جنگی در تقدیرنیست ، ولی تغییر حتمی است !
آمریکا در ماه فوریه کنفرانسی در لهستان برگزار میکند که یکی از موضوعات محوری آن نقش بیثباتکننده حکومت اسلامی ایران در خاورمیانه است. امیدوارم مفهومی شبیه نشست گوادلوپ داشته باشد در 1357 …
وزیر خارجه آمریکا گفت: زمان عقب راندن نیروهای رژیم ایران از خاورمیانه فرا رسیده است و در صورت لزوم برای اقدام نظامی مجدد آماده ایم . اما امیدواریم که مجبور به این کار نشویم …
منظورش از اقدام نظامی در همان سوریه است و البته اقدامات لجستیک اطراف مرزهای ایران را همزمان انجام میدهد … یعنی همه گزینه ها هنوز روی میز و زیر میز است مثل همیشه …
مشاور حسن روحانی حسام الدین آشنا هم گفت : زمان اداره کشور توسط یک نفر تمام است … ترجمه ساده : حکومت اسلامی ایران که در 1357 تخمش در زیرچتر سیاستهای غرب کاشته شد به زبان خودشان نمیتواند مثل خودش را تولید و جایگزین کند. نیروی جایگزین قطعا از داخل جامعه باید باشد و حتما از داخل سیستم ولایت فقیه نمیتواند باشد . کل اون سیستم سالهاست این را میداند. اولین بار هم سعید امامی از بیت العنکبوت خامنه ای در شروع توهم اصلاحات خاتمی به زبان آورد و گفت : این سیستمهای فردی مثل شاه سایه خدا و شیخ روح خدا … دورانش تمام است فقط در زمان پایانش اختلاف نظر هست ، یعنی عجله نکنید …
فیگارو می نویسد: به رغم اطمینان دادن های مایک پمپئو، وزیر امورخارجه آمریکا به متحدان این کشور در سفر مارتن خود به خاورمیانه و اعلام این موضوع که خروج ۲ هزار سرباز آمریکایی از سوریه مشکلی برای آنها ایجاد نخواهد کرد، ولی عقب نشینی آمریکا از منطقه استراتژیک خاورمیانه راه را برای رقبای غرب، خصوصاً ایران، روسیه و ترکیه در سوریه هموار می کند…
تیتر فیگارو ظاهری نگران کننده دارد . ولی در متن بازی دولتها این یک تاکتیک ناشناخته است که حدس و گمان زیاد دارد . دولتهای حاکم دور یک میز قمار فرضی نشسته اند در یک کلوپ مشترک که تمام لجستیک این بازی خون در توان کاخ سفید است . در همین حال بقیه بازیکنها مشغول جرزنی یا سهم خواهی بیشتر هم هستند. آمریکا که در این مقطع تاریخی تمامی شریانهای مهم اقتصادی دنیا را در چمبره و مهار خود دارد اگر برود که بقیه رقبای حاضر باید دست به جیب شوند که ندارند . آمریکا این 2 هزار نیرو را از خاورمیانه به کانون گرم خانواده در آمریکا برنمیگرداند ، فقط جابجا میکند ، از سوریه میبرد عراق و بالعکس …
حتی خرج کردن از جان و مال مردم هم یک هوش مافوق سیاه لازم دارد که بازهم بقیه رقبا ندارند . حمله ترکیه به کردها ، حمله اسد به بقیه ، حمله روسها به دشمنان فرضی ، حمله سپاه پاسداران به مردم خودش … خلاصه هر حرکت و قدمی و بازی و جنگی پول و لجستیک میخواهد که به جز کاخ سفید بقیه ندارند . بقیه هم برای داشتن لجستیک حداقل باید این هژمونی صاحب کازینو را بپذیرند . والا همان بازی برجام هی تکرار میشود یعنی کاخ سفید 150 میلیارد دلار پول نقد میدهد تا ولایت فقیه مجبور به ترک بازی نشود و بماند ، تلاش غرب برای نگه داشتن حکومت اسلامی ایران هم به خاطر چشم و ابروی ملاها نیست . برای حفظ تعادل بازی بزرگتری در کل خاورمیانه است که با سیستم ولایت فقیه استحاله شده این تعادل و روند بازی خون حفظ میشود . سیستم حکومت اسلامی هم با پول عمو سام جفتکهای اسلامی خودش را میزند.
