مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

چه بازی دردناک با سرنوشت انسان 

نویسنده: مهرالدین مشید  قدرت ابزاری برای رهایی انسان، نه ابزاری برای…

آیا هوش مصنوعی مسلمان است؟

عثمان نجیب من یادداشتی از یک پیش‌بینی هراس انداز در مورد…

خالق  “ قرارداد اجتماعی ” را گرامی میداریم 

میرعبدالواحد سادات  1 تتبع و نگارش از :  میر عبدالواحد سادات  دوم جولای مصادف به دوصدو چهل و هفتمین سال وفات یکی از تاثیر گزار ترین نمایندگان  عصرروشنگری اروپا و برجسته ترین نقاد آن عصر ژان ژاک روسو  است .  اندیشمندی که…

نه یک پیروزی دیپلوماتیک؛ بلکه یک اشتباه استراتژیک در هندسه‌…

نویسنده: مهرالدین مشید                              به رسمیت شناسی طالبان از سوی روسیه و…

اخراج بی رویه ی مهاجران افغان از ایران

  نوشته ی :اسماعیل فروغی       این روزها خبراخراج دسته جمعی و گسترده…

شناخت روسیه از طالبان

با خانه نشینی و بیکاری که چشم و گوش با…

داد خواهی بخاطر حق و حقوق افغانان مظلوم و داعیه…

بنام خداوند حق و عدالت مهاجرت افغانان که درطی نیم قرن…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

سیاست فاشیستی اخراج افغانها باید فورا متوقف شود!

هیچ انسانی غیر قانونی نیست! جمهوری اسلامی در پی شکست مفتضحانه…

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز!!

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز،…

حکومت آخوندی ایران جنایت کربلای قرن را رقم زد، یزیدان…

محمدعثمان نجیب ایران در گرمای سوزان، زمین را زیر پای هم‌وطنان…

حیات بشری را آتش فشان خاموشی به شدت تهدید میکند

نویسنده:مهرالدین مشید جهان در معرض توفانی فراتر از جنگ سوم  این پرسش…

دومین بار طی طریق در تعامل گذری انسان با هوش…

*محمدعثمان نجیب، بنیاد‌گذار مکتب دینی فلسفی من بیش‌از این نه…

درک لنینی از دموکراسی: نگاهی از سده 21

ترجمه. رحیم کاکایی یرومنکو ولادیمیر ایوانوویچ دکترعلوم فلسفه، مشاور رئیس مجلس قانونگذاری…

افغانستان در سایۀ رقابت‌های ژئوپولیتیکی جهانی ناشی از جنگ اسرائیل…

مقدمه تنش‌های دراز ‌مدت میان ایالات متحده آمریکا، اسرائیل و جمهوری…

فیلسوف آس و پاس،- مدافع مالکیت خصوصی!

max stirner (1806-1856) آرام بختیاری ماکس اشتیرنر، آغاز آنارشیسم فردگرایانه. ماکس اشتیرنر(1856-1806.م) آلمانی،…

افغانستان- آموزشگاهی خونین برای ایران و همسایگان 

سلیمان کبیر نوری در این مقاله می‌خوانید: چکیده نئولیبرالیسم و استعمار؛ تجربه‌ای عینی افغانستان؛…

جنگ های جیوپولیتیک جدید و افغانستان تحت حاکمیت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید از بازگشت تروریسم تا تقابل قدرت های بزرگ در…

سید جمال الدین افغان

 فیلسوف ،دانشمند بنیانگذار نهضت فکری وجنبش آزادی  خواهی افغانستان ،اساسگذار  اتحاد اسلامی ومبارز…

«
»

پوتین: آیا این روسیه است که موشک در مرز مکزیک و آمریکا مستقر کرده؟ 


نظرات ولادیمیر پوتین در مورد زیر پا گذاشتن خط قرمز روسیه توسط پیمان آتلانتیک شمالی ناتو و آمریکا

فرستنده: حسین تلاش

به گزارش راشیا تودی، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه در مصاحبه‌ای درباره احتمال پیوستن اوکراین همسایه روسیه به پیمان نظامی آتلانتیک شمالی ناتو پاسخ هایی را ارائه داد که در زیر می‌خوانیم.

