دو یاداشت !

1-- افغانستان و اثرات موقعیت جغرفیایی ان . 2-- چاره اساسی…

تعلق بر انسانیت بجا است !

امین الله مفکر امینی              2026-08-10! بــه هر طرف مینگرم بوی تعلقات…

از قهرمان‌سازی تا نقد تاریخی؛ بازخوانی کارنامه رهبران در شش…

 نویسنده: مهرالدین مشید بزرگ‌نمایی رهبران؛ ناسپاسی به آرزو های مردم افغانستان رخدادهای…

ابونواس اهوازی؛نمایندۀ شادخواری های عصر ساسانی(بخش۲)

علی میرفطروس -« عربِ بادیه نشین را رها کن و او…

پروفیسور استاد  نصیب الله سیماب

له ښاغلي پروفیسور استاد  نصیب الله سیماب سره، چې د…

پیام هستی

رسول پویان ز قلب هستی پیامی بـه گوش دل گفتند چه خوش…

افغانستان در آستانه بحران چند لایه؛ ابتکار خروج از جنگ

 نویسنده: مهرالدین مشید چه کسی باید ابتکار خروج از جنگ را…

فراتر از امیر؛ درون معماری قدرت طالبان

قسمت دوم: از هویت تا قدرت؛ چگونه یک سازمان خود…

نیهلیسم؛ محصول شکست سیاسی یا فردی؟

Nihilism. آرام بختیاری نیهلیسم یعنی پوچی، انفعال، زوال، بطالت، و فاقد هدف.  نیهلیسم…

گزیده‌ی اشعار شرمین ولی

اشعار کتاب اندوه ارغوانی یک سیب گزیده‌ی اشعار شرمین ولی مترجم: زانا کوردستانی (۱) پاییز…

فراتر از امیر؛ درون معماری قدرت طالبان

قسمت اول: مسئله فقط امیر نیست وقتی درباره طالبان صحبت می‌کنیم،…

بعد از ضربه چه می‌ماند؟

افغانستان و منطقه در عصر جنگ‌های فرسایشی Wahidullah Noorzai — Former…

دل دادن و دل بردن!

امین الله مفکر  امینی                2026-25-09 دلـــــدادن ودل بردن ودل بستن نباشد…

ایدئولوژی سایه ای سنگین برفراز اندیشه ها

 نویسنده: مهرالدین مشید              زنجیر های ناپیدای ایدئولوژی  انسان موجودی معناجو است. او…

علم ګل سحر

له ګران علم ګل سحر سره، چې د علم او…

فاصله میان قدرت و اثر

Wahidullah Noorzai — Former Senior ANP/ANCOP Officer | Field Strategist…

چند شعر کوردی با ترجمه 

چوون خەم و پەژارە  وڵاتمی داگیرکرد دەسوری داکوو دڵخۆشیان خەسان. ◇ در این سرزمین  غم حاکم…

نورستان؛ از خاطره یک جنگ تا آغاز یک دوره تاریخ

 نویسنده: مهرالدین مشید آغاز دوباره درگیری‌ها در منطقه کامدیش نورستان، خاطره…

افغانستان میان مهندسی قدرت و بازی امنیتی طالبان و پاکستان

 نویسنده: مهرالدین مشید درگیری طالبان  با مردم؛ فرار از حل بحران…

اتهامات جرایم جنگی توسط بریتانیا

طرح دوسیه ۹۷ ملیونی اتهامات جرایم جنگی توسط بریتانیا شامل…

«
»

اعلامیۀ خبری

وزارت عدلیۀ جمهوری اسلامی افغانستان

دفتر سخنگو

وزارت عدلیه: چهارشنبه 17 اسد 1397

 

مسابقۀ کتاب خوانی، حفظ و تلاوت قرآن کریم، در مرکز اصلاح و تربیت اطفال کابل، برگزار گردید.

در مراسمی که به همین مناسبت در مرکز اصلاح و تربیت اطفال ولایت کابل برگزار گریده بود، به برندگان مقام اول، دوم و سوم این مسابقه، جوایزی چون: دستار، کلاه و لباس از طرف مقام وزارت عدلیه در نظر گرفته شده بود، توزیع گردید. در این مسابقه اطفال مظنون، متهم و محکوم به تخلف از قانون و به ویژه اطفالی که مظنون، متهم و یا محکوم به جرایم علیه امنیت داخلی و خارجی اند، اشتراک کرده بودند.

محمد قاسم حلیمی، معین مسلکی وزارت عدلیه ج.ا.ا، در این مراسم روی فضیلت قرآن کریم صحبت نموده و اطفال این مرکز را به آموزش قرآن کریم و تعالیم دینی و معاصر تشویق کرد. از آن‌ها خواست تا رفتار و اخلاق شان را مطابق به قرآن و تعالیم دینی عیار نمایند تا نمونه‌ی اخلاق در میان این اطفال و جامعه باشند.

معین وزارت عدلیه، تجدید تربیت اطفال متخلف از قانون را مسؤولیت این وزارت دانسته گفت که ما مسؤولیت داریم تا این اطفال را تجدید تربیت نموده و به عنوان افراد صالح به جامعه تقدیم نماییم. وی وعده نمود که به زودی مسابقات دیگری را نیز به منظور بهبود وضعیت آموزشی اطفال متخلف از قانون، برگزار خواهد کرد.

میرفیاض الدین امینی، رییس مرکز اصلاح و تربیت اطفال ولایت کابل، هدف از ایجاد این مرکز را تجدید تربیت اطفال مظنون، متهم و یا محکوم به تخلف از قانون و تقدیم افراد صالح به جامعه بیان نموده، گفت: این مرکز خدمات تعلیمی، تربیتی، ورزشی/تفریحی، حرفوی، مذهبی، حقوقی، صحی و فرهنگی را برای اطفال به همکاری ادارات و نهاد های ذیربط فراهم کرده است.  

در این مراسم، برخی از نمایندگان نهادهای عضوی شورای عالی مراکز اصلاح و تربیت اطفال سخنرانی نموده و از برگزاری این چنین مسابقات در میان اطفال متخلف از قانون، استقبال نمودند.

همچنان، یک تن از اطفال به نمایندگی از اطفال این مرکز از برگزاری همچون مسابقات ابراز سپاس و قدردانی نموده و خواهان ادامه‌ی این مسابقات گردید. وی ابراز امیدواری کرد که به وضعیت تعلیم و تربیت شان توجه بیشتر صورت بگیرد.

گفتنی است که به اساس آخرین گزارشات، 569 طفل مظنون، متهم و یا محکوم به تخلف از قانون در مراکز اصلاح و تربیت اطفال در سراسر افغانستان به سر می برند. این آمار در مقایسه با ماه های گذشته، کاهش چشمگیری را نشان می‌دهد. از این میان 121 تن مظنون، متهم و یا محکوم به جرایم علیه امنیت داخلی و خارجی اند. در حال حاضر در مرکز اصلاح و تربیت اطفال کابل، 164 طفل با تخلف مختلف از قانون، به سر می‌برند؛ در این میان، 26 تن از آنان، مظنون، متهم و یا محکوم به جرایم علیه امنیت داخلی و خارجی اند.  

 

***

نشانی: سرک پانزدهم وزیر محمد اکبر خان، کوچه سوم، دست چپ

نشانی برقی: aman.reazat@gmail.com/aman.riazat@moj.gov.af

شماره تماس: 00 93 783117080