آنانیکه طور مستقیم یا تلویحی در دفاع از پاکستان قرار…

۱-- انهدام حکومت‌ها ؛ -- پیش انداختن شهزاده آمین جان در…

درگیری نظامی میان طالبان-پاکستان

اعلامیه سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان جنگ و…

قراردادهای اجتماعی: پیمانی برای زندگی مشترک !

قرارداد اجتماعی یک مفهوم فلسفی است که تلاش می‌کند توضیح…

جنگ پاکستان و طالب، بازی‌ اوپراتیفی است، حتا اگر ارگ…

محمدعثمان نجیب یکی از مزیت‌!؟ های پیدایش و‌ ابداع شبکه‌های بی‌شمار…

بازگشت افغانستان به بازی‌های جدید ژیوپولیتیک و ناکارآمدی طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان لقمه خونینی؛ بزرگتر از دهن طالبان بازگشت طالبان…

محکومیت گستاخی و تجاوز نظامی پاکستان بر افغانستان

اعلامیه انجمن سراسری حقوقدانان افغانستان انجمن سراسری حقوقدانان افغانستان، بر مبنای…

سقراط؛- قهرمان لیبرالیسم، متفکر پیشامارکسیستی؟

Sokrates (470-399.پ.م) آرام بختیاری نخستین اعدامی میدانی محافل روشنفکری-روشنگری! فلسفه شفاهی مطرح شده…

چشم اندازی بر اجلاس  ماه سپتامبر مجمع عمومی سازمان مللی…

نوشته از بصیر دهزاد  مجمع عمومی سازمان ملل متحد در هشتادومین…

زموږ په ګران هیواد د پاکستان هوايي تیری د غندلو…

 نور محمد غفوری    زموږ د ګران وطن پر خاوره یو ځل…

آکو الیاسی

استاد "آکو الیاسی" (به کُردی: ئاکۆ ئەلیاسی) شاعر معاصر کُرد،…

  چرا بگرام برای امریکا اهمیت دارد ؟ 

      نوشته ی : اسماعیل فروغی         ارچند مقامات امریکایی افواهات انتقال قوای…

ثمرهٔ بیست سال موجودیت جامعهٔ جهانی

حاکمیت طالبانی و فقر و تنگدستی مردم اختصار امارت اسلامی افغانستان، به‌مثابه…

پنجاه سال سفری پر افت؛  با یارانی چُست، اما رهبرانی…

نویسنده: مهرالدین مشید نیم‌قرن اخیر تاریخ افغانستان (۱۹۷۳–۲۰۲۳) نشان‌دهنده‌ی مبارزه‌ای نفس‌گیر،…

ترامپ چرا بگرام رامی خواهد؟

این نوشته به علت طولانی بودن دردوبخش منتشرخواهدشد. دربخش اول…

ځانګړې مرکه

په ادبي بهیر کې له پېژانده څېرې، لیکوال، کیسه لیکونکي…

سیاست تعامل تخنیکی آلمان با طالبان

واقع‌گرایی دیپلماتیک و مسئولیت بشردوستانه در این روزها در رسانه های…

په اروپا کې د کډوالو پر وړاندې د کرکې زیاتوالی

حميدالله بسيا داسې ښکاري چې د کډوالو لپاره نور د اروپايي…

طالبان در ایستگاه آخر و در آغاز خط و نشان…

نویسنده: مهرالدین مشید طالبان؛ فروپاشی قریب‌الوقوع یا بازتعریف تهدیدها؟ حادثه آفرینی های…

هجران وطن

از فرا ق  آن  میهن  حال  ا بتری  دارم روزشب به…

جنگهای اقتصادی

                                           بازیهای تسلیحاتی وبازارسازی فروش اسلحه پس ازگذشت دوران نکبتباروظالمانه ی فیودالیزم…

«
»

اعلامیه مطبوعاتی 

راه های حقوقی جدید برای کشاندن محمد جعفر محلاتی، استاد کالج اوبرلین در امریکا، به دادگاه های حقوقی بدلیل نقش وی درقتل عام زندانیان سیاسی درتابستان سال ۱۳۶۷

