آرمان ضداجتماعی-ضد ترقی در عرفان

دکتر بیژن باران آیا عارفان ضداجتماعی بودند؟ آیا رفتارشان با…

              پروژه تاپی (TAPI)

نوشته کریم پوپل مورخ۱۶.سپتمبر.۲۰۲۴ کالنگ دنمارک                                  انتقال لوله گاز از ترکمنستان به هند پس…

نشانه هایی از رستاخیز مردمی و نگرانی های رهبران طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید آنسوی افق های تاریک و طلوع خورشید آزادی…

صید گرفتار 

چو برگی در شکنج پنجه های باد پاییزم  به خواری و…

داستان «تو را دوست دارد!»

نویسنده «تولگا گوموشای» مترجم «پونه شاهی» نگهبان کلاس‌ام، بنابراین، در طول…

ترجمه داستان «علی بابا و چهل راهزن»

نویسنده «آنتوان گالاند»؛ مترجم «اسماعیل پورکاظم» در زمان‌های بسیار پیش از…

دولت از اسلام یا در اسلام؟

دولت از اسلام عبارت از حکومت قانون استکه: ارزش های…

دل صدپاره 

رسول پویان  اگر یک لحظه گـردد در تمام عمر همدردم  ز ژرفای…

نگاهی به برخی از لایه های اجتماعی

ترجمه. رحیم کاکایی یوری آنتونوف اساساً، هر فرد و هر گروه اجتماعی…

دیدی گذرا بر اندیشه های اصلاحی در اسلام و جایگاه…

نویسنده: مهرالدین مشید تروریسم بازتولید اسلام سیاسی و بی پایه بودن…

بزرگداشت ازدهمین سال درگذشت داکتراناهیتا راتبزاد  

به تاریخ هفت سپتامبر سالجاری ازسوی  شورای سراسری زنان افغانستان…

بازی با دم اژدها یا تعامل با حاکمان تروریست و…

نویسنده: مهرالدین مشید تبدیل شدن افغانستان به مفرزۀ تروریسم  و احتمال…

دلسوز صابر

بانو "دلسوز شیخ صابر"  (بە کُردی: دڵسۆز شێخ سابیر -…

عرفان در هنر

دکتر بیژن باران عرفان در هنر تجسمی با هنر کلامی…

زیبا پسند

غم خانه گشته است دل مستمند من هم شد خمیده قد…

احمد مسعود به دنبال چیست ؟

                              نوشته ی : اسماعیل فروغی      به…

اطاق فکر، د فکر خونه یا (Think Tank) یعنی چه؟

نور محمد غفوری در بین گروه های سیاسی، اجتماعی، علمی و…

دیدی گذرا بر اندیشه های اصلاحی در اسلام و جایگاه…

نویسنده: مهرالدین مشید تروریسم بازتولید اسلام سیاسی و بی پایه بودن…

فراز و فرود کاتوتسکی، از مارکسیست کبیر تا اپورتونیست "مرتد"

karl kautsky 1854-1937 آرام بختیاری کائوتسکی مرتد رنگات؛ تئوریسین سوسیال دمکراسی. کارل کائوتسکی…

گذر عمر 

رسول پویان  عمـر در انـتـظار می گذرد  بـا دل بـی قـــرار می…

«
»

دلواپسان و بهشت زوری !


