افتضاح اپستین و فروپاشی وجدان بشریت در سرمایه‌داری پسین

نویسنده: مهرالدین مشید در دهه‌های اخیر، مطالعات انتقادی قدرت و جرم…

«او با تلخی، بیهوده‌گویی و خودپسندی را تمسخر می‌کرد…»

 به مناسبت دویستمین سالگرد تولد م. ای. سالتیکوف- شچدرین برگردان: رحیم…

مرگ ارزش و اخلاق

رسول پویان مگـر جـزیـرۀ اپـسـتـیـن دام شـیطان بود که مرگ ارزش واخلاق…

از دوری ی میهن سوزم!

امین الله مفکر امینی     2026-01-02! چنان از دوری ی میهن سوزم بجان…

        یک نـامـه به تاریخ؛ و یک نـخوانـدنی ترین!

با هدیه سلام ها و احترامات قلبی و وجدانی؛ این…

افغانستان؛ از کانون تروریسم فراملی تا عرصه‌ی مانورهای ژئوپلیتیک قدرت‌های…

 نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان در دو دهه‌ی اخیر به یکی از…

گلهای خشم کلان شهرهای بورژوایی

Baudelaire, Charles (1821-1867) آرام بختیاری شعر نو بودلر میان: نیما، هدایت، و…

                                            واقعیت چیست

واقعیت با نظریات مختلف و دید گاه ها ی متنوع…

هزیان تب آلود!

شدت تب تروریسم که بیش از نیم قرن استبلشمنت پاکستان…

 افغانستان قربانی سیاست‌های امنیتی منطقه‌ای است، نه متهم دائمی

نور محمد غفوری در سوسیال میدیا خواندم که وزارت دفاع طالبان…

وحدت نیروهای ملی دموکراتیک ومترقی

وحدت بمثابه واقعیت انکار ناپذیری ضرورت تاریخی در برابر استعمار…

عدالت اجتماعی

نوشتهء نذیر ظفر‎عدالت روزی پیـــــدا میشه آخر‎سفاکان ترد و رســـوا…

خودتحقیری و خودتخریبی؛ تبیین فلسفی مفهومی

۱. خودتحقیری (Self-Denigration) در معنای فلسفی، خودتحقیری حالتی است که در…

سرمایه‌داری لیبرال و واکنش سوسیال‌دموکراسی

نور محمد غفوری تقابل، اصلاح یا همزیستی انتقادی؟ مقدمه سرمایه‌داری لیبرال به‌عنوان نظام…

             تشدید تنش تهران و واشنگتن؛ پس‌لرزه‌های منطقه‌ای آن

نویسنده: مهرالدین مشید سرنوشت دیکتاتوری‌های دینی؛ آزمون بقا برای اخوندیسم و…

دربارۀ «اصولنامۀ جزایی محاکم» اداره طالبان

اعلامیۀ انجمن سراسری حقوق؜دانان افغانستان بنام خداوند حق و عدالت انجمن سراسری…

هر که را مشکلی است!

امین الله مفکر امینی          2026-30-01 ! هر که را مشکلی باشد ناچار…

آ.و. لوناچارسکی

برگردان. رحیم کاکایی و.گ. بلینسکی پیشگفتار مترجم درباره ویساریون بلینسکی نویسنده، منتقد…

برهنه گویی و عریان سالاری؛ سیاستِ بی‌پرده و حاکمیتِ بی‌نقاب

نویسنده: مهرالدین مشید تحلیلی از زوال مشروعیت و فروپاشی پوشش های…

لیبرال کپیټالیزم: تاریخي شالید، بنسټونه او علمي نقد

نور محمد غفوری لنډیز  لیبراله سرمایه‌داري یا (لیبراله پانګوالي) يا (لیبرال کپیټالزم)…

«
»

تبریزی ها همیشه فیتیله تجزیه طلبان را پایین کشیده اند

جمعی از فعالان فرهنگی تبریز:

تبریزی ها بار دیگر دست رد به سینه عوامل مطرود و منفور تجزیه طلب زدند و ثابت کردند که مردمانی تاریخ ساز و ایران دوست هستند.

