آیا هوش مصنوعی مسلمان است؟

عثمان نجیب من یادداشتی از یک پیش‌بینی هراس انداز در مورد…

خالق  “ قرارداد اجتماعی ” را گرامی میداریم 

میرعبدالواحد سادات  1 تتبع و نگارش از :  میر عبدالواحد سادات  دوم جولای مصادف به دوصدو چهل و هفتمین سال وفات یکی از تاثیر گزار ترین نمایندگان  عصرروشنگری اروپا و برجسته ترین نقاد آن عصر ژان ژاک روسو  است .  اندیشمندی که…

نه یک پیروزی دیپلوماتیک؛ بلکه یک اشتباه استراتژیک در هندسه‌…

نویسنده: مهرالدین مشید                              به رسمیت شناسی طالبان از سوی روسیه و…

اخراج بی رویه ی مهاجران افغان از ایران

  نوشته ی :اسماعیل فروغی       این روزها خبراخراج دسته جمعی و گسترده…

شناخت روسیه از طالبان

با خانه نشینی و بیکاری که چشم و گوش با…

داد خواهی بخاطر حق و حقوق افغانان مظلوم و داعیه…

بنام خداوند حق و عدالت مهاجرت افغانان که درطی نیم قرن…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

سیاست فاشیستی اخراج افغانها باید فورا متوقف شود!

هیچ انسانی غیر قانونی نیست! جمهوری اسلامی در پی شکست مفتضحانه…

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز!!

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز،…

حکومت آخوندی ایران جنایت کربلای قرن را رقم زد، یزیدان…

محمدعثمان نجیب ایران در گرمای سوزان، زمین را زیر پای هم‌وطنان…

حیات بشری را آتش فشان خاموشی به شدت تهدید میکند

نویسنده:مهرالدین مشید جهان در معرض توفانی فراتر از جنگ سوم  این پرسش…

دومین بار طی طریق در تعامل گذری انسان با هوش…

*محمدعثمان نجیب، بنیاد‌گذار مکتب دینی فلسفی من بیش‌از این نه…

درک لنینی از دموکراسی: نگاهی از سده 21

ترجمه. رحیم کاکایی یرومنکو ولادیمیر ایوانوویچ دکترعلوم فلسفه، مشاور رئیس مجلس قانونگذاری…

افغانستان در سایۀ رقابت‌های ژئوپولیتیکی جهانی ناشی از جنگ اسرائیل…

مقدمه تنش‌های دراز ‌مدت میان ایالات متحده آمریکا، اسرائیل و جمهوری…

فیلسوف آس و پاس،- مدافع مالکیت خصوصی!

max stirner (1806-1856) آرام بختیاری ماکس اشتیرنر، آغاز آنارشیسم فردگرایانه. ماکس اشتیرنر(1856-1806.م) آلمانی،…

افغانستان- آموزشگاهی خونین برای ایران و همسایگان 

سلیمان کبیر نوری در این مقاله می‌خوانید: چکیده نئولیبرالیسم و استعمار؛ تجربه‌ای عینی افغانستان؛…

جنگ های جیوپولیتیک جدید و افغانستان تحت حاکمیت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید از بازگشت تروریسم تا تقابل قدرت های بزرگ در…

سید جمال الدین افغان

 فیلسوف ،دانشمند بنیانگذار نهضت فکری وجنبش آزادی  خواهی افغانستان ،اساسگذار  اتحاد اسلامی ومبارز…

  به آرمان وطن

بیا برویم کشور تا بان را بسا زیم  خا نه ی…

نوستالوژی و جاذبه های فکری و اعتقادی 

نویسنده: مهرالدین مشید نوستالوژی و گذشته گرایی های فکری و اعتقادی زمانیکه…

«
»

آیا ترامپ موفق خواهد شد؟

تی یری میسان

Trump peut-il réussir ?

par Thierry Meyssan

در حالی که رسانه های آتلانتیست برای منعکس کردن دونالد ترامپ روی بحث و جدل های مصنوعی پافشاری می کنند که هیلاری کلینتون طی اردوی انتخاباتی راه اندازی و تحمیل کرد و فراخوان ها برای به قتل رساندن رئیس جمهور برگزیده افزایش می یابد، دونالد ترامپ  برای تغییر پارادایم و برای سرنگونی ایدئولوژی پوریتن که طی دو قرن بر کشور او حاکم بوده است خود را آماده می کند. ولی آیا موفق خواهد شد؟

شبکۀ ولتر|دمشق (سوریه)|15 نوامبر 2016

Images intégrées 1

دونالد ترامپ و ژنرال مایکل تی فلین

رسانه های بین المللی بر آن بودند تا ما را متقاعد کنند که انتخاب کنندگان دونالد ترامپ سفید پوستان عادی و مردمی بودند که با چنین گزینشی علیه نخبگان قیام کردند. این تبلیغات در واقع به گفتمان هیلاری کلینتون تداوم می بخشد که بطور مشخص این رأی دهندگان آن را نفی کرده اند و نمی خواهند ببینند که شکاف کنونی با مضامینی که هیلاری کلینتون طی اردوی انتخاباتی مطرح کرد هیچ ارتباطی ندارد.

