اسرار عشق 

رسول پویان  شدم تا همدم نـور آشیان در کهکشان دارم  از این…

کابل زیبا

سیمین بارکزی فرزند عبدالکبیر خان بارکزی 1953 میلادی در یک…

خالە بکر

استاد "بکر محمد امین" (به کُردی: به‌کر محه‌ممه‌د ئەمین) متخلص…

احتمال تحولات بعد از انتخابات در آمریکا و صدای تکانه…

نویسنده: مهرالدین مشید آیا با پیروزی ترامپ آمریکا به افغانستان باز…

                   من وتو 

چرا صدا ی ما را  جها ن  نمی  شنود برای  آنکه …

شناخت با 30 نوع سوگیری در عرفان

دکتر بیژن باران اگر ما بتوانیم خود را تغییر دهیم؛…

خواب  و  رویا

فرزانه ساحل  حسینی دوش  دیدم  که در آغوش  تو ام با…

سارتر،- مبارزی عملگرا، روشنفکری التقاطی؟

Sartre, jean paul(1905-1980) آرام بختیاری سارتر و انقلاب؛ روشنفکران جایگزین پرولتاریا. سارتر(1980-1905.م)، نویسنده…

هجران

شعر تورکی اوزبیکی داکتر فیض الله ایماق با ترجمه ی دری…

قامت با شکوه ی آسمایی و شیر دروازه بار دیگر…

نویسنده: مهرالدین مشید به راستی که جهان بی وطنی دنیای سرد و…

مولانا عبدالرحمن جامی 

نورالدین عبدالرحمن بن احمد بن محمد جامی معروف به مولانا…

آیا این یک آدمیزاد است یا غیر آدمیزاد؟!؟!؟!

سنگ شکن خدا که می دهد نمی پرسد بچه کیستی؟! "اما…

پس منظر اختلاف نظر رهبران طالبان و شکننده گی بقای…

نویسنده: مهرالدین مشید سیطره جویی ملاهبت‌الله و افزایش اختلاف میان جناح…

رهبران فراری

نوشته نذیر ظفر ما را به وحشیان زمـــــان رهبران فروخت خـــــود را…

کجاست

مادر دلسوز بی آزار و غمخوارم کجاست  مادر شیرین من از…

تبار گرایی یا تفوق خواهی تباری ؟

ساحه باقیمانده از آریانا ، خراسان و باختر که بنام…

لوکاچ؛ فیلسوف مجار، مورخ و تئوریسین ادبیات

georg lukacs (1885-1971) آرام بختیاری گئورگ لوکاچ، و دمکراسی سوسیالیستی شورایی. جرج لوکاچ(1971-1885…

په حکومت کولو کې بد، په خبرو کې بد او…

نور محمد غفوري جان کیری د امریکا د خارجه چارو پخواني وزیر هغه…

سروش واژگان 

رسول پویان  خـدا تا در نمـاد بنده یـی مصلـوب آدم شد  محـیط…

«
»

از رویا تا کابوس: چهره پنهان آمریکا

از رویا تا کابوس: چهره پنهان آمریکا

نویسنده: آلپر تان 

دیپلماسی ایرانی: در این مقاله برخی آمار و اطلاعات راجع به آمریکا برای کسانی ارائه می شود که از کشور و دولت آباء و اجدادی خود شرمسار هستند و دنیای رویایی خود را در تمدن رنگارنگ و پر از صلح، شادی و آرامش در غرب جست وجو می کنند و نسبت به تاریخ خود بیگانه شده اند.

طبق داده های مراکز آمریکایی که در تاریخ ۴ اوت ۲۰۱۹ هم در اخبار یورونیوز آمده بود رقم مقتولین ناشی از حملات مسلحانه در آمریکا طی ۵۰ سال گذشته یعنی از سال ۱۹۶۸ تا ۲۰۱۹، از کل رقم مقتولین در جنگ‌های آمریکا (در طول تاریخ آمریکا) پیشی گرفته است. در حالی که بیشتر از یک و نیم میلیون آمریکایی بر اثر حملات مسلحانه طی مدت زمان یاد شده جانشان را از دست داده‌اند؛ کل افرادی که در تمامی جنگ های آمریکا کشته شده اند تقریباً یک میلیون و دویست هزار نفر است.

تنها در سال ۲۰۲۰ بیشتر از ۴۵ هزار نفر بر اثر شلیک گلوله تفنگ کشته شده اند که البته بخشی از این افراد با استفاده از تفنگ اقدام به خودکشی کرده اند. طبق داده های مراکز آمریکایی در سال ۲۰۲۰ مرگ بر اثر شلیک گلوله در مقایسه با ۵ سال قبل از آن به میزان ۲۵% و در مقایسه با سال ۲۰۱۰، ۴۳% افزایش داشته است.

