روناک آلتون

خانم "روناک آلتون" (به کُردی: ڕوناک ئاڵتوون)، شاعر و نویسنده‌ی…

جګړې او ورک شوي سرتېري

حميدالله بسيا په انساني تاریخ کې جګړې تل له وینو، وېر،…

تجربه های تاریخی که به سرمایه های ملی بدل نشد

نویسنده: مهرالدین مشید شکست هایی که هر روز ما را وحشتناک…

لنینگراد دیمیتری شوستاکوویچ سمفونــیِ پیروزی ارتش سرخ بر فاشیسم 

ترجمه و تنظیم: آناهیتا اردوان این ترجمه را  به مهندس ارشد…

ارزش نقد و کم‌رنگی نقدهای ادبی

یکی از بدی‌های تاریخی در جهان و کشور ما، رنگ‌باختنِ…

                یک گرفتاری با مافیا

        و یک دنیا آموزش شرعی، حقوقی، سیاسی و مدنی                               (قسمت سوم…

چند شعر کوتاه از زانا کوردستانی

گاهی اتفاقی ستاره‌ای  در دفترم چشم باز می‌کند ولی، من هنوز به آفتاب نقش…

ترور عروس خدا، توسط پدران مقدس!

Hypatia(355-415م ). ترور دختر خدا، توسط پدران مقدس! آرام بختیاری نبرد مکتب و…

مخالفان پراکنده، بازیگران متحد؛ مدیریت خلای سیاست در افغانستان

نویسنده: مهرالدین مشید اردوگاۀ از هم گسخته؛ فرصتی برای مانورهای منطقه…

گام بزرگ به سوی مبارزهٔ مشترک

برگزاری نشست مشترک دفتر سیاسی – اجرایی و بیروی اجرائیه…

پدر سالار

ما زنان سر زمین های جنگ  زنان جهان سوم  جهان پدر سالار وقتی…

اسدالله بلهار جلالزي

له ښاغلي (اسدالله بلهار جلالزي) سره، چې د علم او…

افغانستان، سوار بر شانه های ژیوپولیتیک پرتنش و پیچیده منطقه…

نویسنده: مهرالدین مشید روایتی از زنده گی در سایه امید یا…

میراث سکاها، هویت ایرانی و مسئله تورانیان در شاهنامه 

- دکتر بیژن باران شاهنامه، خاطره حماسی سکاهای ایران، جغرافیای اسطوره‌ای…

افغانستان نقطه مرکزی جیو پولیتیک

در سیاست قدرت های مخرب نظم و ثبات ! در بردن…

شور و حال عشق 

رسول پویان  عشق دردام سیاست مرغ بسمل می شود  پـرپـر احسـاس دل بندِ سـلاسـل می شود  تا ز چنگِ بازی ی صیاد مـرغ دل پـرید  عشوه از بهر فریب دل، مشکل…

«سازش» و «سازشکاری» یعنی چه؟

‫ رفیق نورالدین کیانوری ــ پرسش و پاسخ، شمارهٔ ۲۰، دی‌ماه ۱۳۵۹ــ…

دو کلمه؛ همچون دو پرخاش

Eklektism, Dogmatism. آرام بختیاری التقاطی و دگماتیسم؛ دو واژه یا دو سیستم…

«اسپینوزا در ترازوی مکتب من بیش از این نه‌می‌دانم: فیلسوفی،…

تذکر ضروری و تازه و بکر!در پایان هر بخش لینک…

                 یک گرفتاری با مافیا

        و یک دنیا آموزش شرعی، حقوقی، سیاسی و مدنی                          (قسمت دوم)                        چرا…

«
»

رهبر کره شمالی سوار بر اسب سفید در کوه مقدس «پکتو»

رسانه‌های کره شمالی امروز (چهارشنبه) تصاویری از «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی سوار بر اسب سفید در کوه مقدس «پکتو» منتشر کردند که  کیم وعده داد با تحریم‌های آمریکا مبارزه می‌کند.

اظهارات رهبر کره شمالی در حالی مطرح شده است که ضرب‌الاجل این کشور برای آمریکا به منظور اتخاذ یک رویکرد منعطف‌تر در حال نزدیک شدن است.

پیش از این کره شمالی تهدید کرده بود که در صورتیکه واشنگتن تا پایان سال جاری میلادی یک رویکرد قابل انعطاف‌تر در مقابل پیونگ‌یانگ اتخاذ نکند، این کشور آزمایشات موشکی خود را از سرمی‌گیرد.

