آلبر کامو،‌ محصول یا قربانی استعمار فرانسه؟

درودها دوستان گرامی ما! محمدعثمان نجیب  نماینده‌ی مکتب  دینی فلسفی  من بیش از…

کتاب "زندگی عیسی" نقد مسیحیت بود 

Strauß, David (1808-1874) آرام بختیاری داوید اشتراوس؛- مبارز ضد مسیحی، مبلغ علم…

عدل الهی و عدالت اجتماعی و سرنوشت عدالت در جهان

نویسنده: مهرالدین مشید  خوانشی فلسفی–دینی از نسبت خدا، انسان و مسئولیت…

لذت چیست؟

لذت به معنای حقیقی٬ بدون وابستگی به خوردن و مراقبت جنسی٬ بصورت…

اختلاف دښمني نه ده؛ د اختلاف نه زغمل دښمني زېږوي

نور محمد غفوری په انساني ټولنو کې د بڼو او فکرونو اختلاف یو…

شاعر کرد زبان معاصر

آقای هوزان اسماعیل (به کردی: هۆزان ئیسماعیل) شاعر کرد زبان…

چند شعر کوتاه از لیلا طیبی

(۱) انسان کلام سبز ترحم، جاری از گلوی خدا بود.  از یاد برده…

جغرافیای سیاسی افغانستان و رقابت های نیاتی قدرت ها

نویسنده: مهرالدین مشید طالبان ژیوپلیتیک نیابتی؛ در هم زیستی با گروههای…

اعلامیه در مورد یورش سبعانه امپریالیسم آمریکا به ونزوئلا

سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان سرانجام شنبه ۳ جنوری، پس از آنکه…

زخم کهنۀ سال نوین

رسول پویان سال نو آمد ولی جنگ و جـدل افزون شدست کودک…

تحول ششم جدی، روزی که برایم زنگ زنده‌گی دوباره را به…

نوشته از بصیر دهزاد   قصه واقعی از صفحات زنده‌گی ام  این نوشته…

دوستدارم

نوشته نذیر ظفر ترا   از  هر کی بیشتر دوستدارم ترا  چون قیمت  سر دوستدارم سرم  را گر    برند…

مولود ابراهیم

آقای "مولود ابراهیم حسن" (به کُردی: مەولود ئیبراهیم حەسەن) شاعر…

پدیدار شناسی هوسرل؛ ایده آلیستی و بورژوایی؟

Edmund Hussrel(1859-1938)    آرام بختیاری جهان شناسی؛ فنومنولوگی و شناخت ظاهر پدیده ها…

ميسر نميشود

28/12/25 نوشته نذير ظفر پير م    وصال  يار   ميسر   نميشود وقت  خزان   بهار    ميسر  نميشود بيكار م اينكه شعر و…

مهاجران در تیررس تروریستان و بازتولید سلطه طالبان در تبعید

نویسنده: مهرالدین مشید ترور جنرال سریع ، سرآغاز یک توطئه مضاعف،…

شماره ۳/۴ محبت 

شماره ۳/۴ م سال ۲۸م محبت از چاپ برآمدږ پیشکش…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۸)

نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مارکس و جنبش اعتصاب مارکس و انگلس حداکثر توجه خود…

مائوئیسم در افغانستان: از نظریه‌پردازی تا عمل‌گرایی بدون استراتژی

این مقاله به بررسی تاریخی و تحلیلی جنبش مائوئیستی در…

                        به بهانه ی آمستردام              

   نوشته ی : اسماعیل فروغی          من نمیخواهم درباره ی چند وچون…

«
»

غزه آئینهٔ تمام‌نمای سیاست‌های سلطه‌جویانۀ جنایتکاران جنگی

در پی افزایش قدرت جبهۀ مقاومت در غرب آسیا و گسترش دامنۀ مبارزه در جهان علیه جنایات آمریکا و اسرائیل در غزه، دولت‌های این دو کشور به سیاست مهلک ایجاد قحطی و گرسنگی جهت ادامۀ نسل‌کشی در سرزمین‌های اشغالی فلسطینیان دست یازیده‌اند. برخی از دولت‌های غربی، مانند آلمان، ایتالیا، کانادا، استرالیا، و انگلستان، در پیروی از آن‌ها طی روزهای گذشته کمک‌های مالی خود به «آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک» (آنروا) را قطع کردند.

