افغانستان پس از پنج سال طالبان؛ ثبات واقعی یا آرامش…

وحیدالله نورزی افسر ارشد نظامی سابق، استراتژیست میدانی و تحلیل‌گر امنیتی…

افغانستان؛ تشنه رهبران آگاه و مدیران صادق، نه غارتگران قدرت

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان به رهبران آگاه و مدیران صادق و…

از ضعف نهاد در افغانستان تا سرایت ناامنی در منطقه…

وحیدالله نورزی Former Senior ANCOP/ANP Officer | Military & Security Analyst Strategic…

سیاسي ګوند، سازماني جوړښت او د دموکراتیکې رهبرۍ بنسټونه

نور محمد غفوری لنډیز سیاسي ګوندونه د معاصرو سیاسي نظامونو له مهمو سازماني…

وقتی ثبات به تله امنیتی تبدیل می‌شود: افغانستان، طالبان و…

نویسنده: وحیدالله نورزی افسر ارشد سابق پولیس ملی افغانستان | تحلیل‌گر…

عقاب ها پرپر می شوند؛ اما پرواز شان ادامه دارد

 نویسنده: مهرالدین مشید پرپر شدن عقاب‌ها؛ خاموشی پرواز نیست عقاب‌ های آزادی…

طلسم زمان

رسول پویان دل از طلـسـم زمان عـاشـقانـه بیرون شد قفس شکست و…

جنایات حفیظ الله امین

روایت دردی از هزاران درد بی‌درمان هم‌وطنان ما محمدعثمان نجیب نماینده‌ی مبان مکتب…

شارل دو مونتسکیو

هغه د روښانتیا په زمانه کې یو فرانسوي فیلسوف،…

جوردانو برونو (بخش نخست)

« اندیشه‌ای فراتر از مرزهای زمانه »  تهیه و تدوین :…

حضرت دوست

نوشته نذیر ظفر  شدم خراب إزا و خوب‌تر نمیگردم نهال خشک   شدم با…

 پس از پنج سال؛ آغاز شمارش معکوس برای پایان یک…

نویسنده: مهرالدین مشید پنج سال پس از بازگشت طالبان به قدرت،…

جوهر عشق

رسول پویان دلی از جـوهـر عشق آفریدند سری در پیکـر عشق آفریدند سفر…

۱۵ اگستروزی که نه‌تنها جمهوریت؛ بلکه رویاهای یک ملت فرو…

نویسنده: مهرالدین مشید ۱۵ اگست ۲۰۲۱ را نباید صرف به‌عنوان روز…

آیازبان پارسی گویشی مردم کابل و تهران  ویا گویش هزارگی …

نوشته: دکتر حمیدالله مفید در این پسین روز ها برخی ماجراجویان…

آسیب شناسی  استقلال افغانستان آن در بعد های سیاسی، اقتصادی،…

نوشته از بصیر دهزاد   روابط بین المللی و تکنالوژی معاصر…

کمدی الاهی یا کمدی انسانی؟ بالزاک و دانته

Balzak, Honore de (1799- 1850) آرام بختیاری بلبشو و شهر فرنگ جامعه…

         پنجساله گی چیره گی تاریکی درافغانستان       

    نوشته ی :اسماعیل فروغی                                                            پنجسال ازفاجعه ی تسلیم دادن…

میرزا تورسون‌زاده شاعر صلح و دوستی تاجیکستان

 برگردان. رحیم کاکایی زویا عثمانووا میهن‌دوستی پرشور که هرگز چیزی را بر…

 افغانستان ؛ در چنبره افراطیت دینی و تندروی قومی

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان در طول تاریخ معاصر خود، به‌ویژه در…

«
»

استالین به آینده پیوست

پیام گنادی زیوگانوف صدر حزب کمونیست روسیه و رهبر فراکسیون کمونیستی در مجلس قانونگزاری (دوما)ی روسیه بمناسبت ١۴٠-مین سالروز تولد استالین

https://kprf.ru/party-live/cknews/181306.html

ا. م. شیری

٣ دی- جدی ١٣۹۷

اوضاع جهان متشنج و بغرنج می‌شود. تهدید روسیه و به مبارزه طلبی آن شدت می‌گیرد. اگر چنانچه میراثبجامانده از رفیق استالین نبود، آتش جنگ از مدتها پیش گُر گرفته بود.

