مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

چه بازی دردناک با سرنوشت انسان 

نویسنده: مهرالدین مشید  قدرت ابزاری برای رهایی انسان، نه ابزاری برای…

آیا هوش مصنوعی مسلمان است؟

عثمان نجیب من یادداشتی از یک پیش‌بینی هراس انداز در مورد…

خالق  “ قرارداد اجتماعی ” را گرامی میداریم 

میرعبدالواحد سادات  1 تتبع و نگارش از :  میر عبدالواحد سادات  دوم جولای مصادف به دوصدو چهل و هفتمین سال وفات یکی از تاثیر گزار ترین نمایندگان  عصرروشنگری اروپا و برجسته ترین نقاد آن عصر ژان ژاک روسو  است .  اندیشمندی که…

نه یک پیروزی دیپلوماتیک؛ بلکه یک اشتباه استراتژیک در هندسه‌…

نویسنده: مهرالدین مشید                              به رسمیت شناسی طالبان از سوی روسیه و…

اخراج بی رویه ی مهاجران افغان از ایران

  نوشته ی :اسماعیل فروغی       این روزها خبراخراج دسته جمعی و گسترده…

شناخت روسیه از طالبان

با خانه نشینی و بیکاری که چشم و گوش با…

داد خواهی بخاطر حق و حقوق افغانان مظلوم و داعیه…

بنام خداوند حق و عدالت مهاجرت افغانان که درطی نیم قرن…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

سیاست فاشیستی اخراج افغانها باید فورا متوقف شود!

هیچ انسانی غیر قانونی نیست! جمهوری اسلامی در پی شکست مفتضحانه…

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز!!

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز،…

حکومت آخوندی ایران جنایت کربلای قرن را رقم زد، یزیدان…

محمدعثمان نجیب ایران در گرمای سوزان، زمین را زیر پای هم‌وطنان…

حیات بشری را آتش فشان خاموشی به شدت تهدید میکند

نویسنده:مهرالدین مشید جهان در معرض توفانی فراتر از جنگ سوم  این پرسش…

دومین بار طی طریق در تعامل گذری انسان با هوش…

*محمدعثمان نجیب، بنیاد‌گذار مکتب دینی فلسفی من بیش‌از این نه…

درک لنینی از دموکراسی: نگاهی از سده 21

ترجمه. رحیم کاکایی یرومنکو ولادیمیر ایوانوویچ دکترعلوم فلسفه، مشاور رئیس مجلس قانونگذاری…

افغانستان در سایۀ رقابت‌های ژئوپولیتیکی جهانی ناشی از جنگ اسرائیل…

مقدمه تنش‌های دراز ‌مدت میان ایالات متحده آمریکا، اسرائیل و جمهوری…

فیلسوف آس و پاس،- مدافع مالکیت خصوصی!

max stirner (1806-1856) آرام بختیاری ماکس اشتیرنر، آغاز آنارشیسم فردگرایانه. ماکس اشتیرنر(1856-1806.م) آلمانی،…

افغانستان- آموزشگاهی خونین برای ایران و همسایگان 

سلیمان کبیر نوری در این مقاله می‌خوانید: چکیده نئولیبرالیسم و استعمار؛ تجربه‌ای عینی افغانستان؛…

جنگ های جیوپولیتیک جدید و افغانستان تحت حاکمیت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید از بازگشت تروریسم تا تقابل قدرت های بزرگ در…

سید جمال الدین افغان

 فیلسوف ،دانشمند بنیانگذار نهضت فکری وجنبش آزادی  خواهی افغانستان ،اساسگذار  اتحاد اسلامی ومبارز…

«
»

مواظب فرصت‌طلبان و نفوذی‌های حکومتی در صف انقلاب نوین خود باشیم! 

بهرام رحمانی

bahram.rehmani@gmail.com 

با گذشت پنجاه روز از قتل مهسا امینی‌‌(ژینا)، این دختر 22 ساله سقزی، جامعه ایران وارد مرحله‌ جدیدی از جنبش اجتماعی و انقلابی خود شده است. اگر روزهای نخست این جنبش، حکومت اسلامی و دولت‌های جهان بر این باور بودند که این جنبش مردمی باز هم همانند جنبش‌های گذشته، به‌ویژه 96 و 98 سرکوب و خاموش خواهد شد الان از سران دولت‌های غربی و سازمان ملل گرفته تا خود حکومت اسلامی، به این نتیجه رسیده‌اند که این بار خیزش مردمی با گذشته تفاوت‌های عمیق سیاسی و طبقاتی دارد. 

https://more-mirrors.imgix.net/u/wp-content/uploads/2022/11/Khash_protest.jpg?auto=compress,format

امروز 13 آبان بلوچستان

سرانجام بایدن رییس جمهوری آمریکا نیز صدای پای انقلاب مردم ایران را شنید؟! اما نباید به مواضع و سیاست‌های همه دولت‌های سرمایه‌داری جهان، توهم داشت چرا که آن‌ها، همواره به فکر منافع اقتصادی و سیاسی خود هستند و هرگز دل‌شان به انقلاب مردم ایران نمی‌سوزد بلکه این قدرت انقلاب است که آن‌ها را در حرف هم شده به چنین موضع‌گیری‌هایی علیه حکومت اسلامی می‌کشاند. قطعا در این میان، دولت‌های چین و روسیه و ترکیه بیش از همه در نزد مردم ایران، روسیاه‌تر و منفورتر هستند.

