اسدالله بلهار جلالزي

له خوږ ژبي شاعر، تکړه کیسه لیکونکي او ژورنالیست ښاغلي…

مهاجرستیزی آخوندهای ایران و غمنامه بی‌پایان مردم افغانستان

نویسنده: مهرالدین مشید هزاران کیلومتر دور از میهن، میلیون‌ها مهاجر افغانستانی…

آغوش وطن

فریادِ خراسان بزرگ   و   ایران قدیم  رسول پویان   جوزای 1404  در خانـه قـوی باش که…

اعلامیه‌ی سربازِ مکتب دینی – فلسفی “من بیش از این…

هشدار نسبت به نقش حامد کرزی در روند سیاست‌گذاری مهاجرتی اروپا! در…

چند شعر کوتاه از زانا کوردستانی 

(۱) اگر ماه و خورشید را هم از آسمان پایین بیاورند هرگز دل به…

مشاهیر جنبش کارگری، در سوسیال دمکراسی انقلابی

August Bebel(1840-1913) آرام بختیاری آگوست ببل،- در جنبش کارگری آلمان.   آگوست ببل (1913-1840)…

جـنـبـش نـازیـسـم نـو

 " جـنـبـش نـازیـسـم نـو"، کـه بـا نـظـر بـه فـعـلـیـت تـهـدیـدآمـیـز…

آویزان نوری

بانو "آویزان نوری" (به کُردی: ئاواێزان نوری)، شاعر و نویسنده‌ی…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

چه بازی دردناک با سرنوشت انسان 

نویسنده: مهرالدین مشید  قدرت ابزاری برای رهایی انسان، نه ابزاری برای…

آیا هوش مصنوعی مسلمان است؟

عثمان نجیب من یادداشتی از یک پیش‌بینی هراس انداز در مورد…

خالق  “ قرارداد اجتماعی ” را گرامی میداریم 

میرعبدالواحد سادات  1 تتبع و نگارش از :  میر عبدالواحد سادات  دوم جولای مصادف به دوصدو چهل و هفتمین سال وفات یکی از تاثیر گزار ترین نمایندگان  عصرروشنگری اروپا و برجسته ترین نقاد آن عصر ژان ژاک روسو  است .  اندیشمندی که…

نه یک پیروزی دیپلوماتیک؛ بلکه یک اشتباه استراتژیک در هندسه‌…

نویسنده: مهرالدین مشید                              به رسمیت شناسی طالبان از سوی روسیه و…

اخراج بی رویه ی مهاجران افغان از ایران

  نوشته ی :اسماعیل فروغی       این روزها خبراخراج دسته جمعی و گسترده…

شناخت روسیه از طالبان

با خانه نشینی و بیکاری که چشم و گوش با…

داد خواهی بخاطر حق و حقوق افغانان مظلوم و داعیه…

بنام خداوند حق و عدالت مهاجرت افغانان که درطی نیم قرن…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

سیاست فاشیستی اخراج افغانها باید فورا متوقف شود!

هیچ انسانی غیر قانونی نیست! جمهوری اسلامی در پی شکست مفتضحانه…

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز!!

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز،…

حکومت آخوندی ایران جنایت کربلای قرن را رقم زد، یزیدان…

محمدعثمان نجیب ایران در گرمای سوزان، زمین را زیر پای هم‌وطنان…

«
»

      اسراییل : ما می خواهیم سرِ مار را قطع کنیم       

      ایران : تهدید های حمله به ایران همه بلوف استند.       نوشته ی : اسماعیل فروغی  

      درحالی که سیاست ” ایران هراسیِ ”  امریکا و اسراییل از چند سال به اینسو دیگر در میان اعراب بازار ندارد ، اکنون هردو کشور سعی دارند هرطوری می شود پای ایران را به جنگ مستقیم درغزه بکشانند . آنان قبل ازهمه با رجزخوانی ها ، زورگویی و شاخ و شانه کشیدن ها ، ایران را به حمله ی مستقیم تهدید می نمایند و حتا تا آن سرحد که می گویند : ” ما اینبار سر مار را قطع نموده  ” ، ایران را نابود می کنیم تا  دُم هایش چون حزب الله ، حماس ، انصارالله وغیره خود بخود از ریشه بخشکند. 

