ظلم ظالم

رسول پویان جهان به لاف وپـوف ظلم برنمی گردد اســـیـر ظالـــم و…

روز جهانی زن در میانۀ بحران و عقبگرد تاریخی

اعلامیۀ سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان به پیشواز هشتم مارچ، روز…

نه به جنگ، نه به استبداد؛ راه ما رهایی اجتماعی…

اعلامیه سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان در مورد جنگ امریکا-اسرائیل با…

زردشت نیچه؛ پیشگویی تراژدی ایرانی؟

Friedrich Nietzsche (1844-1900) آرام بختیاری تراژدی ایران، یا شیعه ایرانی، از زبان…

جنگ با ایران؛ معادله برنده و بازنده در ترازوی ژئوپلیتیک

نویسنده: مهرالدین مشید تهران خشمگین در نبرد برای بقا این نوشته با…

کوتاه خاطره هایی از مسکو

(کمیته سرتاسری سازمان دموکراتیک جوانان افغانستان، فستیوال جهانی جوانان و…

اعلامیه در محکومیت جنگ ارتجاعی میان پاکستان و افغانستان

سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان جنگ و صف‌آرایی نظامی میان قدرت…

بوی ریا 

برسد کاش به تو یار چو پیغام کنم  وصفی از لعل…

               کاروان وحدت 

بر خیز تا هم آ ییم ، با  کاروان وحدت  جا…

دوست دارم این وطن را !

امروز زمان آن فرارسیده است که مردم افغانستان یک‌صدا بگویند…

زبرځواکونه څنګه په نورو هېوادونو خپل نفوذ ساتي؟

ليکنه: حميدالله بسيا په ساده ډول زبرځواک  يا سوپر پاور  Superpower…

افغانستان در مدار واگرایی؛ تراژیدی‌های اجتماعی، سیاسی و رسانه‌ای

نویسنده: مهرالدین مشید با ادعا های فراتر از « پنج چاریک»…

آیا طالبان دروغ می گویند یا وزارت خارجه ی روسیه؟ …

  نوشته ی : اسماعیل فروغی       بتاریخ بیست و سوم…

د سعوديانو او تر دوی بر لاسونه هم بيا د…

عبدالصمد ازهر                 …

چهل و یکمین سالگرد وفات مولانا داکتر استاد محمد سعید…

روز پنجشنبه مورخ « هفت حوت سال ۱۴۰۴ هجری شمسی…

محکومیت تجاوز نظامی پاکستان بر افغانستان

اعلامیه و فراخوان انجمن سراسری حقوقدانان افغانستان بنام خداوند حق و…

وزیر دفاع پاکستان؛ از ناگفته های ساختاری تا راهبرد های…

نویسنده: مهرالدین مشید سیاست ابهام استراتژیک پاکستان؛ ازاعتراف‌های تاکتیکی تا ناگفته‌های…

بمناسبت روز های جهانی عدالت اجتماعی و زبان مادری

بنام خداوند حق و عدالت هموطنان گرامی، ۲۰ و ۲۱ فبروری روز…

مارکوس تولیوس سیسرو

هغه د لرغوني روم فیلسوف، سیاستوال، وکیل، ویناوال، شاعر او…

مبانی نظری عدالت اجتماعی

نور محمد غفوری بررسی نظریه‌ها و رویکردهای معاصر چکیدهعدالت اجتماعی از بنیادی‌ترین…

«
»

آیت الله و روشنفکران وغرب !

آیت الله خامنه ای گفت : آتش به اختیار ، چند روز بعد گفت : منظور از آتش به اختیار چیزنبود ، بعدا گفت : غرب بد است ، جنوب زشت است فقط من خوبم ، گفت : یه نموره هم کونم میخواره….علی به حسن فحش داد ، چرا حسن به علی لب داد ؟ و بعد روشنفکران وطنی مینوازند و تحلیل میکنند که آیت الله چرا کون مبارکش میخارد ؟ مدیای غربی هم هستند و همزمان فوت میکنند . در حالی که گفته های آیت الله با هر نیتی هم که باشد اساسا قابل آنالیز نیست آدرس انحرافی است آنها هم بازی خودشان را میکنند . اصل بازی جای دیگر و به شکلی دیگر در حال پیش رفتن است و روشنفکرانی مایل نیستند به اصل داستان بپردازند .


