هجرت و تمدن؛ از زایش تمدن‌ها تا زایش بحران‌ ها

نویسنده: مهرالدین مشید روایت دوگانه هجرت؛ دیروز امید، امروز اضطراب هجرت به‌عنوان…

طالبان؛ اسطوره شکست ناپذیر با پاشنه اشیل

نویسنده: مهرالدین مشید توهم اقتدار پایدار؛ از فروپاشی امپراتوری‌ها تا شکست طالبان ظهور…

قربانی یاری شو!

امین الله مفکر امینی    2026-02-05! قربانی یاری شو که قربانــــت شـــــــــود     بوقتی سختی…

سلطنت مطلقه ؛ آنارشی جنگل گرگ ها

Hobbes , Thomas (1588-1679) آرام بختیاری هابس؛ فیلسوف سیاسی سلطنت مطلقه.  توماس هابس(1679-1588.م)،…

پایان یا بازتولید قدرت؛ طالبان در آستانه یک چرخش سرنوشت‌…

نویسنده: مهرالدین مشید حاکمیت طالبان و سناریو های آینده؛ تغییر از…

تکنولوژی یا تخیل؟ هارپ در میان واقعیت و توطئه 

از یوتیوب تا توهم خدایی: کالبدشکافی یک روایت خطرناک سلیمان کبیر…

بگذریـــد!

امین الله مفکر امینی          2026-27-04! بـگذرید زحرف وسخن های ممــلو ا زریـــــــــا نـــــدارد…

شب سیاه

رسول پویان شب سیاهی گریخته ماهی، شکـسته چنگی گـرفته نایی سحـر نیامد…

همدیگر ناپذیری

نفاق ، همدیگر ناپذیری ، بلند پروازی ، امتیاز طلبی…

مدافعان خط دیورند؛ واقع گرایان ژیوپلیتیک یا متهمان به همسویی…

نویسنده: مهرالدین مشید موافقان دیورند؛ بازیگران واقع گرا در برابر ستون…

‬‬نه به جنگ و نابرابری، آری به همبسته‌گی جهانی کارگران‬‬‬‬

 ‬‬‬‬اعلامیۀ سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان به‌مناسبت اول ماه می، روز…

توهم برتری و بازی قدرت

«جستاری در خودبزرگ‌ بینی و بازی‌های پنهان برتری» تهیه و تدوین…

بالیستیک چی‌ست؟

چرا این واژه‌ی صفت را به جای نام اصلی کار…

طالبان؛ پیامد فساد ساختاری و سازمان یافته حکومت‌های کرزی و…

نویسننده: مهرالدین مشید از امید تا انحطاط؛ فساد ساختاری و بازگشت…

قلۀ پیروزی

از قلـب خراسـان کهـن آمده ام با یعـقوب لیث و تهمتن…

بخاطر انفاذ قانون اساسی به مثابه شاه کلید نجات افغانستان

اعلامیه و فراخوان ملی بنام خداوند حق و عدالت با اتکا بر…

 لیبرالیسم، جنبش روشنگری، و نبوغ جان لاک

john locke (1632- 1704) آرام بختیاری جان لاک ؛ آغاز تئوری تقسیم…

از ترور میر اکبر خیبر تا کودتای ثور؛ بهای سنگین…

نویسننده: مهرالدین مشید تروریکه هنوز هم مردم افغانستان بهای آن را…

با عاشقان وعارفان همصحبت!

امین الله مفکر امینی                     2026-19-04! دل منــــــور میکـــند صحبت بـــا اهلـی عشق…

اهمیت و ضرورت آسیب شناسی تاریخی ، برای امروز و فردا های…

نوشته از بصیر دهزاد   این  مقاله که در کنفرانس علمی انجمن سراسری حقوقدانان…

«
»

رشوه سازمان سیا برای کتمان حقیقت درمورد منبع شیوع کرونا

رشوه سازمان سیا برای کتمان حقیقت درمورد منبع شیوع کرونا

براساس افشاگری های یک افسر ارشد سیا، سازمان جاسوسی آمریکا به گروهی از محققان برای کتمان اعلام منبع شیوع  کووید-۱۹ که به نظر از آزمایشگاهی در «ووهان» (Wuhan) چین بوده، پول و مشوق های مالی پیشنهاد کرده است.