در جریان اعتراض ها به برنامه طنز تلویزیونی  فیتیله در 15 آبان 94 و دلجویی سریع و به موقع دست اندرکاران و دولتمردان ، بسیاری از شهروندان آذری در سراسر کشور و به مناطق آذری نشین توجهی به فراخوان های متعدد و اغلب  یک نفره نویس نفرت پراکنان قومی نکردند و بار دیگر داغ عدم همراهی با عناصر ضد ایرانی را بر دلشان گذاشتند.

به گواه تاریخ، آذربایجان خطه دلیران و نگاهبان سرزمین بزرگ و زیبای ایران است. هیچ فریادی مبنی بر خیانت و تزویر بر علیه این کشور پهناور از پشت کوه های سر به فلک کشیده سهند و سبلان به گوش نخواهد رسید.

اگر به فیلم های منتشره در سایت های خائنین به کشور به دقت توجه شود متوجه این نکته مهم خواهید شد که شعار دهندگان با لهجه غیر تبریزی هستند. لباس و قیافه آنان شبیه تبریزی هایی که به آرایش مو،اطوی لباس و واکس کفش حساسند نیست.

معترضین مترود و منفور در اغلب فیلم های منتشر شده از تبریز، ارومیه و اردبیل که در میان خیابان تنها مانده اند خطاب به رهگذران بی تفاوت شعار می دهند “هر کس که بی طرفدی فاسداندا بی شرفدی” یعنی هر کس که بی طرف است از فارس بی شرف است.پس اگر مردمان میهن دوست خطه دلیران همراهی می کردند بیشرف خطابشان نمی کردند.

به فیلم ها خوب دقت کنید ساعتی که برای فراخوان انتخاب شده ساعاتی است پرترافیک که مشتریان مشغول خرید یا تردد هستند و رهگذران در اطراف بازار شلوغ تبریز به عنوان تماشاگر مشغول فیلم برداری با دوربین موبایل هستند.

عکس ها را مجددا بررسی کنید اثری از اعضا گروه های مرجع، تشکل های سیاسی و فرهنگی، انجمن های ادبی و فعالان اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و فرهیختگان نیست.

تبریزی ها شهروندانی مدنی ، با ادب و خوش برخورد هستند، شهر خود را دوست دارند.شیشه بانک های خود را نمی شکنند.تیرهای لوکس روشنایی معابر را از جا نمی کنند.به گلدان ها و گل ها آسیب نمی رسانند. به بازاریان و اصناف آسیب نمی رسانند و شیشه محل کسبشان را نمی شکنند.

تبریزی ها تابلو نئون پزشکان، وکلا  و بازرگانان را نمی شکنند.

تبریزی ها بساط میوه و لبو فروش داخل پیاده رو را نشکسته و میوه های دست فروش را به سوی پلیس پرتاب نمی کنند و نان شب زن و فرزندش را نمی برند.

همه بارها شاهد خرابکاری عده ای احساسی و تحریک شده اند و هرگز با چنین افرادی همراهی نکرده اند حتی بازاریان و اصناف تبریز در طول سالیان گذشته نه تنها با تجزیه طلبان همراهی نکرده اند بلکه فیلم دوربین های مداربسته خود را داوطلبانه در اختیار پلیس گذاشته اند تا حرمت شکنان و افرادی که از جنس مردم نیستند بیشتر مورد شناسایی قرار گیرند.

دانشجویان و دانشگاهیان تبریز اگر قرار بود به فراخوان های جعلی و یک نفره نویس توجه کنند باید بیش از 30 هزار دانشجوی دانشگاه تبریز،آزاد اسلامی، پیام نور، نبی اکرم و شهید مدنی خیابان های تبریز را پر می کردند.حتی در داخل دانشگاه های تبریز نیز تعداد معدودی حضور داشتند و بقیه تماشاگر و مشغول ضبط با دوربین فیلمبرداری تلفن همراه بودند.

همه می دانند تبریزی ها به افرادی که در تلویزیون فحاش و بد دهن آمریکا نشین وابسته به دستگاه های اطلاعاتی به دین و ذهب و اعتقادات میلیون ها انسان توهین می کند بی اعتنا هستند.

خائنین به کشور یک بار دیگر بدانند که تبریزی ها همیشه فیتیله تجزیه طلبان را پایین کشیده اند و خواهند کشید.

جمعی از فعالان فرهنگی تبریز

22/8/1394