بنا به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، رسانه‌های رسمی کره شمالی تصاویری از کیم جونگ اون سوار بر اسب در حال بالا رفتن از قله پوشیده از برف «پکتو» نمایش می‌داد. کوه پکتو از نظر مردم کره، یک مکان مقدس است و کیم پیش از این، قبل از اتخاذ تصمیمات مهم همچون ورود به دیپلماسی با سئول و واشنگتن در سال 2018، از این مکان بازدید کرده است.

تصاویر و اظهارنظرات کیم درست چند روز بعد از آن منتشر شده است که اولین مذاکرات اتمی کره شمالی با آمریکا بعد از هفت ماه در استکهلم با شکست روبرو شد.

رسانه‌های کره جنوبی به سرعت بعد از انتشار این تصاویر در رسانه‌های کره شمالی، گمانه‌زنی کردند که احتمالاً کیم به دنبال یک راهبرد جدید با‌ آمریکا است زیرا پیش از این از واشنگتن تقاضا کرده بود تا پایان دسامبر، پیشنهادهای جدیدی را برای نجات بن‌بست دیپلماسی با کره شمالی ارائه دهد.

طبق این گزارش، اسب سفیدرنگ نیز یک نماد برای خاندان کیم است و رسانه‌های دولتی گهگاه تصاویری از کیم، خواهرش و پدرش سوار بر اسب‌های سفید نمایش می‌دهند. نماد اسب سفید به زمان حکومت «کیم ایل سونگ» برمی‌گردد که در زمان مبارزه علیه حاکمان مستبد ژاپن، بر اسب سفید سوار می‌شد.

خبرگزاری رسمی کره شمالی همچنین گزارش کرد که کیم همچنین در حین بازدید از پروژه‌های ساخت و ساز از تحریم‌های سازمان ملل به سفارش آمریکا علیه کره شمالی به دلیل داشتن برنامه اتمی انتقاد کرد.

کیم گفت: «اوضاع کشور به واسطه تحریم‌های بی‌وقفه و فشارهای نیروهای متخاصم دشوار است و سختی‌ها و آزمایشات زیادی پیش روی ما است اما مردم ما در این آزمایشات‌ قوی‌تر شده‌اند و راه توسعه خود را پیدا کرده‌اند و آموخته‌اند که چطور همیشه در مقابل آزمایشات پیروز شوند».

وی همچنین ادامه داد: «درد و رنجی که نیروهای متخاصم به رهبری آمریکا علیه مردم کره (شمالی)….موجب خشم آنها شده است. مهم نیست که دشمن به طور مداوم چه تلاش‌هایی می‌کند، ما می‌توانیم با تلاشهای خود خوب زندگی کنیم و مسیر را به شیوه خود به سوی توسعه و رفاه هموار کنیم».

کره شمالی از سال 2006 تاکنون، با مجموع 11 دوره تحریم روبرو بوده است که این تحریم‌ها از سال 2016 به بهانه آزمایشات موشکی و اتمی کره شمالی، تشدید شده است و شامل ممنوعیت کامل صادرات کلیدی همچون ذغال‌سنگ، کاشی و غذاهای دریایی و کاهش چشمگیر واردات نفت به این کشور می‌شود.

در دور دوم مذاکرات رهبر کره شمالی با «دونالد ترامپ»، کیم خواستار تسهیل تحریم‌ها شد که ترامپ آن را رد کرد و مذاکرات بدون نتیجه چشمگیر به شکست منتهی شد. پس از آن کیم و ترامپ در ماه ژوئن در منطقه مرزی دو کره با یکدیگر دیدار و توافق کردند که مذاکرات را از سربگیرند.

مذاکره‌کنندگان اتمی کره شمالی و آمریکا برای اولین بار از زمان نشست ویتنام، اوایل ماه جاری میلادی در «استکهلم» سوئد دیدار کردند که این مذاکره نیز به شکست منتهی شد و نیمه‌کاره رها شد.

کره شمالی، آمریکا را مقصر شکست مذاکرات استکهلم می‌داند و تهدید کرده که اگر آمریکا پیشنهاد جدیدی را تا پایان امسال ارائه ندهد، برنامه موشکی خود را از سرمی‌گیرد.