در آمریکا ۴۳۴ میلیون قبضه تفنگ در اختیار شهروندان غیرنظامی است. بر اساس داده های یک مرکز پژوهشی در سوئیس تا سال ۲۰۱۸ حدس زده می شد، تعداد ۳۹۰ میلیون قبضه تفنگ کوچک در میان مردم آمریکا در گردش باشد در حالی که پژوهش ها طی سال های اخیر نشان می دهد که رقم مزبور از ۴۳۴ میلیون قبضه بیشتر شده که ۱۹/۵ میلیون قبضه از آنها نیمه اتوماتیک است.

در سال ۲۰۱۱، ۸۸ درصد از مردم آمریکا تفنگ داشته‌اند و این رقم در سال ۲۰۲۰ به ۱۲۰ درصد رسیده است یعنی رقمی به مراتب بیشتر از هر کشور دیگری در دنیا.
۴۳درصد از میزان مرگ و میرها در سال ۲۰۲۰ ناشی از قتل بوده است. یعنی در آمریکا قتل طی ۱۰ سال گذشته ۷۵ درصد افزایش داشته است؛ به عبارت دیگر در آمریکا روزانه ۵۳ نفر بر اثر حملات مسلحانه کشته می‌شوند.

پلیس در سال ۲۰۲۱، یک هزار و پنچاه وپنج نفر را به قتل رسانده، اما میزان مرگ و میر ناشی از خشونت پلیس در میان سیاه پوستان ۳ برابر سفید پوستان است. در حالی که سیاه پوستان ۱۲درصد و سفید پوستان ۶۰درصد جمعیت آمریکا را شامل می شوند.

پدیده زن کُشی و خشونت خانگی در آمریکا تصویر تاریکی را نشان می دهد. آمریکا با میانگین ۳ مورد قتل زنان در روز، دارای رتبه سوم خشونت علیه زنان در دنیاست. در آمریکا در هر دقیقه ۲۴ زن یعنی سالانه ۱۲ میلیون زن در معرض خشونت فیزیکی قرار می گیرند. از هر ۴ زن یک نفر در معرض کتک کاری و خشونت فیزیکی علیه زنان قرار دارد.
۲۰درصد از زنان در آمریکا قربانی تجاوز جنسی می شوند‌‌‌. میانگین تجاوز جنسی به زنان در آمریکا رقم ۴۳۴ هزار مورد در سال گزارش شده است.

در یک پژوهش انجام شده توسط خبرگزاری رویترز در سال ۲۰۱۸ روشن شد که آمریکا در کنار سوریه و بعد از هند و افغانستان حائز رتبه سوم در فهرست پرمخاطره ترین کشور‌ها در شاخص آزار و اذیت جنسی علیه زنان شده است. در آمریکا در هر دقیقه ۱/۳ ، روزانه ۱۹۰۰ و سالانه ۶۸۳ هزار مورد تجاوز جنسی به زنان ثبت شده و از هر هشت زن یک نفر در معرض تجاوز جنسی قرار گرفته است.

پدیده ازدواج کودکان در آمریکا وحشتناک است. در آمریکا طی ۱۵ سال گذشته دویست هزار مورد ازدواج کودکان صورت گرفته در حالی که برخی معتقدند واقعیت پدیده ازدواج کودکان در آمریکا به مراتب بیشتر از آمار و ارقام اعلام شده است مخصوصاً که آمارهای ۱۰ ایالت در آمریکا در این خصوص تاکنون افشا نشده است.

آمار ترک دین مسیحیت در میان مردم آمریکا طی سال های اخیر روندی فزاینده داشته است. بین سال های ۲۰۱۹-۲۰۰۹ نسبت پروتستان ها از رقم ۵۱درصد مردم آمریکا در سال ۲۰۰۹ به ۴۳درصد در سال ۲۰۱۹ تنزل یافته در حالی که طی همین مدت نسبت کاتولیک ها نیز از ۲۵درصد به ۲۰درصد اُفت کرده است. طبق بررسی‌های موسسه «پیو» در ۱۰ سال گذشته تعداد افرادی که در آمریکا خود را مسیحی می دانسته‌اند ۱۲درصد کاهش یافته است. تعداد افراد بی دین از ۲درصد در سال ۲۰۰۹ به ۴درصد در سال ۲۰۱۹ افزایش داشته است.

آمریکا سعی می کند رسانه های جهان را تحت کنترل خود داشته باشد تا با توسل به تبلیغات، ابرقدرتی خود را به نمایش بگذارد، اما از نظر اجتماعی در حال فروپاشی و حرکت با سرعت به طرف سرنوشتی خوفناک است.