آنانیکه طور مستقیم یا تلویحی در دفاع از پاکستان قرار…

۱-- انهدام حکومت‌ها ؛ -- پیش انداختن شهزاده آمین جان در…

درگیری نظامی میان طالبان-پاکستان

اعلامیه سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان جنگ و…

قراردادهای اجتماعی: پیمانی برای زندگی مشترک !

قرارداد اجتماعی یک مفهوم فلسفی است که تلاش می‌کند توضیح…

جنگ پاکستان و طالب، بازی‌ اوپراتیفی است، حتا اگر ارگ…

محمدعثمان نجیب یکی از مزیت‌!؟ های پیدایش و‌ ابداع شبکه‌های بی‌شمار…

بازگشت افغانستان به بازی‌های جدید ژیوپولیتیک و ناکارآمدی طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان لقمه خونینی؛ بزرگتر از دهن طالبان بازگشت طالبان…

محکومیت گستاخی و تجاوز نظامی پاکستان بر افغانستان

اعلامیه انجمن سراسری حقوقدانان افغانستان انجمن سراسری حقوقدانان افغانستان، بر مبنای…

سقراط؛- قهرمان لیبرالیسم، متفکر پیشامارکسیستی؟

Sokrates (470-399.پ.م) آرام بختیاری نخستین اعدامی میدانی محافل روشنفکری-روشنگری! فلسفه شفاهی مطرح شده…

چشم اندازی بر اجلاس  ماه سپتامبر مجمع عمومی سازمان مللی…

نوشته از بصیر دهزاد  مجمع عمومی سازمان ملل متحد در هشتادومین…

زموږ په ګران هیواد د پاکستان هوايي تیری د غندلو…

 نور محمد غفوری    زموږ د ګران وطن پر خاوره یو ځل…

آکو الیاسی

استاد "آکو الیاسی" (به کُردی: ئاکۆ ئەلیاسی) شاعر معاصر کُرد،…

  چرا بگرام برای امریکا اهمیت دارد ؟ 

      نوشته ی : اسماعیل فروغی         ارچند مقامات امریکایی افواهات انتقال قوای…

ثمرهٔ بیست سال موجودیت جامعهٔ جهانی

حاکمیت طالبانی و فقر و تنگدستی مردم اختصار امارت اسلامی افغانستان، به‌مثابه…

پنجاه سال سفری پر افت؛  با یارانی چُست، اما رهبرانی…

نویسنده: مهرالدین مشید نیم‌قرن اخیر تاریخ افغانستان (۱۹۷۳–۲۰۲۳) نشان‌دهنده‌ی مبارزه‌ای نفس‌گیر،…

ترامپ چرا بگرام رامی خواهد؟

این نوشته به علت طولانی بودن دردوبخش منتشرخواهدشد. دربخش اول…

ځانګړې مرکه

په ادبي بهیر کې له پېژانده څېرې، لیکوال، کیسه لیکونکي…

سیاست تعامل تخنیکی آلمان با طالبان

واقع‌گرایی دیپلماتیک و مسئولیت بشردوستانه در این روزها در رسانه های…

په اروپا کې د کډوالو پر وړاندې د کرکې زیاتوالی

حميدالله بسيا داسې ښکاري چې د کډوالو لپاره نور د اروپايي…

طالبان در ایستگاه آخر و در آغاز خط و نشان…

نویسنده: مهرالدین مشید طالبان؛ فروپاشی قریب‌الوقوع یا بازتعریف تهدیدها؟ حادثه آفرینی های…

هجران وطن

از فرا ق  آن  میهن  حال  ا بتری  دارم روزشب به…

جنگهای اقتصادی

                                           بازیهای تسلیحاتی وبازارسازی فروش اسلحه پس ازگذشت دوران نکبتباروظالمانه ی فیودالیزم…

«
»

خطاب به رئیس جمهور امریکا إ

میر عبدالواحد سادات

« امریکا در کنار مردم افغانستان می ایستد »

این کلمات از زبان شما در صحبت تیلفونی با رئیس جمهور افغانستان بازتاب گسترده یافته است.              

