همراه جمیله، وداع با گلزری!

Aitmatow, Tschingis) 20081928- ) آرام بختیاری سوسیالیسم، دیالکتیک وحدت خلقها شد. چنگیز آیتماتف،…

کیست ژورنالیست ؟

هرکی مایک در اختیارش بود ژورنالیست نیستیا  به یک رسانه …

مخاطب خاص نیست!

این سخن، با آنانی‌ست که روزی از شیر و قیماق…

نظریات قوم‌گرایانه و راسیستی مردود است!

نویسنده: نور محمد غفوری ۱. مقدمه مقالهٔ حاضر با عنوان «نظریات قوم‌گرایانه و…

       اصولنامه ی جزایی طالبان خیلی نفرت انگیزو ضد اسلامیست 

       نوشته ی : فروغی        پس ازنشروتطبیق احکام سختگیرانه و نفرت انگیز…

وفاداری به آرمان‌ها و رسالت نجات وطن

وفاداری به آرمان‌ها و رسالت نجات وطن پس از فروپاشی حکومتی…

شصت و یکمین سالگرد با افتخار حزب ما خجسته باد

رفقاى گرامى از نام سازمان حزبى ما در ايالات متحده امريكا به…

مرکه

له ښاغلي (عبدالملک پرهیز) سره د نړېوال ادبي ښوونځی اکسپرسیونیسم…

سرمایه‌داری در لبهٔ شکست؛ اقتصاد بحران‌زده و سیاست مشت‌آهنین

نویسنده: مهرالدین مشید بحران های ساختاری نظام سرمایه داری و ظهور…

سوسیال دموکراسی؛ تمایز مفهومی، تجربهٔ تاریخی و امکان بومی‌سازی در…

نور محمد غفوری مقالهٔ را تحت عنوان (چرا نهضت جدید سوسیال‌دموکراسی…

الگوریتم څه شی دی، څه وخت، چیرته او څنګه را…

نور محمد غفوري الگوریتم د ستونزې د حل لپاره د منظمو،…

د گوند کالیزه په مناسبت‎

پتمنو خویندو او ملگرو د افغانستان دخلق دموکراتیک گوند د…

بوی نفت و خون 

رسول پویان  ز خون سرخ بشر دست ظلم گلگون است  زطرف جیحـون وکارون تا امازون است  خـدا نظـاره گـر قـتل نظـم و قـانـون است  ز بیم جنگ و تجاوز بشر جگرخون است  شرار…

چه ارزان فروختند!

امین الله مفکر امینی                        2026-22-01! چه ارزان فروختند مردمِ دانـــــای  میهن ما را…

پاسخ به سیاه‌مشق آقای انجنیر کمال بهادری (نامی بی‌هویت که…

درباره‌ی مسئولیت جمعی، نقد سیاسی و ضرورت عبور از فردمحورینوشته‌ی…

چرنیشفسکی نیکولای گاوریلوویچ

ترجمه. رحیم کاکایی پ. ا. نیکولایف.  بخش یکم نیکولای گاوریلوویچ چرنیشفسکی در ۱۲…

ټکنالوژي، سیاست او د عدالت پوښتنه

نور محمد غفوری ایا د نوې زمانې په راتګ سره ټولنیز…

وحدت به‌مثابه پراتیک تاریخی

بازخوانی تیوریک نشست شصت و یکمین سالگرد تأسیس حزب دموکراتیک…

یادنامهٔ دکتورعبدالسلام آثم

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ در روزگاری که تاریخ کشورما مشحون از رخ داد های…

بحران فقر در افغانستان: عوامل، چشم‌انداز و راهکارهای مقابله با…

افغانستان در یکی از تاریک‌ترین برهه‌های تاریخ معاصر خود بصورت…

«
»

خواسته‌هایی که وزیر خارجه آمریکا دوشنبه  21.05.2018 مطرح کرد

جبهۀ جهانی ضد امپریالیست       قدرت زنان فرح نوتاش وین 23.05. 2018

وزیر امور خارجه آمریکا گفت هر توافق تازه‌ای با ایران باید دارای این شرایط باشد:

1     ایران باید همه جنبه‌های نظامی فعالیت‌های هسته‌ای قبلی‌اش را به آژانس اتمی اعلام کند.

