بخاطر انفاذ قانون اساسی به مثابه شاه کلید نجات افغانستان

اعلامیه و فراخوان ملی بنام خداوند حق و عدالت با اتکا بر…

 لیبرالیسم، جنبش روشنگری، و نبوغ جان لاک

john locke (1632- 1704) آرام بختیاری جان لاک ؛ آغاز تئوری تقسیم…

از ترور میر اکبر خیبر تا کودتای ثور؛ بهای سنگین…

نویسننده: مهرالدین مشید تروریکه هنوز هم مردم افغانستان بهای آن را…

با عاشقان وعارفان همصحبت!

امین الله مفکر امینی                     2026-19-04! دل منــــــور میکـــند صحبت بـــا اهلـی عشق…

اهمیت و ضرورت آسیب شناسی تاریخی ، برای امروز و فردا های…

نوشته از بصیر دهزاد   این  مقاله که در کنفرانس علمی انجمن سراسری حقوقدانان…

داستایفسکی شوروی: داستایفسکی در فرهنگ، ایدئولوژی و فلسفه شوروی

 برگردان . رحیم کاکایی سه گفتار در واکاوی جایگاه داستایفسکی، نویسنده…

در مرز سایه و روشنایی انسان

 « از عشق تا خشونت ؛ سفربه درون انسان » تهیه…

نظم نوین

رسول پویان سازش به دشمنان وحشی ننگ است افـتــادن پا بـه پنجـۀ…

از  روح الله خمینی تا هبت الله؛ دو گلوله، دو…

نویسنده: مهرالدین مشید هبت الله گلوله ای از اعماق تاریخ؛ اما…

اولادی مبارزِ وطن!

امین الله مفکر امینی                    2026-13-04! بــی بنیاد میگردد پایه های ظلم وستـــم…

بلز پاسکال

هغه فرانسوی فیلسوف، اختراع کونکی، ریاضی پوه، فزیک پوه، الهیات…

مذاکرات هیئت های افغانستان

و پاکستان با پا در میانی چین یک روز قبل از…

افغانستان در آجندای مذاکرات اسلام آباد

عبدالصمد ازهر                …

شماره یکم سال بیست و نهم گاهنامه محبت

شماره یکم سال بیست و نهم گاهنامه محبت نشر شد 

رنه ډکارت

دی د پنځلسمې پېړۍ یو فرانسوي فیلسوف، ریاضی پوه، فزیک…

ماکسیم گورکی

برگردان. رحیم کاکایی نویسنده‌ی کلاسیک ادبیات روسیه و شوروی، نویسنده‌ی برجسته‌ی…

جنگ‌های ژئوپلیتیک و فروپاشی عقلانیت سیاسی در جهان معاصر

نویسنده: مهرالدین مشید فاجعهٔ فکری و سیاسی در پرتو منطق ساختاری…

آمریکا و سیاست بیطرفی افغانستان

سیاست بی‌طرفی افغانستان برخاسته از موقعیت جغرافیایی آن است ،…

شرم و حیا

بزرگانِ اهلِ عرفان و تصوف، در بابِ حفظِ شرم و حیا بسیار تأکید نموده‌،  آن را بلند ترین درجه…

منطق سود و ویرانی: تحلیل مارکسیستی جنگ و استثمار در…

 تقابل کثرت‌گرایی و واقعیت طبقاتی درحالی‌که نظریه‌پردازان کثرت‌گرا (پلورالیست)، جامعه را…

«
»

روسیه: اروپا نتایج همه پرسی در شرق اوکراین را بپذیرد

 وزارت امور خارجه روسیه روز سه شنبه با انتشار بیانیه ای از اتحادیه اروپا خواست تا نتایج همه پرسی در استان های «دونتسک» و «لوهانسک» در شرق اوکراین را بپذیرد.

مردم استان های «دونتسک» و «لوهانسک» روز یکشنبه با اکثریت قاطع به استقلال این دو منطقه از اوکراین رای دادند.
در بیانیه وزارت امور خارجه روسیه آمده است: تصمیم روز دوشنبه شورای اروپا در مورد اوکراین با توجه به اصرار اتحادیه اروپا بر مواضع خود در مورد اوکراین که هیچ گونه سازگاری با واقعیت های این کشور ندارد، غیرقابل قبول است.

رهبران جدایی طلبان استان های دونتسک و لوهانسک روز یکشنبه در این مناطق همه پرسی استقلال از اوکراین را برگزار کردند.

به گزارش رسانه های روسی حدود 80 درصد افراد واجد شرایط در این همه پرسی شرکت کردند و اکثر شرکت کنندگان به استقلال مناطق دونتسک و لوهانسک رای دادند.

در بیانیه وزارت امور خارجه روسیه آمده است: بروکسل باید از جدایی طلب و طرفداران روسیه خواندن بخش قابل توجهی از مردم اوکراین که رژیم حاکم بر این کشور را نمی پذیرند، صرف نظر کند و این واقعیت را بپذیرد که بدون درک ماهیت داخلی بحران اوکراین حل و فصل آن غیرممکن است.

این بیانیه صراحت دارد: اتحادیه اروپا باید نتایج همه پرسی انجام گرفته در استان های دونتسک و لوهانسک را محترم شمرده و به تحقق خواسته ساکنان این منطقه از طریق مذاکره نمایندگان آنها با مقام های اوکراینی کمک کند.

وزارت امور خارجه روسیه با انتقاد از مواضع اتحادیه اروپا در مساله اوکراین گفت: نباید از یاد ببریم از اوایل ماه می رویدادهایی در اوکراین به وقوع پیوست که منجر به کشته شدن شماری از ساکنان مناطق شرق این کشور شد.

در بیانیه وزارت امور خارجه روسیه با اشاره به استفاده نیروهای اوکراینی از جنگ افزارهای سنگین در جریان عملیات ضدتروریستی علیه غیرنظامیان در مناطق شرق این کشور آمده است: چگونه می توان این گونه اقدامات را رفتار معتدل خواند و حتی در این شرایط از پیشنهاد کی یف برای آغاز گفت و گوهای ملی استقبال کرد.

در این بیانیه آمده است: اتحادیه اروپا با نپذیرفتن واقعیت های موجود در اوکراین که بر اثر کودتا در این کشور به وجود آمده و با ادامه سیاست ضدروسی خود و تشدید تحریم ها علیه این کشور موجب می شود اعتماد به آن به عنوان شریک روسیه از بین برود و ادعاها برای ایفای نقش واقع گرایانه در حل و فصل بحران اوکراین را زیر سوال می برد.