بیایید هموطن!

امین الله مفکر امینی       2025-12-10! بیــــا هموطن با هم یکی گردیم تا…

ما با پاکستان مشترکات نداریم !

مدتیست که عده ای نام از مشترکات میان افغانستان و…

تحول فرهنگ سیاسی؛ کلید طلایی وحدت و ثبات ملی در…

نور محمد غفوری (بخش اول) ۱.خلاصه  این مقالهٔ علمی ـ تحلیلی و رهنمودی…

ښاري ژوند، چاپېریال او ډیجیټل پرمختګ

حميدالله بسيا په اوسني عصر کې، ښارونه د بشري ژوند د…

مهندسی قومی یا طرح توازن قومی در ساختار قدرت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید مشروعیت‌ بخشی قومی؛ از توجیه انحصار تا مهندسی…

صرصر ظلم 

از فروغ حسن تو ماه فلک شرمنده شد  مهر لطفت هر…

از همین خاک جهان دگری باید ساخت !

با شروع زمزمه های کم شدن موسسات خارجی و خروج…

چرا شطحیات! ترامپ را درک نه‌می‌کنیم؟

اولویت مردم ما اسقاط طالبان است، نه تعامل. ✍️ محمدعثماننجیب در جهان…

پاکستان د افغانستان په خاوره کې د TTP د غړو

د ویشتلو حق نه لري د افغانستان او پاکستان اړیکې له تاریخي…

اپلاتون

د ده اصلي نوم «اریستوکلس» دی، د یونان یو نوموتی…

نقض حاکمیت ملی از سوی طالبان؛ از سلطه ایدئولوژیک تا…

نویسنده: مهرالدین مشید اجندا های قومی و اختلاف برانگیز منافی حاکمیت…

توماس مور؛ را هم اعدام کردند؛ بی وجدانا!

Thomas More ( 1477-1536 ) آرام بختیاری نخستین تئوریسین سوسیالیسم تخیلی در…

پاییز 

باد خزان وزید چمن بی نقاب شد  از برگ زرد صحن…

توافق طالبان و پاکستان

محمد عثمان نجیب پیش‌نوشت: با توجه به اهمیت این یادداشت که چند…

بازی های تروریستی پاکستان و ادامه جنایات آن در افغانستان

نویسنده: مهرالدین مشید جنگ طالبان و پاکستان سناریوی استخباراتی با راستی…

سقراط

نوموړی د لرغوني یونان ستر فیلسوف او عالم او…

   جنگ پاکستان با طالبان

       نوشته ی : اسماعیل فروغی        جنگ کنونی میان گروه طالبان وپاکستان…

 با درد بساز که خون بهای تو منم

شوخی و مزاح جزء جدایی‌ناپذیر از زندگی اجتماعی انسان‌ها هستند…

ترامپ چرابگرام رامی خواهد؟

بخش دوم طوریکه می دانیم در15 آگست سال 2021امریکائی هاظاهراًازروی اجباردربرابرمقاومت…

پاکستان حق نه لري چې د افغانستان په خاوره تعرض…

نور محمد غفوری  د نړيوالو اړيکو او دولتونو ترمنځ د متقابل…

«
»

ترامپ: اوکراین به صلحبان نیاز دارد/خاورمیانه وضعیت نسبتا خوبی دارد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد که ایالات متحده در حال حاضر هیچ کمک نظامی به اوکراین ارسال نمی‌کند.

ترامپ روز سه‌شنبه به خبرنگاران گفت: «در حال حاضر، ما هیچ کمکی ارائه نمی‌دهیم.»

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین از احتمال لغو تحریم‌های آمریکا علیه روسیه سخن گفت.

تحریم‌های روسیه ممکن است لغو شود

دونالد ترامپ اعلام کرد که تحریم‌های آمریکا علیه روسیه همچنان پای بر جاست، اما ممکن است در آینده لغو شود.

ترامپ روز سه‌شنبه در پاسخ به سوالی درباره احتمال لغو تحریم‌ها در جریان مذاکرات برای پایان درگیری اوکراین گفت: «نه، ما هنوز هیچ تحریمی را لغو نکرده‌ایم. فکر می‌کنم در آینده این اتفاق بیفتد، اما در حال حاضر، ما با لغو هیچ تحریمی موافقت نکرده‌ایم.»

