چرا اخلاق در همه‌ عرصه‌های زنده‌گی میان بیش‌ترین بشرِ قرنِ…

اخلاق‌نگری به سیاست‌مدارانِ بد اخلاق: مورد ترامپ محمدعثمان نجیب نماینده‌ی مکتب-دینی فلسفی من…

برابری حقوی + استعداد ذاتی = شایسته سالاری...!

انسان ها٬ نظر به توانایی های ذاتی برابر آفریده نشده اند.…

مرغ رویا  

رسول پویان  مسوزان بال پـرواز پرستـوهـای زیبا را   میفگـن در قفسهای طلایی…

تعامل که انزوا؟

نور محمد غفوري په نړیوالو اړیکو کې د هېوادونو برخلیک د…

از کابل تا دیاسپورا؛ روایتی از هفت خوان رنج های…

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان؛ در گره گاۀ تروریسم و مردم این…

هویت و عوامل تعیین‌کننده آن: بررسی علمی و تحقیقاتی

نور محمد غفوری خلاصه هویت یکی از مفاهیم بنیادین علوم اجتماعی و…

نقد متافیزیک؛ شرط انقلابی بودن،شد

Metaphisik. آرام بختیاری متافیزیک؛ میان الاهیات، و هستی شناسی توهمی.   آغاز بحث متافیزیک…

جهان در آستانهٔ زوال دموکراسی

نویسنده: مهرالدین مشید فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در سال ۱۹۹۱ نقطهٔ…

اتحاد 

تابکی در رنج  و دوری ها ستیم موج  نا  پید ا…

نان آوران کوچک

   ساجده میلاد در ازدحام جاده در شب ها  کودکی پرسه می‌زند هر…

یادهانی ضروری

خطاب به کسانی که به خطا، ببرک کارمل و محمود…

روناک آلتون

خانم "روناک آلتون" (به کُردی: ڕوناک ئاڵتوون)، شاعر و نویسنده‌ی…

جګړې او ورک شوي سرتېري

حميدالله بسيا په انساني تاریخ کې جګړې تل له وینو، وېر،…

تجربه های تاریخی که به سرمایه های ملی بدل نشد

نویسنده: مهرالدین مشید شکست هایی که هر روز ما را وحشتناک…

لنینگراد دیمیتری شوستاکوویچ سمفونــیِ پیروزی ارتش سرخ بر فاشیسم 

ترجمه و تنظیم: آناهیتا اردوان این ترجمه را  به مهندس ارشد…

ارزش نقد و کم‌رنگی نقدهای ادبی

یکی از بدی‌های تاریخی در جهان و کشور ما، رنگ‌باختنِ…

                یک گرفتاری با مافیا

        و یک دنیا آموزش شرعی، حقوقی، سیاسی و مدنی                               (قسمت سوم…

چند شعر کوتاه از زانا کوردستانی

گاهی اتفاقی ستاره‌ای  در دفترم چشم باز می‌کند ولی، من هنوز به آفتاب نقش…

ترور عروس خدا، توسط پدران مقدس!

Hypatia(355-415م ). ترور دختر خدا، توسط پدران مقدس! آرام بختیاری نبرد مکتب و…

مخالفان پراکنده، بازیگران متحد؛ مدیریت خلای سیاست در افغانستان

نویسنده: مهرالدین مشید اردوگاۀ از هم گسخته؛ فرصتی برای مانورهای منطقه…

«
»

رسانه‌ها رئیس جمهور آمریکا را مسخره کردند

کاربران فضای مجازی اظهارات بایدن در یک سخنرانی درباره تورم در آمریکا که مقصر آن را حمله پوتین به اوکراین خواند و همزمانی آن با خرابکاری یک پرنده روی کتش را مورد تمسخر قرار دادند.

<span>خرابکاری یک پرنده روی کت بایدن/ رسانه‌ها رئیس جمهور آمریکا را مسخره کردند</span>

«جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا بعد از آن که هنگام سخنرانی درباره تورم ظاهراً یک پرونده یا حشره روی کتش خرابکاری کرد، مورد تمسخر کاربران فضای مجازی، رسانه‌ها و شخصیت‌های جمهوری‌خواه قرار گرفت و از این فیلم برای انتقاد از وضعیت آمریکا تحت ریاست‌جمهوری او استفاده کردند.