پوتین در این مصاحبه بر این نکته مهم تاکید کرد که «« که نیمی از جمعیت اوکراین تمایلی برای پیوستن به پیمان آتلانتیک شمالی یا ناتو و ندارد او این گرایش مردم اوکراین را گرایش عاقلانه ارزیابی میکند.»

ولادیمیر پوتین ، رئیس جمهور روسیه در مصاحبه با شبکه تلویزیونی روسی «روسیه یک» توضیح داد که چگونه مذاکرات مربوط به عضویت اوکراین در ناتو را ارزیابی می کند. وی با اشاره به اینکه ادعا می شود ایالات متحده هیچ قولی در مورد پیوستن به اوکراین نداده است، گفت که او در این مورد هشدار می‌دهد که چنین سناریوی ممکن است.
» به هر حال ما باید این نکته را در نظر بگیریم که هیچ کس نمی آید بگوید نه!«

رئیس جمهور روسیه به یک نکته مهم تاریخی دیگر نیز اشاره کرد و یاد آوری کرد که وقتی لهستان و رومانی نیز به ناتو پیوستند (لازم به یاد آوری است که آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی در یک معاهده {با گرباچف – فرستنده} توافق کردند که پس از این که اتحاد شوروی به عنوان یک کشور از بین برود و فدراسیون روسیه جایش را بگیرد هیچ یک از کشورهای سابق پیمان ورشو نباید وارد پیمان آتلانتیک شمالی یا ناتو شوند – مترجم) بدون هیچ مسئله ای آمریکا و پیمان ناتو سیستم ضد هوایی و ضد موشکی را در این کشورها مستقر ساختند.، ولادیمیر پوتین بر این نکته تاکید کرد که این واقعیت را نباید فراموش کرد که از این سیستم ضد موشکی می‌ توان برای حمله به روسیه هم استفاده کرد و موشک های مستقر در رومانی و لهستان در فاصله زمانی ۱۵ دقیقه می‌تواند مسکو را مورد هدف قرار دهند.

مصاحبه گفت بیایید فقط تصور کنیم که اوکراین به عضویت ناتو درآمده، به عنوان مثال موشک‌های ناتو که در اوکراین مثلاً در دنژپروپتروفسک یا خارکف مستقر می ‌شوند برای رسیدن به مرکز روسیه و یا مسکو تنها ۷ تا ۱۰ دقیقه وقت لازم دارد آیا به نظر شما این زیر پا نهادن و گذشتن از خط قرمز ما توسط ناتو و اوکراین نیست؟

ولادیمیر پوتین در ادامه پیشنهاد کرد فقط این تصور را بکنید که این خط قرمز برای آمریکا توسط روسیه زیر پا گذاشته شود و روسیه موشک های خود را در کوبا مستقر کند، جایی که زمان پرواز موشک ها تا مراکز صنعتی و یا واشنگتن پایتخت این کشور تنها ۱۵ دقیقه طول بکشد شما فکر می کنید که آمریکایی ها نسبت به این عمل ما چه عکس العملی نشان دهند؟

پوتین در ادامه سخنانش گفت: «و برای کاهش زمان پرواز به هفت تا ده دقیقه ، ما باید موشک های خود را در مرز جنوبی کانادا یا در مرز شمالی مکزیک مستقر کنیم. آیا این خط قرمز برای ایالات متحده خواهد بود یا خیر؟ وبرای ما چطور؟ شما باید در مورد آن فکر کنید.”

