پاسخی به پرسشی که چرا؟ گفته بودم، خامنه‌یی قصد حمله…

محمدعثمان نجیب نماینده‌ی مبان بخش نخست در هفته‌ی گذشته‌ یک هم‌وطن ما یا…

از کابل تا تهران؛ مهار افراطیت یا مهندسی قدرت و…

نویسنده: مهرالدین مشید زورگویی یا ژئوپلیتیک ضربه؛ بازی با آتش تحولات امنیتی…

ویکتور هوګو

هغه د فرانسې نامتو شاعر، ناول، رومان او ډرامه لیکونکی…

یک عکس وهزار خاطره

راديو تلويزيون و افغانفلم سابق افغانستان تنى چند از ژورناليستان اولين…

مارهای آستین؛ بازگشت هیولاهای جنگ نیابتی به دامان پاکستان

نویسنده: مهرالدین مشید از عمق استراتیژی تا عمق بحران؛ چرخش شمشیر…

ظلم ظالم

رسول پویان جهان به لاف وپـوف ظلم برنمی گردد اســـیـر ظالـــم و…

روز جهانی زن در میانۀ بحران و عقبگرد تاریخی

اعلامیۀ سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان به پیشواز هشتم مارچ، روز…

نه به جنگ، نه به استبداد؛ راه ما رهایی اجتماعی…

اعلامیه سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان در مورد جنگ امریکا-اسرائیل با…

زردشت نیچه؛ پیشگویی تراژدی ایرانی؟

Friedrich Nietzsche (1844-1900) آرام بختیاری تراژدی ایران، یا شیعه ایرانی، از زبان…

جنگ با ایران؛ معادله برنده و بازنده در ترازوی ژئوپلیتیک

نویسنده: مهرالدین مشید تهران خشمگین در نبرد برای بقا این نوشته با…

کوتاه خاطره هایی از مسکو

(کمیته سرتاسری سازمان دموکراتیک جوانان افغانستان، فستیوال جهانی جوانان و…

اعلامیه در محکومیت جنگ ارتجاعی میان پاکستان و افغانستان

سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان جنگ و صف‌آرایی نظامی میان قدرت…

بوی ریا 

برسد کاش به تو یار چو پیغام کنم  وصفی از لعل…

               کاروان وحدت 

بر خیز تا هم آ ییم ، با  کاروان وحدت  جا…

دوست دارم این وطن را !

امروز زمان آن فرارسیده است که مردم افغانستان یک‌صدا بگویند…

زبرځواکونه څنګه په نورو هېوادونو خپل نفوذ ساتي؟

ليکنه: حميدالله بسيا په ساده ډول زبرځواک  يا سوپر پاور  Superpower…

افغانستان در مدار واگرایی؛ تراژیدی‌های اجتماعی، سیاسی و رسانه‌ای

نویسنده: مهرالدین مشید با ادعا های فراتر از « پنج چاریک»…

آیا طالبان دروغ می گویند یا وزارت خارجه ی روسیه؟ …

  نوشته ی : اسماعیل فروغی       بتاریخ بیست و سوم…

د سعوديانو او تر دوی بر لاسونه هم بيا د…

عبدالصمد ازهر                 …

چهل و یکمین سالگرد وفات مولانا داکتر استاد محمد سعید…

روز پنجشنبه مورخ « هفت حوت سال ۱۴۰۴ هجری شمسی…

«
»

نامه خامنه ایی به مکرون !

در پی قتل یک معلم در پاریس و بریدن سر او به دست یک مسلمان افراطی، امانوئل مکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه قاطعانه به دفاع از نظام سکولار و آزادی بیان در کشورش برخاست، حتا اگر چاپ و نمایش قدیسین باشد…
علی خامنه‌ای، رهبر مسلمین جهان هم ، با گذشت یک هفته پس از این اظهارات مکرون، پرسیده است : «دشنام و اهانت به چهره‌های درخشان و مقدس ، آیا این کار احمقانه، توهین به شعور ملتها نیست ؟

به دنبال این پیام رهبر مسلمین جهان ، یک جوان مسلمان در شهر نیس فرانسه 3 نفر مسیحی دیگر را کشت . رهبر مسلمین جهان باز هم هیچ انتقادی نکرد و در دلش این ترورها را ستود و گفت ما فعلا خودمان پشممان ریخته و مثل قبل نمیتونیم آدم بکشیم ، ولی هرمسلمانی سلول خفته ترور دراروپا است که هر جا لازم باشد بیدار اسلامی میشود !
رهبر مسلمین جهان فرمودند :  حالا چند سر هم بریده شود ، باید به ما مسلمین فحش بدهی نامرد ؟ مگر بار اول است که در پاریس سر میبرند ؟ چطور در مقابل تعدادی سر بریده شده ناقابل ، قرادادهای کلان اقتصادی پرشیتیل  با ما  را نمیبینی ؟ یادت هست چند سال پیش با سرفرازی سر بختیار را خودمان بریدیم و بعد خودتان قاتل را در ازای قراردادهای اقتصادی با دسته گل آزاد کردید…حالا هم 3 نفر دیگر را در شهر نیس فرانسه میکشیم تا بفهمی با مارمولک بازی نمیشه ماها رو از سر سفره ایران بلند کرد . اروپا فکر کرده ما حالیمون نیست .

اصلا ملعون این لقمه ایی بود که شماها توی جیب عبای ما گذشتید ، سال 1357 ماها فکرش را نمیکردیم که در گوادلوپ برای ما لقمه بگیرید . امام خمینی با شتر به پاریس نرفت که با ایرفرانس وارد ایران شود … حالا بعد 50 سال میخواهی با برجام هم ما را زنده نگه داری و هم فحش میدهی بچه پرو ؟
این هم تناقض را چطور جواب میدهی ؟ این همه تبعیض را چطور توجیه میکنی ؟ چرا بریدن سر فرانسوی با بریدن سر بختیار باید تفاوت داشته باشد ؟ چرا از بریدن سر بختیار عصبانی نشدی و الیزه قاتل را آزاد هم کرد ، ولی حالا برای سر فرانسوی بریده شده ، الیزه به هم ریخته ؟
خلاصه که مسیو ما همینیم . اسلام همینه . همانطور که امام خمینی فرمود کسانی که میگویند اسلام نباید سر ببرد آدم نیستند . برجام و فرجام هم حالیمون نیست . درآخر یادت نرود که قراردادهای خفنی باز هم میتوانیم ببندیم . بیا و توبه نصوح کن و اون شارلی هبدوی بی تربیت را درش را با سیمان تخته کن .

کشور و ملت فرانسه در تاریخ اروپا همواره از پیشتازان سربریدن با گیوتین بوده‌اند . قانون اساسی فرانسه و ساختار دموکراسی این کشور سکولاریسم و جدایی مطلق دین از سیاست با عقد قرادادهای خفن اقتصادی جور در نمیاد . اینطور که نمیشود هم با قلب و مغز تروریست یعنی ما قرارداد اقتصادی ببندی و حافظ پدر خوانده تروریسم باشید و هم هی فحش بدهی ؟ جامعه فرانسه متناقض نمیشود ؟

30.10.20200
اسماعیل هوشیار