نیروهای آمریکایی در اروپا می‌مانند

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین اعلام کرد که ایالات متحده همچنان به استقرار نیروهای خود در اروپا ادامه خواهد داد.

ترامپ در دفتر بیضی کاخ سفید به خبرنگاران گفت: «بله، ما در اروپا حضور خواهیم داشت. ما همین حالا هم در اروپا هستیم. اروپا دوست ماست، اما از ما در تجارت سوءاستفاده می‌کند، که ما از آن خوشمان نمی‌آید.»

توافق بر سر معادن نادر؛ ارزش قرارداد شاید یک تریلیون دلار!

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین در جمع خبرنگاران اعلام کرد که توافق با اوکراین بر سر معادن عناصر نادر ممکن است به ارزش یک تریلیون دلار برسد.

ترامپ گفت: «این توافق بسیار بزرگی است. ممکن است یک قرارداد یک تریلیون دلاری باشد، شاید هم کمتر یا بیشتر، اما مربوط به عناصر نادر و سایر منابع است.»

حضور زلنسکی در واشنگتن مشکلی ندارد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا سه‌شنبه همچنین اعلام کرد که اگر ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، برای دیدار با او به واشنگتن بیاید، مشکلی ندارد.

ترامپ گفت: «شنیده‌ام که او روز جمعه می‌آید. اگر بخواهد، از نظر من مشکلی ندارد.»

شبکه خبری فاکس نیوز روز سه‌شنبه گزارش داد که زلنسکی قرار است این جمعه برای دیدار با ترامپ به واشنگتن سفر کند، در حالی که گزارش‌هایی حاکی از آن است که کی‌یف با امضای نسخه اصلاح‌شده توافق بر سر مواد معدنی حیاتی و عناصر نادر موافقت کرده است.

رویترز پیشتر از توافق دو طرف در این زمینه خبر داده بود. بلومبرگ هم روز سه‌شنبه گزارش داد که دولت اوکراین احتمالا توصیه خواهد کرد که توافق با آمریکا را در تاریخ ۲۶ فوریه امضا کند.

ترامپ گفت: «ما می‌گوییم ببینید… ما می‌خواهیم این پول را پس بگیریم.»

طبق این توافق پیشنهادی، واشنگتن سهمی از درآمد منابع اوکراین دریافت خواهد کرد. یکی از اصلاحات کلیدی در نسخه جدید، حذف بندی است که اوکراین را متعهد به پرداخت ۵۰۰ میلیارد دلار از درآمدهای نفت، گاز و مواد معدنی به آمریکا می‌کرد. منابعی به این روزنامه گفتند که مذاکرات همچنان ادامه دارد و شرایط نهایی ممکن است تغییر کند.

اوکراین به «شکلی از صلحبانی» نیاز دارد

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین اعلام کرد که اوکراین به نوعی از استقرار نیروهای صلحبان نیاز دارد.

ترامپ به خبرنگاران گفت: «ما هم به صلحبانی نیاز داریم.»

او افزود: «شکلی از صلحبانی که برای همه قابل قبول باشد.»

نقش قطر و عربستان در پایان دادن به «آشفتگی»

ترامپ همچنین با اشاره به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و اجرای توافق آتش‌بسی با مقاومت فلسطینی حماس گفت: «من به صراحت اعلام کردم که این وظیفه نتانیاهو و اسرائیل است که با حماس در مورد گروگان‌ها (اسیران صهیونیست) برخورد کنند.

دونالد ترامپ در ادامه با اشاره به تهدید قبلی خود علیه گروه‌های مقاومت گفت: «فکر نمی‌کنم حماس مرا در مورد تهدید در صورت آزاد نکردن گروگان‌ها مسخره کند.»

به گفته ترامپ، «به نظر می‌رسد وضعیت خاورمیانه نسبتا خوب پیش می‌رود.»

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین گفت قطری‌ها می‌خواهند «به کل این آشفتگی در خاورمیانه پایان دهند و افزود: «عربستان و قطر با ما رفتار شگفت‌انگیزی دارند و می‌خواهند به آشفتگی در خاورمیانه پایان دهند.»