سناتور تام کاتن، جمهوریخواه از ایالت آرکانزاس است . او در آستانه عید فطر در گفت و گو با نشریه پولیتیکوضمن اشاره به وجود گروه‌های متعدد اقلیت قومی در ایران به مشکلاتی که اهل سنت از جمله بلوچ‌ها، اعراب و ترکمن‌ها در جمهوری اسلامی با آن روبرو هستند اشاره کرد و گفت این گروهها علاقمند به «زندگی تحت یک استبداد شیعه فارسی» نیستند. این سناتور جمهوریخواه گفت که آمریکا باید «از دگراندیشان در داخل ایران» حمایت کند تا نتیجه مورد نظر آنان رخ دهد….

حسن الهیکل روزنامه نگار برجسته مصری دو سال پیش یک مطلبی در روزنامه الاهرام مصر نوشت که متاسفانه روشنفکران ما بهش توجه ای نکردند.! او در این مطلب به بحران اقتصادی غرب و بخصوص امریکا اشاره کرده و میگوید تنها یک جنگ میتواند از فروپاشی این اقتصاد جلوگیری کند….و غرب میدان این جنگ را در خاورمیانه ترسیم و اجرا کرد . او در نوشته خودش به نقش روسیه و اروپا و میدانهای انرژی و فروش سلاح و هژمونی جهانی….اشاره کرده بود .


حالا هی شیخهای ایرانی حاکم  از نابودی ۳ ساعته تمام زیر ساختهای عربستان و شهرهای آنان بجز مکه و مدینه توسط موشکهای قراضهایران و از آنطرف شیوخ حاکم در عربستان از اشغال یکساعته آسمان ایران توسط نیروی هوائی فوق پیشرفته عربستان بزنند ، چیزی که در نهایت بوقوع خواهد پیوست نابودی زیرساختها و سرمایه های کشورهای خاورمیانه و اجرایی شدن مهندسی غرب است . حاکمان تهران و غرب دلشان برای مردم خاورمیانه نسوخته است . روشنفکران وطنی هم کونشان برای کسی الکی نمیخارد . سیستم حاکم بر ایران برای حفظ خودش دست به هر کاری یا مانوری میزند و این غیر طبیعی نیست . ولی روشنفکران جاکش نمیدانم چرا تیترهای مدیا را قرقره میکنند ؟

در فاز بعدی یعنی 50 سال بعد غرب نقشه فاز قبلی را منتشر میکنند . سالها بعد حرفهایی میشنوی که تعجب خواهی کرد . سالها پیش که قتل پرنسس دیانا اتفاق افتاد در جمعی گفتم که خیلی مشکوک میزند این حادثه….دوستانی به مسخره کردن من روی آوردند که خیلی ناپلئونی هستی ..حالا نمیدانم آن غیر ناپلئونی های ساده و گیج کجا هستند…مامور سابق ام آی 5 در بستر مرگ اقرار کرد : من پرنسس دیانا را به قتل رساندم…هاپکینز که به عنوان مهندس مکانیک و کارشناس جنگی آموزش دیده است گفت : کارش ترور کردن افرادی بوده است که “تهدیدی برای امنیت ملی ” محسوب می شده اند. طبق اعتراف هاپکینز وی 23 قتل برای سازمان جاسوسی انگلستان در خلال سالهای 1973 -1999 انجام داده است که شامل پرنسس دیانا نیز می شود.

حالا هم حکومت اسلامی ایران که الان ابرقدرت موشکی شده در منطقه …. موشک فوق هوشمندی ساخته که در مراسم عیدفطر رونمایی شد . این موشک بعد از شلیک ابتدا برنامه را باکلام قرآنی شروع میکند و آیاتی میخواند بعد مداحی جانداری میکند و جانوران را به وجد میآورد ، سپس بخشی از موشک قبل از خروج از خاک ایران با رمز یا اکبر منفجر میشود . بخشی از آن در عراق با رمز یا اصغر و بخشی در سوریه با رمز یا گیتا منفجر میشود … بازم بگو شعاره….هنوزم دارن روی موشک کار میکنند تا برای لبنان و اسرائیل و اردن و یمن و عربستان …. هم سهمیه در نظر بگیرند ! یعنی نهایتا با یک شلیک کل خاورمیانه را در توبره میکنن…به جان عظما….

اسماعیل هوشیار