حسن روحانی روز شنبه 24.05.2014 در همایشی در تهران با تاکید بر این که نباید مردم را بیهوده و بدون جهت نگران کرد و باید بگذاریم مردم راحت باشند….گفت: « اینقدر در زندگی مردم مداخله نکنیم، ولو به خاطر دلسوزی ؛ بگذاریم مردم خودشان راه بهشت را انتخاب کنند، نمی‌توان با زور و شلاق مردم را به بهشت برد. همه باید کاری کنیم که آرامش در جامعه حاکم باشد.»


http://www.tipf.info/beheshte,zori.htm

جناب روحانی این موضوعی نبود که از دید حکام اسلامی طی 35 سال گذشته مخفی بوده باشد . 35 سال با زور شلاق و طناب دار ، مردم ایران را راهی جهنم یا بهشتی موهوم یعنی همان قبرستان کردید که تاریخ فراموش نخواهد کرد . 35 سال حاکمییت الله و بهشت و جهنم شمایان…. ایران را تبدیل به زندان و قبرستانی جمعی کرد ! این یک انتخاب نیست که امروز به آن اعتراف میکنید. این جبر امروز نظام شماست ، ولی همین اندازه هم مثبت است . اقرار به این موضوع و تلاش جمعی همه حاکمان اسلام برای درک این ساده ها میتواند آغازی باشد برای به رسمییت شناختن حرمت انسان و مردم ایران . امیدوارم چنین ظرفیتی درسیستم و تفکر نظام شماها باشد .

خدایت و قانونش و قرآنش و بهشتش و جهنمش و ثواب و گناهش ….را بگذارید برای دل و ذهن و خانه خودتان ! مردم امنیت و آرامش و کار و اقتصاد سالم و احترام میخواهند . همین بدیعیات و ساده ترین های زندگی عملا ممکن نمیشود به جز اینکه درعمل دین و مذهب را از قلمرو عمومی و خیابان ، به قلمرو خصوصی و پستوخانه ها هدایت کنید . مجموعه ای به نام زندگی ، تابع قوانین مشخصی است که فقط باید آن را به رسمییت شناخت و گردن بگذارید والا روی سرخودتان خراب میشود . یادتان هست خمینی هم زمانی صراحتا مدعی بود اقتصاد مال خر است و امروز همین اقتصاد به کجا رسانده شما را….! خود شما هم کم تجربه نیستید از زمان مک فارلین و آن مذاکرت یواشکی با شیطان بزرگ مار خوردید تا افعی شدید ! آن دهه خونین 1360 با خرداد باز هم خونین 1388 و با همین شرایط امروز کاملا متفاوت است . تعدادی گروههای سیاسی مسلح در دهه 1360 را میشود با تیغ و خون و سرکوب مهار کرد ولی اکثریت میلیونی مردم ( به جز مواجب بگریران حکومتی ) در همین شرایط امروز را نمیشود با آزایهای یواشکی فریب داد . جناب خاتمی هم فکرمیکرد میشود با شعار و حرف مفتِ بی مایه ، مردم را دور زد و نادیده گرفت . ولی نشد و نمیشود . فریب دوران خاتمی دیگر قابل تکرار نیست !

جدی بودن حرفهای تو را مخاطبِ امروز در چارچوب یک سیستم نامتعارفِ ضد انسانی آنالیز میکند . شعارهای زیبا ، با عملکرد اعتقادی به تمامییت سیستم ولایت فقیه و قوانین شریعت در تضاد و تعارض مطلق است . عملکرد مشخص می بینم و قضاوت میکنم . لیلا حاتمی هم جزئی از همین مردم است که به قول تو به زور نمیشود راهی بهشت یا جهنمش کرد ، ولی فکر نکیندعذرخواهی زوری اش اعتباری دارد….باز هم تاکید میکنم تنها راه عملی شدن و باور حرفهای تو این است که درعمل ، دین و مذهب را از قلمرو عمومی و خیابان به قلمرو خصوصی و پستوخانه ها هدایت کنید . راستی جناب روحانی ، آیا تا به حال و مجموعا فکر کرده اید که چرا فقط  در حکومت اسلامی شماها…..هرحرکت ساده زندگی مثل ، رقص شادی جوانان و روبوسی متعارف در یک مراسم جهانی ، به سرعت و به شکل اجتناب ناپذیری در سطح تمام جامعه و حکومت سیاسی میشود !؟ این اسمش دیالکتیک است . این روزها با مردمی و نسلی مواجه هستید که سلاحش ماهییت زندگی اش است و البته آن را فقط در ذهن پرورش نمیدهند ! نگاهی به پشت سرتان ( تاریخ ) بکنید ، درجنگِ با زندگی هیچ تفکری برنده نبوده و نخواهد بود ! همین ساده ها را حتما به آقاتون یادآوری کنید .


