اسدالله بلهار جلالزي

له خوږ ژبي شاعر، تکړه کیسه لیکونکي او ژورنالیست ښاغلي…

مهاجرستیزی آخوندهای ایران و غمنامه بی‌پایان مردم افغانستان

نویسنده: مهرالدین مشید هزاران کیلومتر دور از میهن، میلیون‌ها مهاجر افغانستانی…

آغوش وطن

فریادِ خراسان بزرگ   و   ایران قدیم  رسول پویان   جوزای 1404  در خانـه قـوی باش که…

اعلامیه‌ی سربازِ مکتب دینی – فلسفی “من بیش از این…

هشدار نسبت به نقش حامد کرزی در روند سیاست‌گذاری مهاجرتی اروپا! در…

چند شعر کوتاه از زانا کوردستانی 

(۱) اگر ماه و خورشید را هم از آسمان پایین بیاورند هرگز دل به…

مشاهیر جنبش کارگری، در سوسیال دمکراسی انقلابی

August Bebel(1840-1913) آرام بختیاری آگوست ببل،- در جنبش کارگری آلمان.   آگوست ببل (1913-1840)…

جـنـبـش نـازیـسـم نـو

 " جـنـبـش نـازیـسـم نـو"، کـه بـا نـظـر بـه فـعـلـیـت تـهـدیـدآمـیـز…

آویزان نوری

بانو "آویزان نوری" (به کُردی: ئاواێزان نوری)، شاعر و نویسنده‌ی…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

چه بازی دردناک با سرنوشت انسان 

نویسنده: مهرالدین مشید  قدرت ابزاری برای رهایی انسان، نه ابزاری برای…

آیا هوش مصنوعی مسلمان است؟

عثمان نجیب من یادداشتی از یک پیش‌بینی هراس انداز در مورد…

خالق  “ قرارداد اجتماعی ” را گرامی میداریم 

میرعبدالواحد سادات  1 تتبع و نگارش از :  میر عبدالواحد سادات  دوم جولای مصادف به دوصدو چهل و هفتمین سال وفات یکی از تاثیر گزار ترین نمایندگان  عصرروشنگری اروپا و برجسته ترین نقاد آن عصر ژان ژاک روسو  است .  اندیشمندی که…

نه یک پیروزی دیپلوماتیک؛ بلکه یک اشتباه استراتژیک در هندسه‌…

نویسنده: مهرالدین مشید                              به رسمیت شناسی طالبان از سوی روسیه و…

اخراج بی رویه ی مهاجران افغان از ایران

  نوشته ی :اسماعیل فروغی       این روزها خبراخراج دسته جمعی و گسترده…

شناخت روسیه از طالبان

با خانه نشینی و بیکاری که چشم و گوش با…

داد خواهی بخاطر حق و حقوق افغانان مظلوم و داعیه…

بنام خداوند حق و عدالت مهاجرت افغانان که درطی نیم قرن…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

سیاست فاشیستی اخراج افغانها باید فورا متوقف شود!

هیچ انسانی غیر قانونی نیست! جمهوری اسلامی در پی شکست مفتضحانه…

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز!!

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز،…

حکومت آخوندی ایران جنایت کربلای قرن را رقم زد، یزیدان…

محمدعثمان نجیب ایران در گرمای سوزان، زمین را زیر پای هم‌وطنان…

«
»

خشم کشورهای اروپایی از سیاست‌های اقتصادی آلمان

خشم کشورهای اروپایی از سیاست‌های اقتصادی آلمان

بیش از ۱۰ کشور اروپایی در نامه‌ای کمک‌های یارانه‌ای هنگفت وزارت اقتصاد آلمان به بخش صنعت خود با تایید اتحادیه اروپا را ناعادلانه دانسته و خواستار موضع گیری اتحادیه اروپا در قبال این مسئله شدند.

نشریه فوکوس آلمان در مطلبی نوشت: رابرت هابک، وزیر اقتصاد فدرال آلمان می خواهد با یارانه های میلیاردی به صنعت آلمان کمک می کند. این مسئله خشم کشورهای اروپایی به ویژه در همسایگی آلمان را برانگیخته و آنها این کمک را ناعادلانه دانسته و شکایت در این باره را به اتحادیه اروپا برده اند.

آلمان نایب قهرمان دریافت یارانه اروپا است. رابرت هابک، وزیر اقتصاد فدرال آلمان سال گذشته یارانه هایی بالغ بر 4.16 میلیارد یورو به تصویب کمیسیون اتحادیه اروپا رساند. این خبر را “ولت آم زونتاگ” با استناد به اسناد موثق گزارش کرده است. در این راستا تنها فرانسه اجازه داده که صنعت خود هزینه بیشتری یعنی 4.42 میلیارد یورو داشته باشد.

این بدان معناست که این دو کشور همسایه با هم تقریباً نیمی از کل یارانه ها را در اروپا خرج می کنند. و آلمان تاکنون میلیاردها دلار اضافی را برای تصویب در سال جاری به کمیسیون اتحادیه اروپا ارسال کرده است.

این وضعیت و اقدامات هابک اکنون اتحادیه اروپا را با مشکل مواجه کرده است. در واکنش به این شرایط یازده کشور اروپایی به رهبری سوئد در نامه ای سرگشاده از سیاست و مسیر این گونه کمک های اتحادیه اروپا شکایت کرده اند.

کمک به برخی شرکت ها برای سال ها در اتحادیه اروپا تابو محسوب می شد. کشورهای کوچکتر اتحادیه اروپا به ویژه از استحکام موقعیت خود با توجه به این رویکرد ناعادلانه اتحادیه اروپا هراس دارند.

“گوتز رایشرت” از مرکز سیاست اروپا در این باره به روزنامه دی ولت گفت: کشورهای کوچکتر عضو اتحادیه اروپا یک مسئله دارند. در بلندمدت، یارانه راه حل نیست. نه آلمان و نه فرانسه منابع کافی برای مقابله با قدرت اقتصادی آمریکا و چین ندارند. آنها می توانند با شرایط مکانی بهتر امتیاز کسب کنند، برای مثال با کاهش بوروکراسی. ریچرت تأکید می کند: «ما باید از بازار داخلی خود محافظت کنیم.

به گفته وی با این حال اتحادیه اروپا در برابر رقابت بین المللی سر تعظیم فرود آورده و به تدریج قوانین یارانه خود را کاهش می دهد. رایشرت گفت: در حال حاضر حتی اجازه “تطبیق” را می دهد، یعنی مناقصه برای شرکت ها.

در نشست کشورهای عضو اتحادیه اروپا، که در واقع قرار بود در مورد قانون زنجیره تامین علیه کار اجباری باشد، یوهان فورسل، وزیر تجارت سوئد در مورد این کمک های دولتی صحبت کرد. وی به همراه ده نماینده دیگر از کاهش روزافزون محدودیت ها انتقاد کرد و خواستار تشدید مجدد این قوانین شد.

وی در پایان نامه ای پنج صفحه ای با امضای چندین دولت از جمله استونی، فنلاند و پرتغال به بروکسل ارائه کرد. آنها در این نامه پیش بینی می کنند که اتحادیه تقسیم خواهد شد و نوآوری و بهره وری خفه خواهد شد. امضاکنندگان این نامه این انتقاد را وارد کردند که شرکت‌ها باید با تکیه بر کیفیت تولیدات خود پیروز شوند، نه به لطف کمک‌های دولتی».