حکومت آخوندی ایران جنایت کربلای قرن را رقم زد، یزیدان…

محمدعثمان نجیب ایران در گرمای سوزان، زمین را زیر پای هم‌وطنان…

حیات بشری را آتش فشان خاموشی به شدت تهدید میکند

نویسنده:مهرالدین مشید جهان در معرض توفانی فراتر از جنگ سوم  این پرسش…

دومین بار طی طریق در تعامل گذری انسان با هوش…

*محمدعثمان نجیب، بنیاد‌گذار مکتب دینی فلسفی من بیش‌از این نه…

درک لنینی از دموکراسی: نگاهی از سده 21

ترجمه. رحیم کاکایی یرومنکو ولادیمیر ایوانوویچ دکترعلوم فلسفه، مشاور رئیس مجلس قانونگذاری…

افغانستان در سایۀ رقابت‌های ژئوپولیتیکی جهانی ناشی از جنگ اسرائیل…

مقدمه تنش‌های دراز ‌مدت میان ایالات متحده آمریکا، اسرائیل و جمهوری…

فیلسوف آس و پاس،- مدافع مالکیت خصوصی!

max stirner (1806-1856) آرام بختیاری ماکس اشتیرنر، آغاز آنارشیسم فردگرایانه. ماکس اشتیرنر(1856-1806.م) آلمانی،…

افغانستان- آموزشگاهی خونین برای ایران و همسایگان 

سلیمان کبیر نوری در این مقاله می‌خوانید: چکیده نئولیبرالیسم و استعمار؛ تجربه‌ای عینی افغانستان؛…

جنگ های جیوپولیتیک جدید و افغانستان تحت حاکمیت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید از بازگشت تروریسم تا تقابل قدرت های بزرگ در…

سید جمال الدین افغان

 فیلسوف ،دانشمند بنیانگذار نهضت فکری وجنبش آزادی  خواهی افغانستان ،اساسگذار  اتحاد اسلامی ومبارز…

  به آرمان وطن

بیا برویم کشور تا بان را بسا زیم  خا نه ی…

نوستالوژی و جاذبه های فکری و اعتقادی 

نویسنده: مهرالدین مشید نوستالوژی و گذشته گرایی های فکری و اعتقادی زمانیکه…

تاریخ‌گرایی و ارزش هنری رمان‌های میخائیل شولوخوف

ترجمه. رحیم کاکایی به مناسبت 120 سالگی میخائیل شولوخوف ای. کووالسکی (درباره مسئله…

نامه‌ی سرگشاده از سوی یک مهاجر، به صدراعظم آلمان!

آمریکا به سیم آخر زد. حمله‌ی آمریکا بر ایران، دردسر…

تنش میان ایران و اسراییل و پس لرزه های بحران…

نویسنده: مهرالدین مشید وارد شدن امریکا در جنگ و به صدا…

عزّ و شرف وطن 

در خانـه قـوی باش که چوراچور است  دزدان به کمین فانوس…

فطرتی انسانی

امرالدین نیکپی در اوایل دانشگاه ، داستان‌های مذهبی بسیاری دربارهٔ طرد…

جهان صلح وصفا!

امین الله مفکر امینی                   2025-19-06 جهانـی صلح وصفـــای بشربماتم کشیـــــده جـاهــــلانیکی برسیاستهای…

سرنوشت انسان امروز در چنگال مومیایی فروشان دیروز

نویسنده: مهرالدین مشید زنده گی مدرن در آینۀ زوال تاریخی در جهان…

سیمون دوبوار،- رفاقت و عشق اگزستنسیالیستی

Beauvoir, Simone de (1908- 1986). آرام بختیاری سیمونه و سارتر،- ازدواج سفید…

کتاب زبدۀ تاریخ

رسول پویان فسانه خوان وفسون سرگذشت موسارا مگـر خـرد بکــنــد حـل ایـن…

«
»

در آمریکا، افرادی با تعادل روانی تقریباً نمانده است

نویسنده: ولادیمیر مالیشیف مترجم: ک. رادین برگرفته از : سایت روسی «بنیاد فرهنگ استراتژیک» *

فراوانی افراد به‌لحاظ روانی ناسالم در ایالات متحده آمریکا نمی‌تواند بر کیفیت دولت بازتاب نیابد. برای نمونه، «تایمز» در مورد نگرانی روانپزشکان از صاحبان کاخ سفید نوشته است. این روزنامه مدعی است که گویا نزدیک به نیمی ‌از روسای جمهور ایالات متحده آمریکا از بیماری روانی رنج می‌بردند. «تایمز» اشاره می‌کند که «تئودور روزولت» از اختلال شخصیت دوقطبی رنج می‌برد. «لیندون جانسون» «خودشیفتگی بزرگ» را نشان داده است. حدس و گمان‌هایی وجود دارد که «رونالد ریگان» علائم اولیه بیماری آلزایمر را نشان داده است. دستیاران «بیل کلینتون» در مورد خطر «اروتومانی» (خود‌معشوق‌پنداری، روان‌پریشی عاشقانه، جنون شهوانی. مترجم) او ابراز نگرانی کرده‌اند. «ریچارد نیکسون» به‌طور کلی به‌عنوان «پارانوئید» به تصویر کشیده می‌شد، بدون اینکه به اعتیاد به الکل او اشاره کنیم. خوب، تا آنجا که به  جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا مربوط است، همه مدت‌هاست که در مورد مشکلات سلامت روانی او صحبت می کنند.
 

