آیا هوش مصنوعی مسلمان است؟

عثمان نجیب من یادداشتی از یک پیش‌بینی هراس انداز در مورد…

خالق  “ قرارداد اجتماعی ” را گرامی میداریم 

میرعبدالواحد سادات  1 تتبع و نگارش از :  میر عبدالواحد سادات  دوم جولای مصادف به دوصدو چهل و هفتمین سال وفات یکی از تاثیر گزار ترین نمایندگان  عصرروشنگری اروپا و برجسته ترین نقاد آن عصر ژان ژاک روسو  است .  اندیشمندی که…

نه یک پیروزی دیپلوماتیک؛ بلکه یک اشتباه استراتژیک در هندسه‌…

نویسنده: مهرالدین مشید                              به رسمیت شناسی طالبان از سوی روسیه و…

اخراج بی رویه ی مهاجران افغان از ایران

  نوشته ی :اسماعیل فروغی       این روزها خبراخراج دسته جمعی و گسترده…

شناخت روسیه از طالبان

با خانه نشینی و بیکاری که چشم و گوش با…

داد خواهی بخاطر حق و حقوق افغانان مظلوم و داعیه…

بنام خداوند حق و عدالت مهاجرت افغانان که درطی نیم قرن…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

سیاست فاشیستی اخراج افغانها باید فورا متوقف شود!

هیچ انسانی غیر قانونی نیست! جمهوری اسلامی در پی شکست مفتضحانه…

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز!!

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز،…

حکومت آخوندی ایران جنایت کربلای قرن را رقم زد، یزیدان…

محمدعثمان نجیب ایران در گرمای سوزان، زمین را زیر پای هم‌وطنان…

حیات بشری را آتش فشان خاموشی به شدت تهدید میکند

نویسنده:مهرالدین مشید جهان در معرض توفانی فراتر از جنگ سوم  این پرسش…

دومین بار طی طریق در تعامل گذری انسان با هوش…

*محمدعثمان نجیب، بنیاد‌گذار مکتب دینی فلسفی من بیش‌از این نه…

درک لنینی از دموکراسی: نگاهی از سده 21

ترجمه. رحیم کاکایی یرومنکو ولادیمیر ایوانوویچ دکترعلوم فلسفه، مشاور رئیس مجلس قانونگذاری…

افغانستان در سایۀ رقابت‌های ژئوپولیتیکی جهانی ناشی از جنگ اسرائیل…

مقدمه تنش‌های دراز ‌مدت میان ایالات متحده آمریکا، اسرائیل و جمهوری…

فیلسوف آس و پاس،- مدافع مالکیت خصوصی!

max stirner (1806-1856) آرام بختیاری ماکس اشتیرنر، آغاز آنارشیسم فردگرایانه. ماکس اشتیرنر(1856-1806.م) آلمانی،…

افغانستان- آموزشگاهی خونین برای ایران و همسایگان 

سلیمان کبیر نوری در این مقاله می‌خوانید: چکیده نئولیبرالیسم و استعمار؛ تجربه‌ای عینی افغانستان؛…

جنگ های جیوپولیتیک جدید و افغانستان تحت حاکمیت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید از بازگشت تروریسم تا تقابل قدرت های بزرگ در…

سید جمال الدین افغان

 فیلسوف ،دانشمند بنیانگذار نهضت فکری وجنبش آزادی  خواهی افغانستان ،اساسگذار  اتحاد اسلامی ومبارز…

  به آرمان وطن

بیا برویم کشور تا بان را بسا زیم  خا نه ی…

نوستالوژی و جاذبه های فکری و اعتقادی 

نویسنده: مهرالدین مشید نوستالوژی و گذشته گرایی های فکری و اعتقادی زمانیکه…

«
»

علائم سیاسی با ادبیاتی ایدئولوژیک !

خبرگزاری تسنیم همزمان 2 خبر را بازتاب داد . یکی مربوط به دیدار دختر رفسنجانی با رهبران فرقه بهایی است که ظاهرا خیلی هم سرو صدا کرد ، و دیگری اقدام کمیته روابط خارجی کنگره آمریکا در حمایت از منافقین…

 


یک کارشناس مسائل استراتژیک نظام اسلامی ایران با اشاره به اینکه نباید از کنار این موضوع به راحتی گذر کرد و آن را صرفاً ملاقات با یک زندانی بهایی تلقی کرد، متذکر شد: دیدار دختررفسنجانی با اعضای فرقه ضاله بهائیت در قالب یک قطعه از پازلی بزرگ تعریف می‌شود که از سوی “دشمن” طرح‌ریزی شده است. وی با بیان اینکه این دیدار سهوی و اشتباه نبوده است، تاکید کرد : در مسیر برجام احتمالاً دشمنان در آینده به سراغ موضوعات دیگری مانند «همجنس‌بازی» می‌روند تا با طرح نقض حقوق بشر از سوی ایران، پروژه‌های خود را جلو ببرند.رئیس اندیشکده یقین در خاتمه تصریح کرد: بهائیت پدیده‌ای جدید است و عمری کمتر از 200 سال دارد. شبیه به چنین جریاناتی در صدر اسلام نبود و پیامبر اعظم (ص) هم هیچ مصالحه‌ای با مشرکین و منافقین آن دوره نداشتند….

