مخاطب خاص نیست!

این سخن، با آنانی‌ست که روزی از شیر و قیماق…

نظریات قوم‌گرایانه و راسیستی مردود است!

نویسنده: نور محمد غفوری ۱. مقدمه مقالهٔ حاضر با عنوان «نظریات قوم‌گرایانه و…

       اصولنامه ی جزایی طالبان خیلی نفرت انگیزو ضد اسلامیست 

       نوشته ی : فروغی        پس ازنشروتطبیق احکام سختگیرانه و نفرت انگیز…

وفاداری به آرمان‌ها و رسالت نجات وطن

وفاداری به آرمان‌ها و رسالت نجات وطن پس از فروپاشی حکومتی…

شصت و یکمین سالگرد با افتخار حزب ما خجسته باد

رفقاى گرامى از نام سازمان حزبى ما در ايالات متحده امريكا به…

مرکه

له ښاغلي (عبدالملک پرهیز) سره د نړېوال ادبي ښوونځی اکسپرسیونیسم…

سرمایه‌داری در لبهٔ شکست؛ اقتصاد بحران‌زده و سیاست مشت‌آهنین

نویسنده: مهرالدین مشید بحران های ساختاری نظام سرمایه داری و ظهور…

سوسیال دموکراسی؛ تمایز مفهومی، تجربهٔ تاریخی و امکان بومی‌سازی در…

نور محمد غفوری مقالهٔ را تحت عنوان (چرا نهضت جدید سوسیال‌دموکراسی…

الگوریتم څه شی دی، څه وخت، چیرته او څنګه را…

نور محمد غفوري الگوریتم د ستونزې د حل لپاره د منظمو،…

د گوند کالیزه په مناسبت‎

پتمنو خویندو او ملگرو د افغانستان دخلق دموکراتیک گوند د…

بوی نفت و خون 

رسول پویان  ز خون سرخ بشر دست ظلم گلگون است  زطرف جیحـون وکارون تا امازون است  خـدا نظـاره گـر قـتل نظـم و قـانـون است  ز بیم جنگ و تجاوز بشر جگرخون است  شرار…

چه ارزان فروختند!

امین الله مفکر امینی                        2026-22-01! چه ارزان فروختند مردمِ دانـــــای  میهن ما را…

پاسخ به سیاه‌مشق آقای انجنیر کمال بهادری (نامی بی‌هویت که…

درباره‌ی مسئولیت جمعی، نقد سیاسی و ضرورت عبور از فردمحورینوشته‌ی…

چرنیشفسکی نیکولای گاوریلوویچ

ترجمه. رحیم کاکایی پ. ا. نیکولایف.  بخش یکم نیکولای گاوریلوویچ چرنیشفسکی در ۱۲…

ټکنالوژي، سیاست او د عدالت پوښتنه

نور محمد غفوری ایا د نوې زمانې په راتګ سره ټولنیز…

وحدت به‌مثابه پراتیک تاریخی

بازخوانی تیوریک نشست شصت و یکمین سالگرد تأسیس حزب دموکراتیک…

یادنامهٔ دکتورعبدالسلام آثم

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ در روزگاری که تاریخ کشورما مشحون از رخ داد های…

بحران فقر در افغانستان: عوامل، چشم‌انداز و راهکارهای مقابله با…

افغانستان در یکی از تاریک‌ترین برهه‌های تاریخ معاصر خود بصورت…

بازسازی نیروی چپ دموکراتیک افغانستان

افغانستان در یکی از پیچیده‌ترین و بحرانی‌ترین مراحل تاریخ معاصر…

طالبان؛ گسست خشونت‌بار و تعلیق تاریخ در افغانستان

نویسنده: مهرالدین مشید حکومت ضد تاریخی طالبان؛ نمادی ازایستایی در برابر…

«
»

روز 13 آبان 1395 !

خلاصه اخبار : روز 13 آبان 1395 میلیونها دانش آموز دهن استکبار جهانی را سرویس کردند !