آمریکا آیا کشور روان‌پریشان است؟ آری، همینطور است و «نیویورک تایمز» تأیید می‌کند که: بیش از ۱۵ میلیون نفر در آمریکا مبتلاء به اختلالات روانی شدید هستند. و بر اساس داده‌های انجمن پزشکی آمریکا (AMA)، حدود یک چهارم از جمعیت ایالات متحده آمریکا تحت تعریف «روان‌پریش» (فردی که از اختلالات روانی رنج می‌برد) قرار می‌گیرند. طبق نظر «نیویورک تایمز»، هیچ‌کس در آمریکا به‌طور جدی علیه مشکلی که برای جامعه وحشتناک است مبارزه نمی‌کند. این روزنامه می‌نویسد: «در سرتاسر کشور، صدها‌هزار آمریکایی با بیماری‌های روانی جدی مانند اسکیزوفرنی (روان گسیختگی. مترجم) ، شیدایی و اختلال دوقطبی، محکوم به یک زندگی در شرایط بی‌ثباتی عمیق هستند … آنها قربانیان یک سیستم حفاظت سلامت روان هستند … جامعه‌ای که نسبت به وضعیت آنها بی‌تفاوت است ». چگونه این ممکن است؟ خیلی ساده است: بسیاری از آمریکایی‌ها فقیر هستند و قادر به پرداخت هزینه مراقبت‌های پزشکی خود نیستند. «در این روزها تعداد کمی‌ از آمریکایی‌ها از کمک روانپزشکی یا حمایت روانی کافی برخوردار می‌شوند، یا برای این که بیمه درمانی آنها را پوشش نمی‌دهد، یا به این دلیل که از همان ابتدا بیمه ندارند، یا به این دلیل که لیست‌های انتظار خیلی طولانی هستند. و حتی در شرایط چنین نارسایی سراسری و گسترده ، بی‌اعتنایی جامعه به شدیدترین بیماران روانی به چشم می‌خورد. از ۱۴ میلیون نفری که از شدیدترین اختلالات روانی رنج می‌برند، حدود یک‌سوم هیچ درمانی دریافت نمی‌کنند … بدیهی‌ترین دلیل آن پول است». کلینیک‌های روانپزشکی عمومی  ‌به اکثریت قریب به اتفاق آمریکایی‌های مبتلاء به بیماری روانی خدمت می‌کنند. این بیماران معمولاً کم درآمد هستند و به بیمه «Medicaid» ( بیمه «مدیکید» برنامه بهداشتی آمریکا برای مستمندان است. مترجم) متکی هستند، که نرخ بازپرداخت آن به قدری وحشتناک است که کلینیک‌ها تقریباً با هر خدماتی که پزشکان ارائه می‌دهند ضرر می‌کنند. «چاک اینگوگلیا»، رئیس شورای ملی در زمینه حفاظت از سلامت روانی، یک سازمان غیرانتفاعی که نماینده هزاران مراکز محلی سلامت روانی در سراسر ایالات متحده آمریکا است، می‌گوید: «آنها ۶۰ تا ۷۰ سنت از یک دلار دریافت می‌کنند.» تعداد جای خالی در کلینیک‌های روانپزشکی دولتی می‌تواند به ۳۰ درصد برسد و لیست‌های انتظار می‌تواند برای ماه‌ها طولانی شود، حتی برای افرادی که در موقعیت بحرانی قرار دارند.» سرپناه روان‌پریشان در آمریکا در حال تبدیل شدن به زندان هستند. بیش از ۴۰ درصد از زندانیان کشور به تشخیص اختلالات روانی دارند.

