از دیدگاه علم سیاست !

تلاش و سعی چه به شکل مسلحانه باشد یا غیر…

افغانستان در بن‌بست؛ راه‌های برون‌رفت و چشم‌انداز آیند

نویسنده: مهرالدین مشید فردای افغانستان و چگونگی عبور از وضعیت موجود در…

فرانس مهرینگ؛ تئوریسین ژورنالیست، ژورنالیست صاحبنظر

France Mehring (1846- 1919 ) آرام بختیاری مهرینگ؛ کوشش در راه روشنگری…

افغانستان در آستانه یکخطر وبحران جدید ( تداوم بحران نیم قرنه) 

نوشته از بصیر دهزاد  آغاز جنگ ها و حملات پراگنده گروه…

قرائت های تاریخی و فراتاریخی دینی؛ از بن بست تا…

نویسنده: مهرالدین مشید در دو سده اخیر، یکی از مهم‌ترین رویکردها…

تضاد دین و حقیقت...!

توهم خدای دین، حقیقتِ بشر را در آزادی او به…

نقدواره پژوهشیِ بر  مفاهیم جمهوری و جمهوریت 

1میرعبدالواحد سادات     از منظر  حقوق اساسی و علوم سیاسی  در راستای :  …

روح و نَفْس چیست؟

برهان الدین « سعیدی»  بادِ نفس مر سینه را ز اندوه…

طبع  شکسته

نوشته نذیر ظفر  2/8/26 ورجینیا  كوچهِ ما پر از گلِ است ،…

تحولات بدخشان؛ نشانه‌های سقوط یا پایان مأموریت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید جرقه‌ای که آتش مقاومت را در سراسر افغانستان…

بردی کربابایف

برگردان . رحیم کاکایی روسلان سمیاشکین نویسنده براستی مردمی و یکی از  بنیان…

ژورنالیست، راوی حقیقت است، نه مبلغ یک روایت

نور محمد غفوری هر حرفه‌ای چارچوب، قواعد، اصول و معیارهای خاص…

پر له خەمم!

[خه‌م] پر له خەمم! پر لە خەم... خەم له سینگمە، پر لە بەخەڵم‌و پر لە…

یاداشت انتقادی بر یک مصاحبه تلویزیونی

نور محمد غفوری ژورنالیسم، رسالتش پرسیدن است، نه دفاع کردن؛ روشن…

بنیادگرایی دینی و لیبرال‌دموکراسی؛ از سوخت‌رسانی تا امتم دهی به…

نویسنده: مهرالدین مشید  رابطه متقابل افراط‌گرایی دینی، بحران‌های نظم لیبرال و…

راز ارقام در هستی

رسول پویان جهان با رمز و رازش در دل ارقام پنهان…

بنیامین؛ چپ مستقل،یا لیبرال ضد بورژوا

Benjamin, walter (1892- 1940) آرام بختیاری تخریب ریوانجیستی روشنگران توسط ژورنالیسم زرد. والتر…

کله چې جګړه کاروبار شي

محمد سليم سليمان جګړه د انسانانو لپاره د مرګ، بې‌ځایه کېدو،…

 افغانستان؛ در بن‌بست اعتماد و آینده ناپیدا

 نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان؛ میان بی‌اعتمادی و بن‌بست سیاسی افغانستان در یکی…

شایسته‌سالاری؛ بنیان عدالت اجتماعی و پیش‌شرط حکمرانی کارآمد

 نور محمد غفوری عدالت اجتماعی، به‌عنوان یکی از بنیادی‌ترین ارزش‌های دولت…

«
»

توهین صدا و سیما به مردم منتسب به بختیاری را محکوم میکنیم!

در روزهای گذشته شهرهای مسجد سلیمان، اهواز و دزفول صحنه خشم و اعتراض مردم به صدا و سیمای جمهوری اسلامی بخاطر توهین به مردم منتسب به بختیاری بود. این توهین که در سریال ارتجاعی و تبلیغاتی رژیم با عنوان “سرزمین کهن” در شبکه ٣ صدا و سیمای حکومت پخش شد بلافاصله به عکس العمل گسترده مردم در برخی شهرهای استان های جنوبی کشور منجر شد. طبق گزارشات منتشره، مردم معترض ضمن محکوم کردن صدا و سیما و مسئولین آن، به تعدادی از مراکز رژیم حمله کرده و آنها را به آتش کشیدند و تعدادی از مزدوران نیروی انتظامی را گوشمالی دادند. اعتراض مردم  مقامات رژیم را به وحشت انداخت و کارگردان این سریال را به معذرت خواهی کشاند.

این اولین بار نیست که جمهوری اسلامی و ارگانهایش بخشی از مردم را مورد توهین قرار میدهند و هر بار با اعتراض بحق مردم مواجه میشوند. حزبکمونیست کارگری توهین به مردم توسط صدا و سیمای حکومت را شدیدا محکوم میکند. حزب از همه مردم شریف شهرهای استانهای جنوب و سراسر کشور میخواهد که جمهوری اسلامی و صدا و سیمایش را محکوم کنند. حزب بر این نکته مهم تاکید میکند که در شرایطی که شهرهائی چون اهواز از مراکز بزرگ اعتراض علیه حکومت و بویژه یکی از مراکز مهم اعتراضات کارگری بوده و کارگران بسیاری از مراکز بزرگ این استان صرفنظر از انتساب آنها به لر و عرب و فارس و غیره دوش به دوش هم، متحد و یکپارچه دست به اعتراض و اعتصاب میزنند، باید با هوشیاری جلو هر نوع تفرقه را بگیرند و با اینکار سد بزرگی در مقابل سیاست های ارتجاعی رژیم برای دامن زدن به شکاف های قومی و مذهبی ایجاد کنند.

جمهوری اسلامی زندگی بسیار فقیرانه ای را به اکثریت عظیم مردم این منطقه تحمیل کرده است، بیکاری بیداد میکند، سرکوب و دستگیری و شکنجه و اعدام مخالفین حکومت در این منطقه به شدت جریان دارد و مردم این منطقه حتی از آب و هوای سالم محروم شده اند و به اشکال مختلف به این اوضاع اعتراض میکنند. در چنین شرایطی پخش چنین سریال هائی تلاشی است برای ایجاد تفرقه میان مردم و سایه انداختن بر مبارزات متحدانه مردم این استان علیه آلودگی هوا و مشکل آب، علیه گرانی و فقر و محرومیت، علیه نپرداختن دستمزد و بیکارسازی، علیه دستگیری و اعدام و سرکوب و علیه سایر محرومیت های عمیق اقتصادی و اجتماعی و سیاسی. حزب همه مردم را فرامیخواند که از اعتراض بحق همدیگر حمایت کنند و هر ستم و سرکوب و تحقیری را به صحنه اتحاد و مبارزه متحد و قدرتمند خود علیه حکومت نکبت اسلامی تبدیل کنند.

مرگ بر جمهوری اسلامی

زنده باد اتحاد و همبستگی مردم علیه جمهوری اسلامی

حزب کمونیست کارگری ایران

۲۶ بهمن ۱۹۹۲، ۱۵ فوریه ۲۰۱۴