زبرځواکونه څنګه په نورو هېوادونو خپل نفوذ ساتي؟

ليکنه: حميدالله بسيا په ساده ډول زبرځواک  يا سوپر پاور  Superpower…

افغانستان در مدار واگرایی؛ تراژیدی‌های اجتماعی، سیاسی و رسانه‌ای

نویسنده: مهرالدین مشید با ادعا های فراتر از « پنج چاریک»…

آیا طالبان دروغ می گویند یا وزارت خارجه ی روسیه؟ …

  نوشته ی : اسماعیل فروغی       بتاریخ بیست و سوم…

د سعوديانو او تر دوی بر لاسونه هم بيا د…

عبدالصمد ازهر                 …

چهل و یکمین سالگرد وفات مولانا داکتر استاد محمد سعید…

روز پنجشنبه مورخ « هفت حوت سال ۱۴۰۴ هجری شمسی…

محکومیت تجاوز نظامی پاکستان بر افغانستان

اعلامیه و فراخوان انجمن سراسری حقوقدانان افغانستان بنام خداوند حق و…

وزیر دفاع پاکستان؛ از ناگفته های ساختاری تا راهبرد های…

نویسنده: مهرالدین مشید سیاست ابهام استراتژیک پاکستان؛ ازاعتراف‌های تاکتیکی تا ناگفته‌های…

بمناسبت روز های جهانی عدالت اجتماعی و زبان مادری

بنام خداوند حق و عدالت هموطنان گرامی، ۲۰ و ۲۱ فبروری روز…

مارکوس تولیوس سیسرو

هغه د لرغوني روم فیلسوف، سیاستوال، وکیل، ویناوال، شاعر او…

مبانی نظری عدالت اجتماعی

نور محمد غفوری بررسی نظریه‌ها و رویکردهای معاصر چکیدهعدالت اجتماعی از بنیادی‌ترین…

اینشتین؛ جمهوری خواه، سوسیالیست احساسی

Albert Einstein (1879-1955) آرام بختیاری آلبرت اینشتین: دانشمند، فیلسوف، هومانیست، جهان وطن.  آلبرت…

آموریم خود کفایی !

امین الله مفکر امینی                    2026-16-02! هـــر که آمد در این خطه ی…

آگاهی، عدالت و دموکراسی؛ سه رکن تحول پایدار

نور محمد غفوری تحول سیاسی و اجتماعیِ پایدار، نه با شعار…

بحران روایت ملی در افغانستان؛ غلبه گفتمان‌های قومی و ایدئولوژیک

نویسنده: مهرالدین مشید  بحران داعیهٔ ملی و جست‌وجوی رهبری راستین در…

نمونه های اشعار کهن فارسی، بخش دوم با اضافهء اشعار…

******** در ادامه مطالب فبلا ارايه و نشر شده در سایتهای…

پارادوکس انرژی در افغانستان: زغال‌سنگ یا آب؟

​تحلیلی بر گذار از سوخت‌های فسیلی به توسعه پایدار ​ ​افغانستان در…

افتضاح اپستین و فروپاشی وجدان بشریت در سرمایه‌داری پسین

نویسنده: مهرالدین مشید در دهه‌های اخیر، مطالعات انتقادی قدرت و جرم…

«او با تلخی، بیهوده‌گویی و خودپسندی را تمسخر می‌کرد…»

 به مناسبت دویستمین سالگرد تولد م. ای. سالتیکوف- شچدرین برگردان: رحیم…

مرگ ارزش و اخلاق

رسول پویان مگـر جـزیـرۀ اپـسـتـیـن دام شـیطان بود که مرگ ارزش واخلاق…

از دوری ی میهن سوزم!

امین الله مفکر امینی     2026-01-02! چنان از دوری ی میهن سوزم بجان…

«
»

شب قدر وزیرمسلمان !


محمدعلی نجفی از وزیران حکومت اسلامی و شیعه اصلاح طلب علی ابن ابی طالب پس از «اعتراف به قتل» گفت…اشتباه کردم .

