سرمایه‌داری لیبرال و واکنش سوسیال‌دموکراسی

نور محمد غفوری تقابل، اصلاح یا همزیستی انتقادی؟ مقدمه سرمایه‌داری لیبرال به‌عنوان نظام…

             تشدید تنش تهران و واشنگتن؛ پس‌لرزه‌های منطقه‌ای آن

نویسنده: مهرالدین مشید سرنوشت دیکتاتوری‌های دینی؛ آزمون بقا برای اخوندیسم و…

دربارۀ «اصولنامۀ جزایی محاکم» اداره طالبان

اعلامیۀ انجمن سراسری حقوق؜دانان افغانستان بنام خداوند حق و عدالت انجمن سراسری…

هر که را مشکلی است!

امین الله مفکر امینی          2026-30-01 ! هر که را مشکلی باشد ناچار…

آ.و. لوناچارسکی

برگردان. رحیم کاکایی و.گ. بلینسکی پیشگفتار مترجم درباره ویساریون بلینسکی نویسنده، منتقد…

برهنه گویی و عریان سالاری؛ سیاستِ بی‌پرده و حاکمیتِ بی‌نقاب

نویسنده: مهرالدین مشید تحلیلی از زوال مشروعیت و فروپاشی پوشش های…

لیبرال کپیټالیزم: تاریخي شالید، بنسټونه او علمي نقد

نور محمد غفوری لنډیز  لیبراله سرمایه‌داري یا (لیبراله پانګوالي) يا (لیبرال کپیټالزم)…

همراه جمیله، وداع با گلزری!

Aitmatow, Tschingis) 20081928- ) آرام بختیاری سوسیالیسم، دیالکتیک وحدت خلقها شد. چنگیز آیتماتف،…

کیست ژورنالیست ؟

هرکی مایک در اختیارش بود ژورنالیست نیستیا  به یک رسانه …

مخاطب خاص نیست!

این سخن، با آنانی‌ست که روزی از شیر و قیماق…

نظریات قوم‌گرایانه و راسیستی مردود است!

نویسنده: نور محمد غفوری ۱. مقدمه مقالهٔ حاضر با عنوان «نظریات قوم‌گرایانه و…

       اصولنامه ی جزایی طالبان خیلی نفرت انگیزو ضد اسلامیست 

       نوشته ی : فروغی        پس ازنشروتطبیق احکام سختگیرانه و نفرت انگیز…

وفاداری به آرمان‌ها و رسالت نجات وطن

وفاداری به آرمان‌ها و رسالت نجات وطن پس از فروپاشی حکومتی…

شصت و یکمین سالگرد با افتخار حزب ما خجسته باد

رفقاى گرامى از نام سازمان حزبى ما در ايالات متحده امريكا به…

مرکه

له ښاغلي (عبدالملک پرهیز) سره د نړېوال ادبي ښوونځی اکسپرسیونیسم…

سرمایه‌داری در لبهٔ شکست؛ اقتصاد بحران‌زده و سیاست مشت‌آهنین

نویسنده: مهرالدین مشید بحران های ساختاری نظام سرمایه داری و ظهور…

سوسیال دموکراسی؛ تمایز مفهومی، تجربهٔ تاریخی و امکان بومی‌سازی در…

نور محمد غفوری مقالهٔ را تحت عنوان (چرا نهضت جدید سوسیال‌دموکراسی…

الگوریتم څه شی دی، څه وخت، چیرته او څنګه را…

نور محمد غفوري الگوریتم د ستونزې د حل لپاره د منظمو،…

د گوند کالیزه په مناسبت‎

پتمنو خویندو او ملگرو د افغانستان دخلق دموکراتیک گوند د…

بوی نفت و خون 

رسول پویان  ز خون سرخ بشر دست ظلم گلگون است  زطرف جیحـون وکارون تا امازون است  خـدا نظـاره گـر قـتل نظـم و قـانـون است  ز بیم جنگ و تجاوز بشر جگرخون است  شرار…

«
»

اعلامیه مطبوعاتی شرکت های ساختمانی و لوژستیکی افغان

 

به نماینده گی بیشتر از پنجاه شرکت ساختمانی و لوژستیکی افغان که با شرکت های خارجی (آمریکایی و ترکی) و سایر شرکت های خارجی قرارداد بسته ایم مینگاریم!