کنفرانس گوادولپ در مقطع انقلاب 1357 را فراموش نکنیم! گوادلوپ نام جلسه‌ای است که از 14 تا 17 دی‌ ماه 1357با شرکت سران چهار کشور قدرتمند جهان یعنی آمریکا، فرانسه، انگلستان و آلمان غربی در جزیره گوادلوپ برگزار شد. در این جلسه مهم‌ترین مسائل جهانی از قبیل، تحولات ایران،کامبوج، آفریقای جنوبی، افغانستان، ترکیه و نفوذ شوروی در خلیج فارس، مورد بررسی قرار گرفت. در این کنفرانس توافق شد که قدرت در ایران به گرایش مذهبی به رهبری خمینی انتقال داده شود تا از قدرت‌گیری گرایش چپ در این کشور، جلوگیری به‌عمل آید.

اکنون شعار «زن، زندگی، آزادی» نه تنها به شعار اصلی انقلاب نوین ایران به رهبری دختران و زنان قهرمان و جسور، بلکه به یک شعار جهانی تبدیل شده است. این شعار تاکنون به زبان‌های مختلف جهان ترجمه و در تظاهرات‌های کشورهای جهان سر داده می‌شود.

هفته‌هاست که معترضان و دانشجویان در سراسر ایران فریاد می‌زنند: «بهش نگین اعتراض، اسمش شده انقلاب»

انقلاب رفراندوم و اصلاحات در چارچوب همین حاکمیت نیست، بلکه نفی کلیت آن و برپایی جامعه نوینی است. جامعه‌ای که در آن، آزادی و برابری و کرامت انسانی امری بدیهی و مسلم و خدشه‌ناپذیر باشد.

 بنابراین، حکومت اسلامی در یک بن‌بست گیر کرده است که نه راه پیش دارد و نه پس، تنها با فقرپاشی و نابودی ور‌به‌رو است.

اما در این میان از توطئه‌های حکومت تا فرصت‌طلبان و سوء‌استفاده کنندگان راه افتاده‌اند و سعی دارند سیاست‌ها و اهداف خود را بر این جنبش تحمیل کنند. برای مثال، در مقابل شعار «زن، زندگی، آزادی» شعار «مرد، میهن، آبادی» قرار داده شده، شعاری مردسالار و ارتجاعی که هفته گذشته سخنگوی دولت رئیسی در جلسه با دانشجویان مطرح کر دو اکنون توسط طیف سلطنت‌طلبان و در زیر تصاویر بزرگ رضا پهلوی این شعار نوشته شده است. 

C:\Users\ashena\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.MSO\FD3459D1.tmp

امروز حکومت اسلامی در زندان و سایر شهرهای سیستان و بلوچستان باز هم دست به کشتار زد مردم رنج دیده این منطقه 43 سال است که در زیر انواع و اقسام فشارهای سیاسی و اقتصادی حکومت کمرشان خم شده اما اکنون و هم‌گاه با جنبش اجتماعی – انقلابی سراسر ایران، با قامتی استوار عزم و اراده کرده‌اند در همبستگی با سایر استان‌های ایران، حکومت اسلامی را با کله زمین بزنند. در این 50 روز، بیش از صد تن از مردم بلوچ جان خود را از دست داده‌ند و صدها تن زخمی و دستگیر شده‌اند. همین امروز حدود ده تن از شهروندان بلوچ با تیراندازی مستقیم ماموران حکومتی جان باختند.

اما مولوی عبدالحمید، امام جمعه‌ اهل‌سنت و نماینده خامنه‌ای در زاهدان، امروز در خطبه‌های نماز جمعه 13 آبان خود، خواستار برگزاری «رفراندوم فوری» با حضور ناظران بین‌المللی برای «تغییر سیاست‌ها بر اساس خواسته‌های مردم» شد.

عبدالحمید در ادامه سخنان خود، از حوزه علمیه قم و مسئولان کشور خواست صدای مردمی را که ۵۰ روز است در میدان اعتراضات حضور دارند، بشنوند.