این ادبیات جای تعجب ندارد . بعد از امضاء برجام پدیده ای به نام دشمن معنی ندارد . اگرمنظور از دشمن غرب یا آمریکاست ، پس برجام را چه کسی امضاء کرد و هدف چیست ؟ این آب شدن یخ دشمنی در جهان و منطقه و داخل ایران خاصییت نهایی برجام است ، کارشناس مسائل استراتژیک علائم سیاسی را درست تشخیص داده است ولی ادبیاتش ( خواسته یا ناخواسته ) درست نیست . برای شروع برجام در داخل ایران موضوع بهایییت بهترین مولفه است چون درفرهنگ و جغرافیای ایران درهیچ زمانی آنها سیاسی نبوده اند و همه با هماهنگی ، سیاسی ترین قدمها را با عناصرغیر سیاسی شروع کرده اند . قدمهای سیاسی با نیروی ایدئولوژیک مثل بهاییت خواص زیادی دارد که در این مرحله نداشتن قیمت مادی است . این تابو به نسبت بقیه تابوها ارزانترین قیمت را دارد چون بهاییت خواستار مشارکت در قدرت سیاسی نبوده و نیست . ولی بقیه نیروهای خارج از نظام فقط به خاطر مشارکت در قدرت سیاسی به زمین و زمان سیخ و میخ میزنند .

شاید نظام در مسیر برجام به بزرگترین نیروی سیاسی ایران ( بد و خوبش موضوع مطلب نیست ) بتواند در آخر صف جا بدهد . ولی در مجموع نمیتواند آن را دور بزند و نیبند . کلمه منافق در مورد سازمان مجاهدین خلق ایران که خمینی مخترع آن بود ، کلمه ای قرانی یا ایدئولوژیک است که ابتدا به دلیل جهل مردم کارائی داشت . این روزها تقریبا مضحک است ، چون قرار است تمام حرکتها سیاسی شود . به قول تحلیلگر حکومت ، بهائیت پدیده‌ای جدید است و عمری کمتر از 200 سال دارد . شبیه به چنین جریاناتی در صدر اسلام نبود و پیامبر هم هیچ مصالحه‌ای با مشرکین و منافقین آن دوره نداشتند….ولی حالا نظام اسلامی ولایت فقیه در ورای محمد با قدمهای سیاسی مصاله دارد . بهاییت از نظر حکومت اسلامی به بخش مشرکین ربط دارد که با دیدار سمبلیک فائزه شروعی خوبی و کم قیمتی در مسیر برجام برای مولفه های داخل ایران است . طرف مقابل ظاهرا هجمه رسانه ای سنگینی کرد و اکبر رفسنجانی این هجمه را با نکوهش کار دخترش خنثی کرد ، اما بلافاصله موضوع کودتای فرهنگی یا همان انقلاب فرهنگی سال 1358 را اشتباه خواند….این مسیر از قتل عامهای دهه 1360 ، ترورهای خارج از ایران ، و نهایتا مشارکت تمام نیروهای مربوط به ایران در تلاش و قدرت سیاسی میگذرد . ولی چنین سرعتی هنوز برای سیستم ولایت فقیه زیاد است کمتر از سرعت لاکپشت هم سرعت حلزون است ، ولی آخرش که چی ؟


کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا با تصویب قطعنامه‌ای حمایت از عناصر باقیمانده منافقین ساکن در کمپ لیبرتی را خواستار عراق شد.به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، قطعنامه‌ای که روز چهارشنبه به اتفاق آرا در کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان به تصویب رسید از دولت آمریکا می‌خواهد تا با همکاری با دولت عراق این اطمینان حاصل شود که امنیت کمپ لیبرتی (محل استقرار منافقین) تامین گردد.«اد رویس» رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان پیش از تصویب قطعنامه مذکور با بیان اینکه در اکتبر 2015، 23 تن از ساکنان کمپ لیبرتی در حمله‌ای راکتی کشته‌ شده‌اند مدعی شد: ما اطلاعاتی دریافت کرده‌ایم مبنی بر اینکه ایران در حال تدارک حمله‌ای قریب الوقوع علیه ساکنان کمپ لیبرتی هستند.وی ادامه داد: به همین دلیل است که قطعنامه فوق از دولت آمریکا و عراق می‌خواهد تا برای ساکنان کمپ حفاظت لازم را به عمل آورند و این اطمینان را بدهند که آنها سریعا در جایی خارج از عراق، به مانند آلبانی که امن است، مستقر شوند.

تصویب انواع قطعنامه ها سالهاست جریان دارد و پیامی مشخص به سیستم ولایت فقیه حاکم . بر خلاف جلز و ولز خامنه ای که میگوید غرب قابل اعتماد نیست ، این سیستم ولایت است که از نظر غرب هنوز قابل اعتماد در مسیر برجام نیست . به همین دلیل انواع تسمه ها را مثل تحریم کمی شُل میکند ولی کل مسیر را هموار نمیکند و منتظر است . پایان صادرات اّن قلاب در منطقه و مداخلات احمقانه اسلامی و نوع تنظیم رابطه با تمام مولفه های داخلی ازعلائم جدیت و توان سیستم ولایت فقیه است . همه چیز بستگی به قدمها و حرکات سیستم ولایت فقیه دارد . پروژه غربی برجام خیلی جدی است و با خاله بازی زیر پتو فرق میکند .

اسماعیل هوشیار