زمزمه های بازگشت اشرف غنی به کابل از شایعه تا…

نویسنده: مهرالدین مشید در این روزها زمزمه‌های بازگشت اشرف غنی به…

دستاوردهای خلاق چخوف، نویسنده برجسته رئالیست روسی 

برگردان. رحیم کاکایی پیشگفتار مترجم : رئالیسم بی‌رحمانه‌ی یک راوی غمگین  نویسنده ای…

لحاف مهربان کودکی

ساجده میلاد من به گذشته می اندیشم  من شب ها  در آغوش سبز…

نقش زنان مسلمان در جامعه اسلامی !

مقدمه . بی گمان یکی از مهم ترین مباحث در تبیین…

بدخشان؛ گره کور و پاشنه آشیل حاکمیت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید بدخشان؛ جرقه های بحران و احتمال خیزش تازه…

شیرۀ جان

رسول پویان شیرۀ جان ازدو چشم خون چکانم می چکد لـؤلــؤی لالا…

            و حدت خواهی 

در عاشقی ،  عشق   نمایی   نمیکنم گنج  ی  محبتیم…

فیلسوفان یهودی تبار؛ آته ایسم ناتمام،سوسیالیسم احساسی

Hermann Cohen (1842- 1918 ) آرام بختیاری هرمان کوهن؛ میان کانت و…

حماسه هایی که به بهای خیانت نخبگان به سوگواره تبدیل…

نویسنده: مهرالدین مشید روایت تراژدی ملتی که بهای جاه‌طلبی نخبگان را…

د دموکراسۍ د ناکامو تجربو انتقادي ارزونه

نور محمد غفوری سریزه  د تحمیلي جمهوریت او تقلبی دموکراسۍ تجربې موږ ته…

حکمت چیست؟

برهان الدین « سعیدی» حکمت دنیا فـزاید ظن و شک ــ …

این خون کسی ریخته یا می سرخ است یا توت…

نویسنده: جمشید کوهستانی    نظامی سابق فرستنده: محمد عثمان نجیب  ##########################نوتبرعلاوه شعر حضرت سعدی لکه…

افغانستان در تنگنای بن بست؛ انحصار طالبان و پراکنده گی…

نویسنده: مهرالدین مشید روایت یک بن بست تاریخی؛ قدرت یک دست…

جوانی 

طی شد، دریغ و درد، زمان جوانیم مانده است بهره ی…

افغانستان؛ از انحصار و پراکندگی تا همگرایی و مشارکت

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان؛ از واگرایی های سیاسی تا جستجوی وفاق…

 شمارۀ 71 سوسیالیسم کارگری

شمارۀ 71 سوسیالیسم کارگری نشریه سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان

اقرار 

نوشته نذير ظفرپير  شدم   مرد  جوان  نيستملايق      الطاف …

نورم‌ها و ارزش‌های اجتماعی

 این مقاله نخستین‌بار در اوایل ماه می سال ۲۰۱۷ میلادی، در رسانه‌های…

محبتگاه عشق

رسول پویان زلف چین چین دام صید وتیغ ابرو قاتل است در…

افغانستان و «حاشیه نشینی ژئوپلیتیکی» در نظام بین الملل

نویسنده: مهرالدین مشید از اسیب پذیری ژئوپلیتیک تا نبود مشروعیت؛ «پاشنۀ…

«
»

