سه‌ شعر کوتاه از لیلا طیبی

انسان کلام سبز ترحم، جاری از گلوی خدا بود.  از یاد برده…

شب

شب همین نزدیک‌هاست و  ستارگان  گیسویشان را بر صورت ماه افشانده‌اند، در سکوتی…

پیامد های منفی ،تثبیت رتبه نظامی در ساختار های کشفی…

مقدمه . خداوند ( ج) در قرآن کریم چنین می فرماید…

چند شعر کوتاه از لیلاطیبی

انسان کلام سبز ترحم، جاری از گلوی خدا بود.  از یاد برده…

افغانستان؛ سرزمین فرصت‌های از دست‌رفته

نویسنده: مهرالدین مشید از اصلاحات امان‌الله خان تا چالش‌های پس از…

بیست سال امریکا غرب و ناتو درین سرزمین بساط خون…

افغانستان از تنگناهای خونین و ویرانگر عبور داده شده و…

تمنای رهایی

رسول پویان تبسـم حال خـوش در خاطر دل می کند جاری ولی…

بیکس محمد قادر

استاد "بیکس محمد قادر" (بێکەس حەمە قادر) شاعر و نویسنده‌ی…

عشق بود آن !

امین الله مفکر امینی                        2026-22-!06 در ایــن دهری ِ مجاز مجوییـــد ومگویید…

اسلام‌گرایی؛ از رستاخیز ضد استعمار تا چالش افراطیت و امکان…

نویسنده: مهرالدین مشید مطالعه‌ای در اندیشه متفکران مسلمان و تجربه افغانستان،…

لرمانتوف نابغه سرکش ادبیات روسیه

برگردان. رحیم کاکایی «خانه من هر جا که آسمانی باشد، آنجاست...» مترجم: همپای…

افغانستان در چهار راۀ رقابت های ژیوپلیتیک و ا ستراتیژی…

نویسنده: مهرالدین مشید از عمق استراتژیک پاکستان و هند تا عمق…

جنگ های فناورانه وفکری در عصر جدید ، بررسی جایگاه…

مقدمه . إِنْ يَنْصُرْكُمُ اللَّهُ فَلا غالِبَ لَكُمْ وَ إِنْ يَخْذُلْكُمْ…

خطر متافیزیگ نادیده گرفته شد

Metaphisiker. آرام بختیاری فلسفه متافیزیک؛ رونق دین، اعتراض سکولاریسم.  نوع تفکر متافیزیکی در…

مرگ چیست؟

برهان الدین « سعیدی »  به روز مرگ چو تابوت من…

وحدت ملی و حکومت مشروع؛ میان امیدهای فردا و چالش‌های…

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان بر سر دو راهی؛ وحدت ملی یا…

بیان ابراهیم

خانم بیان ابراهیم (به کُردی: بەیان ئیبراهیم) شاعر کُرد زبان…

کیف آزادی

رسول پویان لباس غـم برون از قـامت شـادی کنید هردم بـرای شادخـواری…

زنان وجهاد سیاسی علیه ظلم واستبداد

مقدمه  از دید قرآن کریم وسنت نبوی ، زنان دارای شآن…

خیزش زنان هرات؛ آزمون مردانگی فراقومی  و تجلی همبستگی ملی

نویسنده: مهرالدین مشید هتک حرمت به زنان هرات؛ پرده از سیمای…

«
»

آیا بازهم حامد کرزی در سرخط خبرها خواهد آمد ؟

                نوشته ی : فروغی

      ملاقات اخیرسفیرایالات متحده امریکا با حامد کرزی که از نظر رسانه ها پنهان ماند ، اگرازاهمیت دیپلوماتیک برخوردار نباشد ، می تواند خیلی پرسش برانگیز باشد .

      آیا امریکا درجستجوی جانشینی برای محمد اشرف غنی ازتیم کرزی است ؟     

     آیا امریکا  بیش ازین نمی خواهد حامدکرزی از بدنه ی حکومت دورنگهداشته   شود ؟                                                و یا این که سفر کرزی به روسیه و سخنرانی ها و مصاحبه های بی رویه ی وی علیه امریکا ، عبوراز خط سرخ بوده و کمی گوش مالی باید داده می شد ؟

     زیرا ، حامدکرزی که دیروز با افتخار می گفت : « بگذارید نام دوم ام دست نشانده ی امریکا باشد … » ، با هیاهو در کنفرانس ماسکو فریاد زد که :

     «…امریکا در افغانستان افراط گرایی ، هراس افگنی و خشونت را افزایش داده و دقیقاً در حضور امریکا و هم پیمانان اش ، داعش ظهور نموده است …. »

      پرسش ها و آیا های دیگری هم میتواند در قبال این ملاقات وجود داشته باشد که من فقط سه پرسش را با شما دوستان عزیز مطرح نمودم ؛ تا شما چگونه می اندیشید ؟

     بی ارتباط نیست تا این خبرتازه را هم درمورد حامدکرزی باشما شریک نمایم که ،       

     روزنامه انگلیسی «دیلی‌میل» با انتشار گزارشی ، «حامد کرزی» رئیس جمهور پیشین کشور را یکی از بزرگترین امپراطوران مالی دوبی معرفی نموده است  .

     ” به گزارش اسپوتنیک، روزنامه انگلیسی «دیلی‌میل» در این گزارش حامد کرزی را به فساد متهم کرده  نوشته است که ، مجموع ارزش املاک مربوط به اعضای خانواده حامد کرزی در دوبی ، به ۹۰ میلیون پوند انگلیسی می‌رسد .

    این خبردرحالی توسط این روزنامه ی انگلیسی منتشر شده که دفترمطبوعاتی رییس جمهور پیشین افغانستان تاکنون واکنشی به آن نشان نداده است.

    در سال ۲۰۱۶ نیز یک روزنامه به اسم «پیپل ویت مانی» ۱۰ سیاستمدار پر درآمد جهان را معرفی کرده بود که حامد کرزی رییس جمهوری پیشین افغانستان دراین رده‌بندی جایگاه نخست را داشت.

   براساس گزارش این روزنامه ، که‌ در سال ۲۰۱۶ منتشر شده بود ، حامد کرزی بطور میانگین ۸۲ میلیون دالر سالانه بدست آورده است و حدود ۲۴۵ میلیون دالر سرمایه دارد.

     همچنین پایگاه اینترنتی «مدیا مس» نیز سال گذشته با انتشار گزارشی رییس جمهور پیشین افغانستان را بعنوان ثروتمندترین سیاستمدار جهان معرفی کرده بود .

     بنابر ادعای مدیا مس، تنها سرمایه ی شخصی رییس جمهور پیشین افغانستان مبلغ ۲۴۵ میلیون دالر و همچنین درآمد سالانه کرزی از ماه مارس سال ۲۰۱۵ الی مارس ۲۰۱۶، ۸۲ ملیون دالر بوده است. “

     به این اساس ، مردم باید بدانند که در انتخابات پیش رو با حامدکرزی مولتی میلیونر و حامیان و طرفداران فاسد او هم روبرو خواهند شد . همانگونه که با کاندیدان مولتی میلیونرتنظیمی ــ جهادی و با تمامیت خواهان و نفاق افگنان ارگ مقابل خواهند شد .  

    اگر مردم بتوانند در انتخابات پیش رو ، اینبار به مفسدان دیسانت شده از امریکا و غرب ، غاصبان زمین ، قاچاقبران مواد مخدر و قوماندانان و رهبران فاسد جهادی نه بگویند ؛ به بی ثباتی و جنگ نقطه ی پایان خواهند گذاشت .