با وجود این، همه شکاف جدیدی را نه بین دو حزب بزرگ، بلکه در بطن خودشان مشاهده کردیم. چندین رهبر جمهوری خواه از کلینتون و چند رهبر دموکرات از ترامپ پشتیبانی کردند. برنی ساندرس (از حزب دموکرات) آمادگی خدماتی خودش را برای او اعلام کرد. به همین گونه، تحلیل آرا بر اساس تعلقات گروهی (زنان، اسپانیائی، سیاه، مسلمان، همجنسگرا، و امثال اینها) هیچ مفهومی ندارد. گرچه دائماً می گفتند که رأی دادن به ترامپ یعنی رأی به نفرت از اقلیتها، ولی دست کم یک سوم اقلیتها به او رأی دادند.

تعدادی از روزنامه نگاران سعی کردن موضوع را به خروج بریتانیا از اتحادیۀ اروپا توضیح دهند، در حالی به همین شکل با این واقعه غافلگیر شده بودن و نمی دانستند چگونه باید وضعیت جدید را توضیح دهند. اگر تحلیل را بر اساس انتخابات خارجی در نظر بگیریم، دست کم باید انتخابات غافلگیر گنندۀ نارندرا مودی در هند و رودریگو دوترته در فیلیپین (مستعمرۀ قدیمی ایالات متحدۀ آمریکا)بحساب بیاوریم.

با وجود همۀ تبلیغات، بریتانیائی ها علیه اروپا، هندیها علیه مسلمانان و فیلیپینیها علیه چینی ها رأی ندادند. بر عکس، هر یک از ملتها سعی کردند فرهنگ خودشان را نجات دهند و در صلح زندگی کنند. گرچه مسئولیت شورشهای ضد مسلمان در گجرات در سال 2002، نارندرا مودی دوستانه با پاکستان دست داد، زیرا می دانست که مشکلات بین دو کشور از سوی قدرتهای استعماری تدارک دیده شده است. به همینگونه،رودریگو دوترته با نزدیکی به «دشمن» چینی موجب شگفتی شد.

چند هفته پیش در همین ستونها (1) توضیح داده ام که شکافی که در ایالات متحده بروز کرده نه به امور قومی و نه به امور طبقاتی تعلق دارد، بلکه باعث و بانی آن ایدئولوژی پوریتن است. اگر چنین تعریفی درست باشد، باید شاهد مبارزۀ هستی شناختیِ طرفداران این ایدئولوژی در مقابله با دولت ترامپ باشیم.

هر طرحی که رئیس جمهور جدید به اجرا بگذارد دائماً هدف حمله قرار گرفته و تخریب خواهد شد. از هم اکنون، تظاهرات پراکنده علیه نتیجۀ انتخابات نشان می دهد که بازندگان به اصول و قواعد دموکراسی را رعایت نخواهند کرد.

به طریق اولی بجای تأمل در باب این امر که چگونه می توانیم مزیتهای دولت ترامپ vh برشماریم، باید از خودمان بپرسیم چگونه می توانیم به او کمک کنیم تا کشورش را از امپریالیسم خودش نجات دهیم، و به جهان تک قطبی و « دکترین وولفوویتز » (جهانشمولی ارزشهای آمریکائی) پایان دهیم، چگونه می توانیم همکاری را جایگزین برخورد کنیم.

در حالی که رسانه های ایالات متحدۀ آمریکا روی احتمال گزینش شخصیتهای دولت بوش در بطن دولت ترامپ حرف می زنند، ما باید نقش سیاسی گروه های بازرگانی از سازمان ترامپ را پیشبینی کنیم، یعنی تنها افرادی که ترامپ می تواند به آنان اعتماد داشته باشد.

ما باید روی ژنرال مایکل تی  فلین تأکید کنیم، زیرا او گرچه دموکرات است، مشاور اصلی در سیاست خارجی و دفاع او طی اردوی انتخاباتی بود. فرماندۀ اطلاعات نظامی، کنفرانس ژنو 1 تا تسخیر عراق بدست داعش، او پیوسته علیه اوباما، وزیر امور خارجه هیلاری کلینتون، ژنرال ها دیوید پترائوس و جان آلن، و به همینگونه جفری فلتمن در رابطه با استفاده از تروریسم برای حفظ امپریالیسم آمریکا  اقدام کرد، او بهترین متحد برای صلح در شامات خواهد بود.

Thierry Meyssan

Source
Al-Watan (Syrie)

منبع : الوطن (سوریه)

[1] « Les États-Unis vont-ils se réformer ou se déchirer ? », par Thierry Meyssan, Al-Watan (Syrie), Réseau Voltaire, 25 octobre 2016.

ترجمۀ حمید محوی