بنیامین؛ چپ مستقل،یا لیبرال ضد بورژوا

Benjamin, walter (1892- 1940) آرام بختیاری تخریب ریوانجیستی روشنگران توسط ژورنالیسم زرد. والتر…

کله چې جګړه کاروبار شي

محمد سليم سليمان جګړه د انسانانو لپاره د مرګ، بې‌ځایه کېدو،…

 افغانستان؛ در بن‌بست اعتماد و آینده ناپیدا

 نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان؛ میان بی‌اعتمادی و بن‌بست سیاسی افغانستان در یکی…

شایسته‌سالاری؛ بنیان عدالت اجتماعی و پیش‌شرط حکمرانی کارآمد

 نور محمد غفوری عدالت اجتماعی، به‌عنوان یکی از بنیادی‌ترین ارزش‌های دولت…

رسول حمزتف شاعر شوروی و مردم داغستان

مترجم:  رسول حمزتف از مهم‌ترین شاعران داغستان و یکی از چهره‌های…

                                      نسل فراسو

 نویسنده: مهرالدین مشید نسلی که پیوندهای انسانی را بر مرزبندی‌های قومی…

سیاست ماجراجویانه و هزینه‌ای که ملت‌ها می‌پردازند

 نور محمد غفوری  تاریخ بشر بارها ثابت کرده است که ملت‌ها…

آمانج جبار

آقای "آمانج جبار" (به کردی: ئامانج جەبار) شاعر معاصر کرد،…

افغانستان؛ بن‌بست مشروعیت و بازی قدرت‌ها

 نویسنده: مهرالدین مشید           فغانستان؛ از انزوای سیاسی تا بحران اجتماعی و…

اپیکور؛ جهانی شاد و بدون رنج

Epikur (341- 271 پ.م. ) آرام بختیاری فلسفه اپیکور؛ نبوغ روشنفکران یونان…

 جوان افغانستان؛ از فروپاشی امید تا ضرورت رستاخیز فکری و…

 نویسنده: مهرالدین مشید در تاریخ ملت‌ها، گاهی فاجعه تنها در ویرانی…

ولادیمیر مایاکوفسکی

برگردان. رحیم کاکایی نگاه لنین به فوتوریسم و مایاکوفسکی  چهره‌ کلیدی فرهنگ…

زنان و تولید علم در تاریخ تمدن اسلامی !

مقدمه زنان مسلمان ، از خانه تا دانشگاه ، از مسجد…

کودتای داوود؛ آغاز فصل پرآشوب تاریخ معاصر افغانستان

نویسنده: مهرالدین مشید کودتای  ۲۶ سنبله ۱۳۵۵ سرآغاز تراژدی نیم‌قرن افغانستان کودتای…

         وحدت خواست مبرم زمان است

هرکه دورافتاده شد ازاصل خویش  باز جوید روز گاری وصل خویش اصالت…

فن تفکر و تمرین فلسفه

درسنامه برای مدارس آموزش سیاسی پدیدآورنده و ویراستار: یوری نیکولاویچ آنتونوف…

بدخشان در محراق کارزار تبلیغات

سیاسی -- نظامی پاکستان ! ولایت بدخشان در شمالشرق ترین قسمت…

سفرنامۀ زندگی

رسول پویان نــوای نـی و نـغـــمـۀ آبـشار هـوای خوش و دامـن کهسار سـرود…

هه‌لو شهید جعفر

آقای "هه‌لو شهید جعفر" (به کُردی: هەڵۆ شەهید جەعفەر) شاعر…

پیاوړی او نومیالی لیکوال

له (ډاکټر طارق رشاد) سره چې پیاوړی او نومیالی لیکوال،…

«
»

نامه خامنه ایی به مکرون !

در پی قتل یک معلم در پاریس و بریدن سر او به دست یک مسلمان افراطی، امانوئل مکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه قاطعانه به دفاع از نظام سکولار و آزادی بیان در کشورش برخاست، حتا اگر چاپ و نمایش قدیسین باشد…
علی خامنه‌ای، رهبر مسلمین جهان هم ، با گذشت یک هفته پس از این اظهارات مکرون، پرسیده است : «دشنام و اهانت به چهره‌های درخشان و مقدس ، آیا این کار احمقانه، توهین به شعور ملتها نیست ؟

به دنبال این پیام رهبر مسلمین جهان ، یک جوان مسلمان در شهر نیس فرانسه 3 نفر مسیحی دیگر را کشت . رهبر مسلمین جهان باز هم هیچ انتقادی نکرد و در دلش این ترورها را ستود و گفت ما فعلا خودمان پشممان ریخته و مثل قبل نمیتونیم آدم بکشیم ، ولی هرمسلمانی سلول خفته ترور دراروپا است که هر جا لازم باشد بیدار اسلامی میشود !
رهبر مسلمین جهان فرمودند :  حالا چند سر هم بریده شود ، باید به ما مسلمین فحش بدهی نامرد ؟ مگر بار اول است که در پاریس سر میبرند ؟ چطور در مقابل تعدادی سر بریده شده ناقابل ، قرادادهای کلان اقتصادی پرشیتیل  با ما  را نمیبینی ؟ یادت هست چند سال پیش با سرفرازی سر بختیار را خودمان بریدیم و بعد خودتان قاتل را در ازای قراردادهای اقتصادی با دسته گل آزاد کردید…حالا هم 3 نفر دیگر را در شهر نیس فرانسه میکشیم تا بفهمی با مارمولک بازی نمیشه ماها رو از سر سفره ایران بلند کرد . اروپا فکر کرده ما حالیمون نیست .

اصلا ملعون این لقمه ایی بود که شماها توی جیب عبای ما گذشتید ، سال 1357 ماها فکرش را نمیکردیم که در گوادلوپ برای ما لقمه بگیرید . امام خمینی با شتر به پاریس نرفت که با ایرفرانس وارد ایران شود … حالا بعد 50 سال میخواهی با برجام هم ما را زنده نگه داری و هم فحش میدهی بچه پرو ؟
این هم تناقض را چطور جواب میدهی ؟ این همه تبعیض را چطور توجیه میکنی ؟ چرا بریدن سر فرانسوی با بریدن سر بختیار باید تفاوت داشته باشد ؟ چرا از بریدن سر بختیار عصبانی نشدی و الیزه قاتل را آزاد هم کرد ، ولی حالا برای سر فرانسوی بریده شده ، الیزه به هم ریخته ؟
خلاصه که مسیو ما همینیم . اسلام همینه . همانطور که امام خمینی فرمود کسانی که میگویند اسلام نباید سر ببرد آدم نیستند . برجام و فرجام هم حالیمون نیست . درآخر یادت نرود که قراردادهای خفنی باز هم میتوانیم ببندیم . بیا و توبه نصوح کن و اون شارلی هبدوی بی تربیت را درش را با سیمان تخته کن .

کشور و ملت فرانسه در تاریخ اروپا همواره از پیشتازان سربریدن با گیوتین بوده‌اند . قانون اساسی فرانسه و ساختار دموکراسی این کشور سکولاریسم و جدایی مطلق دین از سیاست با عقد قرادادهای خفن اقتصادی جور در نمیاد . اینطور که نمیشود هم با قلب و مغز تروریست یعنی ما قرارداد اقتصادی ببندی و حافظ پدر خوانده تروریسم باشید و هم هی فحش بدهی ؟ جامعه فرانسه متناقض نمیشود ؟

30.10.20200
اسماعیل هوشیار