تاملی بر  دیدگاه های «خدا مرده و یا اینکه سکوت…

نویسننده: مهرالدین مشید درامدی بر دو تجربه‌ی متفاوت از غیبت الهی اندیشه‌ی…

نصایح نامچه

موسی فرکیش «نصایح‌نامچه»، در حقیقت متن گفتار و پیشنهادهای عبدالرحمان خان…

یازدهم سپتامبر؛ مبارزه با تروریسم یا چرخه معکوس تحول در…

نویسننده: مهرالدین مشید حملات یازدهم سپتامبر ۲۰۰۱ نه تنها سیاست خارجی…

 آیا راه رشد غیر سرمایداری پاسخگوی  اهداف استراتیژیک خلقهای جهان…

مقدمه این را همه میدانند که در ایجاد جنبشها وحریانات تند…

استاد ګل پاچا الفت 

خدای بخښلی  استاد گل پاجا الفت  هغه  لوی  او وتلی…

د سیاسي ګوندونو په جوړولو او فعالیت کې د مرام…

 انسان له اوله په ټولنیز ژوند کې د ګډو موخو…

خاطر شاد 

رسول پویان  تـو گـویی خامـۀ پاییز کلک استاد است  به هر طرف…

برجحان تعلقات!

امین الله مفکر امینی                     2025-07-09 برجحان ز تـــــــــعلقات وافکاری واهی خدا جوییــــــــم با…

اگر سقراط ‌پدر فلسفه است، کنفوسیوس یا ملاصدرا چرا چنین…

بخش دوم از مقاله‌ی سقراط، تیشه‌زنی، به ریشه‌ی دانایی. بحثی از…

پاسخی به پرسشی

محمدعثمان نجیب  آغا صاحب گرامی، نه دانستم دلیل شتابان شما برای…

استاد قیام الدین خادم 

استاد خادم د پښتو ادبیاتو په اسمان کې له هغو…

روشنگری روس، ملی گرا، رفرمیستی، علم گرا

Lomonossow, Michail(1765-1711 آرام بختیاری لومونسف؛- شاعر، دانشمند، روشنگر. میشائیل لومونسف(1765-1711.م)، شاعر، محقق، فیلسوف،…

د سیاسي ګوند او سازمان اساسي او تشریفاتي سندونه

د یوه سیاسي ګوند او د هر سیاسي او ټولنیز…

اعتراف به خطا؛ اخلاق و پل عبور از تاریکی به…

نوسنده: مهرالدین مشید  تاریخ، دادگاه اشتباهات مشترک ما تاریخ معاصر افغانستان و…

وقتی اژدها می‌غرّد، خرس می‌خروشد و فیل می‌خرامد؛ بشکه زرد…

نوسنده: مهرالدین مشید  پیام نشست شانگهای برای طالبان؛ نشانه‌ای از افول…

در سوگ کنر

بمناسبت زلزله ي مهلک ولایت کنر از زمین لرزه کنر هر…

درمراثی قربانییان زمین لرزه ی مشرق زمیـــن !

امین الله مفکرامینی                   2025-02-09! بدیــــــــده اشکِ ماتم و بدل خونم ز لغزشِ…

اشک قلم 

رسول پویان  اشک قلم به صفحـۀ دل ها چکیده است  صد لاله…

استاد عبدالروف بینوا

استاد بینوا د هېواد، سیمې او نړۍ په کچه ستر…

کودکانی که کودکی نمی‌ کنند

خیابان، خانه بی‌در و پیکر کودکان فراموش‌ شده! فرشید یاسائی *  ما…

«
»

روسیه از چشم پوشی غرب درباره خشونت های معترضان اوکراین انتقاد کرد

وزارت امور خارجه روسیه روز سه شنبه در بیانیه ای از چشم پوشی سیاستمداران کشورهای غربی نسبت به خشونت ها و اعمال خلاف قانون معترضان مخالف دولت اوکراین انتقاد کرد.