آمریکا هم از برجام خارج میشود و پیام ساده و تلویحی میدهد که با لجستیک خودم جلوی من ملق نزن الاغ …خروج سمبلیک آمریکا از سوریه در عالم فرضی شبیه خروج آمریکا از برجام با حکومت اسلامی ایران است ، از همان جنس است در مداری وسیعتر ، آمریکا خارج میشود ولی جایی نمیرود ، فقط تاکتیک عوض میکند.
کمی صبور باشید تا این عقب نشینی تاکتیکی آمریکا از خاورمیانه شما را به حفره های تاریک و ناشناخته پرت نکند .
مایک پومپئو، وزیر خارجه ایالات متحده گفت : دورە محافظت از آیت اللەها تمام شدە است …
مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد که ایالات متحده آمریکا در لهستان اجلاسی در سطح بینالمللی برای گسترش ثبات و آزادی در خاورمیانه برگزار میکند. ایران در مرکز توجه این اجلاس قرار دارد . محمد جواد ظریف، وزیر خارجه حکومت اسلامی ایران از دولت لهستان انتقاد کرد…
تمام این صحنه یعنی اینکه خاله بازی زیر پتو ادامه دارد.نکته جالب اینکه کاخ سفید میگوید اشتباه کرده بودم که خرداد 1388 کنار مردم ایران نرفت و در کنار حکومت اسلامی ایران ایستاد …
ولی من میگویم اشتباه نکردند خودشان گفته بودند که حکومت اسلامی ایران آخرین میخ تابوت خاورمیانه قدیم است . فقط زمانش نشده بود که حالا زمانش رسیده است …
شایعه خروج حکومت اسلامی از برجام توافقی جهانی برای ادامه نمایش این سیرک است…
علیرضا معزی در توئیت خود نوشت: جریانی مشکوک در یک طراحی پیچیده، دو روز است بر شایعه خروج جمهوری اسلامی از برجام و استعفای ظریف، آن هم در خلال سفر پر ثمر او به هند می دمد.
همزمان یک پاسدار حکومت اسلامی هم گفت باتلاق بعدی آمریکا ایران است که بر خلاف باتلاق کوبا این بار آمریکا غرق میشود…
کاخ سفید هم گفت : برو جوجه ، اینقدر جیک جیک نکن…
همان تیتر اول جدیتی دارد که غرب در حمایت و حفاظت از حکومت اسلامی ایران 40 سال کوتاهی نکرد و حالا زمان تعویض ریل ( منافع ) فرا رسیده است ، بقیه اش دیزاین صحنه است که همه رعایت میکنند . علائم نشان میدهد ، این روند بدون جنگ به یک جایی میرسد . هنر سیستم ولایت هم همین است که در کنار زمزمه های جنگی ریقوی خنده دار ، مشغول سازوکارهای جدی است . اینکه این جدیت در داخل ایران چگونه استارت بخورد هنوز معلوم دار نیست …
افغانستان: اگر گفتگو خوب است چرا ایران با مخالفان از جمله مجاهدین خلق گفتگو نمیکند؟
شاه حسین مرتضوی معاون سخنگوی رییس جمهوری افغانستان روز پنج شنبه 10 ژانویه اعلام کرد، مقامهای وزارت امور خارجه ایران به عنوان سخنگویان گروه طالبان عمل میکنند.
مرتضوی در صفحه رسمی فیسبوک اش نوشت: «مقامات وزارت خارجه ایران این روزها در نقش سخنگویان طالبان عمل میکنند. اگر کشور همسایه معتقد به گفتگو برای راه حل میباشند چرا راه گفتگو را با گروههای مخالف داخلی خود از جمله مجاهدین خلق بسته است؟ چرا به مشکل سیاسی داخلی خود که سالها ایران را به بحران برده است، از راه گفتگو اقدام نمیکند؟
وحید عمر، سفیر افغانستان در ایتالیا هم درواکنش به وحدت طالبان و حکومت اسلامی ایران نوشت : دوستان ایرانی، ما ممکن است طالبان را وارد کنیم یا نکنیم، اما از مشاوره شما متشکریم از شما میخواهیم که قدرت را با مجاهدین خلق و شورای ملی مقاومت به اشتراک بگذارید. موسوی و کروبی را آزاد کنید و با عربستان صلح کنید. چرا که ما معتقدیم این برای شما خوب است…
14.01.2019
اسماعیل هوشیار