امام جمعه‌ اهل‌سنت زاهدان، دلیل انقلاب ۵۷ را «نبود آزادی» عنوان و تاکید کرد که «تمام مقامات و مسئولان» و حتی «بالاترین مسئولیت کشور هم مشروعیت خود را از همین ملت گرفته است» اما با وجود شعارِ «ولی‌نعمت مردم هستند،… متاسفانه آن‌طور که همه فکر می‌کردند که تبعیض و نابرابری از بین رفته و همه از نعمت مساوات برخوردار می‌شوند، نشد.»

اما جمعه زاهدان آدرس غلط به مردم می دهد و سعی می کند با «گلایه» از حکومت‌شان و پیش کشیدن رفراندوم، در تلاش است انقلاب مردم را باز هم به اصلاحات قطره‌چکانی چارچوب این حکومت تبدیل کند.

توجه کنید مردمی که در سراسر ایران شعارهای «جمهوری اسلامی نمی‌خوایم نمی‌خوایم»، مرگ بر خامنه‌ای»، «مرگ بر جمهوری اسلامی»، «امسال سال خونه، سیدعلی سرنگونه» و… آن موقع نماینده خامنه‌ای خواستار رفراندوم می‌شود واقعا هدفش چیست؟ خیلی روشن هدف او و خیلی از مقامات حکومت، با این موضع‌گیری‌ها در تلاشند حکومت را از سرنگونی برهانند. چرا که سرنگونی حکومت اسلامی، از هر نظر، از جنبه اقتصادی، سیاسی و ایدئولوژیکی به ضرر همه آن‌ها و جناح‌های حکومت است.

اگر امام جمعه زاهدان به حکومت‌شان انتقاد دارد وظیفه‌اش است. آن‌هم هنگامی که این حکومت کودک و بزرگ، پیر و جوان، زن و مرد، پزشک و کارگر و… را می‌کشد انتقاد امام جمعه زاهدان به حکومت‌شان و پیشنهاد «رفراندوم فوری»‌اش، نباید کسی را متوهم کند. نباید اجازه داد در گوشه‌ای از ایران، باز هم تجربه تلخ انقلاب 57 تکرار شود و آخوند و مسجد به چشم مردم انقلابی خاک بپاشند. مردم بلوچستان خیلی آگاه‌تر و رادیکال‌تر از آن هستند که امام جمعه بتواند مسیر انقلاب آن‌ها را منحرف سازد.

ناگفته نماند که با ادامه انقلاب، طبیعتا بسیاری از نیروهای سرکوب حکومت و هم برخی مقامات آن ریزش کنند و از حاکمیت دور شوند. خوب مردم با این‌ها کاری ندارند اما باید در دادگاهی‌های مردمی علنی و عادلانه که از فردای سرنگونی حکومت برپا خواهند شد نه تنها سران و مقامات، بلکه همه عوامل و عناصر مذهبی، سیاسی و نظامی حکومت مورد محاکمه و بازخواست قرار خواهند شد. گفتن این که من مامور بودم و معذور، هیچ جایی نخواهد داشت.

فراموش نکنیم که مولوی عبدالحیمد در نمایش انتخابات اخیر ریاست جمهوری از آیت‌الله قاتل، یعنی ابراهیم رئیسی حمایت کرده بود.

اما روشن است که برخورد مردم و حساب کسانی مانند مولوی عبدالحمید و یا نیروهای که از حکومت جدا می‌شوند فرق می‌کند و رفتار مردم با آن‌هایی که تا آخر از حاکمیت دفاع می‌کنند متفاوت است.

آن هم زمانی که فعالیت همه اپوزیسیون در ایران ممنوع است و رسانه‌های مستقل وجود ندارد حتی بر فرض محال حکومت بپذیرد که «رفراندوم فوری» برگزار شود باز از صندوق‌ها با هزار تقلب حکومت اسلامی و یا کمی تعدیل شده آن به قدرت خواهد رسید و باز هم مردم در اسارت باقی خواهند ماند!

زنده باد شعارهایی که نیروی جوان دختر و پسر در خیابان‌ها، مدارس و دانشگاه‌ها، مراکز کار از جمله شعارهای زیر را سر می‌دهند:

زن، زندگی، آزادی!

کار، نان، مسکن، آزادی، اداره شورایی!

زنده باد انقلاب نوین ایران از بلوچستان تا کردستان، از شرق تا غرب، از شمال تا جنوب ایران!

کردستان چشم و چراغ ایران!

آذربایجان بیدار است حامی کردستان است!

زنده باد اتحاد و همبستگی جنبش‌های سراسری و همه مردم آزاده ایران بر علیه حکومت اسلامی!

سرنگون باد کلیت حکومت اسلامی ایران!

جمعه سیزدهم آبان 1401 – چهارم نوامبر 2022