شانسی برای نجات افغانستان باقی مانده یا فرصت‌ها از دست…

نویسنده: مهرالدین مشید بیداری وجدان جمعی مردم؛ بازسازی مشروعیت سیاسی این پرسشی…

مارکسیسم قلب جوانان را تسخیر می‌کند

ا. م. شیری «چگونه یک ایدئولوژی غربی مانند مارکسیسم می‌تواند در…

عالم تنهایی 

رسول پویان  آزاد و ســرافـــرازم در عـالـم تـنهـایی  عشق و دل بیدار است تا…

هرمشکل حل گردد

امین الله مفکرامینی           2025-10-11! نازم آن قامت رسـا که نگردد خـــــــم زاِدبــــار همــتـــــــی…

جګړه او ورور وژنه د هېواد ستونزې نه شي حل…

 نور محمد غفوری سریزه نیمه پېړۍ کېږي چې په افغانستان کې جګړه…

پاکستان؛ درگیر جنگ نیابتی هند یا اسیر میراث تروریست‌پروری های…

نویسنده: مهرالدین مشید پیاله کافی؛ دیروز زهری به کام مردم افغانستان…

مذاکره هیئت های افغانستان و پاکستان

در ترکیه از دید حقوق بین الملل عمومی این نشست‌ها برخاسته…

خُردشدن کرزی نزد پرویز مشرف و خُردساختن کشور، توسط کرزی…

بازخوانی تاریخی نه چندان دور محمدعثمان نجیب من در دوران نخست حکومت…

احمدشاه بابا

احمدشاه بابا نومیالی اتل، غښتلی، توریالی او پیاوړی ملي شخصیت:  احمدشاه…

«چپ نو» و سوسیال‌دموکراسی در افغانستان

نور محمد غفوری «چپ نو» و سوسیال‌دموکراسی در افغانستانبازاندیشی در ایدئولوژی…

تهدیدهای پاکستان برضد افغانستان؛ از سیاست بازدارندگی تا بازی ژئوپولیتیک

نویسنده:  مهرالدین مشید از سیاست بازدارنده گی تا تغییر در رهبری…

بحران مالی سازمان ملل و فاجعه انسانی در افغانستان

آزمونی برای تعهد جهانی به انسان‌دوستی و چندجانبه‌گرایی سازمان ملل متحد…

میراث سکاها در شاهنامه فردوسی: سیستان، سجستان و ایران

- دکتر بیژن باران مقدمه: شاهنامه و جغرافیای هویت ایرانی. شاهنامه…

تروتسکی در تاریخ اندیشه سیاسی چپ

leo Trotzki ( 1879- 1940 )  آرام بختیاری سنت ترور سیاسی با…

پاسخ  ما

میر عبدالواحد سادات پاسخ  ما  : بر مبنای وجدان ملی و ندای…

قهرمانی تیم فوتسال؛ نمادی از وحدت ملی و امیدی برای…

نویسنده: مهرالدین مشید شگفتن گل های لیخنند در سرزمین به تاراج…

تحول فرهنگ سیاسی؛ کلید طلایی وحدت و ثبات ملی در…

نور محمد غفوری (بخش چهارم و آخری)  ۷. ویژگی‌های فرهنگ سیاسی مطلوب برای…

ارسطو

نوموړی د لرغوني یونان او لوېدیځې نړۍ یو له لویو…

تحول فرهنگ سیاسی؛ کلید طلایی وحدت و ثبات ملی در…

نور محمد غفوری (بخش سوم) ۶. چالش‌ها و راهکارهای تحول فرهنگ سیاسی در…

تحول فرهنگ سیاسی؛ کلید طلایی وحدت و ثبات ملی در…

نور محمد غفوری (بخش دوم)  ۴. وضعیت کنونی کلتور سیاسی در افغانستان در پرتو…

«
»

طالبان ـ مقاومت میلیونران ـ احمدمسعود !؟

                  نوشته ی:اسماعیل فروغی  

      تشکیل جمعیتی زیرنام شورای عالی مقاومت برای نجات افغانستان درخارج کشور وهمزمان با آن سخنرانی ها و مصاحبه های مضحک و بی مزه ی اشرف غنی فراری ، امرالله صالح لافوک و برخی دیگرازدست پروردگان سازمان استخبارات امریکا در رسانه های جمعی ، همه یک هیاهوی تبلیغاتی – استخباراتیست که به هدف فریب دادن و مصروف کردن دوباره ی مردم زیرنام مقاومت ، تعامل با تروریستان و جلوگیری از رستاخیزعمومی مردم دربرابرطالبان براه افتاده است .

