وحدت نیروهای ملی دموکراتیک ومترقی

وحدت بمثابه واقعیت انکار ناپذیری ضرورت تاریخی در برابر استعمار…

عدالت اجتماعی

نوشتهء نذیر ظفر‎عدالت روزی پیـــــدا میشه آخر‎سفاکان ترد و رســـوا…

خودتحقیری و خودتخریبی؛ تبیین فلسفی مفهومی

۱. خودتحقیری (Self-Denigration) در معنای فلسفی، خودتحقیری حالتی است که در…

سرمایه‌داری لیبرال و واکنش سوسیال‌دموکراسی

نور محمد غفوری تقابل، اصلاح یا همزیستی انتقادی؟ مقدمه سرمایه‌داری لیبرال به‌عنوان نظام…

             تشدید تنش تهران و واشنگتن؛ پس‌لرزه‌های منطقه‌ای آن

نویسنده: مهرالدین مشید سرنوشت دیکتاتوری‌های دینی؛ آزمون بقا برای اخوندیسم و…

دربارۀ «اصولنامۀ جزایی محاکم» اداره طالبان

اعلامیۀ انجمن سراسری حقوق؜دانان افغانستان بنام خداوند حق و عدالت انجمن سراسری…

هر که را مشکلی است!

امین الله مفکر امینی          2026-30-01 ! هر که را مشکلی باشد ناچار…

آ.و. لوناچارسکی

برگردان. رحیم کاکایی و.گ. بلینسکی پیشگفتار مترجم درباره ویساریون بلینسکی نویسنده، منتقد…

برهنه گویی و عریان سالاری؛ سیاستِ بی‌پرده و حاکمیتِ بی‌نقاب

نویسنده: مهرالدین مشید تحلیلی از زوال مشروعیت و فروپاشی پوشش های…

لیبرال کپیټالیزم: تاریخي شالید، بنسټونه او علمي نقد

نور محمد غفوری لنډیز  لیبراله سرمایه‌داري یا (لیبراله پانګوالي) يا (لیبرال کپیټالزم)…

همراه جمیله، وداع با گلزری!

Aitmatow, Tschingis) 20081928- ) آرام بختیاری سوسیالیسم، دیالکتیک وحدت خلقها شد. چنگیز آیتماتف،…

کیست ژورنالیست ؟

هرکی مایک در اختیارش بود ژورنالیست نیستیا  به یک رسانه …

مخاطب خاص نیست!

این سخن، با آنانی‌ست که روزی از شیر و قیماق…

نظریات قوم‌گرایانه و راسیستی مردود است!

نویسنده: نور محمد غفوری ۱. مقدمه مقالهٔ حاضر با عنوان «نظریات قوم‌گرایانه و…

       اصولنامه ی جزایی طالبان خیلی نفرت انگیزو ضد اسلامیست 

       نوشته ی : فروغی        پس ازنشروتطبیق احکام سختگیرانه و نفرت انگیز…

وفاداری به آرمان‌ها و رسالت نجات وطن

وفاداری به آرمان‌ها و رسالت نجات وطن پس از فروپاشی حکومتی…

شصت و یکمین سالگرد با افتخار حزب ما خجسته باد

رفقاى گرامى از نام سازمان حزبى ما در ايالات متحده امريكا به…

مرکه

له ښاغلي (عبدالملک پرهیز) سره د نړېوال ادبي ښوونځی اکسپرسیونیسم…

سرمایه‌داری در لبهٔ شکست؛ اقتصاد بحران‌زده و سیاست مشت‌آهنین

نویسنده: مهرالدین مشید بحران های ساختاری نظام سرمایه داری و ظهور…

سوسیال دموکراسی؛ تمایز مفهومی، تجربهٔ تاریخی و امکان بومی‌سازی در…

نور محمد غفوری مقالهٔ را تحت عنوان (چرا نهضت جدید سوسیال‌دموکراسی…

«
»

مایکل تی. فلین و اسلام

JPEG - 48.3 ko

تی یری میسان

Michael T. Flynn et l’islam

par Thierry Meyssan

مشاور آیندۀ امنیت ملی ایالات متحده، ژنرال مایکل تی. فلین  از یکسو به مثابه یکی از درخشانترین افسران اطلاعاتی نسل خود مورد قدردانی و از سوی دیگر به دلیل اسلام هراسی و اقداماتش در زمینۀ شکنجه مورد اعتراض و تقبیح قرار گرفت. در این بازۀ زمانی علیه رئیس جمهور بارک اوباما موضع گرفت و به نامزد ریاست جمهوری دونالد ترامپ پیوست.

