افغانستان؛ وقتی دخالت خارجی سرنوشت یک انقلاب را تغییر داد؛…

https://www.youtube.com/watch?v=cX5Rlj8weaA از ورود شوروی تا فاجعه نجیب‌الله؛ چه بر سر افغانستان…

دیوانگان نفت و ثروت

رسول پویان از خواب بخیز که دشمنان بیدار اند غافل منشین که…

میان مبارزه طبقاتی- و هنر عشق ورزیدن

Erich Fromm (1900- 1980 ). آرام بختیاری اریش فروم؛ التقاط مکاتب جهت…

  تاریخ در آینهٔ نویسنده؛ از حقیقتِ روایت تا روایتِ حقیقت

 نویسنده: مهرالدین مشید باور بر این بوده است که نویسندگان داستان‌ها…

وقتی بحران دیگر در مرز متوقف نمی‌ماند

Wahidullah Noorzai | NIDA Former Senior ANCOP/ANP Officer | Field-Based Strategic…

از فارسی‌ستیزی استعمار بریتانوی در هند تا دگرگونی نام‌های فارسی…

سلیمان کبیر نوری دوست ای ویدیویی برایم فرستاد که از جهات…

                       کام بلا 

جهان در معرض نابودی و کام  بلا  تاکی همیشه مردمان در…

میان چشمه‌های شعر

مجموعه اشعاری از روناک آلتون برگردان به فارسی:زانا کوردستانی بانو "روناک توفیق…

افغانستان؛ میدان رقابت قدرت‌ها پس از خروج آمریکا

 نویسنده: مهرالدین مشید جایگاه مردم افغانستان در میدان رقابت های کشور…

عربستان در افغانستان چه می‌خواهد؟

Wahidullah Noorzai — Former Senior Military Officer, Field Strategist &…

انسان و نیروهای سازندهٔ تمدن( بخش دوم)

«انسان معمار روشنایی در دل تاریکیِ جهان» تهیه و تدوین :…

تجربه میدان در غرب افغانستان — از ادرسکن تا شیندند

Wahidullah Noorzai | Former Senior ANCOP/ANP Officer, Military & Security…

روایت اسدالله کشتمند از جنگ افغانستان؛ مجاهدین، شوروی و قدرت‌های…

https://www.youtube.com/watch?v=DGsTJnpdYQk مروز، ۱۶ سپتامبر ۲۰۲۶، بار دیگر در خدمت رفیق عزیزم،…

غنچه‌های پژمرده

گزیده‌ی اشعار اسعد لُرزاده برگردان به فارسی: زانا کوردستانی شاعر و نویسنده‌ی کُرد…

شعرهایی از روناک آلتون

بانو "روناک توفیق محمد"  (به کُردی: ڕووناک تۆفیق محمد)، متخلص به…

زندگی بدون محدودیت یا مرگ ...!

مرگ برخلاف دید صوری٬ چون نیستی تام باور موجه نیست.…

طالبان؛ از سرکوب مخالفان تا مهندسی حذف هویت‌ها

نویسنده: مهرالدین مشید بازگشت طالبان به قدرت در ۱۵ اگست ۲۰۲۱…

فراتر از فروپاشی؛ چگونه ملت‌ها پیش از شکست نظامی، شکست…

Wahidullah Noorzai Former Senior ANCOP/ANP Officer | Field Strategist | Military…

انسان و نیروهای سازندهٔ تمدن( بخش اول)

«انسان معمار روشنایی در دل تاریکیِ جهان» تهیه و تدوین :…

 دشمنی با فارسی؛ بازتاب سیاست زبانی برتری‌جویانه طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید فارسی‌ستیزی؛ چهره پنهان سیاست زبانی طالبان برای بررسی  دقیق…

«
»

روسیه از چشم پوشی غرب درباره خشونت های معترضان اوکراین انتقاد کرد

وزارت امور خارجه روسیه روز سه شنبه در بیانیه ای از چشم پوشی سیاستمداران کشورهای غربی نسبت به خشونت ها و اعمال خلاف قانون معترضان مخالف دولت اوکراین انتقاد کرد.

