آویزان نوری

بانو "آویزان نوری" (به کُردی: ئاواێزان نوری)، شاعر و نویسنده‌ی…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

چه بازی دردناک با سرنوشت انسان 

نویسنده: مهرالدین مشید  قدرت ابزاری برای رهایی انسان، نه ابزاری برای…

آیا هوش مصنوعی مسلمان است؟

عثمان نجیب من یادداشتی از یک پیش‌بینی هراس انداز در مورد…

خالق  “ قرارداد اجتماعی ” را گرامی میداریم 

میرعبدالواحد سادات  1 تتبع و نگارش از :  میر عبدالواحد سادات  دوم جولای مصادف به دوصدو چهل و هفتمین سال وفات یکی از تاثیر گزار ترین نمایندگان  عصرروشنگری اروپا و برجسته ترین نقاد آن عصر ژان ژاک روسو  است .  اندیشمندی که…

نه یک پیروزی دیپلوماتیک؛ بلکه یک اشتباه استراتژیک در هندسه‌…

نویسنده: مهرالدین مشید                              به رسمیت شناسی طالبان از سوی روسیه و…

اخراج بی رویه ی مهاجران افغان از ایران

  نوشته ی :اسماعیل فروغی       این روزها خبراخراج دسته جمعی و گسترده…

شناخت روسیه از طالبان

با خانه نشینی و بیکاری که چشم و گوش با…

داد خواهی بخاطر حق و حقوق افغانان مظلوم و داعیه…

بنام خداوند حق و عدالت مهاجرت افغانان که درطی نیم قرن…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

سیاست فاشیستی اخراج افغانها باید فورا متوقف شود!

هیچ انسانی غیر قانونی نیست! جمهوری اسلامی در پی شکست مفتضحانه…

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز!!

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز،…

حکومت آخوندی ایران جنایت کربلای قرن را رقم زد، یزیدان…

محمدعثمان نجیب ایران در گرمای سوزان، زمین را زیر پای هم‌وطنان…

حیات بشری را آتش فشان خاموشی به شدت تهدید میکند

نویسنده:مهرالدین مشید جهان در معرض توفانی فراتر از جنگ سوم  این پرسش…

دومین بار طی طریق در تعامل گذری انسان با هوش…

*محمدعثمان نجیب، بنیاد‌گذار مکتب دینی فلسفی من بیش‌از این نه…

درک لنینی از دموکراسی: نگاهی از سده 21

ترجمه. رحیم کاکایی یرومنکو ولادیمیر ایوانوویچ دکترعلوم فلسفه، مشاور رئیس مجلس قانونگذاری…

افغانستان در سایۀ رقابت‌های ژئوپولیتیکی جهانی ناشی از جنگ اسرائیل…

مقدمه تنش‌های دراز ‌مدت میان ایالات متحده آمریکا، اسرائیل و جمهوری…

فیلسوف آس و پاس،- مدافع مالکیت خصوصی!

max stirner (1806-1856) آرام بختیاری ماکس اشتیرنر، آغاز آنارشیسم فردگرایانه. ماکس اشتیرنر(1856-1806.م) آلمانی،…

افغانستان- آموزشگاهی خونین برای ایران و همسایگان 

سلیمان کبیر نوری در این مقاله می‌خوانید: چکیده نئولیبرالیسم و استعمار؛ تجربه‌ای عینی افغانستان؛…

جنگ های جیوپولیتیک جدید و افغانستان تحت حاکمیت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید از بازگشت تروریسم تا تقابل قدرت های بزرگ در…

«
»

آلمانی ها میخواهند به جای خانم میرکل پوتین را انتخاب کنند

انتخاب همیش وجود دارد

باشنده گان آلمان پیشنهادی دارند که رئیس دولت روسیه فدراتیف ولادیمیرپوتین را به صفت صدر اعظم آلمان انتخاب نمایند.

چند روز قبل از انتخابات پارلمانی آلمان، چنین شعار هایی در نزدیکی رایشتاک در مرکز برلین توجه مردم را جلب میکرد، حال سوال درینجاست که آیا آلمانی ها در زمینه چه فکر میکنند؟

روز یکشنبه مورخ 24.09.2017 برای نوزده پارلمان مرکزی و ایالتی انتخابات براه می افتد و شصت و یک اعشاریه پنج ملیون انتخاب کننده صلاحیت دارند تا نماینده گان خود را برای چهار سال آینده در پارلمان انتخاب نمایند.