مقدم بر همه، سخن از سپر موشکی- هسته‌ای در میان است. اما این موشکها و بمبهای اتمی فقط نوک کوه یخ هستند. جهش فوق‌العاده علمی و تأسیس کارخانه‌های منطبق با سطح علم، تربیت و آموزش دانشمندان و متخصصان متعهد آماده به کار که حاضر به فروش استعداد و تخصص خود به هیچ کس و به هیچ قیمتی نبودند، در کشور ویران شده در اثر جنگ الزامی بود.

همه تسلیحانت کنونی، از لیزرهای جنگی و روبات‌ها گرفته تا تفنگها و مهمات، ثمرات آن درختی هستند که رفیق استالین کاشت و بعمل آورد. استالین امروز در میان ما نیست. اما او ما را همچنانکه در همه این سالها از خطر برنامه‌های بمباران‌ اتمی آمریکا رهانید، نجات می‌دهد (اشاره است به برنامه‌های آمریکایی «طرح جامع» و «دراپشوت» در سالهای ١۹۴۵ و ١۹۴۹ برای بمباران اتمی ۲٠ شهر اتحاد شوروی. م.).

ثروت کشور به حساب کار و فقط کار، تولید ارزشهای مادی افزایش می‌یابد. تو گندم ‌کاشتی، من پارچه بافتم، ما محصول خود را مبادله کردیم و هر دو شکم سیر و لباس بر تن. این واقعیت را استالین در شیر مادر مستغرق کرد و به همین دلیل در دوره رهبری او کارخانه‌های جدید احداث گردیدند و کمباینهای تولیدی این کارخانه‌ها به کار در مزارع پرداختند، ثروت کشور افزوده گشت و قوی‌تر شد. و در عین حال، آنان که گندم کاشتند  و پارچه بافتند، به سوداگران و رباخواران، به سارقان دسترنج زحمتکشان تبدیل نگردیدند.

رویکرد علمی، برنامه‌ریزی، سازماندهی بهینه و همه‌جانبگی اقتصاد- این است مفهوم سوسیالیسم استالین. و چین کمونیستی دقیقا در سایه چنین رویکردی در طول ۴٠ سال اصلاحات، تولید ناخالص ملی خود را ۸٠ برابر افزایش داد، به ابرقدرت و کارگاه جهانی تبدیل گردید.

شارل دو‌گل، رئیس جمهور آینده فرانسه، در سرمای دسامبر سال ١۹۴۴ به دیدار استالین آمد. تا آن زمان کنفرانس تهران تشکیل شده بود که در آن استالین، روزولت و چرچیل سرنوشت جهان را تعیین کردند. جبهه دوم باز شد و چرچیل خطاب به دوگل اظهار داشت، که متحدین به کمک شما نیاز ندارند.

گفتگوی او با استالین پانزده ساعت بطول انجامید و استالین فرانسه را به لیست قدرتهای پیروز اضافه کرد. البته، نه با در نظرگرفتن خواهش، بلکه، با دوراندیشی برآورد نمود، که برای تضعیف موقعیت آنگلوساکسون‌ها لازم است.

دوگل از عظمت سیاسی استالین قدردانی کرد، و پس از درگذشت او این کلام زیبا را بر زبان راند: «استالین به گذشته نپیوست- استالین در آینده حل شد».

اما می‌دانیم، زمانی که محلول اشباع می‌شود، هنگامی که غلظت آن افزایش می‌یابد، رشد بلور‌ها آغاز می‌گردد. من مطمئن هستم، که در چنین فضای نفس‌گیر بطور قطع رهبر بلورین جدید، ذات نوین رفیق استالین ظهور خواهد کرد، که در شرایط کنونی باتکاء تجربه و دانش، بر اساس اصول سازماندهی سوسیالیستی جامعه و تولید، بار دیگر روسیه را در مسیر اقتدار و بزرگی، عدالت و شکوفایی هدایت خواهد کرد. و درک این واقعیت در حال رشد را که روسیه به استالین، به حاکمیت شورایی، به دوستی خلق‌ها و احترام به انسان کار نیاز دارد، هم آمارها و هم نظرسنجی‌ها بطور کامل ثابت می‌کنند.