وی تأكید كرد كه گسترش ناتو و نزدیك شدن وسایل تهاجمی و نظامی ناتو با مرزهای روسیه عامل بسیار مهمی برای امنیت روسیه است. دو موج اخیر گسترش ناتو منجر به روابط نسبتاً قابل تحملی بین روسیه و اتحاد دفاعی غرب ناتو منتهی شد. با این وجود، «نگرانی» های روسیه در مورد آن «به سادگی از سوی غربی‌ها نادیده گرفته شده است».

موضوع اصلی گفتگو با خبرنگار شبکه تلویزیون روسیه ۱ ٬ ولادیمیر پوتین رابطه با همسایه اوکراین بود. رئیس جمهور روسیه یادآور شد که مردم اوکراین اکنون از نظر تاریخی خود را روسی و ارتدکس می نامیدند. حتی امروز میلیون ها نفر در اوکراین زندگی می کنند که خود را بخشی از تمدن مشترک با روسیه می دانند. وی افزود: «آنها نمی خواهند كه بخشی از این تمدن با قسمت دیگری از تمدن درگیر شود و به ساز یک موسیقی غریبه برقصند.»

او بر این نکته تاکید کرد که اوکراین تحت انقیاد و نفوذ غرب می‌تواند به یک مرکز ضد روسی تبدیل شود.

پوتین همچنین اشاره کرد که حداقل نیمی از شهروندان اوکراین نمی خواهند به اتحاد آتلانتیک شمالی بپیوندند. او آنها را «افراد باهوش» و عاقل خواند. «من این را به عنوان یک کنایه به کار نمیبرم، من معتقد نیستم که آنهایی که موافق پیوستن به پیمان ناتو هستند٬ احمقند؛ اما باید بر این نکته تاکید کنم که، کسانی که با پیوستن اوکراین به پیمان آتلانتیک شمالی ناتو مخالفند٬ نمی‌ خواهند که در خط مقدم جبهه از آنها به‌ عنوان گوشت دم توپ استفاده شود«

در اوکراین، مشاور دفتر ریاست جمهوری اوکراین، میخائیل پودولجاک، درباره مصاحبه ولادیمیر پوتین رئیس ‌جمهور روسیه با خبرنگار شبکه یک روسیه اظهار نظر کرد. وی اظهارات رئیس جمهور روسیه را پروپاگاندا خواند.

وی گفت: «اگر ما به طور جدی در مورد جامعه اوکراین و کشورهای غربی صحبت کنیم، واضح است که بحث در مورد زمان پرواز موشک ها به هیچ وجه جدی گرفته نمی شود.»

او در ادامه صحبت ‌هایش ادعا کرد که «اوکراین همیشه با کشورهای غربی در مورد تصمیمات امنیتی مشاوره کرده است، به نظر ما اوکراینی ‌ها پیوستن به پیمان ناتو به ما یک ضمانت اضافی امنیتی می ‌بخشد، ما این تصمیم را با توجه به گذشته تاریخی کشور مان می گیریم».

پودولجاک در ادامه مدعی شد: «به هرحال ، روسیه در گذشته هم با کشورهای عضو ناتو هم مرز بوده و هیچ موشکی یا تهدید دیگری که علیه روسیه در این کشورها مستقر شده باشد٬ … مشاهده نشده است. بنابراین ما یک بار دیگر با افسانه ها و وسواس کلیشه وار سر و کار داریم.»

((لازم به یاد آوری است که در کشورهای سابقه عضو پیمان ورشو که اکنون به عضویت پیمان آتلانتیک شمالی ناتو درآمده ‌اند٬ سیستم های ضد موشکی و پرتاب موشکی مستقر شده است که مستقیماً مناطق مرکزی صنعتی و نظامی روسیه را نشانه رفته‌ اند و ادعای مقامات اوکراینی در مورد اینکه تهدیدی علیه روسیه توسط کشورهای عضو ناتو وجود ندارد٬ کاملاً غیر واقعی است. مترجم))

پایان