مشروح اخبار : روز پنج‌شنبه صحنه کارزاری همزمان از سوی دو نامزد اصلی هیلاری کلینتون و دونالد ترامپ بود . فلوریدا و کارولینای شمالی از جمله ایالت‌های حیاتی به شمار می‌روند و روز پنج‌شنبه ۱۳ آبان، هر دو نامزد، کلینتون از دمکرات و ترامپ از جمهوری‌خواه، کارزار خود را بردند . در همین رابطه جان کیری وزیر خارجه استکبار با همتای خود جواتی وزیر خارجه اسلام ایرانی ، تلفنی تبادل افکار نمود ! جان کیری گفت در آمریکا سیستم خیلی مجهز و هوشمندی داریم که یک روز بعد از رای گیری رئیس جمهور را معلوم میکند ! جواد ظریف هم متقابلا گفت : در ایران اسلامی ، ما سیستم مجهزتری داریم که شش ماه قبل از رای گیری رئیس جمهور را معلوم کرده است ! سوکس شدی جیگر ؟

خبرگزاری فرانسه تأکید دارد که امروز خانم ابتکار از اشغال سفارت آمریکا مطلقاً پشیمان نیست . به گفتۀ معصومه ابتکار «ما ویکی‌لیکس زمانۀ خود با ورژن کورش کییری بودیم….


آیت الله خامنه ای : روز سیزده آبان یعنی روز اعلام پایداری اسلام در برابر آمریکا….روز ذلیل شدن استکبار ، روزی که استکبار جهانی با التماس خواستار امضاء برجام با من شدند ! اشغال سفارتخانه آمریکا در تهران در تاریخ ۱۳ آبان سال ۱۳۵۸ آغازگر بحران گروگانگیری بود. دانشجویانی که ساختمان سفارتخانه را اشغال کردند دیپلماتهای آمریکایی مستقر در این ساختمان را به مدت ۴۴۴ روز گروگان گرفتند. خامنه ای رهبر گفت : استکبار جهانی از زمان مک فارلین هی التماس کردند که برجام را با من امضاء کنند ، بالاخره ما هم دلمون سوخت و قبول کردیم تا مردم آمریکا دچار قحطی و بدبختی نشود ! ولی هنوز هم قابل اعتماد نیستند . به اعتقاد خامنه‌ای ، حادثه‌ای که در اواخر ریاست جمهوی گورباچف در شوروی سابق رخ داد ، در پی رابطه با آمریکا برای ما هم در تقدیر است . یعنی سابیدیم به الک…..فقط سرعت تند مسیر استحاله بعد از عمل پروستات حال من را بد میکند ! استکبار ذلیل شده بهتره عجله نکنه !


پسر آیت الله خامنه ای : به نظرمن مذاکره با آمریکا نبایدبه عنوان«تابو»مطرح شود . مابرای منافع نظام خودمان، باشیطان درقعرجهنم نیزمی توانیم مذاکره کنیم . اینکه بابای من شش و هشت میزند ، مجبور است به خاطر نیروهای داخلی و… ! والا بابای ما از قدیم عاشق آمریکا بود . دوست عزیزمان علیرضا نوری زاده سالها پیش گفته بود که سید جین آمریکایی میپوشد ، پیپ آمریکایی میکشد و ساعت آمریکایی میبندد !

بچه محل قدیمی آیت الله خامنه ای : راهپیمایی روز ۱۳ آبان در تهران در مقابل سفارتخانه سابق آمریکا در ایران برگزار شد . در جریان این راهپیمایی پرچم آمریکا و ستاره نماد اسرائیل به آتش کشیده شد. حسین سلامی، جانشین فرمانده کل سپاه و بچه محل قدیمی خامنه سید ، میان راهپیمایان در تهران سخنرانی کرد . سلامی آمریکا را تهدید کرد که اگر به تعهداتش در برجام عمل نکند با لشگری سعید مواجه میشود .

سعید طوسی برای پاره کردن برجام ، سعید مرتضوی برای انهدام برجام ، سعید امامی برای کشیدن واجبی به برجام …. تا ترامپ رئیس جمهور شود ، امام زمان زودتر ظهور کند و کورش دوباره کون ملت بگذارد!

اسماعیل هوشیار