عاقبت دلواپسان درنگاه حکومتیان

از هم اكنون مشخص است كه اگر توافقي صورت نگيرد ، قرار است، همه چيز بر سر دلواپسان بشكند…

ارگان سپاه پاسداران  : دولت يازدهم حوزه هاي مختلف را معطل نتايج مذاكرات هسته اي و برچيده شدن تحريمها كرده است. اين كه گفته مي‌شود دلواپسان موضوع هسته‌اي، دلواپس موفقيت دولت در اين عرصه هستند، تا نكند اين توافق به نام دولت تدبير و اميد ثبت شود، ادعاي تنگ‌نظرانه و مغلطه كارانه‌اي است، چرا كه همين منتقدان و دلواپسان، نگران آن هستند كه در پس اين توافق كه اكنون با چالش‌ها و زياده‌خواهي‌هاي آمريكا روبرو شده است، توطئه‌اي و دسيسه‌اي پياده شود و آنگاه اين توافق برد – برد به يك سر برد تبديل شود….


بايد اين حق را به منتقدان و آنهايي كه نگران آينده و نتايج مذاكرات هستند داد، كه حرف خود را بزنند و انتقاد و تحليل خود را ارائه دهند. گر چه دست آخر اگر توافقي انجام نشود از هم‌اكنون مشخص است كه همه چيز قرار است بر سر دلواپسان و آنهايي كه نگران هستند، بشكند.
برخي ادعا مي‌كنند آنهايي كه دلواپس هستند، نگراني‌شان به خاطر اين است که دولت در مذاکرات هسته‌ای موفق شود و گشایشی در روابط خارجی کشور ایجاد شود و مشكلاتي كه در ۸ سال دولت گذشته ايجاد شده حل شود، كه البته اين سخن و ادعا اثبات مي‌كند كه موافقان هنوز مشكلات كشور را به مذاكرات گره زده‌اند و حاجت خود را از آمريكا مي‌خواهند. اين در حالي است كه مسئولان كشور بارها تأكيد كرده‌اند تحريم‌ها را نبايد به مذاكرات ربط داد.


از جناب ظريف مي‌خواهيم نسبت به اين تحليل واكنش نشان دهد. شبکه هاي تلويزيوني طي تحلیلی مي گويند، نگرانی اصلی ظریف، به نتیجه نرسیدن مذاکرات هسته ای نیست، بلکه باخت دوباره تیم روحانی در انتخابات آینده و تکرار تجربه انتخابات ۱۳۸۴ است.


روزنامه سياست روز – 1 خرداد 93

در همين حال، نشریه سپاه طي مقاله اي سياستهاي هسته‌اي كابينه آخوند روحاني را به باد حمله گرفته و نوشته است:


نگاهي به رويكرد دولت يازدهم طي ماه‌هاي گذشته بيانگر آن است كه به جاي آنكه در تمامي حوزه‌ها حركت و پيشروي متوازن داشته باشد حوزه‌هاي مختلف به‌ويژه اقتصاد را معطل نتايج مذاكرات هسته‌اي و دستيابي به دارايي‌هاي بلوكه شده در بانك‌هاي خارجي و همچنين برچيده شدن تحريم‌ها كرده است.


مسئولان اقتصادي دولت فارغ از نتايج مذاكرات هسته‌اي، بايد راهكارهايي براي بهبود شرايط فعلي اقتصاد با همين امكانات موجود طراحي كنند.


روزنامه جوان – 31 ارديبهشت

  

اسماعیل هوشیار
25.05.2014