ارزش نقد و کم‌رنگی نقدهای ادبی

یکی از بدی‌های تاریخی در جهان و کشور ما، رنگ‌باختنِ…

                یک گرفتاری با مافیا

        و یک دنیا آموزش شرعی، حقوقی، سیاسی و مدنی                               (قسمت سوم…

چند شعر کوتاه از زانا کوردستانی

گاهی اتفاقی ستاره‌ای  در دفترم چشم باز می‌کند ولی، من هنوز به آفتاب نقش…

ترور عروس خدا، توسط پدران مقدس!

Hypatia(355-415م ). ترور دختر خدا، توسط پدران مقدس! آرام بختیاری نبرد مکتب و…

مخالفان پراکنده، بازیگران متحد؛ مدیریت خلای سیاست در افغانستان

نویسنده: مهرالدین مشید اردوگاۀ از هم گسخته؛ فرصتی برای مانورهای منطقه…

گام بزرگ به سوی مبارزهٔ مشترک

برگزاری نشست مشترک دفتر سیاسی – اجرایی و بیروی اجرائیه…

پدر سالار

ما زنان سر زمین های جنگ  زنان جهان سوم  جهان پدر سالار وقتی…

اسدالله بلهار جلالزي

له ښاغلي (اسدالله بلهار جلالزي) سره، چې د علم او…

افغانستان، سوار بر شانه های ژیوپولیتیک پرتنش و پیچیده منطقه…

نویسنده: مهرالدین مشید روایتی از زنده گی در سایه امید یا…

میراث سکاها، هویت ایرانی و مسئله تورانیان در شاهنامه 

- دکتر بیژن باران شاهنامه، خاطره حماسی سکاهای ایران، جغرافیای اسطوره‌ای…

افغانستان نقطه مرکزی جیو پولیتیک

در سیاست قدرت های مخرب نظم و ثبات ! در بردن…

شور و حال عشق 

رسول پویان  عشق دردام سیاست مرغ بسمل می شود  پـرپـر احسـاس دل بندِ سـلاسـل می شود  تا ز چنگِ بازی ی صیاد مـرغ دل پـرید  عشوه از بهر فریب دل، مشکل…

«سازش» و «سازشکاری» یعنی چه؟

‫ رفیق نورالدین کیانوری ــ پرسش و پاسخ، شمارهٔ ۲۰، دی‌ماه ۱۳۵۹ــ…

دو کلمه؛ همچون دو پرخاش

Eklektism, Dogmatism. آرام بختیاری التقاطی و دگماتیسم؛ دو واژه یا دو سیستم…

«اسپینوزا در ترازوی مکتب من بیش از این نه‌می‌دانم: فیلسوفی،…

تذکر ضروری و تازه و بکر!در پایان هر بخش لینک…

                 یک گرفتاری با مافیا

        و یک دنیا آموزش شرعی، حقوقی، سیاسی و مدنی                          (قسمت دوم)                        چرا…

ژئوپولیتیک ساختار قدرت؛ تنوع قومی و آیندهٔ دولت‌سازی در افغانستان

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان؛ از رویای فدرالیسم تا کابوس بالکانیزه شدن…

آیا محمد اشرف غني د بیا راڅرګندېدو په درشل کې…

نور محمد غفوری لنډیز د ۲۰۲۱م کال د اګست له سیاسي بدلون وروسته…

برگردان، یا همان واژه‌ی شناسای عربی ترجمه

محمدعثمان نجیب نماینده‌ی مکتب دینی-فلسفی من بیش از این نه می‌دانم از گذشته‌‌های…

چرا صدای گاندی ها در کوهستان‌های افغانستان پژواک نیافت ؟

نویسنده: مهرالدین مشید جغرافیای خشونت، سیاست قبیله‌ای و غیبت ماندلاها در…

«
»

سرگی گلازیف: برای کسانی که هنوز نمی‌فهمند

مترجم: سایت «۱۰ مهر»برگرفته از : وب‌لاگ ساکر ــ The Saker ــ ۴ مه ۲۰۲۲ *

سعی می‌کنم اقدامات لازم برای رسیدن به پیروزی را به اختصار توضیح و توجیه کنم.

یک عملیات نظامی ‌ویژه (SVO) طرحی را آشکار کرد که از قبل توسط دولتمردان و نخبگان مالی ایالات متحده برای به‌دست گرفتن قدرت در روسیه تهیه شده بود. این طرح شامل اجزا و مراحل زیر می‌باشد.

۱ــ نیروهای مسلح روسیه را در یک جنگ فرسایشی با نیروهای مسلح اوکراین که مستقیماً تحت نظارت و کنترل پنتاگون بوده و توسط نازی‌ها با افسرانی که از سوی سرویس‌های ویژه ایالات متحده و بریتانیا منصوب شده‌اند، فرسوده و از پای درآورید. جمعیت اوکراین را به زامبی‌های آلوده به روسوفوبیا تبدیل کنید. در عین حال، جامعه بین‌المللی را علیه روسیه تحریک کنید و رهبری آن را به جنایات جنگی و نسل‌کشی متهم سازید. بر چنین پایه و اساسی دارایی‌های ارزی روسیه را مصادره و تحریم‌های کامل علیه آن اعمال و حداکثر خسارت ممکن را وارد ‌کنید. این مرحله در واقع کامل شده است.