بدون شک اکنون که از سکانداری شما در قصر سپید پنج ماه میگذرد ، بشما حالی نموده اند که تراژیدی خونبار افغانستان معلول و محصول مداخله خارجی است و امپراطوری امریکا از عوامل عمده آن میباشد و همین ستراتیژیست پرآوازه کشور شما که چند روز قبل رخ در نقاب خاک کشید ، آقای برژنسکی مشاور امنیت ملی اسلاف شما در اوج جنگ سرد و از طراحان تیوری « کمربند سبز » تا زنده بود از اساسگذاری نخستین کمپ تربیه شرارت پیشه گان در جولای ۱۹۷۹ م اظهار ندامت نمیکرد و تباهی کشور های همانند افغانستان رادر مقیاس « برد » ستراتیژیک سقوط اتحادشوری بی اهمیت میخواند که اکنون اخلاف و نسل های بعدی آنان طالب و داعش دمارازروزگارمردم ما بیرون کرده اند و شرارت پیشه گان خوفناک افغانستا را آماج قرارداده و همه روزه جنایات علیه بشریت را مرتکب میشوند.                                                                                                           

                                                                                                            

عوامل تداوم تراژیدی خونبار افغانستان زیاد است و در احوال جاری به صودت مشخص علل اساسی که پاشنه آشیل کشور ما را میسازد ، در بعد داخلی فقدان دولت ملی و مبتنی بر حاکمیت قانون ودر بعد خارجی تداوم همان جنگ اعلام ناشده پاکستان بحیث مرکز ترور و حامی شرارت پیشه گان میباشد . هردوعامل درین حدود دو دهه که مقدرات تاریخی افغانستان در چنبره جیوپولوتیک امریکا رقم میخورد و از « خیر » حضور گسترده نظامی ، سیاسی و اقتصادی ، از مظلومترین خلق خدا در افغانستان به اعزا نشسته قربانی میگیرد . حتی همین حکومت دوسره به اصطلاح وحدت ملی محصول خلاقیت سلف شما و از ابداعات آقای جان کیری میباشد.                                                                      

                                                                                                                   

در حالیکه امریکا حضور خودرا « قرارداد ستراتیژیک » بهانه شاخته است ، مردم با تعجب و افسوس می بینند که مصیبت ملی شان محصول سیاست های کجدار و مریز دولت امریکا است که بگفته وطنی ما هم درمیخ میزند و هم در نعل و ریشه را درپاکستان آبیاری و بحساب شاخ بری ، دست وپای افغانان را قطع مینماید.                                                                                                   

                                                                                                                    

امریکا با نا دیده گرفتن تعهدات خود ، ناقض بنیادی ترین اصول حقوق بین المللی ( پکتا ــ سنتا ــ سروندا ـــ قرارداد باید اجرا گردد ) پنداشته میشود و در عین حال مسولیت اخلاقی ( مورال اوبلیگیشن) خود را بمثابه ابرقدرت و امپراطوری خالق مصایب جاری افغانستان ، زیر پا نموده است.              

آقای رئیس جمهور!

بنیانگذاران امریکا نیز معترف بودند که عمل ، ملاک حقیقت و معیار شخصیت است ، با پیروی ازین اصل وبا عبرت از گذشته دردناک بقول وطنی ما ، داگز او دا میدان . اکنون که درروز مصیبت ملی ملی ما حرف از دوستی زده اید ، منتظر اثبات آن در عمل میباشیم.                                         

                                                              

اظهر من الشمس است که جنایات هولناک دیروز ( چارشنبه خونین سیاه ) که در نوع خود ششمین دهشت آفرینی در شهر کابل در سالجاری و به تعقیب حوادث خونبار ولایات بلخ ، خوست و … توسط طالبان حقانی ( اجیران و ملیشه های آی اس آی ) ، انجام یافته است و اگر بخاطر نابودی قاتلان ما و مراکز تروریستی آنان در پاکستان اقدام نمایید ، باور داشته باشید که مردم صبور و غیورافغانستان به سخن و ادعای دوستی شما باور خواهند کرد و در غیرآن مردم ما که قربانی اهداف امپراطوری امریکا اند ، شما را شریک قاتلان خود و سر نخ شرارت و مصیبت وطن شانرا زیر پای دولت تان دانسته و نفرت و انزجار شان برحق میباشد.                                                                             

با حرمت