با توجه به “خلع سلاح عمومی در جهان”  خواست تمام ملل، قبول است و آمریکا و تمام دولت های دیگرنیز باید این در خواست را اجرا کنند.

2    ایران باید غنی‌سازی را به طور کامل قطع کند و هیچ‌وقت دنبال بازپردازی پلوتونیم نرود. این شامل بستن رآکتور آب سنگین هم هست.

قبول آن مشروط به اجرای آن از طرف تمام کشورهای فعال در زمینۀ هسته ای است. برتری و الویت هیچ ملتی و نژادی قابل پذیرش نیست. دادن وسیلۀ زور گویی به ممالکی از قبیل آمریکا و نه به دیگر ممالگ ممنوع است.

3    ایران باید به بازرسان آژانس انرژی اتمی اجازه دهد بصورت بی قید و شرط از همه پایگاه ها در همه نقاط این کشور بازرسی کنند. همینطور از تمام پایگاه ها در آمریکا و تمام کشورهای دارندۀ فعالیت های هسته ای.

4   ایران باید توسعه برنامه موشکی بالستیک و پرتاب موشک‌هایی که قابلیت حمل سلاح هسته‌ای دارند را متوقف کند. همینطور در تمام کشورها باید ممنوع شود. چون جنگ نشان بربریت است.  

5   ایران باید همه شهروندان آمریکا و همین‌طور شهروندان دیگر کشورهای هم‌پیمان ما را آزاد کند. متقابلا کشور آمریکا نیز باید تمام زندانیان ایرانی و دیگر ملل را آزاد کند.

6   ایران باید حمایت از “گروه‌های تروریستی” را متوقف کند، از جمله حزب‌الله لبنان، حماس و جهاد اسلامی. آمریکا نیز باید ایجاد و حمایت از تمام گروه های تروریستی، داعش ، القاعده ، طالبان ، الشباب و … را متوقف کند.

7   ایران باید استقلال عراق را به رسمیت بشناسد و اجازه دهد شبه‌نظامیان شیعه عراق خلع‌ سلاح

شوند. آمریکا نیز باید تمام نیروهای خود را که از حملۀ سال 2003 خود به عراق وارد کرده است فورا از عراق خارج کند.

8   ایران باید حمایت از حوثی‌های یمن را متوقف کند.  آمریکا نیزباید حمایت از عربستان

مداخله گر در امور کشور یمن  را متوقف کند.

9   ایران باید همه نیروهای تحت‌ امرش را از سوریه عقب بکشد. آمریکا نیز باید فورا تمام نیروهایش را که بدون اجازۀ سوریه، وارد سوریه کرده است ازسوریه ببرد.

10   ایران باید حمایت از طالبان و دیگر گروه‌های تروریستی را در افغانستان پایان دهد. آمریکا و ناتو نیز که از سال 2001 افغانستان را اشغال کرده اند و اخیرا نیروهای داعش را به آنجا منتقل کرده و افغانستان را همواره نا امن می کند. تمام نیروهای خارجی باید افغانستان را ترک کنند.  

11   ایران باید به حمایت نیروی قدس سپاه از گروه‌های تروریستی و هم‌پیمانان شبه‌نظامی‌اش پایان دهد. آمریکا نیز باید به حمایت از گروه های داعش،  النصر، القاعده، الشباب و دیگر گروه های تروریستی در تمام جهان پایان دهد.

12   ایران باید به تهدید همسایگانش که بیشترشان هم‌پیمان آمریکا هستند پایان دهد. از جمله تهدید ویران‌کردن اسرائیل و پرتاب موشک به عربستان و امارات.

فلسطین کشور فلسطینیان است و مستعمره کردن هیچ کشوری مطلقا پذیرفته نمی شود.

آمریکا گرفتن باج سبیل و قداره کشی در خاور میانه به نفع ممالک ارتجاعی همچون عربستان و امارت ممنوع را متوقف کند و جهان را به فساد و نابودی نکشد. ایجاد القاعدۀ عربستانی در افغانستان 1976، طالبان عربستانی و پاکستانی 1992 وداعش سلفی عربستانی 2010 و تمام نیروهای اسلامیستی در خاور میانه و آفریقا کار امریکا بوده است. همه را متوقف کند.

جهان خواستار رهبری جمعی است. تغییر رژیم هر مملکت وظیفۀ مردم آن سرزمین است.