در چند سال اخیر شرکت های خارجی از تادیه پول های طلب شرکت های ما ابا ورزیده اند و باعث سرگردانی، پریشانی و درد سر بزرگ مان گردیده که اکثر شرکت های افغان را به افلاس مواجه نموده اند، دادخواهی ما به مقامات دولتی و مراجع مربوطه، سفارت امریکا، سفارت ترکیه، دفتر سیگار، کمیته شفافیت،دفتر کورپس ، آیسف و غیره بی نتیجه مانده وباعث مایوسی و نا امیدی ما گردیده است. یک تعداد از شرکت های ما به محاکم داخلی مراجعه نمودند که نتیجه آن بجز سرگردانی چیزی دیگری بدست نیامده و عده دیگر به محاکم کشور های خارجی پرداختند که بنابر عدم تجارب و شناخت از جوامع خارجی و وکلای حقوقی آنهاو پرداخت مصارف نهایت گزاف و زمان طولانی نتوانستند به استحصال حقوق خویش موفق گردند.

قابل تذکر است که در سیزده سال اخیر میلیارد ها دالر به کشور زیر نام بازسازی و پروژه های بازسازی سرازیر گردید که بیشتر این کمک ها مورد دسبرد نهاد های خارجی گردیده به ویژه نیروهای امریکایی مستقر در افغانستان و برخی شرکت های امریکایی و ترکی میراث فساد بزرگ را به کشور ما به ارمغان گذاشتند که درین گیرودار شرکت های افغانی از گزند آنها بدور نمانده به صوب افلاس و نابودی کشانده شده اند.

ما طلب پول های بیشتر از پنجاه شرکت که بالغ به بیشتر از نود  میلیون دالر می گردد عمدتاٌ از جانب شرکت های BYA,LAKESURE, PRDCCEA, ECCI, HLH, ACI, SUPREME  , Read Sea   ا,Metag,,  وغیره به همکاری بخش انجنیری کورپس (Corps of Engineering)به غارت برده شده که ما مصمم هستیم تا پول های خویش را از کام آنها در بیاوریم.

باید تذکر داد که مدارک و اسناد کافی در مورد پروژه هایی که انجام داده ایم و طلب پول های که از جانب این شرکت ها و نهاد های خارجی ربوده شده است بدست داریم. ومایان از  قراردادی های فرعی  خود یک مقدار زیاد قرض دار میباشیم  که ازین ناحیه ما همه روزه با قراردادی های خود دست و گریبان میباشیم و  زیر تهدید جدی میباشیم .

مایان قبلآ  اعتراضات مدنی خود در مقابل پارلمان کشور ادامه داده بودیم و هردو اطاق پارلمان برای مان وعده همکاری را نموده بودند ولی متآ سفانه هیچ نوع همکاری ننمودند .بر علاوه تیم مشترک شرکت های متضرر با معاونیت اول ریاست محترم اجراییه نیز دیدار نمودیم و مشکلات خود را در میان گذاشتیم اما کدام نتیجه مؤثر نداشتیم.

در صورتیکه به صدای ما گوش فرا داده نشود و حقوق ما از شرکت های امریکایی و ترکی گرفته نشود به اعتراض  مدنی خویش بصورت متداوم  از جمله اعتراضات خیابانی خیمه تحصن وحتی نا فرمانی های مدنی دست خواهیم زد.

بناأ از تمامی تیم های مطبو عاتی  احترامانه دعوت به عمل می آید تا برای وضاحت هر چه بیشتر موضوع  فردا به  روز چهار شنبه تاریخ 23 ثور 1394 مطابق 13 می 2015 در هوتل بابا امیر واقع چهاراهی تایمنی به ساعت 8:30 قبل از چاشت تشریف آورده ممنون سازید .قابل ذکر است که در ختم برنامه قطع نامه نیز قرائت میگردد.

شماره های تماس:

0794070000

0799611469

0744048126

0700631114