از صنف درس تا پشت فرمان؛ روایت یک نسل

نویسنده: مهرالدین مشید آینه غربت؛ روایت زندگی یک نسل در یک…

جبار صابر

استاد "جبار صابر" (به کُردی: جەبار سابیر) شاعر معاصر کُردزبان…

بیاد دنیای امن و آزاد

رسول پویان نفت و گاز اول فروغ منزل و کاشانه شد بعد…

اهمیت ژئوپولتیک و ژیواکونومیک دهلیز واخان؛

پاکستان در اندیشه کنترول کامل این دهلیزحیاتی: کریدور واخان (Wakhan Corridor)،…

ډرونونه، سیم‌کارتونه او ټکنالوژیک جنګ

ليکنه: حميدالله بسيا په اوسنۍ نړۍ کې د جګړو بڼه تر…

طالبان و بازی‌های پنهان؛ از فرافکنی سیاسی تا مهندسی استخباراتی

نویسنده: مهرالدین مشید طالبان و نبرد روایت ها؛ بازی های سیاسی…

مپیندارید یاران!

امین الله مفکرامینی  2026-02-06! مپنــــدارید یـاران که من دیوانــــــه ام زخودغافل وبــا خلق…

دورنمای پایان نزاع‌های گروهی و قومی در افغانستان؛ فرصت‌ها و…

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان در بیش از دو سدهٔ اخیر، افزون…

توافقنامه همکاری نظامی روسیه و افغانستان

ضرورت دوجانبه و برمبنای منافع طرفین : منافع روسیه ؛ افغانستان با…

بازخوانی تحولات افغانستان؛ از بن بست سیاسی تا تحول اجتماعی

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان در آستانهٔ دگرگونی؛ از متن استبداد تا…

چگونگی آبیاری  زمین های زراعتی

نوشته کریم پوپل مورخ ۲۲ می ۲۰۲۶ آبیاری عملیه رساندن مقادیر کنترل…

پیاوړی لیکوال، تکړه شاعر

له ښاغلي ډاکټر طارق رشاد سره چې د علم، ادب…

آیینۀ تاریخ

رسول پویان چه خـوش گفت توسیدیـد فیلسوف که بُد جنگ اسپارت وآتن…

زمزمه های بازگشت اشرف غنی به کابل از شایعه تا…

نویسنده: مهرالدین مشید در این روزها زمزمه‌های بازگشت اشرف غنی به…

دستاوردهای خلاق چخوف، نویسنده برجسته رئالیست روسی 

برگردان. رحیم کاکایی پیشگفتار مترجم : رئالیسم بی‌رحمانه‌ی یک راوی غمگین  نویسنده ای…

لحاف مهربان کودکی

ساجده میلاد من به گذشته می اندیشم  من شب ها  در آغوش سبز…

نقش زنان مسلمان در جامعه اسلامی !

مقدمه . بی گمان یکی از مهم ترین مباحث در تبیین…

بدخشان؛ گره کور و پاشنه آشیل حاکمیت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید بدخشان؛ جرقه های بحران و احتمال خیزش تازه…

شیرۀ جان

رسول پویان شیرۀ جان ازدو چشم خون چکانم می چکد لـؤلــؤی لالا…

            و حدت خواهی 

در عاشقی ،  عشق   نمایی   نمیکنم گنج  ی  محبتیم…

«
»

مخالفان ترامپ کناره گیری وی را پیش بینی کردند

تارنمای « راشاتودی » نوشت : فعالان مخالف « دونالد ترامپ » رئیس جمهوری آمریکا صبح چهارشنبه درحوالی کاخ سفید به توزیع نسخه های ساختگی از روزنامه واشنگتن پست با تیتر فرار ترامپ به کریمه، دست زدند.

به گزارش روز پنجشنبه  از تارنمای این شبکه خبری، تیتر «خلع شده از ریاست جمهوری، ترامپ با ترک شتاب زده کاخ سفید به بحران پایان داد،» در صفحه اول این نسخه های جعلی خودنمایی می کرد.
در این روزنامه که تاریخ انتشار آن مه 2019 تعیین شده بود، آمده است : ترامپ ساعت 3 و 15 دقیقه صبح روز اول ماه مه (11 اردیبهشت 98) به طور غیرمنتظره ای دفتر خود را ترک کرده و در پیامی که در دفتر ریاست جمهوری برجای گذاشته «هیلاری کلینتون دغل باز» و رسانه های فیک نیوز را عامل فرار خود معرفی کرده است.
بنابر گزارش این نسخه های جعلی، کناره گیری ساختگی ترامپ و سوگند خوردن مایک پنس معاون اول وی، در پی «اعتراضات گسترده» مردمی وابسته به جنبش می تو (#MeToo) روی داده که با کارزار آزار مقامات کاخ سفید و نمایندگان جمهوریخواه همراه شده است. طرحی که برخی فعالان لیبرال در دنیای واقعی هم مطرح کرده اند.
به نوشته راشاتودی، در این نسخه جعلی آمده است که کناره گیری ترامپ موجی از پایکوبی ها را در جهان به راه انداخته است و کشورهای اروپایی از پناه دادن به وی سرباز زده اند.
طراحان این روزنامه ساختگی، کاملا به قالب واشنگتن پست وفادار بوده و با دامن زدن به روایت تبانی با روسیه، این طور نشان داده اند که ترامپ در کریمه روسیه ماوا گرفته است.
به نقل از راشاتودی، گروه ترقی خواه «یس من» (Yes Men) که هدف اصلی آن آگاهی بخشی به عموم در مورد مشکلات اجتماعی و سیاسی است، در بیانیه ای مطبوعاتی مسئولیت این اقدام را برعهده گرفته است.
به گزارش ایرنا، روزنامه نیویورک تایمز به تازگی در گزارشی افشا کرد که اداره پلیس فدرال آمریکا (اف.بی.آی) تحقیقاتی را درمورد احتمال همکاری رئیس جمهوری با روس ها پس از اخراج «جیمز کومی» مدیر سابق اف.بی.آی در سال 2017، آغاز کرده است.
این روزنامه چندی بعد در گزارش دیگری اصرار مکرر ترامپ برای خارج کردن آمریکا از پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) را به عنوان خوش خدمتی دیگری به کرملین تعبیر کرد.
از طرف دیگر تحقیقات رابرت مولر بازپرس پرونده مداخله روسیه در انتخابات 2016 آمریکا در مورد احتمال تبانی ترامپ با روسیه ادامه دارد.
ترامپ در واکنش به این فشارهای فزاینده ادعای نیویورک تایمز را توهین آمیز خوانده و آن را رد کرد. وی در پاسخ به خبرنگار این روزنامه با عصبانیت گفت که هیچگاه برای روسیه کار نکرده است.