هانا آرنت؛ توتالیتاریسم ابتذال شر

Arendt, Hanna (1906-1975) آرام بختیاری نقل قول های سیاسی یک زن برای…

فقدان روایت آشتی ملی و بحران گفتمان در افغانستان

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان در دوراهیِ آشتی و منازعه افغانستان طی پنج…

چهار و نیم سال پس از برپایی امارت اسلامی سرمایه؛…

فهیم آزاد مقدمه فقدان اجماع تحلیلی پیرامون بازگشت طالبان به قدرت سیاسی…

پاسخی به پرسشی که چرا؟ گفته بودم، خامنه‌یی قصد حمله…

محمدعثمان نجیب نماینده‌ی مبان بخش نخست در هفته‌ی گذشته‌ یک هم‌وطن ما یا…

از کابل تا تهران؛ مهار افراطیت یا مهندسی قدرت و…

نویسنده: مهرالدین مشید زورگویی یا ژئوپلیتیک ضربه؛ بازی با آتش تحولات امنیتی…

ویکتور هوګو

هغه د فرانسې نامتو شاعر، ناول، رومان او ډرامه لیکونکی…

یک عکس وهزار خاطره

راديو تلويزيون و افغانفلم سابق افغانستان تنى چند از ژورناليستان اولين…

مارهای آستین؛ بازگشت هیولاهای جنگ نیابتی به دامان پاکستان

نویسنده: مهرالدین مشید از عمق استراتیژی تا عمق بحران؛ چرخش شمشیر…

ظلم ظالم

رسول پویان جهان به لاف وپـوف ظلم برنمی گردد اســـیـر ظالـــم و…

روز جهانی زن در میانۀ بحران و عقبگرد تاریخی

اعلامیۀ سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان به پیشواز هشتم مارچ، روز…

نه به جنگ، نه به استبداد؛ راه ما رهایی اجتماعی…

اعلامیه سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان در مورد جنگ امریکا-اسرائیل با…

زردشت نیچه؛ پیشگویی تراژدی ایرانی؟

Friedrich Nietzsche (1844-1900) آرام بختیاری تراژدی ایران، یا شیعه ایرانی، از زبان…

جنگ با ایران؛ معادله برنده و بازنده در ترازوی ژئوپلیتیک

نویسنده: مهرالدین مشید تهران خشمگین در نبرد برای بقا این نوشته با…

کوتاه خاطره هایی از مسکو

(کمیته سرتاسری سازمان دموکراتیک جوانان افغانستان، فستیوال جهانی جوانان و…

اعلامیه در محکومیت جنگ ارتجاعی میان پاکستان و افغانستان

سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان جنگ و صف‌آرایی نظامی میان قدرت…

بوی ریا 

برسد کاش به تو یار چو پیغام کنم  وصفی از لعل…

               کاروان وحدت 

بر خیز تا هم آ ییم ، با  کاروان وحدت  جا…

دوست دارم این وطن را !

امروز زمان آن فرارسیده است که مردم افغانستان یک‌صدا بگویند…

زبرځواکونه څنګه په نورو هېوادونو خپل نفوذ ساتي؟

ليکنه: حميدالله بسيا په ساده ډول زبرځواک  يا سوپر پاور  Superpower…

افغانستان در مدار واگرایی؛ تراژیدی‌های اجتماعی، سیاسی و رسانه‌ای

نویسنده: مهرالدین مشید با ادعا های فراتر از « پنج چاریک»…

«
»

اعلامیه مطبوعاتی 

راه های حقوقی جدید برای کشاندن محمد جعفر محلاتی، استاد کالج اوبرلین در امریکا، به دادگاه های حقوقی بدلیل نقش وی درقتل عام زندانیان سیاسی درتابستان سال ۱۳۶۷

۲۳ تیر ۱۴۰۱  )۱۴ ژوئیه ۲۰۲۲( یک روز تاریخی برای  جنبش دادخواهی جهان به ویژه  برای مردم ایران است.  امروز حميد نوری، يکی از عاملان قتل عام زندانيان سياسی در ايران در سال ۱۳۶۷، در دادگاهی  دراستکهلم سوئد به حبس ابد محکوم شد. این حکم دادگاه علیه حمید نوری به اتهام جنایت جنگی و قتل هزاران زندانی در زندان های ایران در سال ۱۳۶۷ تحت قانون صلاحیت جهانی صادر شد.

این اولین باری است که یکی از نمایندگان  رژیم اسلامی ایران برای جنایت های این رژیم در یک دادگاه  بین المللی محاکمه و محکوم شده است. این دادگاه تاریخی ۹ ماه به طول انجامید و در طول ۹۲ جلسه آن، ۵۸ زندانی سیاسی سابق و اعضای خانواده جان باختگان قتل عام ۱۳۶۷ علیه حمید نوری شهادت دادند. این حکم تاریخی برای خانواده های قربانیان قتل عام سال ۱۳۶۷ دریچه ای را باز می کند تا بدنبال رسیدن به عدالت، پای دیگر عاملان این جنایت علیه بشریت، مانند محمد جعفر محلاتی، استاد کالج اوبرلین درامریکا را به دادگاه های کشورهای غربی بکشند. محلاتی در مصاحبه با مسیح علی نژاد در صدای آمریکا، ادعاهای دروغین خود مبنی بر مخفی بودن این قتل عام را تکرار کرد. اما یافته های دادگاه  سوئد و مقالات روزنامه های مختلف آمریکا و بریتانیا نشان می دهد که این قتل عام یک راز نبود و جهان در مورد این جنایت علیه بشریت در هنگام وقوع آن اطلاعات کافی داشت.

از مهر ماه ۱۳۹۹ (اکتبر ۲۰۲۰) کمپین ما علیه محلاتی خواستار آن شده است که کالج اوبرلین محلاتی را اخراج کند، از اعضای خانواده قتل عام سال ۱۳۶۷ به دلیل استخدام محلاتی عذرخواهی کند و روندی را که محلاتی توسط آن در اوبرلین استخدام شده و کرسی استادی دریافت کرده، بررسی کند. ما باید بدانیم که پیش از استخدام محلاتی چه تحقیقاتی در مورد وی صورت گرفته است. آیا کالج اوبرلین با سازمان های مدافع حقوق بشر در مورد نقشی که نماینده سابق ایران در سازمان ملل ممکن است در بحران نقض حقوق بشر در ایران ایفا کرده باشد، مشورت کرده یا نه و آیا چنین اطلاعات گسترده ای نادیده گرفته شده است یا نه. ما همچنین مایلیم ارتباط سفر خانم نانسی دای، رییس سابق کالج اوبرلین به ایران در سال ۱۳۸۳ (۲۰۰۴ میلادی) و تصمیم او برای استخدام محلاتی را بدانیم. 

ما گروهی از زندانیان سیاسی سابق در ایران، خانواده های زندانیان سیاسی اعدام شده، فعالان حقوق بشر که برای عدالت و پاسخگویی کار می کنند و حقوقدانان بین المللی که سابقه نقض فاحش حقوق بشر ایران را بررسی کرده اند، خواسته های خود را تکرار می کنیم و امیدواریم با این حکم جدید بتوانیم تلاش خود علیه محلاتی را در دادگاه های حقوقی نیز ادامه بدهیم. 

اتحاد علیه رژیم اسلامی ایران عذرخواهی www.aairia.org

برای کسب اطلاعات بیشتربا لادن بازرگان تماس بگیرید:  212-9546(562) lawdanbazargan@gmail.com