وظیفۀ این آژانس، که توسط سازمان ملل متحد پس از قتل‌عام فلسطینیان توسط اسرائیل در فجایعی مانند کشتار دیریاسین در سال ۱۹۴۸ میلادی تأسیس شد، امدادرسانی به آوارگان و بازماندگان پناهجوی فلسطینی بود، که هم اکنون توسط این دولت‌ها از میان برداشته می شود.

پیش از اعلام این سیاست ضدبشری توسط این دولت‌ها، ۱۵۰ تن از امدادرسانان از آغاز جنگ در غزه تاکنون جان خود را از دست داده بودند و تضییقات نانوشته‌ای نیز بر این آژانس وارد آمده بود. اما با اعلام رسمی قطع کمک‌رسانی مالی به آن، ابعاد فاجعۀ انسانی فراگیرتر و خارج از کنترل خواهد بود.

هم‌اکنون هزاران کودک بر اثر گرسنگی در دام مرگ زودرس گرفتار آمده‌اند. چند روز پیش، یک کودک شیرخوارۀ شش‌ماهه بر اثر گرسنگی ناشی از فقدان شیر جان خود را از دست داد. بسیاری از کودکان بی‌خانمان، که والدین و اعضای خانوادۀ خود را از دست داده‌اند، به‌جای تحصیل به کار دستفروشی در خرابه‌های به‌جا مانده از بمباران‌های اسرائیل در غزه روی آورده‌اند. صدها کودک ۶ ـ ۷ ساله سرپرستی خواهران و برادران کوچک‌تر از خود را به‌عهده گرفته‌اند. گسترش بیماری‌های واگیر و نبود دارو و کمک‌های پزشکی نیز جان دو میلیون انسان را در نوار غزه تهدید می‌کند. با قطع کمک‌های مالی به «آنروا»، زندگی دو هزار پناهجوی فلسطینی نیز در معرض نابودی است.

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، این اقدام جنایتکارانه را در حالی که این دولت‌ها به ارسال تسلیحات جنگی به اسرائیل ادامه می‌دهند نمونۀ بارز استانداردهای دوگانه در زمینۀ حقوق بشر توصیف کرده است. اما «ایسرائیل کاتس»، وزیر امور خارجۀ اسرائیل، در روز پنجشنبه ۱۲ بهمن ماه در مصاحبه‌ای با شبکۀ ۷ تلویزیون اسرائیل گفته است: «آژانس سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی موسوم به آنروا بخشی از ماشین قتل حماس است.»

سخن این وزیر جنگ‌طلب بر پایۀ دروغ آشکاری است که چند روز پیش دولت متبوع وی پیرامون علت قطع کمک‌های مالی به «آنروا» اظهار کرده بود. بنا به آن اظهارات دروغ، «برخی از کارکنان آژانس در حملۀ حماس در روز ۷ اکتبر ۲۰۲۳ به اسرائیل شرکت داشته‌اند.»

قطع کمک‌رسانی مالی به «آنروا» و توسل به ایجاد قحطی به‌قصد کشتار هزاران انسان بر اثر گرسنگی و تشنگی است که به‌راستی به‌معنای برپایی دوزخ در گوشه‌ای از جهان ما است. توسل به انواع و اقسام شیوه‌های قتل و نابودی انسان‌ها، در کنار بمباران‌های بی‌وقفۀ همۀ مناطق زیستی در نوار غزه، آئینۀ تمام‌نمای سیاست دولت‌های ایالات متحدۀ امریکا و دولت صهیونیستی اسرائیل در همۀ ادوار گذشته است. شدت بخشیدن به جنایات جنگی در غرب آسیا توسط این دولت‌ها و همدستان غربی آن‌ها نیز اقدامی است جنایت‌کارانه که این قدرت‌ها برای حفظ سلطه و سرکردگی خود بر جهان متحول ما به‌کار می بندند.