     هیچ به بحث نیاز نیست که طالبان یک گروه قومی – مذهبی تندرو ، انتحاری پرور ، عقب گرا و بدوی است که مطابق نقشه ی استخبارات امریکا و پاکستان برای نابودکردن مظاهرتمدن و فرهنگ درافغانستان و برای انتقال جنگ و بی ثباتی درشمال افغانستان بقدرت رسانده شده اند .

    طالبان همان حکومت مرکزی قوی را که ازعبدالرحمان خان تا اشرف غنی خودخواهانه آرزو برده می شد ، ایجادخواهند کرد – حکومتی را که درآن به هیچ قوم و گروهی غیرازخود طالبان ، حق شرکت درقدرت و حتا حق زنده گی درافغانستان داده نمی شود .

     واضح است که طالبان ازمنافع وعزت هیچ انسان سرزمین ما- حتا هموطنان پشتون ما هم پاسداری نخواهد کرد . طالبان دختران و زنان ننگرهاری و قندهاری را هم اجازه ی تحصیل و کارنداده ، هنرومدنیت را درتمام افغانستان ازجمله قندهار وننگرهار، نابود خواهند کرد.

     اما آیا داعیان شورای عالی مقاومت برای نجات افغانستان ، اشرف غنی و امرالله صالح فراری نیت و توان پاسداری ازمنافع وعزت مردم را دارند ؟
    آیا می توان به یک رییس جمهور و معاون رییس جمهور فراری وبه کسانی اعتماد کرد که هرکدام به نحوی راه را برای بقدرت رسیدن تروریستان بازکرده ، غرق در فساد گسترده ی مالی – اخلاقی ، مردم را به حال شان رها کردند و رفتند ؟
    باورندارم مردم باز به دور آن فاحشه های سیاسی گِرد بیایند که با نیرنگ و اغواگری از اعتماد آنان سوء استفاده کرده ، کیسه های شان را پرِ زر کردند و ازوطن گریختند.

      چه کسی می تواند تضمین نماید که هدف از تشکیل شورای مقاومتی با شرکت مولتی میلیونران جهادی وعناصر وابسته به استخبارات امریکا و انگلیس ؛ کمرنگ تر کردنِ بیشتر روحیه ی مخالفت و مبارزه ی قاطعانه در برابر وحشت و ترور گروه تندرو مذهبی طالبان نباشد !

      حضور احمدمسعود در زیراین چتر و درکنار شخصیت های فاسد و بدنامی چون قانونی ، محقق ، عطا ، دوستم  ، ربانی وغیره ( هرچند درفضای مجازی ) به شک و تردیدهایی قوت می بخشد که امیدواریم هرگز به حقیقت نپیوندد .

      احمد مسعود باید بداند که اگر راه اش را از راه این تیکه داران دین و معامله گران قومی بصورت روشن وبطور قطع جدا نسازد ، هرگز نمی تواند به یک سرلشکر نیرومند و واقعی دادخواهان مبدل شود .

     احمدمسعود نباید از آدرس جمعیت اسلامیِ ازهم گسیخته و شورای نظارِ به تاریخ پیوسته به مبارزات دادخواهانه ی ضدطالبی اش ادامه بدهد.

     اگراحمد مسعود می خواهد به مبارزه ی آزادیبخش ملی دربرابر تروریزم طالبی ادامه داده و به اعتمادملی دست بیابد ، شایسته و باایسته است که نه از آدرس یک قوم و یک گروه خاص ؛ بلکه از آدرس تمام مردم افعانستان و آدرس کلیه مبارزان آزادیبخش ملی افغانستان  وارد معرکه ی ضد طالبان شود.

    تکیه برنیروی رزمنده گان جوان ازتمام ولایات افغانستان ـ مشتمل همه گروه ها و نیروهای دادخواه ، تنها راه پیروزی جنبش آزادیبخش و رستاخیزملی دربرابرطالبان زورگو و مزدوراست .  والسلام