همدردی کودکان لوهانس و دونتسک را پذیرا شده ایم. این رویداد بزرگ وواقعا مهم وهمبستگی  با مردم نه تنها در فرهنگ ما بلکه کل زندگی اجتماعی کشور را در سال بخود گرفت .هم اکنون نیز با اطمینان قبول کرده ایم که کریمه وسواستوپل جز زندگی ما روسها می باشد. زیرا روسیه پس از سالها کشور پنهاور وخلق واحد را بار دیگر احساس کرد وپرچم ارتش خود را به اهتزاز درآورد ومهمتراز همه با همبستگی دوستی بین خلقها که دوباره به تعین سرنوشت خود دست یافته اند .این نه تنها به سرنوشت آنها بلکه سرنوشت صلح جهان تاثیر گذاشت واحساس افتخار برای ارتش ونیروی دریایی که همواره نیروهای رزمنده ما هستند احساس غروروافتخار بجای ماند.

ما تلخی حملات تروریستی و وحشیانه را بااز دست دادن خلبانان قهرمان در سوریه چشیده ایم ولی درسال جدید امید ها را دوباره درپیش داریم سالی هرچند آزمون سرنوشت ساز وباز گشت به ارزشهای بزرگ شوروی در آن نهفته است . بگفته فیدورتیوتچیف( شاعر نویسند کلاسیک  روسیه )که گفت: خوشا به حال این جهان سفر کرده که در دقیقه سرنوشت ساز خود را باهمدمی به جشن جدید می پیونداند. ما شاهد پیروزی های بزرک وکوچک از اوایل سال خواهیم بود هرچند نگرانی بزرگ وکوچک  ومشکلات درمسیرراه  دیده می شود ولی با امید وتولد دوباره معنویت وپیروزی به آن اعتقاد داریم . پبروزی عقل برجنون ,پیروزی خیر بر شر, پیروزی ساخت وساز خلاق در برابر هرج ومرج  وتخریب پیروزی منافع اجتماعی بر منافع شخصی لبیرالی, شاید سخت ترین آزمونها که در قرن بیست ویکم در روسیه اتفاق به افتد وآن آزمونهای انسجام واتحاد و فاداری متقابل ملت ما که همبستگی ملی است و بسیار ارزشمند است ! تنها این آزمون تاریخی است که ما می توانیم افتخار یک کشور بزرگ را داشته باشیم.

اجازه دهید در آستانه سال نو درپاسخ به همه به مورد شادی شخصی وشادکامی عزیزان ودوستان فکر کنم واجازه می خواهم آنرا برای فرد فرد ما ن  نیز آرزوکنم واجازه دهید که این ارزشها ی حاکم وارزشمند پدران ما را که دریک آهنگ زیبای اتحاد شوروی بیان شده  تنها چیزی که می توان بیان نمود وآن این است :که هیچ خانه ایی بالاتر از سرزمین مادری وجودندارد.

من صیمانه برای همه شما دوستان عزیزآسمانی شفاف, زمینی سفید برف وپاک , با احساسات خالصانه وغرور آفرین و افتخار برای میهن در جشن سال جدید کریسمس آرزو می کنم.

گنادی زیوگانف صدرحزب کمونیست روسیه فدراتیو

برگردان : م . چابکی 10دی1394 برابربا 31/12/2015

منبع : سایت احزاب کمونیست اتحاد شوروی سابق

http://skpkpss.ru/novosti-kprf-novogodnee-pozdravlenie-predsedatelya-ck-kprf-g-a-zyuganova/