۲۳ تیر ۱۴۰۱  )۱۴ ژوئیه ۲۰۲۲( یک روز تاریخی برای  جنبش دادخواهی جهان به ویژه  برای مردم ایران است.  امروز حميد نوری، يکی از عاملان قتل عام زندانيان سياسی در ايران در سال ۱۳۶۷، در دادگاهی  دراستکهلم سوئد به حبس ابد محکوم شد. این حکم دادگاه علیه حمید نوری به اتهام جنایت جنگی و قتل هزاران زندانی در زندان های ایران در سال ۱۳۶۷ تحت قانون صلاحیت جهانی صادر شد.

این اولین باری است که یکی از نمایندگان  رژیم اسلامی ایران برای جنایت های این رژیم در یک دادگاه  بین المللی محاکمه و محکوم شده است. این دادگاه تاریخی ۹ ماه به طول انجامید و در طول ۹۲ جلسه آن، ۵۸ زندانی سیاسی سابق و اعضای خانواده جان باختگان قتل عام ۱۳۶۷ علیه حمید نوری شهادت دادند. این حکم تاریخی برای خانواده های قربانیان قتل عام سال ۱۳۶۷ دریچه ای را باز می کند تا بدنبال رسیدن به عدالت، پای دیگر عاملان این جنایت علیه بشریت، مانند محمد جعفر محلاتی، استاد کالج اوبرلین درامریکا را به دادگاه های کشورهای غربی بکشند. محلاتی در مصاحبه با مسیح علی نژاد در صدای آمریکا، ادعاهای دروغین خود مبنی بر مخفی بودن این قتل عام را تکرار کرد. اما یافته های دادگاه  سوئد و مقالات روزنامه های مختلف آمریکا و بریتانیا نشان می دهد که این قتل عام یک راز نبود و جهان در مورد این جنایت علیه بشریت در هنگام وقوع آن اطلاعات کافی داشت.

از مهر ماه ۱۳۹۹ (اکتبر ۲۰۲۰) کمپین ما علیه محلاتی خواستار آن شده است که کالج اوبرلین محلاتی را اخراج کند، از اعضای خانواده قتل عام سال ۱۳۶۷ به دلیل استخدام محلاتی عذرخواهی کند و روندی را که محلاتی توسط آن در اوبرلین استخدام شده و کرسی استادی دریافت کرده، بررسی کند. ما باید بدانیم که پیش از استخدام محلاتی چه تحقیقاتی در مورد وی صورت گرفته است. آیا کالج اوبرلین با سازمان های مدافع حقوق بشر در مورد نقشی که نماینده سابق ایران در سازمان ملل ممکن است در بحران نقض حقوق بشر در ایران ایفا کرده باشد، مشورت کرده یا نه و آیا چنین اطلاعات گسترده ای نادیده گرفته شده است یا نه. ما همچنین مایلیم ارتباط سفر خانم نانسی دای، رییس سابق کالج اوبرلین به ایران در سال ۱۳۸۳ (۲۰۰۴ میلادی) و تصمیم او برای استخدام محلاتی را بدانیم. 

ما گروهی از زندانیان سیاسی سابق در ایران، خانواده های زندانیان سیاسی اعدام شده، فعالان حقوق بشر که برای عدالت و پاسخگویی کار می کنند و حقوقدانان بین المللی که سابقه نقض فاحش حقوق بشر ایران را بررسی کرده اند، خواسته های خود را تکرار می کنیم و امیدواریم با این حکم جدید بتوانیم تلاش خود علیه محلاتی را در دادگاه های حقوقی نیز ادامه بدهیم. 

اتحاد علیه رژیم اسلامی ایران عذرخواهی www.aairia.org

برای کسب اطلاعات بیشتربا لادن بازرگان تماس بگیرید:  212-9546(562) lawdanbazargan@gmail.com