ایستاده گی طالبان در برابر جریان شکست ناپذیری تاریخ

نویسنده: مهرالدین مشید فرهنگ تسامح گرای خراسان تاریخی و ستیزه جویی…

علم او ټکنالوژي؛ د رښتینې خپلواکۍ محور

په اوسني عصر کې د نړۍ بڼه په بشپړه توګه…

تله‌ی «شرِ کوچک‌تر»؛ چرا نباید بد را در برابر بدتر…

هانا آرنت، فیلسوفی که عمر خود را صرف مطالعه ریشه‌های…

هستی، انسان و عدم 

رسول پویان  عمری گذشت در خم و پیچ مدام هیچ  بـودن نـدیده مانـدن کس در دوام هیچ  جاه و جلال و قـدرت آدم فـسـانه بود  ابحـاری در سـراب تخیّـل تمــام هیچ  زور…

            ائتلاف های شکننده و شجره نامۀ سیاه سیاستگران افغانستان

نویسنده: مهرالدین مشید تغییر ناپذیری طالبان و ناتاثیر گذاری مخالفان اعتماد…

             خواب ظلمانی

خفتگا ن رویا ی  یک  آرا مش ا ند  همچوکشتی بسته…

      نسبت ونسبیت 

نسبت بیان منسوب ومربوط ،ربط وتعلق وبا مفاهیم تناسب ،متناسب…

این هم بیاد تاریخ بماند

قومگرایی و ائتلاف ها بر بنیاد قومیت حلال مشکل افغانستان نیست! گرایش…

چرا اخلاق در همه‌ عرصه‌های زنده‌گی میان بیش‌ترین بشرِ قرنِ…

اخلاق‌نگری به سیاست‌مدارانِ بد اخلاق: مورد ترامپ محمدعثمان نجیب نماینده‌ی مکتب-دینی فلسفی من…

برابری حقوی + استعداد ذاتی = شایسته سالاری...!

انسان ها٬ نظر به توانایی های ذاتی برابر آفریده نشده اند.…

مرغ رویا  

رسول پویان  مسوزان بال پـرواز پرستـوهـای زیبا را   میفگـن در قفسهای طلایی…

تعامل که انزوا؟

نور محمد غفوري په نړیوالو اړیکو کې د هېوادونو برخلیک د…

از کابل تا دیاسپورا؛ روایتی از هفت خوان رنج های…

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان؛ در گره گاۀ تروریسم و مردم این…

هویت و عوامل تعیین‌کننده آن: بررسی علمی و تحقیقاتی

نور محمد غفوری خلاصه هویت یکی از مفاهیم بنیادین علوم اجتماعی و…

نقد متافیزیک؛ شرط انقلابی بودن،شد

Metaphisik. آرام بختیاری متافیزیک؛ میان الاهیات، و هستی شناسی توهمی.   آغاز بحث متافیزیک…

جهان در آستانهٔ زوال دموکراسی

نویسنده: مهرالدین مشید فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در سال ۱۹۹۱ نقطهٔ…

اتحاد 

تابکی در رنج  و دوری ها ستیم موج  نا  پید ا…

نان آوران کوچک

   ساجده میلاد در ازدحام جاده در شب ها  کودکی پرسه می‌زند هر…

یادهانی ضروری

خطاب به کسانی که به خطا، ببرک کارمل و محمود…

روناک آلتون

خانم "روناک آلتون" (به کُردی: ڕوناک ئاڵتوون)، شاعر و نویسنده‌ی…

«
»

ارتش پیروزمند سوریه به “پایتخت” اصلی داعش درحلب نزدیک میشود

سایت میادین

 

مترجم : احمد مزارعی،20/1/2016

 

ارتش سوریه درجبهه های روستاهای حلب قدرتمندانه به پیش میتازد، بطوریکه درحال حاضر در نزدیکیهای “مدینت الباب” ، در شمال استان حلب رسیده ، پس از آنکه توانستند به عمق روستاهای شمال وشرق حلب رخنه کنند وبر قریه “تجاره” تسلط پیدا کنند، هم اکنون آنها کمتر از هفت کیلومتر ، از شهر “مدینت الباب” درشمال روستاهای حلب بیشتر فاصله ندارند،شهری که از نظر داعش ، پایتخت آنها در عراق وشام میباشد.

 

یک منبع نظامی چنین میگوید:” پس از تسلط بر جبهه شمالی شهر حماه وجنوب شهر حلب وجبهه ادلب وجسر الشغوروسپس وصول ارتش به شهرک استراتژیک خان تومان ، راهها برای حرکت در محور منطقه سهل الغاب وروستاهای حلب هموار شده است.

 

همین مصدر افزود ، ارتش توانست در روستاها ی اطراف حلب همچون:  مسکنه ، حزازین، کفر حریمین تسلط پیدا کرده وبا کمال شجاعت وشگفتی به شهرک”نجاره” وارد شده است که در محور شهر “الباب” قراردارد ودراینجا بر روستاهای عیشه ، سریب وعین البیضا در همین محور تسلط پیدا کرده است که معنایش این است که در نزدیکی شهر استراتژیکی” مدینت الباب” رسیده است که اهمیت بسیار تعیین کننده ای در مسیر جنگهای روستاهای حلب دارا میباشد.

 

تروریستهای داعش به این دلیل شهروندان این منطقه را به عنوان سنگرهای انسانی مورد استفاده قرار داده اند زیرا از ورود ارتش سوریه وتسلط بر آنجا وحشت دارند ، ارتش قبل از ورود به این منطقه در دو محور مهم ، یعنی دیر حافر وباب، تسلط پیدا کرده است .

 

در همین موقع تعدادی از سایتهای مخالفان اعلام داشتند که بسیاری از افراد داعش به مناطق طبقه واطراف آن فرار کرده واز وحشت اینکه مورد هجوم برق آسای هواپیماهای روسی وسوری قرار بگیرند،در آنجا خودرا پنهان کرده اند.

 

اهمیت شهر “باب”

 

یکم: شهر باب نظر به ظلم عظیمی که بر سر آن رفت شهری سمبل به حساب میاید زیرا از ابتدای حوادث به این شهر هجوم برده شد واداره پست مرکزی شهر مورد هجوم مستقیم قرار گرفته و”ارتش ازاد سوریه ” اقدام به قتل کارمندان کرده وآنها را از طبقات بالا یکی پس از دیگری به خیابان پرتاب میکردند (1) .

 

دوم : این شهر یکی از دروازه های اصلی بسوی مرز ترکیه واز آنجا برای تسلط برهمه روستاهای شمال حلب بطور کامل ،وبمعنی بستن دروازه “اعزاز” میباشد که این اقدام مانع از آن میشد که ارتش سوریه بتواند با واحدهای خود در مناطق صنعتی، شهرک حریتان، حیان وحندرات ارتباط برقرار کند ، در حقیقت ارتش ارتباط خودرا با دهها منطقه دیگردر روستاهای حلب بطور مستقیم از دست میداد .

 

آزادسازی دو روستای  دیر حافر وشهرمهم ” الباب ” اکنون مسئله وقت است وبا آزادسازی آن ارتش سوریه به مرحله پایانی خود در این منطقه میرسد زیرا مرز سوریه با ترکیه  بسوی شهرک ربیعه، واز آنجا به لاذقیه  بسوی  حلب از سوی عفرین، اعزاز وباب الهوی در این منطقه بطور کامل مسدود میگردد .