۲ــ با گلوله‌باران شهرک‌های مرزی و زیرساخت‌های نظامی، خرابکاری در حمل و نقل، و حملات هکری، مردم روسیه را به وحشت بیندازید. با سیل اخبار جعلی منفی و تبلیغات ضدِ حکومتی از طریق شبکه‌های اجتماعی به آگاهی عمومی‌ ضربه بزنید. تحمیل یک سیاست اقتصادی از طریق عوامل نفوذ خود در مقامات مالی و اقتصادی، از‌جمله: افزایش نرخ بهره، ادامه صادرات سرمایه، تشویق به سفته‌بازی‌های ارزی و مالی، دستکاری نرخ روبل و … افزایش قیمت‌ها، بنابراین، تحریم‌ها می‌تواند بارها تشدید شود و باعث سقوط تولید و کاهش استانداردهای زندگی شود. این مرحله در حال انجام است.

۳ــ برانگیختن روحیات اعتراضی و اقدامات مخرب سیاسی ــ اجتماعی با هدف سرنگونی مقامات قانونی در زمینه کاهش سطح زندگی و خسارات ناشی از فعالیت آنها. استفاده از کل زرادخانه راه و روش‌ها برای سازماندهی «انقلاب‌های رنگی» که توسط الیگارشی کمپرادور تأمین مالی می‌شود، تحت وعده آزادسازی دارایی‌های توقیف شده در حوزه قضایی آمریکا و اروپا. همزمان در حال آماده‌سازی پایه‌های تشکیلاتی و عقیدتی برای اقدامات تجزیه‌طلبانه در مناطق نیز هستیم. این مرحله در حال توسعه فعال است.

این طرح همچنین وظایف زیر را پیش‌بینی می‌کند:

    •    تحکیم کنترل ایالات متحده بر اتحادیه اروپا و کشورهای ناتو؛
    •    استفاده از نیروهای مسلح لهستان، رومانی و کشورهای بالتیک، و همچنین مزدوران غرب و خاورمیانه در عملیات جنگی علیه روسیه؛
    •    نابودی جمعیت مرد و بردگی واقعی زنان و کودکان اوکراین برای توسعه بعدی این سرزمین به‌نفع قدرت و نخبگان مالی ایالات متحده، بریتانیا و اسرائیل.

اجرای این طرح در واقع با هدف نابودی جهان روسیه و به‌دنبال آن برنامه‌های «دولت پنهان» آمریکا برای نابودی ایران و محاصره چین است.

با توجه به قوانین عینی توسعه اقتصادی جهانی، این طرح محکوم به شکست است. ایالات متحده نمی‌تواند در جنگ هیبریدی جهانی که برای حفظ هژمونی جهانی خود به‌راه انداخته است، پیروز شود. آنها به‌طور غیرقابل برگشتی آن را به چین خواهند باخت، چینی که در نتیجه تحریم‌های ضدِ روسیه، به‌سرعت در حال تقویت و توسعه است.

واشنگتن، لندن و بروکسل در تلاش برای تحمیل حداکثر آسیب ممکن به روسیه، کارت‌های برنده اصلی خود را بازی کردند: انحصار در موضوع ارزهای جهانی، تصویری از یک کشور قانونی دموکراتیک نمونه، و اعتقاد به حق «مقدس» مالکیت خصوصی. بنابراین، آنها همه کشورهای مستقل را در برابر نیاز به یافتن ابزارهای پولی جدید جهانی، مکانیسم‌های بیمه ریسک، احیای هنجارهای حقوق بین‌الملل و ایجاد سیستم‌های امنیتی اقتصادی خود، قرار داده‌اند.

تحریم‌های ضدِ روسیه تقویت نشد، بلکه برعکس، سلطه جهانی ایالات متحده و اتحادیه اروپا را تضعیف کرد، که بقیه جهان با بی‌اعتمادی و نگرانی با آن برخورد کردند. آنها انتقال به یک نظم جدید اقتصادی جهانی و انتقال مرکز اقتصاد جهانی به آسیای جنوب شرقی را به‌طرز چشمگیری تسریع کرده‌اند. روسیه باید در رویارویی خود در برابر ایالات متحده و ناتو موضع خود را حفظ کند و آن را به نتیجه منطقی خود برساند تا بین آن و چین که به‌طور غیرقابل برگشتی در حال تبدیل شدن به رهبر اقتصاد جهانی است، ضربه نبیند و شکاف برندارد.

* https://thesaker.is/sergey-glazyev-for-those-who-still-dont-understand/‎

منبع اصلی:
https://glazev.ru/articles/۱۰-vlast-i-obshhestvo/۱۰۱۴۹۳-narod-plokho-ponimaet-chto-proiskhodit