«نیویورک ‌تایمز» اشاره می‌کند: «آمریکایی‌ها مدت‌هاست که با این موضوع انس گرفته‌اند، غم‌انگیز است، چونکه هیچ گزینه دیگری وجود ندارد. بی‌تفاوتی آنها به‌راحتی قابل درک است. وقتی کار به مراقبت از بیماران روان‌پریش می‌کشد، قوس تاریخ آمریکا تقریباً همیشه گرایش به شکست را نشان می‌دهد.» رئیس انجمن روانپزشکی آمریکا، «استفن شارفشتاین»، بیمارستان دولتی بوستون در «ماتاپان» را به‌یاد می‌آورد، ساختمانی قدیمی ‌از سده قبل جایی که او و روانپزشکان همکارش مجبور شده بودند سرکش‌ترین بیماران خود را به آنجا بفرستند. دکتر «شارفشتاین» می‌گوید: «این مکان وحشتناکی بود. چراغ‌ها همیشه کار نمی‌کردند، بیماران مانند زامبی‌ها پرسه می‌زدند. هیچکس بهتر نشد.» شمار زیادی از بیماران روانی که در بیمارستان‌ها نیستند در خیابان‌ها پرسه می‌زنند و این مشکل پزشکی به یک مشکل نژادی تبدیل می‌شود. با اعلام «پاندمی»، در سراسر آمریکا موجی از خشونت علیه آمریکایی‌های آسیایی‌تبار را فراگرفت. به قربانیان تف انداختند، آنها را با مشت زدند، از سکوهای مترو هل دادند، ضربات کشنده چاقو وارد کردند و به آنها شلیک کردند. نیویورک در مارس ۲۰۲۱ شاهد یک‌سری حملات خشونت‌آمیز علیه آمریکایی‌های آسیایی‌تبار بود، از‌جمله یک حادثه تکان‌دهنده و شوک‌آور در نزدیکی «میدان تایمز» یک زن فیلیپینی که در روز روشن به سرش شلیک کردند. پلیس و بازپرسان مدعی شدند که از هفت نفری که در این حادثه دستگیر شده بودند، همه نشانه‌هایی از اختلالات روحی را نشان می‌دادند. هرچند تعداد جرایم ناشی از نفرت که علیه آسیایی‌ها معطوف شده بود در نیمه اول سال جاری در نیویورک کاهش یافته است، تداخل بین حملات به دلیل تبعیض، تعصب نژادی و بیماری‌های روانی همچنان باقی مانده است. در ماه مه، پلیس نیویورک اعلام کرد که از ۱۰۰ نفری که در چهار ماه اول سال ۲۰۲۲ در شهر به دلیل جرایم ناشی از نفرت دستگیر شده‌اند، تقریباً نیمی ‌از آنها را قبلاً پلیس از نظر عاطفی نامتعادل اعلام کرده بود. در حقیقت، وضعیت در ایالات متحده آمریکا حتی بدتر از آن چیزی است که «نیویورک تایمز» توصیف می‌کند. سال گذشته، وزارت بهداشت و خدمات انسانی (HHS) ضمن تأیید پژوهش‌های جدید با حقایق و ارقام تازه، فهرستی از متداول‌ترین اشکال اختلالات روان‌پریشی در جامعه آمریکا را منتشر کرد. تقریباً هیچ فردی با روانی پایدار در ایالات متحده آمریکا باقی نمانده است. حدود ۵۰ میلیون آمریکایی ۱۸ ساله و بالاتر به این یا آن شکل از اختلالات اضطراب‌آور و حالت‌های بی‌قراری (Anxiety Disorders) مبتلا هستند. آنها با افزایش ترس، بیم، حرکات وسواس‌گونه مشخص می‌شوند.

یکی از مشکلات اصلی، طبق داده‌های وزارت بهداشت و خدمات انسانی، اختلالات خلقی سوء‌مصرف مواد است. افراد مبتلا به این تشخیص اغلب متوجه نمی‌شوند که وضعیت آنها معلول استفاده منظم از الکل، مواد افیونی، محرک‌ها، ماری جوانا یا سایر موادی است که پزشکان و داروخانه‌ها به آنها تحمیل می‌کنند. اختلالات روان‌پریشی (Psychotic Disorders) یکی از بیماری‌های اصلی جامعه آمریکاست که به گفته کارشناسان در سال ۲۰۲۵ بیش از ۳۰ میلیون نفر را مبتلا خواهد کرد. فراوانی افراد به‌لحاظ روانی ناسالم در ایالات متحده آمریکا نمی‌تواند بر کیفیت دولت بازتاب نیابد. برای نمونه، «تایمز» در مورد نگرانی روانپزشکان از صاحبان کاخ سفید نوشته است. این روزنامه مدعی است که گویا نزدیک به نیمی ‌از روسای جمهور ایالات متحده آمریکا از بیماری روانی رنج می‌بردند. «تایمز» اشاره می‌کند که «تئودور روزولت» از اختلال شخصیت دوقطبی رنج می‌برد. «لیندون جانسون» «خودشیفتگی بزرگ» را نشان داده است. حدس و گمان‌هایی وجود دارد که «رونالد ریگان» علائم اولیه بیماری آلزایمر را نشان داده است. دستیاران «بیل کلینتون» در مورد خطر «اروتومانی» (خود‌معشوق‌پنداری، روان‌پریشی عاشقانه، جنون شهوانی. مترجم) او ابراز نگرانی کرده‌اند. «ریچارد نیکسون» به‌طور کلی به‌عنوان «پارانوئید» به تصویر کشیده می‌شد، بدون اینکه به اعتیاد به الکل او اشاره کنیم. خوب، تا آنجا که به  جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا مربوط است، همه مدت‌هاست که در مورد مشکلات سلامت روانی او صحبت می کنند.

https://www.fondsk.ru/news/۲۰۲۲/۱۰/۰۶/ljudej-so-stabilnoj-psihikoj-v-ssha-pochti-ne-ostalos-۵۷۳۵۵.html