خانه ملت یا پناهگاه یک عده عاملین فساد؟

فرهاد

هرچه بگندد نمکش میزنند

وای از آنروز که بگندد نمک

در حالیکه جنگ خونین در کشور طبق سناریو ادارات استخباراتی آی.اس.آی، سعودی، قطر و سایر کشور گشایان در کشور جریان داشته روزانه ده ها تن قربانی اهداف شوم کشور گشایان و عاملین فساد میگردند. قوای مسلح قهرمان کشور به سهم گیری قهرمانانه در سرکوب هراس افگنان دستاوردهای در ولایت کندز، کندهار، غزنی، بغلان، ننگرهار و غیره به دست آورده اند! فقر، بیکاری، نا امنی رو به افرایش بوده به نسبت تشدید شدن جنگهای خونین روزانه ده ها هزار از راه های قانونی و غیر قانونی به کشورهای منطقه و جهان مهاجرت هزاران تن آنها قربانی اهداف قاچاقبران انسانها شده، تولید کشت و قاچاق مواد مخدر رو به افزایش بیلانس تجارت نود و چهار فیصد کسر نشان میدهد بیش از چهار هزار مدارس دینی خارج از کنترول دولت در داخل کشور به واسطه کشورهای خارجی تمویل، اموزش و پرورش داده میشوند. اخراج ده هزار معادن غیر قانونی و خود سرانه به واسطه زورمندان جریان دارد. بازار زورمندان، قاچاقبران، غاضبین میلیونها جریب مافیای اقتصادی، مواد مخدر، عاملین فساد گسترده، جنگ افروزان، قانون ستیزان، مردم ستیزان، زن ستیزان، فرهنگ ستیزان، عاملین خشونت های خانواده گی و خصومت های قومی، لسانی، سمتی، مذهبی، تنظیمی، حزبی گرم بوده هر روز مانند ماه عسل برای شان اهمیت دارد. بیش از سه میلیون به مواد مخدر قریب به هشتاد فیصد به امراض های فزیکی روانی مبتلا گردیده اند. سران گروه ها و یک عده احزاب سیاسی نیز نشست های غرض ایجاد شورای مورد نظر خویش انجام داده به ادعای خود شان تا وضع را از این لحاظ نجات دهند.

یک تن از اعضای پارلمان “ایوبی” نماینده ولایت هلمند در ولسی جرگه میگوید که عده از اعضای پارلمان خطرناکتر از داعش و طالبان بوده و عمل کرده اند! آقای ایوبی به تاریخ 22/7/1394 در مقابل خبرنگار طلوع نیوز گفت در مورد شصت و هشت تن اعضای پارلمان اسناد نزد من وجود است که در فساد عملاً دست دارند. از رئیس پارلمان تقاضا نمود که با مقامات ریاست جمهوری رسماً در تماس کمیسیون ادارات کشفی را در این رابطه توظیف نمایند تا لست آنها را با اسناد دست داشته در اختیار شان قرار دهم. زیرا که در پارلمان نمیتواند این موضوع حل گردد گفت من وکیل را در آغاز پانزده هزار دالر بخاطر خریداری یک موتر قرضه داده بودم حالا وکیل مالک چندین خانه چند منزله و موترهای به قیمت های گزاف دالری خریداری نموده صد ها مثال در این رابطه وجود دارد.

مردم ما را عقیده بر آنست که عاملین فساد، غاضبین میلیونها جریب، جنگ افروزان، مافیای اقتصادی مواد مخدر، غارتگران ثروتهای مادی و معنوی کشور، قانون ستیزان، مردم ستیزان، زن ستیزان، فرهنگ ستیزان، ناقضین حقوق بشر مانند هراس افگنان تروریستان از جمله داعش، طالب القاعده و غیره دشمنان مردم و کشور بوده زیرا که هراس افگنان تروریستان با انجام حملات انتحاری و سایر جنایات مردم را نابود مینمایند. گروه های فوق با وارد کردن فشارهای اقتصادی و سلب حقوق ده ها میلیون مردم را از زندگی محروم به مرگ تدریجی مواجه ساخته است . از این لحاظ از مبدل شدن خانه ملت به پناهگاه یک عده عاملین فساد سخت نگران میباشند و از نمام نیروهای سالم اندیش کشور تقاضا مینمایند که از گذشته ها درس عبرت گرفته در انتخابات آینده اجازه ندهند که یک عده عاملین فساد خانه ملت را به پناهگاه خویش مبدل سازند و از مقامات ذیصلاح دولت نیز تقاضا دارند آنعده اشخاص و افرادی را که جرم مشهود دارند خانه ملت را به پناهگاه خویش قرار داده اند مورد تعقیب عدلی قرار دهند.