روزنامه «نیویورک پست» نوشت حتی پرندگان رئیس‌جمهور بایدن را در روز سه‌شنبه در آیووا تایید نکردند، زمانی که یک تماشاچی بالدار روی کت فرمانده کل هنگام سخنرانی در انبار غله خرابکاری کرد. 

طبق این گزارش، کت و شلوار آبی بایدن با شروع سخنرانی ۲۵ دقیقه‌ای او که در آن مقصر نرخ تورم سالانه ۸.۵ درصدی آمریکا را به جای اقدامات خود، حمله پوتین به اوکراین دانست، هدف قرار گرفت.

بعد از این اتفاق، به نظر می‌رسد که بایدن متوجه لک روی کتش درست بالای سنجاق پرچم آمریکا نشد و به سخنرانی در کنار انبوهی از آرد ذرت ادامه داد. پس از پایان سخنانش هم او با ده‌ها مهمان در آنجا ملاقات کرد که هیچ یک از آن‌ها او را از وضعیت نامناسب لباسش مطلع نکردند. تصویر

بایدن

تصویر

بایدن

Video file

«نیک شورت» مدیر ارتباطات موسسه «کلرمونت» این حادثه را اینگونه توصیف کرد: یک پرونده تورم (دوره) بایدن را توضیح داد.

«جیک اشنایدر» که برای حزب جمهوری‌خواه کار می‌کند، گفت: وضعیت دولت بایدن.

«جان کوپر» مدیر ارتباطات بنیاد «هریتیج» در توییتی نوشت: «[چه حسی است وقتی] بدترین تورم دهه‌های اخیر را ایجاد کرده‌ای و بعد پرنده‌ای روی شما خرابکاری می‌کند.

«تامی پیگوت» مدیر واکنش سریع حزب جمهوری‌خواه هم نوشت: وقتی حتی پرندگان می‌دانند شما در مورد تورم دروغ می‌گویید.

«کایل بکر» روزنامه‌نگار در توییتی نوشت: حتما یک عقاب سرسفید بوده است.

«کوین مک ماهون» مدیر عملیات دیجیتال Townhall در توییتی نوشت: او ولادیمیر پوپین را مقصر (این خرابکاری) خواهد دانست، مگر نه.

جدیدترین نظرسنجی‌ شبکه «سی‌بی‌اس نیوز» و موسسه «یوگاو» نشان داده محبوبیت جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا به پایین‌ترین حد خود رسیده است. بر اساس این نظرسنجی، محبوبیت بایدن در اوایل آوریل (ماه میلادی جاری) به ۴۲ درصد کاهش یافته که سی‌بی‌اس نیوز اعلام کرد پایین‌ترین میزان ثبت شده در نظرسنجی این شبکه است. پنجاه و هشت درصد از پاسخ‌دهندگان گفتند که عملکرد وی به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا را تایید نمی‌کنند.

شرکت‌کنندگان در نظرسنجی جدید بدترین نمرات را به مدیریت تورم رئیس‌جمهور آمریکا دادند؛ تورمی که در ماه‌های اخیر به شدت افزایش یافته و آمریکایی‌ها را در فروشگاه‌های مواد غذایی و پمپ بنزین تحت تاثیر قرار داده است. سی و یک درصد از پاسخ‌دهندگان گفتند که نحوه مقابله دولت بایدن با تورم را تایید می‌کنند، در حالی که با اختلاف، ۶۹ درصد گفتند که با آن مخالف هستند. تورم سالانه در آمریکا در ماه مارس به ۷.۹ درصد رسید که بالاترین نرخ از سال ۱۹۸۲ بوده است.

به نوشته هیل، بایدن در ارتباط با مدیریت اقتصاد به طور کلی هم نمرات پایینی دریافت کرد. سی و هفت درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی گفتند که با مدیریت اقتصادی او موافق هستند، در حالی که ۶۳ درصد گفتند که آن را تایید نمی‌کنند.