هجرت و تمدن؛ از زایش تمدن‌ها تا زایش بحران‌ ها

نویسنده: مهرالدین مشید روایت دوگانه هجرت؛ دیروز امید، امروز اضطراب هجرت به‌عنوان…

طالبان؛ اسطوره شکست ناپذیر با پاشنه اشیل

نویسنده: مهرالدین مشید توهم اقتدار پایدار؛ از فروپاشی امپراتوری‌ها تا شکست طالبان ظهور…

قربانی یاری شو!

امین الله مفکر امینی    2026-02-05! قربانی یاری شو که قربانــــت شـــــــــود     بوقتی سختی…

سلطنت مطلقه ؛ آنارشی جنگل گرگ ها

Hobbes , Thomas (1588-1679) آرام بختیاری هابس؛ فیلسوف سیاسی سلطنت مطلقه.  توماس هابس(1679-1588.م)،…

پایان یا بازتولید قدرت؛ طالبان در آستانه یک چرخش سرنوشت‌…

نویسنده: مهرالدین مشید حاکمیت طالبان و سناریو های آینده؛ تغییر از…

تکنولوژی یا تخیل؟ هارپ در میان واقعیت و توطئه 

از یوتیوب تا توهم خدایی: کالبدشکافی یک روایت خطرناک سلیمان کبیر…

بگذریـــد!

امین الله مفکر امینی          2026-27-04! بـگذرید زحرف وسخن های ممــلو ا زریـــــــــا نـــــدارد…

شب سیاه

رسول پویان شب سیاهی گریخته ماهی، شکـسته چنگی گـرفته نایی سحـر نیامد…

همدیگر ناپذیری

نفاق ، همدیگر ناپذیری ، بلند پروازی ، امتیاز طلبی…

مدافعان خط دیورند؛ واقع گرایان ژیوپلیتیک یا متهمان به همسویی…

نویسنده: مهرالدین مشید موافقان دیورند؛ بازیگران واقع گرا در برابر ستون…

‬‬نه به جنگ و نابرابری، آری به همبسته‌گی جهانی کارگران‬‬‬‬

 ‬‬‬‬اعلامیۀ سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان به‌مناسبت اول ماه می، روز…

توهم برتری و بازی قدرت

«جستاری در خودبزرگ‌ بینی و بازی‌های پنهان برتری» تهیه و تدوین…

بالیستیک چی‌ست؟

چرا این واژه‌ی صفت را به جای نام اصلی کار…

طالبان؛ پیامد فساد ساختاری و سازمان یافته حکومت‌های کرزی و…

نویسننده: مهرالدین مشید از امید تا انحطاط؛ فساد ساختاری و بازگشت…

قلۀ پیروزی

از قلـب خراسـان کهـن آمده ام با یعـقوب لیث و تهمتن…

بخاطر انفاذ قانون اساسی به مثابه شاه کلید نجات افغانستان

اعلامیه و فراخوان ملی بنام خداوند حق و عدالت با اتکا بر…

 لیبرالیسم، جنبش روشنگری، و نبوغ جان لاک

john locke (1632- 1704) آرام بختیاری جان لاک ؛ آغاز تئوری تقسیم…

از ترور میر اکبر خیبر تا کودتای ثور؛ بهای سنگین…

نویسننده: مهرالدین مشید تروریکه هنوز هم مردم افغانستان بهای آن را…

با عاشقان وعارفان همصحبت!

امین الله مفکر امینی                     2026-19-04! دل منــــــور میکـــند صحبت بـــا اهلـی عشق…

اهمیت و ضرورت آسیب شناسی تاریخی ، برای امروز و فردا های…

نوشته از بصیر دهزاد   این  مقاله که در کنفرانس علمی انجمن سراسری حقوقدانان…

«
»

نرگس محمدی و امام زمان !

نرگس محمدی به جرم “زن” بودن به 16 سال زندان توسط حکومت اسلامی ایران محکوم شد . پنج سال به‌خاطر «اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرم علیه امنیت اسلام »، یک سال به‌خاطر «تبلیغ علیه نظام» و ۱۰ سال به‌خاطر «تشکیل و اداره گروهک غیرقانونی لگام.» بر اساس ماده‌ی ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی (سال ۱۳۹۲)، در صورت تأیید حکم در دادگاه تجدید نظر، او باید حداکثر مجازات را تحمل کند، یعنی ۱۰ سال زندان. خانم محمدی علیه این حکم اعتراض خواهد کرد. بخش حقوق بشری سازمان ملل اعلام کرد که شوکه شده است ” الکی ” . همزمان با 16 سال حکم زندان قدرتهای بزرگ دنیا هم را تشویق کردند تا با ولی فقیه حاکم بیشتر معامله و تجارت کنند . کلا این بخشهای حقوق بشری حرف مفت زیاد میزنند آنها در قدم اول ازسود و معامله با هر گوریلی استقبال میکنند !

 

رسانه ها اعلام کردند : ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید در قم می‌گوید یکی از دلایل «موفقیت» علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی ایران، ارتباط او با «امام زمان» هر شب جمعه در مسجد جمکران است . این بدین معنی است که به گفته مکارم شیرازی، علی خامنه‌ای با «امام زمان»‌ در مسجد جمکران هر شب جمعه رابطه دارد.«امام زمان»‌ وصفی است که برای پیشوای دوازدهم شیعیان به کار برده می‌شود. بنا بر این عقیده، او غایب است و آخر الزمان ظهور خواهد کرد . اما خامنه ای در شبهای جمعه با امام زمان ملاقات میکند و حالشو میبرن . امام زمان به خامنه ای رسما گفت خیلی با حالی….یعنی ببین که اون جونور چه وضعی داره که به خامنه ای میگه با حال….

 

به گزارش دیگربان نماینده خامنه ای حاج صادقی گفته «ما متأسفانه مهندسی مناسبی از حکومت دینی به دنیا ارائه نکردیم ، هنوز به درستی تبیین نکرده‌ایم که اسلام در باب سیاست چه مدلی را ارائه کرده است مدل واقعی اسلام در سیاست داعش است . این روحانی اضافه کرده «در ایران کسانی هستند که نماز شب خوان به شمار می‌روند٬ اما سکولار هستند.» وی افزوده «سکولارها می‌گویند طبق آیات قرآن کار دین غیر از تبلیغ و ترویج دین نیست و دین در حوزه‌های دیگر نباید ورود کند که امام زمان در شب جمعه به خامنه ای گفته سخنی اشتباه است.» علی خامنه‌ای و گروهی از روحانیون در سال‌های اخیر به شدت نگران ترویج نظریه جدایی دین از سیاست در حوزه‌های علمیه هستند . نماینده ولی فقیه سواد کافی ندارد که بداند هر پدیده ای ضد خودش را در درون خودش پرورش میدهد . امام زمان و شخص خامنه ای کلا از تکامل چیزی نمیدانند….

 

 

اکبر هاشمی رفسنجانی، رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام دیروز(پنج شنبه) گفته است انقلاب فرهنگی کاری «اشتباه» بود و افزوده است : «من با آن مخالف بودم….این شکل از اعتراف نوبر نیست . اینکه معترف است آن کودتای فرهنگی کاری اشتباه بوده ….مثبت است و به قتل عامهای حکومت اسلامی ایران هم طی 37 سال باید برسند و این همانا که معجزه برجام است . اما اینکه یکی از همین دایناسورهای اصلی بگوید من مخالف کشتار و سرکوب و ترور و زندان بودم یا کاره ای نبودم….فقط خودش را بیشتر ضایع میکند .

اسماعیل هوشیار