دراین بیانیه بااشاره به متشنج شدن اوضاع کی یف گفته شده است:پس ازآن که سران مخالفان دولت اوکراین از معترضان خواستار اعتراضات صلح آمیز شدند،آنها اعمال خشن خود را شروع کرده و به زد و خرود با نیروهای امنیتی و پرتاب سنگ به سوی آنها و آتش زدن خودروها کردند.
در این بیانیه بااشاره به حمله معترضان خشمگین به ساختمان مجلس گفته شد: معترضان با لحن شدید به نمایندگان مجلس اولتیماتوم می دهند و رهبران مخالفان هم هیچ کنترلی بر آنها ندارند.وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه خود این اعمال معترضان و وضعیت پیش آمده در اوکراین را نتیجه مستقیم سیاست های غرب و ساختارهای اروپایی و چشم پوشی آنها به اعمال خشن معترضان افراط گرا دانسته است.در بیانیه آمده است: این سیاست غرب موجب تشویق معترضان افراط گرا به تشدید اقدامات خشونت آمیز خود و اعمال تحریک آمیز علیه حکومت اوکراین شده است.

وزارت خارجه روسیه از مخالفان دولت اوکراین خواستار خودداری از تهدیدگویی و دادن ضرب الاجل و گفتگو با دولت برای پایان دادن به بحران در کشور شده است.

کی یف امروز پس از چند روز آرامش نسبی روز پرحادثه ای را داشت و صدها نفر از معترضان اوکراینی بطور عمده از گروه های ملی گرای این کشور در مقابل ساختمان مجلس رادا اجتماع کرده و با سنگ به آن حمله کردند.

معترضان تلاش کردند که به داخل مجلس رادا نفوذ کنند که با مقاومت نیروهای پلیس مواجه و عقب نشینی کردند.

در جریان سنگ باران و درگیری میان معترضان و ماموران پلیس مقابل پارلمان اوکراین، سه مامور پلیس ویژه ضدشورش مجروح شدند.

معترضان در خیابان شلکویچنی در نزدیکی ساختمان مجلس یک کامیون را به آتش کشیدند.

در این منطقه ماموران پلیس و نیروی داخلی وزارت کشور به سوی معترضان گاز اشک آور پرتاب کردند و آنها هم با سنگ و بطری آتش زا به مقابله برخاستند.

در همین حال شاهدان عینی از برخورد نیروهای پلیس با معترضان در چند خیابان منطقه مرکزی کی یف خبر داده اند و در همین حال از تردد خودروهای امداد برای انتقال مجروحان خبر می رسد.

به گزارش رسانه های خبری روسی، وضعیت منطقه مرکزی کی یف به شدت متشنج شده است و معترضان از بامداد امروز با آغاز مباحثات در پارلمان در باره مساله احیای قانون اساسی 2004 به خیابانها ریخته و در چند خیابان سنگربندی کرده اند.

تشدید ناآرامی های اوکراین/ دو مأمور پلیس کشته و 73 نفر زخمی شدند

 وزارت کشور اوکراین از کشته شدن دو مأمور پلیس و زخمی شدن 73 مأمور در جریان ناآرامی های کی یف خبر داد.

 وزارت کشور اوکراین روز سه شنبه در گزارشی اعلام کرد: دو مأمور پلیس حین انجام وظیفه در مرکز کی یف برای حفظ نظم عمومی کشته شدند.
این افراد در جریان تیراندازی با سلاح گرم از سوی معترضان در مرکز کی یف جان خود را از دست داده اند.در این گزارش به زخمی شدن سه مأمور پلیس دیگر در زد و خوردهای با معترضان افراط گرا در پایتخت اوکراین اشاره شده است.

بر پایه این گزارش، حال 22 نفر از مأموران پلیس زخمی شده در درگیری با معترضان افراط گرا وخیم است.

در همین حال، بیمارستان دولتی کی یف اعلام کرد که امروز در مجموع پنج نفر در ناآرامی های پایتخت اوکراین کشته شده اند.

گفته می شود سه نفر از کشته شدگان از معترضان بودند.

در همین حال، سازمان پلیس کی یف به تظاهرات کنندگان شهر کی یف هشدار داد تا پایان عصر سه شنبه به وقت محلی به تجمع و تظاهرات خود پایان دهند.