پارلمان در میان وظایف خورد و بزرگی که دارد، باید: صدر اعظم کشور را انتخاب، قوانین را وضع و کنترول بالای راهکار های دولت داشته باشد. هرکدام از رای دهند گان، آن سیاست مداری را در حوزه انتخاباتی خود انتخاب خواهند کرد که از نظر او شایسته گی نماینده بودن در پارلمان را داشته باشد. انتخاب آزاد است.

از طریق این اعتبار نامه ها مستقیماً نصف از همه کرسی های پارلمان مشخص میشود و متباقی بر اساس لست ارایه شده از طریق احزاب معلوم میشود، احزاب در کلیه مناطق آلمان کاندیدان خود را به پارلمان معرفی مینمایند.

علامه مثبت دومی در بولیتن انتخاباتی بدین معنی است که رای دهنده به حزب مورد نظر خویش رای میدهد، این رای هایی داده شده تناسب قوا را در پارلمان تعین مینماید و تعداد کرسی های هر حزب را طور جداگانه مشخص میسازد.

سیر انتخابات نشاندهنده آنست که در پیروزی خانم انگلا میرکل شک و تردیدی ندارد اما سوال درین جاست که چند در صد رای را از آن خود کرده میتواند، انتظار برده میشود که نسبت به دور گذشته کمتر نباشد.

سوسیال دیموکرات ها نتوانستند که در برابر سیاست دولتی الترنتیفی را ارایه بدارند، باوجودیکه بزرگترین اشتباهی را میرکل در رابطه به بازگذاشتن سرحد در برابر مهاجرین مرتکب شده بود.

همچنان اخراج آنعده از مهاجرینی که غیر قانونی داخل المان شده بودند، به بازگشت به وطن شان اقدام نمودند، این کار به عوض صدمه زدن به شهرت خانم میرکل برعکس شهرت اورا بالا برد و به نفعش تمام شد.

سی و چهار فیصد جرمنی ها حاضر اند به حزب سوسیال دیموکرات مسیحی رای خود را بدهند و به حزب سوسیال دیموکرات آلمان بیست و یک فیصد و به چپی ها یازده فیصد، به حزب دیموکرات های آزاد نه فیصد و به حزب سبز ها هشت فیصد رای خود را بپردازند.

در پلاکارد های کمپاین انتخاباتی که با تصاویر ولادیمیرپوتین مزین بوده اند و در آن نوشته شده بود: پوتین را صدر اعظم انتخاب نمائید!

این پلاکارد ها در در و دیوار های منازل و بلاک های نزدیک رایشتاگ در مرکز برلین برازنده گی داشت.

قرار نوشته مجله زوویرست این وضع نماینده گی از سردرگمی سیاست دولتی و افکار عامه را در رابطه به روسیه فدراتیف نشان میدهد.

مطابق رای گیری فورس تعداد زیادی از مردم آلمان تحریم هایی که ازطرف ایالات متحده امریکا علیه روسیه وضع شده است، تائید نمی نمایند و در نتیجه رای گیری، 83 فیصد از پرسش شده گان تصامیم اقتصادیی که توسط کانگرس امریکا علیه روسیه گرفته شده است مخالف آن استند.

باید خاطر نشان ساخت که بیش از سه بر چهار حصه نظر سنجی ها گواه بر آنست که ایالات متحده امریکا به وسیله تحریم ها مواضع اقتصادی خود را استحکام میبخشد.

در رابطه به باور مردم به پوتین نظر به میرکل احزاب چپ 31 فیصد، طرفداران حزب الترنتیف برای برای آلمان 30 فیصد نظر نیک دارند.

گیریم که این پلاکارد ها شوخی بوده باشند، در هر صورت ولادیمیرپوتین چند برابر بالاتر در بین مردم  خود جا دارد، نظر به اینکه خانم میرکل در میان آلمانی ها.

ولادیمیرپوتین سیاست خیر و رفاه مردم و وطن خود را به پیش میبرد، چیزی که دقیقاً نمیتوان به آدرس خانم میرکل با وجود داشتن حزب سوسیال دیموکرات مسیحی گوش به فرمان و دور از نقد کردن و یاداشتن اعتراض.

ا.دهقان