ارزش نقد و کم‌رنگی نقدهای ادبی

یکی از بدی‌های تاریخی در جهان و کشور ما، رنگ‌باختنِ…

                یک گرفتاری با مافیا

        و یک دنیا آموزش شرعی، حقوقی، سیاسی و مدنی                               (قسمت سوم…

چند شعر کوتاه از زانا کوردستانی

گاهی اتفاقی ستاره‌ای  در دفترم چشم باز می‌کند ولی، من هنوز به آفتاب نقش…

ترور عروس خدا، توسط پدران مقدس!

Hypatia(355-415م ). ترور دختر خدا، توسط پدران مقدس! آرام بختیاری نبرد مکتب و…

مخالفان پراکنده، بازیگران متحد؛ مدیریت خلای سیاست در افغانستان

نویسنده: مهرالدین مشید اردوگاۀ از هم گسخته؛ فرصتی برای مانورهای منطقه…

گام بزرگ به سوی مبارزهٔ مشترک

برگزاری نشست مشترک دفتر سیاسی – اجرایی و بیروی اجرائیه…

پدر سالار

ما زنان سر زمین های جنگ  زنان جهان سوم  جهان پدر سالار وقتی…

اسدالله بلهار جلالزي

له ښاغلي (اسدالله بلهار جلالزي) سره، چې د علم او…

افغانستان، سوار بر شانه های ژیوپولیتیک پرتنش و پیچیده منطقه…

نویسنده: مهرالدین مشید روایتی از زنده گی در سایه امید یا…

میراث سکاها، هویت ایرانی و مسئله تورانیان در شاهنامه 

- دکتر بیژن باران شاهنامه، خاطره حماسی سکاهای ایران، جغرافیای اسطوره‌ای…

افغانستان نقطه مرکزی جیو پولیتیک

در سیاست قدرت های مخرب نظم و ثبات ! در بردن…

شور و حال عشق 

رسول پویان  عشق دردام سیاست مرغ بسمل می شود  پـرپـر احسـاس دل بندِ سـلاسـل می شود  تا ز چنگِ بازی ی صیاد مـرغ دل پـرید  عشوه از بهر فریب دل، مشکل…

«سازش» و «سازشکاری» یعنی چه؟

‫ رفیق نورالدین کیانوری ــ پرسش و پاسخ، شمارهٔ ۲۰، دی‌ماه ۱۳۵۹ــ…

دو کلمه؛ همچون دو پرخاش

Eklektism, Dogmatism. آرام بختیاری التقاطی و دگماتیسم؛ دو واژه یا دو سیستم…

«اسپینوزا در ترازوی مکتب من بیش از این نه‌می‌دانم: فیلسوفی،…

تذکر ضروری و تازه و بکر!در پایان هر بخش لینک…

                 یک گرفتاری با مافیا

        و یک دنیا آموزش شرعی، حقوقی، سیاسی و مدنی                          (قسمت دوم)                        چرا…

ژئوپولیتیک ساختار قدرت؛ تنوع قومی و آیندهٔ دولت‌سازی در افغانستان

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان؛ از رویای فدرالیسم تا کابوس بالکانیزه شدن…

آیا محمد اشرف غني د بیا راڅرګندېدو په درشل کې…

نور محمد غفوری لنډیز د ۲۰۲۱م کال د اګست له سیاسي بدلون وروسته…

برگردان، یا همان واژه‌ی شناسای عربی ترجمه

محمدعثمان نجیب نماینده‌ی مکتب دینی-فلسفی من بیش از این نه می‌دانم از گذشته‌‌های…

چرا صدای گاندی ها در کوهستان‌های افغانستان پژواک نیافت ؟

نویسنده: مهرالدین مشید جغرافیای خشونت، سیاست قبیله‌ای و غیبت ماندلاها در…

«
»

استالین به آینده پیوست

پیام گنادی زیوگانوف صدر حزب کمونیست روسیه و رهبر فراکسیون کمونیستی در مجلس قانونگزاری (دوما)ی روسیه بمناسبت ١۴٠-مین سالروز تولد استالین

https://kprf.ru/party-live/cknews/181306.html

ا. م. شیری

٣ دی- جدی ١٣۹۷

اوضاع جهان متشنج و بغرنج می‌شود. تهدید روسیه و به مبارزه طلبی آن شدت می‌گیرد. اگر چنانچه میراثبجامانده از رفیق استالین نبود، آتش جنگ از مدتها پیش گُر گرفته بود.