دراین بیانیه بااشاره به متشنج شدن اوضاع کی یف گفته شده است:پس ازآن که سران مخالفان دولت اوکراین از معترضان خواستار اعتراضات صلح آمیز شدند،آنها اعمال خشن خود را شروع کرده و به زد و خرود با نیروهای امنیتی و پرتاب سنگ به سوی آنها و آتش زدن خودروها کردند.
در این بیانیه بااشاره به حمله معترضان خشمگین به ساختمان مجلس گفته شد: معترضان با لحن شدید به نمایندگان مجلس اولتیماتوم می دهند و رهبران مخالفان هم هیچ کنترلی بر آنها ندارند.وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه خود این اعمال معترضان و وضعیت پیش آمده در اوکراین را نتیجه مستقیم سیاست های غرب و ساختارهای اروپایی و چشم پوشی آنها به اعمال خشن معترضان افراط گرا دانسته است.در بیانیه آمده است: این سیاست غرب موجب تشویق معترضان افراط گرا به تشدید اقدامات خشونت آمیز خود و اعمال تحریک آمیز علیه حکومت اوکراین شده است.

وزارت خارجه روسیه از مخالفان دولت اوکراین خواستار خودداری از تهدیدگویی و دادن ضرب الاجل و گفتگو با دولت برای پایان دادن به بحران در کشور شده است.

کی یف امروز پس از چند روز آرامش نسبی روز پرحادثه ای را داشت و صدها نفر از معترضان اوکراینی بطور عمده از گروه های ملی گرای این کشور در مقابل ساختمان مجلس رادا اجتماع کرده و با سنگ به آن حمله کردند.

معترضان تلاش کردند که به داخل مجلس رادا نفوذ کنند که با مقاومت نیروهای پلیس مواجه و عقب نشینی کردند.

در جریان سنگ باران و درگیری میان معترضان و ماموران پلیس مقابل پارلمان اوکراین، سه مامور پلیس ویژه ضدشورش مجروح شدند.

معترضان در خیابان شلکویچنی در نزدیکی ساختمان مجلس یک کامیون را به آتش کشیدند.

در این منطقه ماموران پلیس و نیروی داخلی وزارت کشور به سوی معترضان گاز اشک آور پرتاب کردند و آنها هم با سنگ و بطری آتش زا به مقابله برخاستند.

در همین حال شاهدان عینی از برخورد نیروهای پلیس با معترضان در چند خیابان منطقه مرکزی کی یف خبر داده اند و در همین حال از تردد خودروهای امداد برای انتقال مجروحان خبر می رسد.

به گزارش رسانه های خبری روسی، وضعیت منطقه مرکزی کی یف به شدت متشنج شده است و معترضان از بامداد امروز با آغاز مباحثات در پارلمان در باره مساله احیای قانون اساسی 2004 به خیابانها ریخته و در چند خیابان سنگربندی کرده اند.

تشدید ناآرامی های اوکراین/ دو مأمور پلیس کشته و 73 نفر زخمی شدند

 وزارت کشور اوکراین از کشته شدن دو مأمور پلیس و زخمی شدن 73 مأمور در جریان ناآرامی های کی یف خبر داد.

 وزارت کشور اوکراین روز سه شنبه در گزارشی اعلام کرد: دو مأمور پلیس حین انجام وظیفه در مرکز کی یف برای حفظ نظم عمومی کشته شدند.
این افراد در جریان تیراندازی با سلاح گرم از سوی معترضان در مرکز کی یف جان خود را از دست داده اند.در این گزارش به زخمی شدن سه مأمور پلیس دیگر در زد و خوردهای با معترضان افراط گرا در پایتخت اوکراین اشاره شده است.

بر پایه این گزارش، حال 22 نفر از مأموران پلیس زخمی شده در درگیری با معترضان افراط گرا وخیم است.

در همین حال، بیمارستان دولتی کی یف اعلام کرد که امروز در مجموع پنج نفر در ناآرامی های پایتخت اوکراین کشته شده اند.

گفته می شود سه نفر از کشته شدگان از معترضان بودند.

در همین حال، سازمان پلیس کی یف به تظاهرات کنندگان شهر کی یف هشدار داد تا پایان عصر سه شنبه به وقت محلی به تجمع و تظاهرات خود پایان دهند.