میان چشمه‌های شعر

مجموعه اشعاری از روناک آلتون برگردان به فارسی:زانا کوردستانی بانو "روناک توفیق…

افغانستان؛ میدان رقابت قدرت‌ها پس از خروج آمریکا

 نویسنده: مهرالدین مشید جایگاه مردم افغانستان در میدان رقابت های کشور…

عربستان در افغانستان چه می‌خواهد؟

Wahidullah Noorzai — Former Senior Military Officer, Field Strategist &…

انسان و نیروهای سازندهٔ تمدن( بخش دوم)

«انسان معمار روشنایی در دل تاریکیِ جهان» تهیه و تدوین :…

تجربه میدان در غرب افغانستان — از ادرسکن تا شیندند

Wahidullah Noorzai | Former Senior ANCOP/ANP Officer, Military & Security…

روایت اسدالله کشتمند از جنگ افغانستان؛ مجاهدین، شوروی و قدرت‌های…

https://www.youtube.com/watch?v=DGsTJnpdYQk مروز، ۱۶ سپتامبر ۲۰۲۶، بار دیگر در خدمت رفیق عزیزم،…

غنچه‌های پژمرده

گزیده‌ی اشعار اسعد لُرزاده برگردان به فارسی: زانا کوردستانی شاعر و نویسنده‌ی کُرد…

شعرهایی از روناک آلتون

بانو "روناک توفیق محمد"  (به کُردی: ڕووناک تۆفیق محمد)، متخلص به…

زندگی بدون محدودیت یا مرگ ...!

مرگ برخلاف دید صوری٬ چون نیستی تام باور موجه نیست.…

طالبان؛ از سرکوب مخالفان تا مهندسی حذف هویت‌ها

نویسنده: مهرالدین مشید بازگشت طالبان به قدرت در ۱۵ اگست ۲۰۲۱…

فراتر از فروپاشی؛ چگونه ملت‌ها پیش از شکست نظامی، شکست…

Wahidullah Noorzai Former Senior ANCOP/ANP Officer | Field Strategist | Military…

انسان و نیروهای سازندهٔ تمدن( بخش اول)

«انسان معمار روشنایی در دل تاریکیِ جهان» تهیه و تدوین :…

 دشمنی با فارسی؛ بازتاب سیاست زبانی برتری‌جویانه طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید فارسی‌ستیزی؛ چهره پنهان سیاست زبانی طالبان برای بررسی  دقیق…

نسل‌کشی هزاره‌ها یک پروژه چندوجهی بود که ریشه در سیاست‌های…

افغانستان سرزمینی نیست مانند روسیه و یا هند که بزرگ‌تر…

اگزیستنسیالیسم؛ آزادیاست، یا ترس و مرگ؟

Existenzphilosophie. آرام بختیاری فلسفه وجودی انسان؛ آزادی بورژوایی، یا رهایی جامعه؟ آیا انحلال…

۱۱ سپتامبر جهان را تغییر داد؛ زندگی من را نیز…

از صبحی که آمریکا را تغییر داد تا میدان‌های افغانستان؛…

د سیاسي فعالیت لپاره د ایډیا او رهبر جوړول

نور محمد غفوری (هیله من یم چې دا لیکنه د سیاست…

پروفیسور استاد نصیب الله سیماب

له ښاغلي پروفیسور استاد نصیب الله سیماب سره چې د…

کتاب راز هستی

رسول پویان به زندانی که دل دربند آن زنجیر و برپا…

 اسلام سیاسی؛ از اصلاح دینی تا ایدئولوژی قدرت

 نویسنده: مهرالدین مشید اسلام سیاسی یکی از مهم‌ترین پدیده‌های فکری و…

«
»

حقیقت در هرصورت راه خود را پیدا میکند

 

موضوع اوکراین مانند گذشته به مثابه منطقه احتکار شده سیاسی به کار برده میشود که همزمان با آن متعارض بودن این خط منفی در نشست وین هم محسوس بوده ( ارمنستان، بلاروسیه، کیپر، اسپانیا، فرانسه، سویدن، قرغزستان) و کشور های دیگر هم در سخنرانی های خویش از فیصله جهانی و عادلانه بحران داخلی اوکراین حمایت کردند.

تعداد از وکلای اروپای غربی از بی مفهوم بودن تحریمات اجباری بالای روسیه که وضع گردیده و سخت به علایق و خواستهای تجارتی اروپا ضربه میزند اشاره یی داشتند.

و. ن. لیخاچوف مطابق اجندای آن نشست در رابطه به ( حقوق انسان، مهاجرت و مهاجرین) نقش روسیه فدراتیف را در حل پرابلم کمک های بشری عصر حاضر در اروپا، افریقا، در شرق نزدیک، شرق میانه، در آسیا و در امریکای لاتین توضیحات ارائه داشت.

او به طور منظم و به ترتیب وظایف ارگانهای فدرالی و ایالتی دولت روسیه را در رابطه به تامین حقوق قربانیان جنگ داخلی اوکراین را که صف آرایی شده است بیان داشت.

نامبرده نمونه های مشخص منجمله کمک های بشری را که به حمایت حزب کمونیست روسیه سازمان داده شده بود ارائه نمود. موصوف از همکاران اروپایی دعوت به عمل آورد تا به وضع عینی جنوب شرق اوکراین و شهر های دیگر آن کشور یک بار نظر اندازی نموده و باید به خاطر سپرد که درین کشور اروپایی (اکراین) جنایات نابخشودنی در برابر بشریت و صلح صورت میگیرد.

در کیف مرکز اوکراین رهبری سیاسی آنکشور نظر به جنایات جنگی که مرتکب شده اند ناگذیر مسئولیت آنرا طور آشکارا تا سرحد محکومیت جنایی به دوش بگیرند.

و.ن. لیخاچوف خطر سیاست روس هراسی را به نظم جهانی خاطر نشان ساخت و همچنان ناتوان بودن مخالفین را درغرب به ارتباط قضیه پیوستن دیموکراتیک و عادلانه کریمیه را به روسیه نیز خاطر نشان ساخت.

به ارتباط سخنرانی نماینده کمیته دیموکراتیک حقوق بشر و سوالهای بشردوستانه آقای بینستونی از پرتگال که توسط وکیل مدافع مصطفی جمیل یکی از مخالفین روسیه در قید تحریر در آورده شده بود، لیخاچوف اصولاً در زمینه ای تجارت سیاسی در اطراف قضیه کریمیه و مردم تاتار چنین گفتند که گفته های فوق با واقعیت قضیه هیچ نوع وجوه مشترک ندارد و ایشان تلاش دارند که اذهان عامه را گمراه نموده و روحیه تند روی را تحریک نمایند.

موصوف در کمیته عمومی مسائل اقتصادی، تکنالوژی، علم و محیط محاط نظریه یی را به مثابه اولویت کار و فعالیت اقتصادی اتحادیه اروپا که در برگیرنده فضای عمومی از لیسابن الی والدی واستوگ باشد بر اساس پرنسیپ های دیموکراتیک، همگرایی و منافع متقابل پیشکش نموده و به مثابه بخشی از طرح گروپ های خورد و کوچک داخلی میان اتحادیه اروپا و اتحادیه اقتصادی ایروایشیا چنین وریانتی پیشکش شده راه مستقیم و تاثیر گذار برای امنیت عمومی اروپا شده میتواند.

 

ا.دهقان

منبع: خارجی

مورخ :01.03.2015