       ولی آیا چنین چیزی ممکن و متصور است ؟ آیا ایالات متحده ی امریکا و اسراییل می توانند ایران و هم پیمانان منطقه ای اش را با زور از صحنه ی روزگار بخصوص از شرقمیانه دور نمایند ؟

     به باور ناظرانِ بین المللی ، این رجزخوانی ها و شاخ و شانه کشیدن ها همه شامل جنگهای تبلیغاتی استند . شکست قطعی ایران در شرقمیانه و در سطح جهان نه در توان اسراییل است و نه در توان حامی قدرتمند اش ـ ایالات متحده ی امریکا. ایران به دلایل مختلف دست بالاتر از حریفان اش دارد :

 ــ اولین امتیاز ایران مساحت بزرگ ( حدود صد برابر مساحت اسراییل ) ، نفوس صدمیلیونی و امکان جمع آوری لشکر چندین میلیونی ازسرسپرده گان مذهبی و وطنپرستان ایرانی اش در یک زمان کوتاه است. ایران با وجود داشتن لشکر نظامی حدود یک میلیون ، به آسانی می تواند ظرفیت و تعداد افراد نظامی اش را در یک فرصت کوتاه به چندین برابر بالا ببرد که این برای اسراییل ناممکن است .

  ــ دومین امتیاز ایران ، موضعگیری نیروهای قدرتمند نیابتی اش در سر تا سر منطقه است که ایران را صدها کیلومتر از تیر رس مستقیم دشمن دور نگه داشته اند. اسراییل باید بتواند ابتدا ازدیوارهای محکم امنیتی هم پیمانان ایران عبور نماید تا بعداً به ایران برسد.

  ــ و سومین امتیاز ایران که در واقع عمده ترین عامل بازدارنده ی اسراییل و امریکا برای حمله ی مستقیم بر ایران می باشد ، همصدایی تمام کشورهای عرب و مسلمان در صورت حمله به ایران خواهد بود که حالا نسبت به سالهای قبل گسترش مثبت یافته است . به گمان اغلب ، در صورت حمله ی اسراییل به ایران هیچ کشوری در منطقه با ماجراجویی و آتش افروزی اسراییل و امریکا همگام نشده ، برای عبور هواپیما ها و راکت های ویرانگر آنان از فراز سرزمین های شان ، اجازه ی عبور نخواهند داد .

    متکی به این حقایق ، به صراحت می توان گفت که رجز خوانی های اسراییل و امریکا علیه ایران همه بلوف زنی های تبلیغاتی استند .

     از جانب دیگر بعید به نظر می رسد که ایالات متحده ی امریکا با وارد شدن به جنگ مستقیم علیه ایران ، هزاران سرباز و افسر نظامی اش را درمنطقه با خطر مرگ روبرو سازد . امریکا بخوبی می داند که در صورت جنگِ رو در رو ، ایرانِ امروزـ منحیث تولیدکننده ی بزرگ راکت ها ، پهپادها و تجهیزات پیشرفته ی نظامی در دنیا ، از ظرفیت و توانایی راکتی بزرگ و بی پایان برای نابود کردن تمام پایگاه های نظامی ، ناو ها و هواپیما برهای آن کشور در منطقه ی خاورمیانه برخوردار می باشد .

     شاید این تصور در ذهن ما شکل بگیرد که اسراییل یک قدرت هسته ای بوده و توانایی نابود کردن تهران را دارا می باشد  ؛ ارچند این تصور ، تصور درستی است ؛ اما باید بدانیم که تمام مراکز هسته ای اسراییل هم ، چنان آسیب پذیر و در معرض خطر راکتباران ایران و هم پیمانان اش قرار دارند که  می تواند از اثر اصابت یک راکت غول پیکر ایران یا قدرتهای نیابتی ایران به آن مراکز ،  تمام کشور کوچک اسراییل ، در آتش خودی بسوزد .

      متکی به این دلایل و شواهد ، بعید به نظر می رسد که امریکا و اسراییل با یورش مستقیم بر ایران ، تعقل را کنار گذاشته ، دست به خودکشی بزنند .                                                                                                      فروغی