دو نشریه آمریکایی «نیوزویک» و «نیویورک پست» با پرداختن به این خبر گزارش دادند که یک افسر ارشد سازمان جاسوسی آمریکا در تازه ترین شهادتی که به کنگره آمریکا داده است، سازمان سیا را متهم کرده که به ۶ نفر از اعضای گروه تحقیقاتی که درباره منشا شیوع کووید-۱۹ تحقیق می کردند با پیشنهاد مبلغ قابل توجهی پول، خواستار تغییر نظرشان در این مورد شده است.

نیویورک پست دراین باره نوشت: بنابر مفاد نامه ای که روز گذشته به «ویلیام برنز» رئیس سیا فرستاده شد، یک افسر ارشد سیا به روسای کمیته های تحقیقاتی کنگره فاش ساخته است که این سازمان اطلاعاتی، به ۶ نفر از محققانی که کشف کرده بودند منشا ویروس «سارس کو -۲» (SARS-CoV-۲) از آزمایشگاهی در ووهان چین بوده، پیشنهاد کرده در قبال اینکه عنوان کنند این ویروس نتیجه جهش سرایت دام به انسان بوده، به آنها پول پرداخت خواهد کرد.

بنابراین گزارش «برد ونستارپ» (Brad Wensrrup) نماینده حزب جمهوریخواه از ایالت اوهایو و رئیس کمیته فرعی «همه گیری ویروس کرونا» و «مایک ترنر» (Mike Turner) «رئیس کمیته اطلاعاتی منتخب دائمی» کنگره، هردو پس از این افشاگری خواستار دریافت تمامی اسناد و مدارک حاکی از پرداخت پول به «تیم کشفیات کووید سیا» تا ۲۶ سپتامبر ۲۰۲۳ (اول مهرماه ۱۴۰۲) شدند.

رشوه سازمان سیا برای کتمان حقیقت درمورد منبع شیوع کرونا

تارنمای نشریه آمریکایی نیوزویک نیز دراین باره نوشت: روسای این دو کمیته کنگره آمریکا در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرده اند، افشاگر این خبر که خود یکی از افسران عالیرتبه سیا است، فاش کرده که از مجموع هفت نفر اعضای تیم سیا که موظف به تجزیه و تحلیل اطلاعات درخصوص منشا انتشار کووید-۱۹ بودند، ۶ نفر به این نتیجه رسیده بودند که منشا این ویروس از آزمایشگاهی در ووهان چین بوده است، که بعدا سیا به این ۶ کارشناس دخیل در این تحقیقات برای آنکه نتیجه گیری خود را تغییر دهند؛ مشوق های مالی پیشنهاد شده است.

نیویورک پست نیز دراین باره می افزاید: هفتمین عضو از این تیم که به نظر نسبت با سایرین مقام ارشدتری داشته، تنها فردی بوده که باور داشته منشا کووید-۱۹ از طریق دام به انسان بوده، درهمین حال افشاگر سیا مدعی شد برای آنکه نتیجه تحقیقات یکپارچه باشد به ۶ نفر از اعضای گروه برای تغییر نظرشان مشوق های مالی چشم گیری پیشنهاد شده است.

«تامی کوپرمن ثورپ» ( Tammy Kupperman Thorp ) ، مدیر روابط عمومی سیا نیز در واکنش به این اخبار و در رد این ادعا به «نیویورک پست» گفت: در سیا ما متعهد به بالاترین استانداردهای سختگیرانه، صداقت و عینیت تحلیلی هستیم، ما به محققان و تحلیلگران پول نمی دهیم تا به نتایج خاصی برایمان دست یابند، ما این اتهامات را بسیار جدی انگاشته و در حال بررسی آنها هستیم و کمیته های نظارتی کنگره را به درستی در جریان این مساله قرار خواهیم داد».

رشوه سازمان سیا برای کتمان حقیقت درمورد منبع شیوع کرونا

بنابر داده های تارنمای اطلاع رسانی «وردمترز داد اینفو» (worldometers.info) تا ۱۳ سپتامبر ۲۰۲۳ برابر با ۲۲ شهریوماه ۱۴۰۲، بیش از ۶۹۵ میلیون و ۱۸۰ هزار نفر در سراسر جهان به ویروس کرونا مبتلا شدند که از این تعداد بالغ بر ۶ میلیون و ۹۰۰هزار نفر جان باختند.

آمریکا نیز در این میان تا این لحظه با بیش از ۱۰۸ میلیون و ۳۳۰هزار فرد مبتلا به ویروس کرونا، رکورد بالاترین آمار مبتلایان به این ویروس در جهان را به خود اختصاص داده است.