انگیزه قتل عصبانییت از شهادت علی در شب قدرعنوان شده است . جناب وزیر میترا استاد را با قطامه شبیه سازی کرد و بنگ بنگ… وزیر مسلمان درحالی که چایی تازه در آگاهی کوفت میکردند و تسبیح به دست صلوات میزدند… اعتراف کرد که اشتباه کرده است و پول دارد و دیه میدهد و دیه زن نصف مرد است ، بد نیست یک بار هم خامنه ای و سپاه بابت قتل عام دهه 1360 اعتراف به اشتباه کنند .

رئیس پلیس ولایت فقیه در تهران گفت : این اخلاق اسلامی را ما از امام آموختیم و احترام ویژه ای برای قاتلها داریم ،  فقط دایره این رافت اسلامی همگانی نیست . باید کاره ایی در نظام اسلامی بوده باشد یا هنوز باشد ، مسلمان هم باشند ، چایی همراه با نبات زعفرانی و اگر مایل باشند بست کوچکی تریاک از بیت عظما …، و خلاصه قتل کن حالشو ببر ! اگر قاتلی وارد دفتر ما شود وظیفه ماست که تا کمر برایش خم و راست شویم ، قاتلی که برود بالای دار ، حتما ژن خالصی نداشته است !

قتل میترا استاد توسط محمد علی نجفی از وزیران حکومت اسلامی نشانه ایی از بن بست فرهنگی اسلامی حاکم دارد . این قتل یک خطای ناخواسته نبود . قاتل و مقتول هر دو پرورش یافته های همان سیستم اسلامی حاکم بودند که وزارت و نمایندگی مجلس رسیدند ! این یک روش حکومت اسلامی ایران است که در 40 سال گذشته همه مشکلات جهان و جامعه و خانواده را با تیر و تبر و طپانچه حل میکرد ! این از میوه های انقلاب فرهنگی سروش در 1358 است که خاک میشود !


سفر ترامپ به ژاپن ، وساطت بقیه جهان ، خاورمیانه ، نتانیاهو ، اسرائیل …خلاصه خونه دار و بچه دار ، هر چی دستت داری بذار کنار و 
زنبیل و بردار و بیا … درمیان انبوهی مسائل جهانی ، یکی هم نوشته بود تو به مسعود بهنود حسودی میکنی ؟ که به عنوان چهره اپوزسیون در یورونیوز مطرح شد …

به جان مامانم اینا نه … بیچاره بهنود ، من فقط دلم برایش میسوزد .

ولی به مدیریت یورونیوز خیلی حسودی میکنم که با هوش عمل کرد . این هوشیاری تجربی جای تحسین دارد و البته جدید هم نبود . از این چهره های اپوزسیون زیاد دیدیم . مسیح علینژاد در کنار وزیر خارجه کاخ سفید در کمتر از یک سال ، اکبرگنجی طی 2 سال ، سروش به جیک ثانیه  چه زوری میزنند که چهره های اپوزسیون باب طبع ولایت فقیه را تیتر کنند ، در زمین سیاست گاگول و گیج و کراواتی و مسلمان ، لیبرال و سکولار و ولایت مدار..

و اینجوری شد که ترامپ گفت همین رهبران ولایی حکومت اسلامی میتوانند سید بمانند ، جین بپوشند و ساعت آمریکایی ببندند و آمریکا قول میدهد چوب تو کون مجتبی خامنه ای نکند و مجتبی و برادران بعنوان روحانی و مدرس سال‌های عمر را به سلامت و آرامش ، مثل واتیکان چوب تو کون معتقدین مسلمان کنند .

یورونیوز : اپوزیسیون جمهوری اسلامی در جنگ احتمالی کجا ایستاده است؟

مسعود بهنود : اگر جنگ بشود همه کنار ولی فقیه میایستیم … به یورونیوز فقط یه یادآوری کنیم اپوزسیون با لابی طرفدار حکومت اسلامی ماهیتا فرق میکند .


کاخ سفید : حکومت اسلامی ایران با همین رهبران تروریست میتواند بماند
.