مقدم بر همه، سخن از سپر موشکی- هسته‌ای در میان است. اما این موشکها و بمبهای اتمی فقط نوک کوه یخ هستند. جهش فوق‌العاده علمی و تأسیس کارخانه‌های منطبق با سطح علم، تربیت و آموزش دانشمندان و متخصصان متعهد آماده به کار که حاضر به فروش استعداد و تخصص خود به هیچ کس و به هیچ قیمتی نبودند، در کشور ویران شده در اثر جنگ الزامی بود.

همه تسلیحانت کنونی، از لیزرهای جنگی و روبات‌ها گرفته تا تفنگها و مهمات، ثمرات آن درختی هستند که رفیق استالین کاشت و بعمل آورد. استالین امروز در میان ما نیست. اما او ما را همچنانکه در همه این سالها از خطر برنامه‌های بمباران‌ اتمی آمریکا رهانید، نجات می‌دهد (اشاره است به برنامه‌های آمریکایی «طرح جامع» و «دراپشوت» در سالهای ١۹۴۵ و ١۹۴۹ برای بمباران اتمی ۲٠ شهر اتحاد شوروی. م.).

ثروت کشور به حساب کار و فقط کار، تولید ارزشهای مادی افزایش می‌یابد. تو گندم ‌کاشتی، من پارچه بافتم، ما محصول خود را مبادله کردیم و هر دو شکم سیر و لباس بر تن. این واقعیت را استالین در شیر مادر مستغرق کرد و به همین دلیل در دوره رهبری او کارخانه‌های جدید احداث گردیدند و کمباینهای تولیدی این کارخانه‌ها به کار در مزارع پرداختند، ثروت کشور افزوده گشت و قوی‌تر شد. و در عین حال، آنان که گندم کاشتند  و پارچه بافتند، به سوداگران و رباخواران، به سارقان دسترنج زحمتکشان تبدیل نگردیدند.

رویکرد علمی، برنامه‌ریزی، سازماندهی بهینه و همه‌جانبگی اقتصاد- این است مفهوم سوسیالیسم استالین. و چین کمونیستی دقیقا در سایه چنین رویکردی در طول ۴٠ سال اصلاحات، تولید ناخالص ملی خود را ۸٠ برابر افزایش داد، به ابرقدرت و کارگاه جهانی تبدیل گردید.

شارل دو‌گل، رئیس جمهور آینده فرانسه، در سرمای دسامبر سال ١۹۴۴ به دیدار استالین آمد. تا آن زمان کنفرانس تهران تشکیل شده بود که در آن استالین، روزولت و چرچیل سرنوشت جهان را تعیین کردند. جبهه دوم باز شد و چرچیل خطاب به دوگل اظهار داشت، که متحدین به کمک شما نیاز ندارند.

گفتگوی او با استالین پانزده ساعت بطول انجامید و استالین فرانسه را به لیست قدرتهای پیروز اضافه کرد. البته، نه با در نظرگرفتن خواهش، بلکه، با دوراندیشی برآورد نمود، که برای تضعیف موقعیت آنگلوساکسون‌ها لازم است.

دوگل از عظمت سیاسی استالین قدردانی کرد، و پس از درگذشت او این کلام زیبا را بر زبان راند: «استالین به گذشته نپیوست- استالین در آینده حل شد».

اما می‌دانیم، زمانی که محلول اشباع می‌شود، هنگامی که غلظت آن افزایش می‌یابد، رشد بلور‌ها آغاز می‌گردد. من مطمئن هستم، که در چنین فضای نفس‌گیر بطور قطع رهبر بلورین جدید، ذات نوین رفیق استالین ظهور خواهد کرد، که در شرایط کنونی باتکاء تجربه و دانش، بر اساس اصول سازماندهی سوسیالیستی جامعه و تولید، بار دیگر روسیه را در مسیر اقتدار و بزرگی، عدالت و شکوفایی هدایت خواهد کرد. و درک این واقعیت در حال رشد را که روسیه به استالین، به حاکمیت شورایی، به دوستی خلق‌ها و احترام به انسان کار نیاز دارد، هم آمارها و هم نظرسنجی‌ها بطور کامل ثابت می‌کنند.