آویزان نوری

بانو "آویزان نوری" (به کُردی: ئاواێزان نوری)، شاعر و نویسنده‌ی…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

چه بازی دردناک با سرنوشت انسان 

نویسنده: مهرالدین مشید  قدرت ابزاری برای رهایی انسان، نه ابزاری برای…

آیا هوش مصنوعی مسلمان است؟

عثمان نجیب من یادداشتی از یک پیش‌بینی هراس انداز در مورد…

خالق  “ قرارداد اجتماعی ” را گرامی میداریم 

میرعبدالواحد سادات  1 تتبع و نگارش از :  میر عبدالواحد سادات  دوم جولای مصادف به دوصدو چهل و هفتمین سال وفات یکی از تاثیر گزار ترین نمایندگان  عصرروشنگری اروپا و برجسته ترین نقاد آن عصر ژان ژاک روسو  است .  اندیشمندی که…

نه یک پیروزی دیپلوماتیک؛ بلکه یک اشتباه استراتژیک در هندسه‌…

نویسنده: مهرالدین مشید                              به رسمیت شناسی طالبان از سوی روسیه و…

اخراج بی رویه ی مهاجران افغان از ایران

  نوشته ی :اسماعیل فروغی       این روزها خبراخراج دسته جمعی و گسترده…

شناخت روسیه از طالبان

با خانه نشینی و بیکاری که چشم و گوش با…

داد خواهی بخاطر حق و حقوق افغانان مظلوم و داعیه…

بنام خداوند حق و عدالت مهاجرت افغانان که درطی نیم قرن…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

سیاست فاشیستی اخراج افغانها باید فورا متوقف شود!

هیچ انسانی غیر قانونی نیست! جمهوری اسلامی در پی شکست مفتضحانه…

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز!!

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز،…

حکومت آخوندی ایران جنایت کربلای قرن را رقم زد، یزیدان…

محمدعثمان نجیب ایران در گرمای سوزان، زمین را زیر پای هم‌وطنان…

حیات بشری را آتش فشان خاموشی به شدت تهدید میکند

نویسنده:مهرالدین مشید جهان در معرض توفانی فراتر از جنگ سوم  این پرسش…

دومین بار طی طریق در تعامل گذری انسان با هوش…

*محمدعثمان نجیب، بنیاد‌گذار مکتب دینی فلسفی من بیش‌از این نه…

درک لنینی از دموکراسی: نگاهی از سده 21

ترجمه. رحیم کاکایی یرومنکو ولادیمیر ایوانوویچ دکترعلوم فلسفه، مشاور رئیس مجلس قانونگذاری…

افغانستان در سایۀ رقابت‌های ژئوپولیتیکی جهانی ناشی از جنگ اسرائیل…

مقدمه تنش‌های دراز ‌مدت میان ایالات متحده آمریکا، اسرائیل و جمهوری…

فیلسوف آس و پاس،- مدافع مالکیت خصوصی!

max stirner (1806-1856) آرام بختیاری ماکس اشتیرنر، آغاز آنارشیسم فردگرایانه. ماکس اشتیرنر(1856-1806.م) آلمانی،…

افغانستان- آموزشگاهی خونین برای ایران و همسایگان 

سلیمان کبیر نوری در این مقاله می‌خوانید: چکیده نئولیبرالیسم و استعمار؛ تجربه‌ای عینی افغانستان؛…

جنگ های جیوپولیتیک جدید و افغانستان تحت حاکمیت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید از بازگشت تروریسم تا تقابل قدرت های بزرگ در…

«
»

پوتین:به هرگونه استقرار موشکی در اروپا پاسخ می‌دهیم /آمریکا توهم برتری نظامی را رها کند

پوتین در سخنرانی سالانه خود در جمع قانونگذاران دو مجلس فدرال، اعضای دولت و مقام‌های رسمی و چهره‌های مردمی درباره امور داخلی و سیاست خارجی کشورش و توانمندی‌های نظامی روسیه سخن گفت. وی همچنین به واشنگتن نسبت به هرگونه استقرار سیستم موشکی در اروپا و نزدیک مرزهای روسیه هشدار داد.

پوتین

به گزارش خبرگزاری راشا تودی، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه امروز چهارشنبه تاکید کرد، روسیه از اتحادیه اروپا انتظار دارد تا گام‌های حقیقی برای احیای روابط اقتصادی عادی با روسیه بردارد. او همچنین گفت روسیه قصد دارد تا گفت‌وگو با ژاپن داشته باشد تا توافق صلح با ژاپن امضا شود. رهبر کرملین در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد، همکاری در چارچوب اتحادیه روسیه – بلاروس باید تقویت شود.

رئیس‌جمهوری روسیه همچنین از انجام تدابیری برای ایجاد پیشرفت فناوری در عرصه دفاعی سخن گفت. به گفته او، متخصصان جوان می‌توانند در این زمینه نقش مهمی ایفا کنند. به گفته او، دولت به دنبال تکرار آنچه که با سلاح‌های پیشرفته استراتژیک در مناطق غیر نظامی انجام داد، مانند ژنتیک و هوش مصنوعی است. پوتین همچنین گفت، روسیه قصد ساخت چندین کشتی علمی دارد که قادر به انجام تحقیقات در هر نقطه جهان از جمله شمالگان باشند.