شبکۀ ولتر| دمشق (سوریه)|22 نوامبر 2016

سال گذشته، ژنرال فلین به جشن سالگرد شبکۀ تلویزیون بین المللی «راشا تودی» دعوت شده بود. کاخ سفید شدیداً به شرکت او در این مراسم اعتراض کرد. از دیدگاه کاخ سفید این شبکه «ابزار تبلیغاتی ولادیمیر پوتین» است.

رسانه های کلینتونی با دشمنی ورزی  بسیار مایکل فلین مشاور آیندۀ امنیت ملی ایالات متحده را اسلام هراس و طرفدار شکنجه معرفی کرد. ولی حقیقت چیست؟

او یک کاتولیک ایرلندی تبار است که به ثبات خانواده اش دلبستگی بسیار دارد. خیلی ورزشکار است و ورزشهای جمعی  و فردی به روزمرۀ او تعلق دارد، ولی ورزشهای واتر پلو و موج سواری را به ورزشهائی که به آزمون نیرو نیازمند است ترجیح می دهد.

در مقام یکی از برجسته ترین افسران اطلاعاتی در نسل خود، آژانس اطلاعات نظامی (DIA) را در ژوئیه 2012 تا اوت 2014 فرماندهی کرد، و روش کار این سرویس اطلاعاتی را زیر سؤال برد. به گفتۀ او، کاربست دائمی ابزارهای پیشرفتۀ جاسوسی فاقد کیفیت اطلاعات انسانی ست. و تمایل رایج برای پرونده هائی که با تصاویر آراسته شده اند نمی تواند بازگو کنندۀ وضعیت های پیچیده باشد. یک تحلیل نوشته شده از یک مجموعه عکس ارزش بیشتری دارد. سرانجام، کیفیت اطلاعاتی به مقایسۀ آن با تحلیل های دیگر بستگی دارد. خلاف عادات رایج در ایالات متحده، اهمیت بسیاری دارد که با سرویس های اطلاعاتی دیگر کشورهای هم پیمان مبادله و همکاری وجود داشته باشد. یعنی نظریاتی که با وجود کلاسیک بودنشان با آنچه در ایالات متحدۀ آمریکا جزء عادات رایج است در تضاد قرار می گیرد.

آنچه به جهاد طلبان مربوط می شود، طی 15 سال گذشته در مرکز توجهات مایکل فلین بوده و او را به این نتیجه رسانده است که اسلامگرائی هیچ ارتباطی با دین ندارد، حتا اگر از فرهنگ اصطلاحات آن استفاده می کند و حتا اگر از قرآن نقل قول می آورد. اسلامگرائی جهاد طلبان صرفاً یک ایدئولوژی سیاسی ست. موضوعی که موجب تشویش بوده، ولی در عین حال حقیقت نیز دارد، این است که او می گوید پشتیبانی بخشی از مردم مسلمان از جهاد طلبان ریشه در خود اسلام دارد. گرچه موضع گیری خود را دربارۀ دین مسلمانان مطرح نکرده است، ولی استاد لبنانی گابریل اسوما Gabriel Sawma را به گروه دونالد ترامپ وارد کرد. این استاد لبنانی نویسندۀ کتابی ست دربارۀ منشأ سُریانی قرآن که او را به برداشت معتدلانه ای از اسلام هدایت کرده است.

اختلاف بین مایکل فلین و هیلاری کلینتون از یکسو و بارک اوباما از سوی دیگر در سال 2012 به وقوع پیوست، یعنی وقتی که یادداشت سرّی دربارۀ جهاد طلبان در شامات منتشر شد. با خارج شدن بخشی از پرونده که از حالت سرّی، او دریافت که در حال جنگ علیه جمهوری عرب سوریه است و از سوی قبیله هائی که بین سوریه و عراق زندگی می کنند پشتیبانی می شود. این وضعیت به او اجازه داد که امارات شمال شرق سوریه را به وجود آورد، یعنی روندی که با منافع استراتژیک حامیانی مانندعربستان سعودی، قطر و ترکیه در همآهنگی بود. او توضیح داده است که این پرونده را دقیقاً پس از از سر گیری جنگ علیه سوریه توسط فرانسه، برای جلوگیری از پشتیبانی دولت اوباما در به وجود آوردن داعش، نوشته است.

دربارۀ شکنجه، او بارها توضیح داده است که بیانیه های او را نباید به مثابه تشویق هم نسل هایش تعبیر کنند. اگر علیه جهاد طلب مبارزه می کند به این علت است که آنها شکنجه می کنند و به قتل می رسانند، جای آن دارد که بدانند که او از اتحاد با هم رزمانی که شکنجه کرده اند صرفنظر نخواهد کرد و اگر ضروری باشد خود او شکنجه را به کار خواهد برد. ولی در افغانستان چنین هدفی نداشت، در آنجا او علیه چنین راهکاری مداخله کرده بود.

منبع : الوطن

Source
Al-Watan (Syrie)

ترجمۀ حمید محوی