نخست‌وزیر ژاپن جهت میانجیگری آماده دیدار با خامنه‌ای می‌شود.

محمدجواد ظریف، وزیر خارجه سپاه پاسداران ، در بغداد گفته بود تاکنون پیشنهادهای مختلفی برای امضای «معاهده عدم تجاوز» با کشورهای منطقه خلیج فارس ارائه کرده و این پیشنهادها «همچنان روی میز است».

سرگئی لاوروف با استقبال از این پیشنهاد همتای پاسدار خود، آن را «در راستای طرح قدیمی روسیه مبنی بر ایجاد مفهومی امنیتی برای منطقه خلیج فارس بین کشورهای عربی و ایران» دانست.


معاهده عدم تجاوز معاهده‌ای است بین دو یا چند کشور که در آن طرفین معاهده متعهد می‌شود در عملیات‌های نظامی علیه یکدیگر شرکت نکنند . این معاهدات در دهه‌های ۱۹۲۰ و ۱۹۳۰ بسیار معمول بودند ولی بعد از جنگ جهانی دوم استفاده از آن‌ها کاهش یافت. نمونهٔ این معاهدات قرارداد مولوتوف-روبین‌تروپ است که در سال ۱۹۳۹ بین شوروی و آلمان نازی امضا شد و در سال ۱۹۴۱ با حملهٔ آلمان به شوروی در عملیات بارباروسا زیر پا گذاشته شد.


موضوع را از شکسته شدن پیله مافیایی و دینی حاکم بر ایران و نظم خاورمیانه بزرگ به کجا کشاندند ؟ در همان پیله و با ورژن 40 سال گذشته نسخه اقتصادی نظم نوین جواب نمیدهد . موضوع اساسا ربطی به عدم تجاوز نظامی ندارد مثلا به عراق حمله نمیکند ؟ !! نمیتواند بکند چون عراق بعد صدام رسما خاک ایالات متحده محسوب میشود . افغانستان ، پاکستان ؟ یعنی حکومت اسلامی ایران باید با روسیه این پیمان را امضاء کند !؟

با کهکشان راه شیری هم پیمان ببندد آن پیله مافیای دینی حاکم بر ایران باید شکسته شود و باید…من دیگه شک ندارم این حاکمان ایران الزاما چیزی نمیزنن که مزخرف میگن ، چیزی هم نزنن ، کلا مغزشون فندقیه و غرب هم تجربه دارد که چگونه با مغزهای فندقی کار کند ؟

حدود 70 سال پیش در کودتای 28 مرداد گفتند یه شاه براتون داریم باقلوا … مصدق خوب نیست پیف پیف پیف … بو میده ، کچل و بی ریخته ، سواد هم داره !

حدود 40 سال پیش گفتند شاه و تاج چیه اَه اَه اَه ، امام و عمامه خوبه مثل هلو … و حکایت مقام معنویت در ماه

حدود 5 سال پیش با امضاء برجام “توسط کاخ سفید با ولایت فقیه” مجسمه ظریف رو گذاشتند توی اونجا…

حدود سال پیش اعلام کردند حکومت اسلامی 40 سالگی را نخواهد دید ،

 پارسال گفتند این آخرین جشن تولد حکومت اسلامی است .

 امسال هم گفتند : همینها میمانند ، بی خیال …

سال بعد حتما میگن ما اشتباه کردیم که اصلا به نظام فحش دادیم 

کاخ سفید قبل از توافق با کره شمالی : این رهبر کره شمالی با قد کوتاه خنگ احمق زشت
کاخ سفید بعد از توافق با کره شمالی : 
کاخ سفید با تمجید از کیم جونگ اون رهبر کره شمالی گفت این کشور، تحت رهبری “رئیس کیم” دارای “پتانسیل عظیمی برای رشد خارق العاده، موفقیت اقتصادی و ثروت” است…

من هی میگم اسکولمون کردن ، دارن بازی میکنن ،  تو هی یا برای جنگ کف کن یا بر ضد جنگ !

30.05.2019
اسماعیل هوشیار