ولادیمیر پوتین گفت: جوانان در روسیه بدانند که انرژی، روحیه و استعداد آنها یکی از بزرگترین عوامل برای روسیه برای رقابت در عرصه جهانی در آینده است. همه باید بدانند که این امر تنها از طریق یک کشور مستقل انجام شدنی است. تعامل با روسیه به معنای یافتن زمینه‌های مشترک است، نه دیکته کاری که باید انجام شود. اهداف سیاست خارجی روسیه شفاف است؛ تقویت اعتماد، از بین بردن مرزها میان مردمان و ساخت یک جهان امن‌تر.

به گفته پوتین، تصمیم آمریکا برای خروج یک‌جانبه از پیمان آی‌ان‌اف در میان چشمگیرترین تحولات امروز است. روسیه تاکید دارد، بر خلاف آمریکا روسیه اقدام به ساخت فناوری‌هایی که طبق این معاهده ممنوع است، نکرده است. او گفت: واشنگتن در باره دلایل خروجش از آی‌ان‌اف فریبکاری کرده است. خیلی صادقانه‌تر بود که می‌گفتند می‌خواهند از آن بیرون بروند. درست همان کاری که آنها با معاهده موشک ضد بالستیک (ای‌بی‌ام) کردند.

پوتین گفت: آمریکایی‌ها شروط آی‌ان‌اف (پیمان نیروهای هسته‌ای میان‌برد) را به روش‌های زیرکانه‌ای نقض کرده‌اند؛ مثل استقرار سکوی پرتاب مناسب موشک‌های تام‌هاوک در شرق اروپا و استفاده از موشک‌های میان برد به عنوان هدف در آزمایش‌های ضد موشکی.

رئیس کشور روسیه خاطر نشان کرد: روسیه اولین کشوری نخواهد بود که موشک‌های میان‌برد در اروپا مستقر می‌کند، اما اگر آمریکا چنین موشک‌هایی را در نزدیکی روسیه مستقر کند، مسکو مجبور به واکنش خواهد شد. اگر چنین اتفاقی رخ دهد، روسیه نه تنها مناطق موشک‌هایی که ما را تهدید می‌کنند، بلکه مراکزی که تصمیمات مرتبط با استقرار موشک‌ها در آنجا گرفته می‌شود را هدف قرار خواهد داد.

پوتین تاکید کرد: شرایط بین‌المللی کنونی ایجاب می‌کند که تنش‌ها تشدید نشود. آمریکا برای دستیابی به مزیتی بر روسیه از طریق ساخت قابلیت‌های موشکی ضد بالستیک اقدام کرده و شکست خورده است. روسیه به این اقدامات از طریق حفظ بازدارندگی واکنش نشان داده است.

رئیس‌جمهوری روسیه همچنین نگاهی بر اقدامات کشورش در تولید سامانه‌های تسلیحاتی که اولین بار خودش در مارس ۲۰۱۸ اعلام کرد، انداخت. این شامل استقرار یک زیر دریایی مسلح با اژدر دوربرد هسته‌ای پوزیدون می‌شود. پوتین اعلام کرد: روسیه استقرار برخی از تجهیزات نظامی شامل موشک ضد کشتی تسیرکون و چندین کشتی را سرعت می‌بخشد. بر خلاف ادعای برخی از کشورها، روسیه تهدیدی برای سایر کشورها نیست. اقدامات نظامی روسیه در واکنش به آنچه آمریکا و متحدانش انجام می‌دهد، صورت می‌گیرد و ماهیت دفاعی دارد. سیاست‌های واشنگتن کوته‌بینانه و مخرب است و در نهایت منافع خود آمریکا را تضعیف می‌کند.

رئیس‌جمهوری روسیه تاکید کرد: احتمالاً نخبگان آمریکایی در اینکه باور دارند خودشان استثنایی هستند، دچار محاسبات غلط شدند. آیا آنها اصلاً مهارت‌های محاسباتی دارند؟ آنها باید از آنها برای ارزیابی تسلیحات جدید روسیه استفاده کنند و بر اساس محاسباتشان تصمیم‌گیری کنند. تمام اقدامات روسیه در حوزه نظامی با هدف تضمین امنیت و حذف حتی سایه احتمالی است که شاید کشوری برای استفاده از زور علیه روسیه تلاش کند. آنچه روسیه می‌خواهد صلح است. مردم روسیه از اعماق قلبشان باور دارند که آینده کشورشان به اقدامات خودشان بستگی دارد و آنها با موفقیت‌هایشان به بهتر کردن این کشور کمک می‌کنند. وظیفه دولت کمک کردن به آنها در دستیابی به این مسیر است.

پوتین همچنین از آمریکا خواست تا توهم برتری نظامی جهانی را رها کند. به گفته او، اگر آمریکا موشکی در اروپا مستقر کند، روسیه مجبور به اتخاذ تدابیر متقارن و نامتقارن می‌شود. پوتین تاکید دارد، استقرار موشک‌های آمریکا در اروپا امنیت روسیه و جهان را به خطر می‌اندازد.